Arkadaşlar o bursada bende mersindeyim 1bucuk aylik ilişkimiz var buluşma için ev olur mu dedi benide düşündürdü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olur neden olmasın? Aranızdaki ilişkiyi ve ilişkinizin dinamiğine göre ilk buluşmada yakınlaşma bile olabilir. Önemli olan senin nasıl hissettiğin ve ne istediğin. Buna göre davranmalı ve isteklerini dile getirmelisin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bana kalırsa öncelikle evde değil dışarıda sohbet muhabbet şeklinde oturup konuşalım diye söyle eğer ki morali düşerse konuşması değişirse zaten niyetini anlamış olursun
01 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle o diyaloğa girmesine bile gerek yok çünkü bazı erkekler bu tarz diyaloglarda ilk başta kabul edebilir bununda tek sebebi kızın ona karşı güvensiz hissetmesini önlemek yani güven kazandırmak ve biraz zaman kazanmak olur daha sonrasında bunu farklı bir şekilde tekrar dile getirecektir. Mesela 2. buluşmada kıza bu sefer ev teklifinde bulunabilir O yüzden kardeşimiz dediğiniz diyaloğa girmekle hata yapar. Benim düşüncem budur. Bu arada kesinlikle genelleme yapmıyorum yanlış anlaşılmasın.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Yani, ilk buluşmada ev? 🤔 Biraz riskli olabilir, açıkçası. İlk buluşma genelde daha neutral bir yerde, kafede ya da bir restoranda olmalı ki birbirinizi daha rahat tanıyın. Dışarıda buluşmak hem güvenlik açısından daha iyi olur hem de kafa rahat olur. 🤷♀️ Uzun mesafe zor, ama yine de güvenliği elden bırakmamak lazım. Ne dersin? 🌸
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
29Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır olmaz sapıktır çünkü
00 Yorumla
1 yılBiz neredeyse 5 yıldır birlikteyiz. O Diyarbakır ben ise Manisadayım. Değil ki İlk buluşmada 2 veya 3. Buluşmada bile böyle bir teklifte bulunmadı.
Benim güzel kardeşim uzun lafın kısası şu ki seven erkek hangi seviyede olursa olsun bilmem kaçıncı buluşma olsun asla ev demez. Diyenin gerçek niyeti afedersin ama yatak peşindedir. Kendine yazık etme. Kız olmak çok zordur kız olmak demek alnının ak ve isminin temiz olması demek ne kendine ne de ailene bunu yapma. O kişiden bağını ne kadar erken koparırsan o kadar iyi olur. 😌🌸❤️44 Yorumla
Soran1 yılCok teşekkür ederimm içimi rahatlattin 🥹çok haklısın ben ilk başta anlamadım sonradan affaladim böyle ama sizlere sormak istedim jyiki sormuşum ciddi niyetle buluşmak isteyen biri Cafe olsn illa açık alanda gelir tanışır
- 1 yıl
Rica ederim ne demek bir nebze de olsa yüreğine dokunabildiysem ne mutlu bana. Allah daim gönlüne göre versin her şey gönlünce olsun inşallah ❤️
Soran1 yılAmin canım benim dua et çok teşekkür ederim 🌸
1 yılSiz sevgili değilsiniz ki henüz. Arkadaşsınız. Bir de manita demiş kezbana bak. Daha cinsel ilişkiye bile girmemişsiniz. Ben olsam çoktan ayrılmıştım. Bir ay boyunca cinsel ilişkiye girmediğim bir ilişkiye girerek zaman kaybedemem
01 Yorumla
Soran1 yıldüşünceye bak ne kadar zavallıca ne kadr iğrenç ne kadar düşük seviyeli bi zihniyet acıyorum cidden sizde namus şeref kavramı önemli değilse o senin sorunun işine bak
1 yılYani eve gidersen iş cinselliğe gider sen cinsellik yaşamak istiyor musun? Ona göre kararını ver ona göre git eve.
11 Yorumla
Soran1 yılİstemiyorum tabikide
- Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.
1 yılŞimdiki kızların 1.5 aylık tanıştığı birisiyle buluşmaya girme çabaları beni gülmekten yere seriyor. 😅
011 Yorumla
Soran1 yılBen girmedim bilip bilmeden konuşma, aynı şehirde olsa sen 2. gunde buluşmak istersin sus bence uzak mesafe 1 ayda geçse 10 ayda geçse elbet buluşulur ama kötü amaçlı buluşma olmadığı sürece
- 1 yıl
Genel olarak söyledim ve siz de ev deyince aklınıza yazık diye geçti içimden.
