• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

İlk buluşmada ev çok mu risk olur?

masadekikadehim
masadekikadehim Takip Et
Xper 3 Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1221
Yapay Zekaya Sor
Sanaldan ilk adıma geçince ev çok mu risk olur?
İlk buluşmada ev çok mu risk olur?
Beğen
Paylaş
Takip Et
34 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • adrenalin64
    adrenalin64 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

En azından kız tarafı cinsellik yaşamayı çok da sorun etmeyecekse ev daha güvenli bile denebilir. Reelde sorun olmaz ama sanaldan yeteri kadar tanıyamayabilirsin, sanalda otomatikman az da olsa yalan söylemeye teşvik eder ya da abartılı, derinlemesine doğru ne var ne yok söyler. Çok farklıdır sanal. Adam psikopat çıkmasın da, cinsellik kolay aşılabilir şeyler, bakirelik kalmaz, hiç evlenmezsen çevresel faktör aşılır mesela. Hamile kalsan az para verip, az yalvarsan alırlar. 12 hafta öncesi yasal zaten.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Ezmuro
    Ezmuro Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 45%
    +1 yıl

İyi akşamlar tanıştığın kişiye ne kadar güvenebilir sin? bence en az 3 kez dışarıda buluşup sohbet edip değerlendir derim. illa eve gideceğim dersen en yakın arkadaşına gideceğin yerin adresini ver ve belli saatler seni kontrol etsin taki sen eve gelene kadar. zaman kötü insanlar kötü helede kadınlar için daha tehlikeli.

0
    0 Yorumla
  • evindelisi_01
    evindelisi_01 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Olan da var olmayan da güven ve tanıma ile alakalı tedbirlerini almışsan ve karşındaki kişiyi tanıyıp güvendiysen sorun olmuyor. İlk buluşmada neler neler yaşadım karşılıklı istek ve onayla olacak şeyler. Sadece sarılıp uyuduğum veya TV izleyip mısır patlatıp yediğim karşı cins buluşmalarım da oldu soncuta.

0
    0 Yorumla
  • Green_mile_devi
    Green_mile_devi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Bu soruları görünce tablet reis aklıma geliyor 😃
    İş ona dönebilir, aman dikkat 😅

İlk buluşmada ev çok mu risk olur?İlk buluşmada ev çok mu risk olur?
    0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

112

Cevap

183

Cevap

• IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Ev kaçıncı buluşma olursa olsun her zaman risktir

35
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

ev uygun değil ilk buluşma için

0
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 43,2b cevap paylaştı.

Karşı tarafa duyulacak güven için bu riske girilir gadası. En azından ev içinde nasıl bir karakteri var. Onu öğrenmiş olursun

0
    0 Yorumla
  • mekanınsahibinil
    mekanınsahibinil Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    +1 yıl

Riski geçtim saçma sapan olur. Sanaldan tanıştığın biriyle ilk görüşme evde olursa her iki tarafın da aklına bu rahatlığın nereden geldiği sorusu takılır ki takılmalı da bence. Ev çok mahrem bir alan hani ateşle barut yan yana durmazı da geçtim sokaktan her tanıştığını eve almakla sanaldan tanıdığın biriyle ilk buluşmanı evde yapmak aynı şey. Yol geçen hanı gibi

16
    8 Yorumla
    • BalkanTürkü
      BalkanTürkü
      +1 yıl

Dediklerine katılmıyorum. Farz et ki sanaldan 1-2 yıldır konuştuğun birisi var. Bu uzun süreçte onu zaten bir miktar tanımış oluyorsun. Fakat sokakta ilk kez gördüğün bir insanı hiç tanımıyorsun. Arada fark var yaptığın benzetmenin komikliğine saçmalığına bak.

Yorumla
    • mervesse_
      mervesse_
      +1 yıl

@BalkanTürkü 1-2 yılda olsa onu sanaldan tanıyorsun oradan gerçek yüzünü göstermeyebilir. Benzetme gayet güzel saçma falan değil.

