- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılEn azından kız tarafı cinsellik yaşamayı çok da sorun etmeyecekse ev daha güvenli bile denebilir. Reelde sorun olmaz ama sanaldan yeteri kadar tanıyamayabilirsin, sanalda otomatikman az da olsa yalan söylemeye teşvik eder ya da abartılı, derinlemesine doğru ne var ne yok söyler. Çok farklıdır sanal. Adam psikopat çıkmasın da, cinsellik kolay aşılabilir şeyler, bakirelik kalmaz, hiç evlenmezsen çevresel faktör aşılır mesela. Hamile kalsan az para verip, az yalvarsan alırlar. 12 hafta öncesi yasal zaten.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
İyi akşamlar tanıştığın kişiye ne kadar güvenebilir sin? bence en az 3 kez dışarıda buluşup sohbet edip değerlendir derim. illa eve gideceğim dersen en yakın arkadaşına gideceğin yerin adresini ver ve belli saatler seni kontrol etsin taki sen eve gelene kadar. zaman kötü insanlar kötü helede kadınlar için daha tehlikeli.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlan da var olmayan da güven ve tanıma ile alakalı tedbirlerini almışsan ve karşındaki kişiyi tanıyıp güvendiysen sorun olmuyor. İlk buluşmada neler neler yaşadım karşılıklı istek ve onayla olacak şeyler. Sadece sarılıp uyuduğum veya TV izleyip mısır patlatıp yediğim karşı cins buluşmalarım da oldu soncuta.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruları görünce tablet reis aklıma geliyor 😃
İş ona dönebilir, aman dikkat 😅
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
183Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEv kaçıncı buluşma olursa olsun her zaman risktir
350 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. ev uygun değil ilk buluşma için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı tarafa duyulacak güven için bu riske girilir gadası. En azından ev içinde nasıl bir karakteri var. Onu öğrenmiş olursun
00 Yorumla
+1 yılRiski geçtim saçma sapan olur. Sanaldan tanıştığın biriyle ilk görüşme evde olursa her iki tarafın da aklına bu rahatlığın nereden geldiği sorusu takılır ki takılmalı da bence. Ev çok mahrem bir alan hani ateşle barut yan yana durmazı da geçtim sokaktan her tanıştığını eve almakla sanaldan tanıdığın biriyle ilk buluşmanı evde yapmak aynı şey. Yol geçen hanı gibi
168 Yorumla- +1 yıl
Dediklerine katılmıyorum. Farz et ki sanaldan 1-2 yıldır konuştuğun birisi var. Bu uzun süreçte onu zaten bir miktar tanımış oluyorsun. Fakat sokakta ilk kez gördüğün bir insanı hiç tanımıyorsun. Arada fark var yaptığın benzetmenin komikliğine saçmalığına bak.
- +1 yıl
@mervesse_ aklın yolu bir. Burada herkes kendini tanıttığı gibi olsa platformun kültür seviyesi bu olmazdı ve bu en basit örneği. Evli barklı insanların yıllarca sanaldan kendini bekâr tanıtması para koparması haberlerini günde kaç kez okuyoruz, dinliyoruz. Allah akıl vermiş biraz kullansa keşke
- +1 yıl
@BalkanTürkü herkes sanalda kendini dürüstçe tanıtıyor sanıyorsan senin yaşın 13-15 arasıdır. Asıl komik olan bu işte
- +1 yıl
@kıraathanebeyi Sanaldaki insanların iyi olabilme ihtimalini de dile getirdim. Ne abarttınız be. 1-2 yıl konuştuğunuz birisini tanıyabileceginizden bahsettim. Artık snaalda 2 yıl konuştuğunuz birisini de tanıyamıyorsanız bu sizin sorununuz.
Cinsellik yaşamayı iki tarafta istiyorsa hayır, herhangi bir problem teşkil etmiyor bence.