Soran1 yılSenin hemcinslerin sagolsun adam akkili yaklaşım sergilemiyolar direk bel altı muhabbeti sevgi saygi sadakat beklemek yerine bunu bekliyor oldular
- 1 yıl
Olabilir ama bütün hemcinslerim bunu yapmıyor içlerinde adam olanlar da var ayrıca benim onlar gibi hemcinslerim yok benim adam gibi adam arkadaşlarım var, namaz kılanı da var kılmayanı da ama adam gibi adamlar öyle bel altı olan arkadaşlar uzak olsun herkese çünkü kötü yola düşürürler evet erkeği bile kötü yola düşürürler.
- 1 yıl
@alonewithsilence namaz ve Allahın adını ağzına almakla da adam olunmuyor onun hakkında vermek lazım ona layık olmak lazım şahsen ben öncelikle niyetine bakıyorum, Allah korkusu olan her kim varsa zaten aynı düzeyde tutar her şeyi arkadaşım herkese iyi insnalar dilerim iyi akşamlar.
- 1 yıl
@kıvırcıkk777 Yani siz namaz kılan insanların her birini aynı keseden ibaret mi görüyorsunuz, herkesin niyeti ve hicreti farklıdır.
- 1 yıl
@alonewithslince hayır tabikide ama bazi insanların namaz kıldığı Allaha ibadet ettiğini gorupte ayni anda ne kadar kötü niyetli olduğunu gördüm , hakkını veremeyen bir çok kişi var insan önce içini iyi tutacak siz diyorsunuz ya benim arkadaşlarım var namazında niyazında elbet ki yadirgamıyorum ne kadar tanıyoruz ki sonuçta yani kısacası niyet bozukluğunun olmaması önemli.
- 1 yıl
@kıvırcıkk777 Öyle bir yandan katılıyorum size de. Ama sözümün özü herkesi seçemeyiz ve niyetini tam olarak göremeyiz, bilemeyiz... Sonradan tanıdıkça çıkar, dökülür foyaları/gerçek yüzleri ortaya. O zaman da eğer bize zararı varsa uzaklaşırız vesselam.
- 1 yıl
@alonewithsilence maalesef ki kimseyi tam tanıyamıyorsunuz çift karakteri oynayan insanlar çok bizde herkesi kendimiz gibi sanmaya devam ettikçe kötüler tarafından iyi niyetimiz yem olmaya devam edecek kendimizden sevgi verdikten sonra kötü yüzü ortaya çıksa nolur ki hasar alındıktan sonra olan bize oluyor
- 1 yıl
@kıvırcıkk777 Öyle, Allah hepimizin karşısına bizim sevdiğimiz gibi seven bir yâr çıkarsın çünkü diğer türlüsü acı çekmek... Hayırlı Cumalar.
- 1 yıl
@alonewithsilence Amin.. hayırlı cumalar.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılEvde buluşursanız evden çıkınca buraya yazacağın soru şu olur "Reglim gecikti hamile miyim?"
10 Yorumla
1 yılonline ilişki mi bu? neyine güvenip bir yabancıyı evine alacaksın
14 Yorumla
Soran1 yılEvime değil ev tutup çağırması
- 1 yıl
owww aman sakın kızım, sakın uzak dur
Soran1 yılZaten uzak durdum ablam, ilk kötü algılamadim sonra dedim tanışmak için neden ev , dışarıda güzel yerlerde oturup kahve içip sohbet etmek varken
- 1 yıl
bence kötü algıla
Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Gerçekten uzun uzun duvara bakıp düşünüyor musunuz bu soruda 😅
18 Yorumla
Soran1 yılNeden böyle dediniz anlamadım
Soran1 yılDoğru bende ilk şaşırdım sonradan dedim o kadar dışarıda yer var iken üstelik ilk buluşma olmazsa otlde kalirm orayida teklif etti anlamış değilm soğudum zaten
Soran1 yılCok doğru dediniz , ben biraz safımda sonradan idrak ettim bu konuyu adam inmi cinmi nerden bilipte eve gidicem
- 1 yıl
O zaman bu açmış olduğun konudan yola çıkarak birisi sana eve geçelim gibi teklifler ettiğinde hayır demelisin ve uzatmayıp bağı koparmalısın. Kafa yapına göre güvenilir güven kalesi içinde bir ilişki ortamı kurabileceğini düşündüğün ve sonradan kanıtlayabilen biriyle ilerleyebilirsin.
Soran1 yılTeşekkür ederim içimi rahatlattın kendimi kötü hissediyordm bende öyle yapacağım
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılolur olur film izlersiniz zaten başka bir şey olmaz :D
01 Yorumla
Soran1 yılDalga geçme lutfen
- Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
1 yılİlk buluşmalar kafede olur ama isteğine bağlı sevişmede uyar dersen ev en güzeli
012 Yorumla
Soran1 yılHayır istemiyorum
- 1 yıl
O zaman uygun bulmuyorum diyceksin
Soran1 yılEvi mi yoksa ilişkiyi mi?