Yorumla
    • mekanınsahibinil
      mekanınsahibinil
      +1 yıl

@mervesse_ aklın yolu bir. Burada herkes kendini tanıttığı gibi olsa platformun kültür seviyesi bu olmazdı ve bu en basit örneği. Evli barklı insanların yıllarca sanaldan kendini bekâr tanıtması para koparması haberlerini günde kaç kez okuyoruz, dinliyoruz. Allah akıl vermiş biraz kullansa keşke

Yorumla
    • nevaryine
      nevaryine
      +1 yıl

@BalkanTürkü asıl saçma ve komik olan senin yorumun. Kızın yazdıkları gayet doğru. Bir de ukala ukala “saçma ve komik” diye bitirmen ultra komik

Yorumla
    • kıraathanebeyi
      kıraathanebeyi
      +1 yıl

@BalkanTürkü herkes sanalda kendini dürüstçe tanıtıyor sanıyorsan senin yaşın 13-15 arasıdır. Asıl komik olan bu işte

Yorumla
    • BalkanTürkü
      BalkanTürkü
      +1 yıl

@kıraathanebeyi Sanaldaki insanların iyi olabilme ihtimalini de dile getirdim. Ne abarttınız be. 1-2 yıl konuştuğunuz birisini tanıyabileceginizden bahsettim. Artık snaalda 2 yıl konuştuğunuz birisini de tanıyamıyorsanız bu sizin sorununuz.

Yorumla
    • nevaryine
      nevaryine
      +1 yıl

Saçmaladığını ısrarla kabul etmiyorsun ya. Hiç görmediğin birini sen ancak onun kendini tanıttığı kadar tanıyabilirsin diyoruz. Kapasiten basmıyor mu bunu? Belki evli belki sicili kirli belki sapık sen bunları sanaldan nah anlarsın. @BalkanTürkü

Yorumla
    • mervesse_
      mervesse_
      +1 yıl

@BalkanTürkü Hala yazdığın yorumu savunuyorsun ya pes yani. İster 2 yıl konuş ister 10 yıl konuş sen onu anlattığı kadar tanırsın. Daha fazlasını bilemezsin.

Yorumla
  • BenBal
    BenBal Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 25
    +1 yıl

Cinsellik yaşamayı iki tarafta istiyorsa hayır, herhangi bir problem teşkil etmiyor bence.
    Ama masum bir buluşma hayal edenler için, evet riskli.

14
    0 Yorumla
  • daewart
    daewart Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 96%
    +1 yıl

Neden ev? Azdıysan o başka ama günlük kiralık daireler var orada takılın. Ya da siyah camları olan bir arabayla tenha bir yerde olabilir. AVM otoparkında dikkat çekmeyecek bi yerde de olur. Arabaların arasındaki herhangi bir araç dikkat çekmeyecektir, ben de yaptım. Hatta oldukça heyecanlıydı, görülme tehlikesi ve kısıtlanmış alanda bir şeyleri oldurmaya çalışmak çok zevkli.

3
    1 Yorumla
    • aankarabeyii06
      aankarabeyii06
      +1 yıl

Bende arabayı AVM otoparkına cektiydm çok heyecanlı oluyor

Yorumla
  • passionateman4561
    passionateman4561 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Mümkün mertebe güvenmediğiniz özellikle sanaldan yeni tanıştığınız bir insanın evine hemen gitmeyin ya da evinize davet etmeyin. Önce bir dışarıda ön izleme yapın. Az cok hakkında fikir sahibi olursunuz. İlla da gidecekseniz ve ailenizden gizli olsa bile sır tutabileceğine güvendiğiniz bir arkadaşınıza konum atın. Güvenlik açısından.

