Ilk buluşmada eve gidilir mi?
Kalabalığı sevmiyorum biseyler sipariş ederiz film izleriz diyor gidiyimi sizce?
Gidilir
Gidilmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ilk buluşmada eve gidilir mi?
Kalabalığı sevmiyorum biseyler sipariş ederiz film izleriz diyor gidiyimi sizce?
Bu devirde pek önerdiğim bir şey değil fakat karşındaki insanı ne derece tanıdığına ve güvendiğine de bağlı biraz bu. Eğer gidersen, zaten bir şeyleri yaşamayı göze almış biri olarak gidersin diye bakar ve yaşamak istemediğini düşününce belki istemediğin şeylerle karşılaşabilirsin.
Cevap
38Cevap
Nasıl bir erkekle olduğuna göre değişir bu sorunun cevabı. Eğer kendini ve ilkel güdülerini geliştirmiş bir erkekse nerde buluşursan buluş sorun yaşamazsın. İlkel kalmış bir erkekse her yer de tehlike arz eder.. çünkü kadını cinsel obje görür böylesi , iletişim becerisi yoktur.
Eger evleniceksen ev yerine bir otele veya restorana gidebilirsin hem ilişki daha güçlenir aradaki saygi ve sevgi artarhem sohbet edersiniz
Hemen ters tarafa cekmeyin gidilir tabiki bos ver sen kimseyi takma takil kafana göre. anin tadini cikart..
Ben gitmiyorum, giden kız arkadaşım şu anda istemediği ilişki sonucunda o kişiyle evlenmek zorunda kaldı.
Eve tamirat için usta çağıranlar kaç görüşme yapıyor acaba 😂😂😂
Yani git hem pizzanı yersin üzerine tatlı ikram eder arkadaş güzelce de onu yersin
yerini yurdunu görmek bir çay için gidilir belki zevk alcan.
Hiç mi haber okumuyorsunuz. Yıllardır tanısan bile zor bu devirde
Gitmek istersen gidersin evet illa yakınlaşma olur bunu da buyutmemek gerek
Ben gitmiştim de uzun süreli olmuyor tabi niyet belli çünkü
İlk buluşmada eve gidilmez! Ne münasebet canım! Anneniz babanız hiç mi bir şey öğretmiyor size?
Tek gecelikse olabilir ama yine de eve gitmezdim ben
İlk buluşmam olmadı ki, olsa bile gitmem asla
Evet gidilir ama güvenmeniz lazım güven varsa sorun olmaz
Şık ve seçenek olarak gidiliri işaretledim ama sen yine gitme erkekleri bilirsin
Ne amaçla olduğuna ve duruma göre değişebilir.
Gidenler sonra ay kullanıldım atıldım diye soru soruyor zeki bildiğim kadınları saf görünce kafayı yiyorum ys
Git bence git.
Belgesel izlersiniz.
En son çam ağacından kozalak toplayan amcalar vardı TRT belgeselde.
Tabii bu durum buluşma amacına göre değişir ama bir kafede oturup sohbet etmek daha doğru olur.
Amaç ne olursa olsun bu kendimizden taviz vermekten başka bir şey değildir.
En İyi Cevap