İlk buluşmada beni 1 saat boyunca ekti ama geldiğinde bana mahçup olduğunu ve patronları ona izin vermediğini söyledi üstüne üstlük eşofmanlarla gelmişti sonra dedi ben eşofmanla karşına çıkmak istemiyordum falan sonra evine geçtik önce beni kapıda bekletti evi temizledi öyle girdik sonra beni salona aldı orada tanıştık konuştuk çocuk normalde utangaç birisi değilmiş ama beni görünce çok utandı eşofmanları çıkarmak istedi ben izin vermedim rahatına bak dedim sizce bizden olur mu çocuk çok iyiiii
İlk buluşmada eve gidilir mi?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlk buluşmada ev fikri ve öpüşme fikri pek olumlu etki bırakacak şeyler değil bu benim şahsi görüşüm
Olabilir ama gittim
Gidip gitmeme konusunda buda senin seçimin
Tekrar gidcem
Dediğim gibi senin tercihin
altta gördüm en iyisini demişsin yakınlaşma olmayacaksa diye
Evet zaten o olsaydı gitmezdim çocuk güvenimi kazandı baya açık sözlü de biri
iyi çocuğa benziyor olur bu iş bence
Ya inşallah çok istiyorum onu o da beni bir daha ki buluşmada yakınlaşmak istiyo bende istiyorum ama belli etmiyorum (öpüşmek)
inşallah hayırlısıyla mutlu mesut bir çift olursunuz senin kararın deneyebilirsin
Denemek istiyorum hatta inanır mısın elimle öpüşme provası yaptım onu hayal ederek provda bile kalbim yerinden fırlayacak gibi oldu peki ya gerçekte😅 neyse ben kahve yapmayı bilmiyorum dedim o da dedi ki bir sonraki buluşmada yapmayı öğren bana yaparsın dedi ama kahve yapmayı mutlaka öğren dedi😂dün ona yazdım kahve yapmayı öğreniyorum senin için dedi ki içersem ödül istiyorum dedim ne öpücük dedi anlaştık 😂
olacak bu iş
Yaaa inşallah bir de özellikle kahve istemesi var ya😂
karşılıklı içersiniz artık
Canım kahve istemede içilir ya onu kastetti😂
anladım hayırlısı olur o da inşallah
İnşallah ben ona o kahveyi tuzlu yapacam zaten 😅
gelenekten geleni sende dene bakalım nasıl bir duyguymus
İçirecem o tuzluuu kahveyi😂
içirirsin inş.
Amin İnşallah
Gidilmez karektere bağlı bir konu
Gittim pişman olmadım çocuk iyidi
evet netflix vs. vsnin açılımını bilen söylesin 😁
Bilmiyorum
"Film izleriz sonrada sana bi ç..."
@sado_ali ç... Devam ettir?
@sado_ali film izlemedik 😒
Knk onu bi çocuk bi kıza diyodu, Instagram'da zaman geçiriyorsan görmüşsündür muhtemelen..
@sado_ali pek geçirmiyom bu yüzden bilmiyorum
En iyisi, bağımlılık yapıyor
@sado_ali bencede ben zaten birisine bağlıyım instagram a gerek yok 😅
vs=s2ş knk
Aklınız hep oraya çalışıyor sizin de😅 yok öyle olmadı korkmayın olsaydı hamile kalırdım 😂😂😂
Çok düşünme akışına bırak
Akışına bırakmak istiyorum ama çocuk aklımdan çıkmıyor aşık oldum
Devam edin balım ♥️ umarım iyi bir çift olursunuz
Amin İnşallah ❤️
Ya yataga atarsa seni?
O şeyi yapmasına izin vermem
yapmasa bile okşar seni eminim
Öyle yapmaz onu yaparsa evlendikten sonra 😅
Gidilir
Gittim bike hatta bir gece öncesinden onunla yazmıştım yakınlaşma olacaksa gelmicem diye😅
Oldu mu leki😅
Oldu bu çocuktan baya ortak yanımız var beni seviyo bende onu
Oldu mu derken yakınlaşmasını mı kasttetin
Evet😅
Yakınlaşmadı ateşim çıktı ateşime baktı sadece eliyle bu ama ikinci buluşmada yakınlaşmak istiyor
Him ilk temaslar guzeldir😅
Alnıma dokundu alnım sımsıcak elleri de bumbuzdu😅 bir sonraki buluşmada öpüşme var 😅
Kucakta olsun😅
O kadara izin yok o dediklerin evlilikten sonra 😅
Gidip yiyişin
Hiç te öyle bir şey olmadı
Evlendiğimiz gece yaparız 😂
Cidden bir gidin ya biraz şeref namus nedir onu öğrenin ya uf ayıp be
Valla abla, izinlemeyi yap işini sağlama al ondan sonra.. erkek milletine güvenilmez
@sado_ali haklısın zaten çocukla kuzeni sayesinde tanıştım kuzeni de bana öyle söylüyor şimdi ilk hedef hamile kalmak olacak sanırım 🤣🤣🤣
Ozguvensiz
Öyle biri değil