1
    0 Yorumla
  • Soyersoyer
    Soyersoyer Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 51%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Bu da soru mu 🙄 böyle olur olmaz insanlarla tanışıp kendinizi ona bırakıyorsunuz ondan sonra, tecavüz, işkence hatta cinayetle sonlanıyor sonra da diyorsunuz bu kadın cinayetleri ne zaman bitecek 🤔🙄biraz olsun aklınızı kullanın 5 dk lik zevkiniz için böyle kendinizi yakmayın

2
    0 Yorumla
  • CieloStellato
    CieloStellato Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 85%
    +1 yıl

Uzun zamandır tanıdığın biri olsa ve işler yeni ciddiye binmiş olsa ev riskli olmaz, merak etme diyebilirdim ancak ilişkiniz sanal başlamış. Reelde birbirinizi tanıyıp, güven bağını kurmanız lazım. Gerçekte nasıl biri olduğunu bilemezsin. Sapığı, tacizcisi türlü türlüsü var. O yüzden risk alma derim.

2
    0 Yorumla
  • SmellSmoke
    SmellSmoke Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl

Evde buluşmayı onaylayan kişi zaten yaşanacaklara da onay vermiş demektir.. Kişiden kişiye değişir risk durumları kime göre neye göre.. Yani bana kalırsa ilk buluşma evde olmamalı kesinlikle o ayrı. Keyifli geceler.

0
    0 Yorumla
  • mete3500
    mete3500 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Yani gerek yok. Sahil kenari olur park olur yürüyüş alanı olur. Tabi şimdi burada herkes ev olursa böyle olur söyle olur yazmış. Çoğu da haklı ilk buluşma da ev pek iyi niyetli değil. Ama istisnalar yok değil. Adam olgun olur her yer yasak kalabalık. Kendi evinde bir kahve bira içmek ister. Bu arada da güzel bir tanışma ve sohbet. İmkansız değil ama dediğim gibi istisna. Yani ben de evimde çok rahat ettiğinden söylüyorum. Yine de gerek yok sonraki buluşmalar da belki.

1
    0 Yorumla
  • Hissizbacı
    Hissizbacı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 83%
    +1 yıl

Çok mu risk? Hayatının hatası olur hele ki kadın için... erkek en başından niyeti bozar ve kafada korkunç bir noktaya koyar. Artık sen kim olursan ne olursan ol evine rahatça bir erkeği alan kadın veya bir erkeğin evine ilk buluşmada giden kadın okursun bunu daha önce kaç kez yaptığını sorgular dokuz çocuğunun babasıda olsa sürekli bununla tenkit eder asla ama asla yapılmamalı git parkta otur daha iyi

1
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Kendine güveniyorsan hiçbir yer risk olmaz. Konuştuğun çocuğun katil potansiyeli yoksa bunları düşünmene de gerek yok.

1
    0 Yorumla
  • jackdaniels24
    jackdaniels24 Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Sevgili okurum öncelikle merhaba Sanaldan ilk buluşmada Ev tabiki risk Karşı cinsin kesin seni yatağa atma gibi planları olabilir dikkat etmek gerekir Bu yüzden ilk Buluşmada cafe vs Bir çay bahçesi uygundur lütfen böyle oyunlara gelmeyin iyi akşamlar dilerim

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yani her ne amaçla olursa olsun sanaldan birisi bence güvenemezsin tamam konuştun ettin ama neler duyuyoruz ha uzun zamandir tanidigin birisidir sonra iş flörte sevgililige dönmüştür ondan sonra ne zaman istersen buluş sana kalmış ama ben sanaldan güvenemezdim acikcasi

1
    6 Yorumla
    • Tatlı_günahlar
      Tatlı_günahlar
      +1 yıl

Ne gibi riskler olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Tatlı_günahlar nasıl biri bilemezsin sonuç olarak erkekler fiziksel olarak kadınlardan daha güçlü ve bir şey oldu mu kendini koruman daha zor olabilir o yüzden biraz tanimak bilmek lazim

Yorumla
    • Tatlı_günahlar
      Tatlı_günahlar
      +1 yıl

Zaten tanıyıp bildiği için ve güvendiği için gidiyor yoksa gitmez. Öyle değil mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Tatlı_günahlar yani ama o da sadece sanaldan zor bir görüp konuşmak lazim davranışlarını görmek laizim ondan sonra neden olmasin

Yorumla
    • Tatlı_günahlar
      Tatlı_günahlar
      +1 yıl

Bende onu diyorum zaten. Sevgi , ilgi , güven yoksa zaten ilişkiyi yürütmez.

