vazgeçiyorum suann
Sizce İlk buluşma için ev abartılı mı?
vazgeçiyorum suann
Baja göre olmaz 1 ay konuşmuşsunuz yani hem istekli gibi görünmek veya görünmemek senin ne olduğunu değiştirmeyecek anı yaşa bir şeyler yaşanırsa da ortamın akışı ile olur sen istekli görünmek istemiyorsanda ortama rağmen kendini tutarak bunu da kanıtlarsın
Sana bişey diyimmi başlıgı okudum açıklamanı degil ama niyeti bozuk insana ne ev ne sokak engel olur sokaktan evede gidersin çalısmıstır o dersine ama karsıdakine saygısı olan birisi 1 bardak çay içer 30 yıl önce pastanelerde çay bahcelerinde bulusurlardi
🤦♀️ böyle bir şeyi teklif etmesi doğru deqil dimi ilk buluşmada.
Cevap
18Cevap
😀😀😀millet yozutmuş iyice ya sen bakma bunlara her şey sende biter
İyi bi izlenim yaratmaz ev tehlikeli ilk buluşma içinn
Çok safsın ya. Bize gel film izleriz, sadece sarılıp oturcaz tadında bir düzmece olmuş 😊
ilk buluşma için ev çok yanlıs. cafede buluşabilirsiniz.. daha ilk buluşmadan evde bulusmak iyi değil cok istekli görünürsün ve cocuk seni cepte görebilir.
şu an sen öpüşme diye düşünüyon ama o an çok farklı kendini durdurmasını bilmiyosan ozellikle olduda gitmedi çok ileriye ama daha sonrasında hep bir tık vites yükseltmek isticek arkadaş demedi deme
Öpüşmeyle sınırlı kalmayacak. Bunu sorun etmeyeceksen git ama bana kalırsa dışarısı daha mantıklı
Ne istekli insanlarsınız yav sonrada skldim diye ağlarsınız
O iş öpüşmeyle bitmez
Vazgeç kanka, manyak olursun
Korktum zatenn vazgeçtimm
Böyle düşünmekten de vazgeç, evde sabaha kadar eğlenmenin sonu sevişmeden bitmez
Doğru haklısın.
İleriye gitmez mi diyorsun?
Gitmez diyorumm
İi bakalim..
Yok yatakda bulusun bence
Evde ilk buluşma olmaz hocam
yani en kötü bi sevişme olur
Çok korktum siyaparlar diye çok korktum
Tabi, kesin başka şeyler olmaz o evde
ağzına verir:)
Sence film ile biter ni
İlk buluşmada doğru olduğunu düşünmüyorum.
Emin olma
😅😅😅
Noldu sxilecen duyemi
Ateşle barut yan yana durmaz
Yoo gayet normal
Tehlıkelı olabılır
Tebrıkler
Keyfe göre
öpüşmeyle başlar gerisi gelir devams
abartı
... ne diyim ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?