Ama masum bir buluşma hayal edenler için, evet riskli.140 YorumlaNeden ev? Azdıysan o başka ama günlük kiralık daireler var orada takılın. Ya da siyah camları olan bir arabayla tenha bir yerde olabilir. AVM otoparkında dikkat çekmeyecek bi yerde de olur. Arabaların arasındaki herhangi bir araç dikkat çekmeyecektir, ben de yaptım. Hatta oldukça heyecanlıydı, görülme tehlikesi ve kısıtlanmış alanda bir şeyleri oldurmaya çalışmak çok zevkli.
31 Yorumla- +1 yıl
Bende arabayı AVM otoparkına cektiydm çok heyecanlı oluyor
+1 yılMümkün mertebe güvenmediğiniz özellikle sanaldan yeni tanıştığınız bir insanın evine hemen gitmeyin ya da evinize davet etmeyin. Önce bir dışarıda ön izleme yapın. Az cok hakkında fikir sahibi olursunuz. İlla da gidecekseniz ve ailenizden gizli olsa bile sır tutabileceğine güvendiğiniz bir arkadaşınıza konum atın. Güvenlik açısından.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu da soru mu 🙄 böyle olur olmaz insanlarla tanışıp kendinizi ona bırakıyorsunuz ondan sonra, tecavüz, işkence hatta cinayetle sonlanıyor sonra da diyorsunuz bu kadın cinayetleri ne zaman bitecek 🤔🙄biraz olsun aklınızı kullanın 5 dk lik zevkiniz için böyle kendinizi yakmayın
20 Yorumla
+1 yılUzun zamandır tanıdığın biri olsa ve işler yeni ciddiye binmiş olsa ev riskli olmaz, merak etme diyebilirdim ancak ilişkiniz sanal başlamış. Reelde birbirinizi tanıyıp, güven bağını kurmanız lazım. Gerçekte nasıl biri olduğunu bilemezsin. Sapığı, tacizcisi türlü türlüsü var. O yüzden risk alma derim.
20 Yorumla
+1 yılEvde buluşmayı onaylayan kişi zaten yaşanacaklara da onay vermiş demektir.. Kişiden kişiye değişir risk durumları kime göre neye göre.. Yani bana kalırsa ilk buluşma evde olmamalı kesinlikle o ayrı. Keyifli geceler.
00 YorumlaYani gerek yok. Sahil kenari olur park olur yürüyüş alanı olur. Tabi şimdi burada herkes ev olursa böyle olur söyle olur yazmış. Çoğu da haklı ilk buluşma da ev pek iyi niyetli değil. Ama istisnalar yok değil. Adam olgun olur her yer yasak kalabalık. Kendi evinde bir kahve bira içmek ister. Bu arada da güzel bir tanışma ve sohbet. İmkansız değil ama dediğim gibi istisna. Yani ben de evimde çok rahat ettiğinden söylüyorum. Yine de gerek yok sonraki buluşmalar da belki.