Yorumla
    • Tatlı_günahlar
      Tatlı_günahlar
      +1 yıl

Bu arada x per puanın var mı acaba 🙄

Yorumla
  • KediimBenVeYatağım
    KediimBenVeYatağım Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Ever risk olur hemde sanaldan tanıdığın birisiyle olacakmış bu iki kat daha risk. Çocuğun değilsiniz sonuçta bazı hisler istekler olduğu zaman kendinizi tutamayabilirsiniz bunları göz önüne bulundurup iyi düşünüp öyle karar var

2
    0 Yorumla
  • doanylmz
    doanylmz Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Bu risk sadece senden cinsellik talep etmesi değil sana zorla birşey yap ası, canı ı yakması, soyması, dövmesi herşeyi içeren bir paket. Bence doğru değil. Şahsen ilk buluşmada beni evine davet etse bir kadın, bu bana çokta normal gelmez. Kabulde edemem zaten.

0
    0 Yorumla
  • goktendusenucelma
    goktendusenucelma Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Trol musunuz ya? Sanaldan konuştuğum bir adamla değil ev tenha bı yere gitmeye dahi korkarım. Sanaldaki adama nasıl güvenip de eve gidiyorsunuz bu ne cesaret?

3
    0 Yorumla
  • AlphaCrab
    AlphaCrab Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Senin niyetinin ne olduğuna bağlı olarak değişir bu durum. Mesela sen normal bir ilişki düşüncesiyle o adamla konuşuyorsan evet çok tehlikeli olabilir. Ama pompiş falan için konuşuyorsan sıkıntı olmaz amaca gayet uygun...

0
    0 Yorumla
  • Gönül_doktoru
    Gönül_doktoru Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Sen kendine guvendikten sonra neden risk olsun acaba sen bir seyler yapadiktanbsonra sen bir seyler istemedikten sonra bir sey olmaz bence unutma kadin isterse olur erkek demiyorum erkek her daim hep ister 7 24 ister

0
    0 Yorumla
  • Elagözlü7575
    Elagözlü7575 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Tamamen tanıyorsam ve güveniyorsan sıkıntı olmaz ama hiç yan yana görmediysen evde buluşma anı tavsiye etmem böyle şeyler biraz kişiye bağlıdır nasıl biri olduğunu belli etmeyen de var sana zarar da verebilir yani böyle şeyler yaşanıyor dikkat et

0
    0 Yorumla
  • Palmarosa
    Palmarosa Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

İlişkinize bağlı bence yani ne zamandır tanıyorsun ne kadar tanıyorsun bunlar önemli.. konuştuğun biri ise sadece, evde buluşmak fazla olur gibime geliyor. Ortam hoş bile olmaz ki evde ne yapacaksınız.

0
    0 Yorumla
  • Tuğberk_Bey
    Tuğberk_Bey Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 48%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Cinsellik yaşamayı iki tarafta istiyorsa hayır, herhangi bir problem teşkil etmiyor bence.
    Ama masum bir buluşma hayal edenler için, evet riskli

Kısa ve öz Ateş ile Barut yanyana durmaz

1
    0 Yorumla
  • SoyleBenDinliyorum
    SoyleBenDinliyorum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Şahsen böyle birşey başıma bir kez geldi. Onun da sonu yatakta bitti. Eğer bu tür tecrübelere yaklaşımın negatif değilse ne olabilir ki? Ama yinede bi dışarda görüşüp yüz yüze konuşmakta fayda var. Karşındakini daha net tanıyabipmek adına..

0
    0 Yorumla
  • kıraathanebeyi
    kıraathanebeyi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.

Buluşma yeri olarak evi seçmek her zaman aynı oranda risk taşır zaten ama üstüne ilk buluşma için evi tercih eder ya da kabul edersen hakkında iyi şeyler düşünüleceğini sanma

1
    0 Yorumla
  • GaraGuru
    GaraGuru Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

evet ya seni keserse? korkma yahu kimse kimseye saldırmaz.. madem bu kadar güvenmiyorsun neden muhabbet ettin.. ya da muhabbet ederken hiçmi tanımadın adamı

1
    0 Yorumla
  • yağmur_altında_şeker
    yağmur_altında_şeker Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

Ben buluşurum. Uzun süre konuştuktan sonra güven oluşuyor de buluşmaya evet diyorum. Bi iki dışarda buluşup üçüncüde evde buluşunca yine ilk buluşmada olmasın diye kaçtığımız olabilir

1
    1 Yorumla
    • dwade17
      dwade17
      +1 yıl

dürüst

Yorumla
  • SnowHoundx
    SnowHoundx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.

Tabiiki öyle özellikle sosyal medyadan tanıdığın bir insanı tam olarak tanımış olmazsın uzun süre zaman geçirmedikçe, belki katil belki sapık belki sosyopat nasol güveniyorsunuz.

1
    0 Yorumla
  • BlueCupcake
    BlueCupcake Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Ev mi? Şu kelimeye sinir oluyorum sana bunu teklif eden birine yol ver gitsin direk.

2
    2 Yorumla
    • M-B-B
      M-B-B
      +1 yıl

Soruyu soran için bu çok da sorun teşkil etmemiş gibi...

Yorumla
    • BlueCupcake
      BlueCupcake
      +1 yıl

Bencede

Yorumla
  • emre505
    emre505 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Soruya bak. Senin kafan çalışmıyor mu? Kafan bunu bir erkekten daha mantıklı yorumlayacak şekilde çalışıyordur eminim. Biz nerden bilelim seni evde öldürüp paranı alıp kaçmayacağını

0
    0 Yorumla
  • Anonimbalık
    Anonimbalık Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Bunu erkek teklif ettiyse hemen uzaklaş ondan bence. Böyle bi teklifin güvensizlik doğuracağını bile düşünemeyen bir insan kendisi ve amacını üstü kapalı belli etmiş. En az 1-2 yıl insanlar birbirini tanımadıkça ev söz konusu bile olmamalı diye düşünüyorum. Sevgi, evde değil kalpte yaşanır..

0
    2 Yorumla
    • oski35
      oski35
      +1 yıl

Ne yapılmalı

Yorumla
    • Anonimbalık
      Anonimbalık
      +1 yıl

@oski35 insanlar birbirini tanımalı ve ben bu insanla neden konuşuyorum diye kalbine sormalı. Gelip geçici bi hevese takılıp sonradan daha fazla üzülmemek için. O insanı da o kişinin ailesine, arkadaşlarına, kadınlara, yaşlılara, hayvanlara, engellilere, tanımadıklarına karşı davranışına göre değerlendirebilir.

Yorumla
  • ZeytinliGofret
    ZeytinliGofret Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Evde buluşalım demek, gel seks yapalım demekle aynı gibi. O yüzden ev pek de mantıklı değil. 😃😃 İyi niyetli biri değilse zaten amacının seks olduğunu düşünür ve ona göre hazırlıklı gelir.

0
    0 Yorumla
  • sananeeerrhhhh
    sananeeerrhhhh Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Yok canım hiç risk olur mu adamın ilk elini tutacağına penisiiiiiisiniiiiii tutarsın 😅🤦

3
    0 Yorumla
  • aybükebrck
    aybükebrck Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Yoo olmaz sınırlarını koruyabiliyorsan gayet te güzel olur

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evi bende seviyorum insan rahat ediyor ama ilk buluşma helede sanaldan tanıdıgınla asla. insan yıllardır gerçek hayatdakı yakınına güvenmez oldu sanal ne ala

1
    0 Yorumla
  • mert035
    mert035 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 84%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.

Ne kadar ilerlediğinize bağlı birbirinizi tam tanıdıysanız bir kahve içmek için bir yerde buluşabilirsiniz

1
    0 Yorumla
  • experienced16
    experienced16 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 62%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

.

Risk analizi algına bağlı.

