Eşimin esrar kullandığını öğrendim.. Ne yapıcam ben şimdi?

1 aylık yeni evliyiz daha. Sürekli telefonda olduğu için şüphelenip uyurken telefonunu alıp karıştırmaya başladım. Ben kadın kız olur diye bakarken bambaşka şeyler öğrendim. Allahın işi işte bir şekilde abisiyle olan konuşmaları okudum. Abisine düğünden önce esrar kullandığını ve şimdi yeni işi için kan tahlillerine baktıklarında bunu görürlermi diye falan sordu. Abisi bu işi bırak bak yanlış arkadaşlardan falan oluyor dedi. Kan tahlilinde çıkmış ve rezil oldum işi alamicam falan diye yazmış. Önceki işte çıkmamıştı yazmış. Resmen kanım dondu. Esrar kullanıyormuş ve belliki düzenli bir şekilde. Ne yapıcam bilmiyorum keşke öğrenmeseydim. Kendimi kandırılmış hissediyorum. Onun bana söylediği yalanlar geliyor aklıma. Soğudum ve ona karşı güvenim zedelendi. Çok çaresizim. Onunla bunu konuşamam.. ne yapıcam ben şimdi? Nasıl atlatıcaz bunu?
Güncellemeler
+1 yıl
Dayanamadım ve konuştum eşimle. Gizli bir şekilde soru sordum ona ve doğrusunu anlattı. Düğünden önce arkadaşlarının gazına gelip bir kerelik yaptım dedi ama yiyecekli bir şeyin içindeymiş.
Güncellemeler
+1 yıl
Aklımda bile değildi olsa teste girermiyim hiç dedi kendimi rezil edermiyim dedi. Öncelerde arada arkadaşlarla yapıyorduk ama bağımlısı değilim ihtiyacım yok dedi bir daha da zatem ağzıma sürmem dedi. Benlik bir şey değil ben öyle bir insan değilim bu konu kapansın dedi falan filan. Güvenim zedelendi yinede. Konuşmak rahatlatsada güvenim zedelendi …
Eşimin esrar kullandığını öğrendim.. Ne yapıcam ben şimdi?