10 Yorumla
+1 yılÇok mu risk? Hayatının hatası olur hele ki kadın için... erkek en başından niyeti bozar ve kafada korkunç bir noktaya koyar. Artık sen kim olursan ne olursan ol evine rahatça bir erkeği alan kadın veya bir erkeğin evine ilk buluşmada giden kadın okursun bunu daha önce kaç kez yaptığını sorgular dokuz çocuğunun babasıda olsa sürekli bununla tenkit eder asla ama asla yapılmamalı git parkta otur daha iyi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Kendine güveniyorsan hiçbir yer risk olmaz. Konuştuğun çocuğun katil potansiyeli yoksa bunları düşünmene de gerek yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili okurum öncelikle merhaba Sanaldan ilk buluşmada Ev tabiki risk Karşı cinsin kesin seni yatağa atma gibi planları olabilir dikkat etmek gerekir Bu yüzden ilk Buluşmada cafe vs Bir çay bahçesi uygundur lütfen böyle oyunlara gelmeyin iyi akşamlar dilerim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani her ne amaçla olursa olsun sanaldan birisi bence güvenemezsin tamam konuştun ettin ama neler duyuyoruz ha uzun zamandir tanidigin birisidir sonra iş flörte sevgililige dönmüştür ondan sonra ne zaman istersen buluş sana kalmış ama ben sanaldan güvenemezdim acikcasi
16 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi riskler olabilir
Cevap sahibi+1 yıl@Tatlı_günahlar nasıl biri bilemezsin sonuç olarak erkekler fiziksel olarak kadınlardan daha güçlü ve bir şey oldu mu kendini koruman daha zor olabilir o yüzden biraz tanimak bilmek lazim
- +1 yıl
Zaten tanıyıp bildiği için ve güvendiği için gidiyor yoksa gitmez. Öyle değil mi
Cevap sahibi+1 yıl@Tatlı_günahlar yani ama o da sadece sanaldan zor bir görüp konuşmak lazim davranışlarını görmek laizim ondan sonra neden olmasin
- +1 yıl
Bende onu diyorum zaten. Sevgi , ilgi , güven yoksa zaten ilişkiyi yürütmez.
- +1 yıl
Bu arada x per puanın var mı acaba 🙄
+1 yılEver risk olur hemde sanaldan tanıdığın birisiyle olacakmış bu iki kat daha risk. Çocuğun değilsiniz sonuçta bazı hisler istekler olduğu zaman kendinizi tutamayabilirsiniz bunları göz önüne bulundurup iyi düşünüp öyle karar var
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bu risk sadece senden cinsellik talep etmesi değil sana zorla birşey yap ası, canı ı yakması, soyması, dövmesi herşeyi içeren bir paket. Bence doğru değil. Şahsen ilk buluşmada beni evine davet etse bir kadın, bu bana çokta normal gelmez. Kabulde edemem zaten.
00 Yorumla
+1 yılTrol musunuz ya? Sanaldan konuştuğum bir adamla değil ev tenha bı yere gitmeye dahi korkarım. Sanaldaki adama nasıl güvenip de eve gidiyorsunuz bu ne cesaret?
30 YorumlaSenin niyetinin ne olduğuna bağlı olarak değişir bu durum. Mesela sen normal bir ilişki düşüncesiyle o adamla konuşuyorsan evet çok tehlikeli olabilir. Ama pompiş falan için konuşuyorsan sıkıntı olmaz amaca gayet uygun...
00 Yorumla
+1 yılSen kendine guvendikten sonra neden risk olsun acaba sen bir seyler yapadiktanbsonra sen bir seyler istemedikten sonra bir sey olmaz bence unutma kadin isterse olur erkek demiyorum erkek her daim hep ister 7 24 ister
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen tanıyorsam ve güveniyorsan sıkıntı olmaz ama hiç yan yana görmediysen evde buluşma anı tavsiye etmem böyle şeyler biraz kişiye bağlıdır nasıl biri olduğunu belli etmeyen de var sana zarar da verebilir yani böyle şeyler yaşanıyor dikkat et
00 Yorumla İlişkinize bağlı bence yani ne zamandır tanıyorsun ne kadar tanıyorsun bunlar önemli.. konuştuğun biri ise sadece, evde buluşmak fazla olur gibime geliyor. Ortam hoş bile olmaz ki evde ne yapacaksınız.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl
Cinsellik yaşamayı iki tarafta istiyorsa hayır, herhangi bir problem teşkil etmiyor bence.