Ama ben genelde kesinlikle tercih etmiyorum

2. 3. De belki ama ilk seferinde fe olmaz.

.

1
    0 Yorumla
  • Külyutmaz22
    Külyutmaz22 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 77%
    +1 yıl

Tanımadığın bir insanla evde buluşmak riskli bir sürü manyak var ortalıkta o yüzden insanların yoğun olduğu ortamlarda buluşmanız en güvenlisi olur

1
    0 Yorumla
  • Nuriyenurlugiller
    Nuriyenurlugiller Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Karşındaki insan dünyanın en güvenilir insani da olsa ilk buluşmada evine geldiğin için hakkında iyi şeyler düşünmeyecektir

1
    0 Yorumla
  • In_flames_
    In_flames_ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 30%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Neyle karşılaşacağını bilmediğin için evet riskli. Dışarda buluşun. Adam hırlı mı hırsız mı sapık mı katil mi dolandırıcı mı psikopat mı bilemezsin ki

1
    1 Yorumla
    • BalkanTürkü
      BalkanTürkü
      +1 yıl

Yoo belki de adam melek gibi çok iyi birisi. Niye seçeneklerine adamın melek gibi iyi olabileceğini de katmıyorsun? İlla adam kötü olmak zorunda değil.

Yorumla
  • ladymelo
    ladymelo Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Bakire değilsen hayır birde yanına levye vs al kendini koruma amaçlı Unutma Türkiye de yaşıyoruz 😜

2
    9 Yorumla
    • Kıvanç132
      Kıvanç132
      +1 yıl

Bakire olunca noluyor. Olmayınca geçiş serbest olması düşüncesi ne kadar doğru?

Yorumla
    • ladymelo
      ladymelo
      +1 yıl

@Kıvanç132 algılayabildigin kadar

Yorumla
    • Kıvanç132
      Kıvanç132
      +1 yıl

Anlatabildiğin kadar

Yorumla
    • ladymelo
      ladymelo
      +1 yıl

@Kıvanç132 anlayamadığın konuya yorum yapma

Yorumla
    • Kıvanç132
      Kıvanç132
      +1 yıl

Neden bu sinir? Anladım gayet

Yorumla
    • ladymelo
      ladymelo
      +1 yıl

@Kıvanç132 sinir yok yorum var

Yorumla
    • Kıvanç132
      Kıvanç132
      +1 yıl

Kızgınsın farkındayım. Hep böyle agrasif misin

Yorumla
    • ladymelo
      ladymelo
      +1 yıl

@Kıvanç132 vaktim yok sana vereyim sorry

Yorumla
    • Kıvanç132
      Kıvanç132
      +1 yıl

Estağfurullah

Yorumla
  • Baranliveme
    Baranliveme Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 72%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.

Ev yüksek riskli olur. Öncelikle karşılıklı tanışma evresinde güvenin oturması gerekir. İstisnai durumlar dışında tavsiye etmem

0
    0 Yorumla
  • DawnGuard
    DawnGuard Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 87%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı.

Evin risk olmadığı durum mu var? Ya eskiler "ateşle barut yanyana durmaz" derken boşa konuşmuyor herhalde? 😄

0
    0 Yorumla
  • ıTranen
    ıTranen Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Evet. Sonuçta deprem ülkesindeyiz. Her an deprem olabilir maazallah. Açık havada görüşmek en iyisi 😌☺️☺️

0
    0 Yorumla
  • isimsizbiri16
    isimsizbiri16 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

Karşındaki kişiye bağlı libidosuna göre değişir bazıları olur risk yaşatmaz sana ama bazıları yaşatır genelde %70

0
    0 Yorumla
  • The_boxer
    The_boxer Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 94%
    +1 yıl

Seninde birlikte olmak gbı bı dusuncen varsa sıkıntı yok haa yok sadece bulusma amaclı gıdıyorsan yanılıyorsun mutlu sonla bitecegı kesın 😀

0
    0 Yorumla
  • Tatlı_günahlar
    Tatlı_günahlar Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 94%
    +1 yıl

Riskli neden olsun ki hangi devirde yaşıyoruz. Madem ki güvenip sevmissin gitmekte sorun görmüyorum 😎👍

0
    0 Yorumla
  • Kauss
    Kauss Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Nasıl beceriyorsunuz buraya getirmeyi
    Bende direk ev derdim ha risk misk bilmem
    Karakter meselesi

0
    0 Yorumla
  • ŞₑᵥBₐŞ
    ŞₑᵥBₐŞ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 67%
    +1 yıl

İlk 3 buluşma halk arasında olmalı hata Hepsi halk arasında olmalı eğer ev diyorsa uzak durun... Başınızı yakmayın

0
    0 Yorumla
  • hamzakemal
    hamzakemal Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 81%
    +1 yıl

nefis bu önüne geçebilirsen ne mutlu ama geçemeyeceğinden korkarsan aklından çıkar sonra çok pişman olursun ama geri dönemessin

0
    0 Yorumla
  • johesa
    johesa Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Ev mi pardon da ben nisanliyken bile ev tutmam sevdigim kadina evlenmeden bunu yapamam ama oylesine berabeikse ayri

0
    0 Yorumla
  • mrtcn1
    mrtcn1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

neye göre kime göre risk... yani çok mu risk dediğin ne? önce bir dışarda gezin davranışlarını gör sonra eve geçersiniz...

0
    0 Yorumla
  • MDMSO
    MDMSO Takip Et
    Bilge Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı.

Evet ki sanaldan bir insanla tanışmak başlı başına saçma

2
    1 Yorumla
    • Ezmuro
      Ezmuro
      +1 yıl

İyi akşamlar görüşüne saygım var ama yanlış düşünüyorsun, benim ablam ve erkek kardeşim sanal ortamda tanışıp evlendiler ve çocuk sahibi oldular. sadece tanışmana vesile oluyor. karşındaki insan kötüyse mahallen dende olabilir okulundan da olabilir arkadaş cevrenden de. o yüzden mesajını beğenmedim.

Yorumla
  • ByExrian
    ByExrian Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 93%
    +1 yıl

yok canım ne riski alt tarafı seks yaparsınız zaten bunu istemeyen mi var?

1
    0 Yorumla
  • HicBirSeyBlmeyenAdm
    HicBirSeyBlmeyenAdm Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 41%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı.

aaa için fesat senin tatlım ne riski ilk buluşmada ev bence çok resmi olur.

1
    0 Yorumla
  • CoguZaman
    CoguZaman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır. Ne istediğini bilen iki insan gayette evde sevişe.. aman pardon bulusabjlir andnf

1
    0 Yorumla
  • BlackSpace8
    BlackSpace8 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 51%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.

Sevişmek istiyorsanız normal. Böbreklere sahip çıkın ama shsbdnsndm

1
    0 Yorumla
  • smyrnaboy
    smyrnaboy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 97%
    +1 yıl

Organ mafyasını mı tercih edersin yoksa okey Nirvana dolu bir günü mü😃

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sadece seks yapip sonra hadi eyvallah herkes yoluna tarzinda bir sey yasamak istiyorsan ve az çok bildigin guvendigin biriyse olabilir...
    Ama şartlar böyle değilse gitme derim.

1
    0 Yorumla
  • ihtiyarolgun
    ihtiyarolgun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 95%
    +1 yıl

Maalesef. Pandemi yi bahane edip evde buluşmak isteyen erkek sayısında patlama yaşanıyor

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (235)
Devamını Gör(280)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlk buluşmada ev çok mu risk olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İlk buluşmada ev çok mu risk olur? 146 cevap verildi
İlk buluşmada ev tercih edilmeli mi? 35 cevap verildi
İlk buluşmada eve bırakmak gerekli mi? 23 cevap verildi
Ilk buluşmada eve gıdılır mı? 13 cevap verildi
İlk buluşma için ev olsun diyen manitadan olur mu? 61 cevap verildi
İlk buluşmayı evde yapmak doğru mu? 20 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