- 1 yıl
İlişkide bir kere saygıdan notu kıracaksın ama ilişkiyi bitirmeyeceksin hatasını anlarsa özür dilerse affedebilirsin eski güveni kazanmış olur
- 1 yıl
Yeni tanışmışsın kadın istemiyorda hadi istekli olsa tamm ama normal bi ilişki yürütmeyik isteyen kadını eve atmak saygısızlıktır bence
Soran1 yılIlk buluşma olacağından biraz saçma ve kötü niyetli geldi ne alaka ne mana
- 1 yıl
Yani dediğim gibi açık söyleyim ben bile çekinirim acaba kız bana oyun mu oynuyor organ mafyası mı haraç mafyası mı?
Soran1 yılBide ilk defa gorecegim bir insan evin içinde ne olur bilemeyiz ki
- 1 yıl
Aynen iyi düşündün telefonda paylalımlarınız konulmalarınız onu cesaretlendirmiş olabilir mi
Soran1 yılHayir henüz görmedi adam akkili
Soran1 yılBen sinirimi bilip konuşurum
- 1 yıl
Yani dediğim gibi reddet dışarda buluşun gör iyice
Ya fakir ya da cinsellik istiyo
Bi kahve ısmarlayamıyosa ilişkinizi gözden geçir01 Yorumla
Soran1 yılGerçekten mi banada saçma geldi gözden mi gecirmeliyim
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu senin vereceğin bir karar ama bence ilk etapta ev ortamı iyi değil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Sonra bir bakmışsın 2 kişi girdiğiniz evden 3 kişi çıkmışsınız :D :D :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılAllah onu bildiği gibi yapsın ya, derdi direk şey besbelli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkek kadını arzular normal ama zorlamaması gerek önce bir buluşun güven veriyor mu bak, cinsellikte istemiyorsan evlenmeden bunu açıkça belirt, kimseye kullandırtma kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSAÇMALAMA. İlk buluşmadan ev olur mu diyen adamın tek amacı vardır. O da cinsellik.
14 Yorumla
Soran1 yılBende şaşırdım ev tutcam falan dedi olmaz dedim
Cevap sahibi1 yılHayır. Hatta yerinde olsam o erkekten ayrılırım. Ne haddine seninle ev düşünmek.
Soran1 yılKonuşmayı kestim zaten bide napti biliyo musn başkasıyla konuşmaya başladı tanışalım demiş
Cevap sahibi1 yılYapar canım. Çünkü senden istedigini alamadı. Başkasına gider hemen.
Hayatta olmaz. Sakın (şiddetle karşıyım) ilk buluşmada ev olursa yakınlaşma olur ve asla ciddi ilişkiye dönmez. Yüzde 10 anca döner o da çok zor baştan niyetli belli sakın gitme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKız kazıklı voyvoda ya da seri katil tipli bir şey değilse olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİlk buluşmada çaktım çaktım yoksa olmaz düşüncesiyle hareket ediyor
00 YorumlaEğer seninde niyetin varsa seks yapmaya git.
312 Yorumla
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Sen gelsene bana
- 1 yıl
@alessia_ fenasın
- 1 yıl
Sohbet konuşma fala n istersen mekana geçeriz
- 1 yıl
Bişey sormak konuşmak istiyorum seninle
- 1 yıl
Seviyem yok
- 1 yıl
Eeeeee ne gelmedin
- 1 yıl
Seviyem yok senin yazman gerek
1 yılOlur hayatım, kendisi belki emlakçıdır ve evini göstermek istiyordur
00 Yorumla
1 yılOlmaz bence ama sen bilirsin tabii ki de
17 Yorumla
Soran1 yılDışarıda o kadar yer varken ciddi tanımak isteyen biri dışarıda Cafe der tanışır tanımak ister ev nedir ya
- 1 yıl
Bak evde buluşmak istiyorsa yüksek ihtimal o işi yapmak istiyordur bence ben böyle anlarım ilk buluşmada ev çok saçma bir şey ya gerçekten insan direkt bunu düşünüyor haklı olarak
- 1 yıl
Haklısın cafe restoran gibi yerler varken ilk buluşmada ev ne ya
Soran1 yılBide otl dedi faln bana iyice şüphe düştü soğudum
- 1 yıl
Otel mi şerroya bak sen
Soran1 yılEvet öyle dedi gelmez misn falan şok oldum ayrılacam
- 1 yıl
Ayrıl bence de
Niyetini biliyorsan, anlıyorsan sana kalmış.
04 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum ama ben istemiyorum bana çok saçma geldi ve beklemiyodum daha romantik daha iyi açık havada geçer diye dedim de ev otl diyince şok oldum ilişkiyi sonlandirmalimiyim
Soran1 yılBn istemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir kafede görüşmek en mantıklısı
08 Yorumla
Soran1 yılEve çağırandan olmaz diyorsun yani
Soran1 yılCok haklısın bende yeni idrak ettim bunu bide ev olmazsa otl dedi falan ben salağım galiba ya
Soran1 yılSende bi erkeksin bir kadını ilk bulusma için eve çağırır misn
Soran1 yılO zaman yanlış kişiyleyim
Gel seni becerem demiş Sen?
09 Yorumla
Soran1 yılO anlamamı geliyor cidden
Soran1 yılHayır tabikide korkutuyor sadece bende rahatsız oldum
Soran1 yılBenimde içime sinmedi ilkte ev diyen birisi rahatsız olacagmi bilmeliydi
Soran1 yılNasıl yani
Soran1 yılGaliba soğudum ilkte ev diyen birinden olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılistiyorsan olur tabiki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılTanımadığım birinin evimde işi olmaz
00 Yorumla
1 yılSence olur mu sağ mısın ayrıl
00 Yorumla
1 yılMemeni yiyecek senin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir ama olma olasılığı düşük gibi.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Sence olur mu? Bence olmaz
018 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi diyorsun
Soran1 yılGaliba doğru dışarıda sahilde cafelerde o kadar yer varken bu abes kaçtı korktum
Soran1 yıl26 da sorumu yanitlarsan sevinirim
Soran1 yılAyrılmalimiyim?
Soran1 yılSoğudum zaten
Soran1 yılİstemiyorum tabikide
Soran1 yılOyle düşünüyorum evet daha tanımıyorum etmiyorum
Soran1 yılKi eve dışarıda tonlarca Cafe varken ev abes kaçtı korktum bence
Soran1 yılBende
Soran1 yılUzaklastirayim kendimden o zaman
Gizli Üye(30-35)1 yılKadına çakıp bırakmak çok keyifli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani olmaz tabi. Evde napılacağı belli.
00 Yorumla
1 yılGerçekten seven erkek söylemez
11 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi diyorsun
Olmaz
11 Yorumla
Soran1 yılBende artık öyle düşünüyorum biraz korkutucu geldi dışarıda o kadar yer varken
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz de geç
12 Yorumla
Soran1 yılAyrıl mi diyorsun soğudum açıkçası
- 1 yıl
İstiyorsan biraz daha gözlemleyebilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılSanmıyorum.
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl
1 yılEnayi insanlar varmis
04 Yorumla
Soran1 yılKim enayi ki
- 1 yıl
Sennn
Soran1 yılNiye kanka naptim
- 1 yıl
Bana yazma boş ver
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılolmaz olmaz kacis
10 Yorumla
1 yılSeni kullanmak istiyor , olmaz
00 Yorumla
1 yılOlmaz
00 Yorumla
1 yılKorkutur bu
00 Yorumla
1 yılOlmaz
00 YorumlaOlmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. amacı belli
00 YorumlaOlur tabiki
00 Yorumlaİnlersin sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılkesinlikle olmaz
13 Yorumla
Soran1 yılYa abla bide ilk buluşma 10 yıldır tanımıyorum etmiyorum nasıl guvenipte ev der
Cevap sahibi1 yılev diyen insanın niyeti bellidir ve hiç iyi niyetli değildir uzak durmak gerek
Soran1 yılCiddi tanımak isteyen dışarıda cafede oturup tanışır diye düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılBende kendime saf diyordum
13 Yorumla
Soran1 yılDeme öyle ya napiyim sonradan idrak ettim sogudumda açıkçası
Cevap sahibi1 yılÖyle kişiler soğutucu maalesef
Soran1 yılCiddi anlamda tanımak isteyen biri dışarıda oturur tanışır bnce
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılAsıl ondan olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZikecek seni
04 Yorumla
Soran1 yılDisari varken evin tercihi bu diyorsun yani
Cevap sahibi1 yıl%100 başka açıklaması yok. O kadar yol gelip bulusacaz bari bi zikeyim en azından diyor.
Soran1 yılCiddi düşünen dışarıda buluup tanımak ister değil mi
Cevap sahibi1 yılAynen öyle.
Gizli Üye(25-29)1 yılAmacı belli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMersin'in neresindensin
10 Yorumla
1 yılev dediyse seks
11 Yorumla- 1 yıl
Geldi mi başına
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSence olur mu knka