Ama masum bir buluşma hayal edenler için, evet riskli
Kısa ve öz Ateş ile Barut yanyana durmaz10 Yorumla
+1 yılŞahsen böyle birşey başıma bir kez geldi. Onun da sonu yatakta bitti. Eğer bu tür tecrübelere yaklaşımın negatif değilse ne olabilir ki? Ama yinede bi dışarda görüşüp yüz yüze konuşmakta fayda var. Karşındakini daha net tanıyabipmek adına..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılBuluşma yeri olarak evi seçmek her zaman aynı oranda risk taşır zaten ama üstüne ilk buluşma için evi tercih eder ya da kabul edersen hakkında iyi şeyler düşünüleceğini sanma
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. evet ya seni keserse? korkma yahu kimse kimseye saldırmaz.. madem bu kadar güvenmiyorsun neden muhabbet ettin.. ya da muhabbet ederken hiçmi tanımadın adamı
10 Yorumla
+1 yılBen buluşurum. Uzun süre konuştuktan sonra güven oluşuyor de buluşmaya evet diyorum. Bi iki dışarda buluşup üçüncüde evde buluşunca yine ilk buluşmada olmasın diye kaçtığımız olabilir
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılTabiiki öyle özellikle sosyal medyadan tanıdığın bir insanı tam olarak tanımış olmazsın uzun süre zaman geçirmedikçe, belki katil belki sapık belki sosyopat nasol güveniyorsunuz.
10 Yorumla
+1 yılEv mi? Şu kelimeye sinir oluyorum sana bunu teklif eden birine yol ver gitsin direk.
22 Yorumla- +1 yıl
Bencede
Soruya bak. Senin kafan çalışmıyor mu? Kafan bunu bir erkekten daha mantıklı yorumlayacak şekilde çalışıyordur eminim. Biz nerden bilelim seni evde öldürüp paranı alıp kaçmayacağını
00 Yorumla
+1 yılBunu erkek teklif ettiyse hemen uzaklaş ondan bence. Böyle bi teklifin güvensizlik doğuracağını bile düşünemeyen bir insan kendisi ve amacını üstü kapalı belli etmiş. En az 1-2 yıl insanlar birbirini tanımadıkça ev söz konusu bile olmamalı diye düşünüyorum. Sevgi, evde değil kalpte yaşanır..
02 Yorumla- +1 yıl
@oski35 insanlar birbirini tanımalı ve ben bu insanla neden konuşuyorum diye kalbine sormalı. Gelip geçici bi hevese takılıp sonradan daha fazla üzülmemek için. O insanı da o kişinin ailesine, arkadaşlarına, kadınlara, yaşlılara, hayvanlara, engellilere, tanımadıklarına karşı davranışına göre değerlendirebilir.
+1 yılEvde buluşalım demek, gel seks yapalım demekle aynı gibi. O yüzden ev pek de mantıklı değil. 😃😃 İyi niyetli biri değilse zaten amacının seks olduğunu düşünür ve ona göre hazırlıklı gelir.
00 Yorumla
+1 yılYok canım hiç risk olur mu adamın ilk elini tutacağına penisiiiiiisiniiiiii tutarsın 😅🤦
30 Yorumla
+1 yılYoo olmaz sınırlarını koruyabiliyorsan gayet te güzel olur
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvi bende seviyorum insan rahat ediyor ama ilk buluşma helede sanaldan tanıdıgınla asla. insan yıllardır gerçek hayatdakı yakınına güvenmez oldu sanal ne ala
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. Ne kadar ilerlediğinize bağlı birbirinizi tam tanıdıysanız bir kahve içmek için bir yerde buluşabilirsiniz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Risk analizi algına bağlı.
Ama ben genelde kesinlikle tercih etmiyorum
2. 3. De belki ama ilk seferinde fe olmaz.
.10 Yorumla
+1 yılTanımadığın bir insanla evde buluşmak riskli bir sürü manyak var ortalıkta o yüzden insanların yoğun olduğu ortamlarda buluşmanız en güvenlisi olur
10 Yorumla
+1 yılKarşındaki insan dünyanın en güvenilir insani da olsa ilk buluşmada evine geldiğin için hakkında iyi şeyler düşünmeyecektir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeyle karşılaşacağını bilmediğin için evet riskli. Dışarda buluşun. Adam hırlı mı hırsız mı sapık mı katil mi dolandırıcı mı psikopat mı bilemezsin ki
11 Yorumla- +1 yıl
Yoo belki de adam melek gibi çok iyi birisi. Niye seçeneklerine adamın melek gibi iyi olabileceğini de katmıyorsun? İlla adam kötü olmak zorunda değil.
