Sevgilimin karısı öğrendi, şimdi ne yapmalıyım?

Yaklaşık 1 senedir bir adamla ilişkim var. Birbirimizi çok sevdik. Bana her zaman prenses gibi davrandı. Ailemden bile çok önemsedi. Hayal bile edemeyeceğim güzellikler ve mutluluklar yaşattı. Rüya gibi bir ilişkimiz vardı. Evli olduğu için başta sıcak bakmamıştım ama zaten ilişkilerinin bittiğini, çocuklar için beraber olduklarını falan söyledi. Bir şekilde kandım bu duruma ve kapıldım. Birkaç gün önce aldığı bir ilaçtan dolayı bayılmış ve hastanelik olmuş. Eşi bütün mesajları okumuş her şeyi öğrendi. Tc numaramdan tutun, pasaport numarama, iş yerindeki müdürlerimin adına kadar her bilgi vardı mesajlarımızda. Erkek arkadaşım bana mesaj attı. Mesajları gördü, çok kötü günler geçirdim. Her dakika her şeyi kontrol ediyor , lütfen yazma bana. Ve 3 gündür konuşmadık hiç. Bütün bu olanlar yüzünden zaten çok üzgünüm. Ama beni bu kadar severken ve aşıkken, bir insana ailesinin bile yapamayacağı bir sürü fedakarlık yaparken başka bir numaradan dahi olsa bana mesaj atamaz mıydı? Sizce tamamen bitmiş midir her şey?

Sevgilimin karısı öğrendi, şimdi ne yapmalıyım?