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bakire değilsen hayır birde yanına levye vs al kendini koruma amaçlı Unutma Türkiye de yaşıyoruz 😜
29 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılEv yüksek riskli olur. Öncelikle karşılıklı tanışma evresinde güvenin oturması gerekir. İstisnai durumlar dışında tavsiye etmem
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Evin risk olmadığı durum mu var? Ya eskiler "ateşle barut yanyana durmaz" derken boşa konuşmuyor herhalde? 😄
00 YorumlaEvet. Sonuçta deprem ülkesindeyiz. Her an deprem olabilir maazallah. Açık havada görüşmek en iyisi 😌☺️☺️
00 Yorumla
+1 yılKarşındaki kişiye bağlı libidosuna göre değişir bazıları olur risk yaşatmaz sana ama bazıları yaşatır genelde %70
00 YorumlaSeninde birlikte olmak gbı bı dusuncen varsa sıkıntı yok haa yok sadece bulusma amaclı gıdıyorsan yanılıyorsun mutlu sonla bitecegı kesın 😀
00 Yorumla
+1 yılRiskli neden olsun ki hangi devirde yaşıyoruz. Madem ki güvenip sevmissin gitmekte sorun görmüyorum 😎👍
00 YorumlaNasıl beceriyorsunuz buraya getirmeyi
Bende direk ev derdim ha risk misk bilmem
Karakter meselesi00 Yorumlaİlk 3 buluşma halk arasında olmalı hata Hepsi halk arasında olmalı eğer ev diyorsa uzak durun... Başınızı yakmayın
00 Yorumla
+1 yılnefis bu önüne geçebilirsen ne mutlu ama geçemeyeceğinden korkarsan aklından çıkar sonra çok pişman olursun ama geri dönemessin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ev mi pardon da ben nisanliyken bile ev tutmam sevdigim kadina evlenmeden bunu yapamam ama oylesine berabeikse ayri
00 Yorumlaneye göre kime göre risk... yani çok mu risk dediğin ne? önce bir dışarda gezin davranışlarını gör sonra eve geçersiniz...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı. Evet ki sanaldan bir insanla tanışmak başlı başına saçma
21 Yorumla- +1 yıl
İyi akşamlar görüşüne saygım var ama yanlış düşünüyorsun, benim ablam ve erkek kardeşim sanal ortamda tanışıp evlendiler ve çocuk sahibi oldular. sadece tanışmana vesile oluyor. karşındaki insan kötüyse mahallen dende olabilir okulundan da olabilir arkadaş cevrenden de. o yüzden mesajını beğenmedim.
yok canım ne riski alt tarafı seks yaparsınız zaten bunu istemeyen mi var?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı.
+1 yılaaa için fesat senin tatlım ne riski ilk buluşmada ev bence çok resmi olur.
10 Yorumla Hayır. Ne istediğini bilen iki insan gayette evde sevişe.. aman pardon bulusabjlir andnf
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılSevişmek istiyorsanız normal. Böbreklere sahip çıkın ama shsbdnsndm
10 Yorumla Organ mafyasını mı tercih edersin yoksa okey Nirvana dolu bir günü mü😃
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece seks yapip sonra hadi eyvallah herkes yoluna tarzinda bir sey yasamak istiyorsan ve az çok bildigin guvendigin biriyse olabilir...
Ama şartlar böyle değilse gitme derim.10 Yorumla
+1 yılMaalesef. Pandemi yi bahane edip evde buluşmak isteyen erkek sayısında patlama yaşanıyor
10 Yorumla- Devamını Gör (235)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat