+1 yılEşin adam değil !
1. Akşam mahremine eşleri olmadan erkek arkadaş getirilmez..
2. Hadi mecbur (!) kaldın getirmek zorundasın, aramadan eve girilmez..
3. Hadi bir sığırlık yaptın kapı anahtarla açılmaz.
4. Hadi bir sığırlık daha yaptın Anahtarla kapıyı açtın, arkadaşlarını kapıda beklet. Ortalıkta eşine ait eşyalar olabilir, eşin salonda uyuyor olabilir, üstü müsait olmayabilir.
5. Hadi bir sığırlık daha yaptın geçtin erkeklerle oturdun. Be adam müsveddesi, bir eşine bak, nerede diye.. Duşta olduğunu anla.. Git uyar misafirlerimiz var diye !
Kocan bir kere değil tam 5 sefer suçlu..92 Yorumla- +1 yıl
Işte budur
- +1 yıl
Kesinlikle
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnlattıkların ne kadar gerçek bilemiyorum ama farklı versiyonları bizzat benim başıma gelmişti. Aslında komik bir durum, ev hali, insanlık hali. İkinizin de kızmış olması anlaşılabilir bir durum.
Gidip buluşun bir yerlede olayı konuşun anlatın niye kızdığınızı sonra da hatırlayıp hatırlayıp gülün.93 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olur mu ya, arkadaslarini bende taniyorum çok yakiniz o yüzlerindeki iifadeden sonra tekrar nasil bakacagim? Ayrıca hep boyle sorumsuz ve dengesiz
- +1 yıl
Ben tavsiyemi verdim, artık ister uyarsınız, isterseniz başka bir şeyler çağrıştırır size onu yaparsınız ya da canınız ne yapmak istiyorsa artık onu yaparsınız ;)
Soran+1 yılHaklisin, teşekkür ederim :)
Kesinlikle eşinin dusuncesizligi. Haber vermesi gerekiyordu. Haber vermezse sen müneccim boku yemedim ki nerden bileceksin arkadaşlarıyla geleceğini. Buradaki salaklar da dikkatli olman lazım bilmem ne demiş. Insanin kendi evinin içinde, gecenin de o saatinde "acaba evde eşimin arkadaşları mi var" diye aklinin ucundan dahi gecmez. vahiy gelecek değil ya.
10 Yorumla
Bikere bu eşinin hatası seni arayıp demesi gerekirdi ve bir hatası eve o saatte arkadaş getirmesi. Sen o saatte herhalde rahat dolaşıcan senin evin orası dikkat etmesi gereken eşindi. Sende keşke bir seslenseydin falan ya da köşeden baksaydı. Allah korusun hırsız olda valla neler olurdu.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan evine gelirken arar bir şey lazımmı? diye sonra der ki arkadaşlarımla geleceğim haberin olsun der ev hali dağınık olur çamaşır olur birşeyler hazırlaman gerekir belki duş alırsın kendi evinde istediğin gibi dolaşırsın kime ne? Sen ona süpriz yapabilirsin yani bunların hepsi normal eşinin yaptığı anormal kusura bakma ama harbiden mal.
02 Yorumla
Soran+1 yılMalın önde gideni hem de bu zamana kadar hic kimseyi hakkin da konusturmazdim ama artik acimiyorum.
- +1 yıl
Yaptığı davranış çocukça sana kızacağına ben ne yapıyorum bekarmış gibi davranıyorum diye kendini sorgulasın.
+1 yılNe sen böyle birşeyle karşılaşacağını biliyordun ne de o sana arkadaşlarınla geleceği haber etti. Bunun için fazla kavgaya gerek yok anlayışlı olmalı eşin. Herkesin hataları oluyor şu hayatta. Olan bir şey için seni suçlayıp duramaz herhalde. Pişman olup arar merak etme düzelir yine aranız. Kendini daha fazla üzmene gerek yok
00 Yorumla
+1 yıleşin öküzün önde gideniymiş bütün hata eşinde merak etem sende suç yok ama sadece şunu merak ettim sen neden tüm vucudunla daldın içeri en azından bir istemsizde olsa önce vucut geride kafayı uzatır insan belki hırsız girmiştir filan diye sen onuda yapmamışsın çok ilginç..
00 YorumlaNe canım bir kocan varmış yemişim kariyerini cevresini gecenin o saatinde eve habersiz misafirmi getirilir duştan çıkmayı geçmişim sonuçta evinde teksin salonunda sadece çAmasırların ile yatıyorda olabilirdin sonuçta kendi evin teksin rahT bir insansındır yalnızken olur yani ev hali o kadar okumuş insan bunları düşünmüyormu tAm malmış ya bide şimdi o arkadaşları hep öyle hatırlayacak seni çok zor bir durum gerçekten
00 Yorumla
+1 yılkötü bir durum gerçekten. oda ayrı bir dengesizmiş. insan mahremine arkadaşlarını haber vermeden getirirmi? senin suçun yok. keşke pat diye dalmadan odaya giyinipte girseydin. neyse olan olmuş artık. demekki kariyer insanı olgunlaştırmıyormuş. bunuda öğrenmiş olduk...
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin..
1. Sana misafir getireceğim dememiş ki demesi gerekirdi. İnsan karısına hem de erkek misafir getirecekse haber vermelidir kadın en azından evi toplar.
2. Geç geleceğim demiş ama geleceğiz dememiş geç vakittte arkadaşla gelinmez eve.
3. Senin burda hiç bir hatan yok senin evin ve kocanı yalnız biliyorsun kaldı ki o da salonda oturuyorduysa senin banyoda olduğunu bilerek tedbir almaliydi. Velhasıl suçun yok.12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama suçlu aramıyorum artik olan oldu. Bundan sonra ne yapacağım ya arkadaşlarını tanıyorum çok yakınız utangaç biri değilim ama artık çok utanıyorum olanlardan
+1 yıltamamen öküz adamın suçu, sen evli barklı adamsın ne işi var gecenin o saatinde adamların senin evinde?
dostuna değil ailene bile güvenmeyeceksin bu devirde, birde karısını çıplak görmüşler, Allah muhafaza kimse şeytana uymamış.
evli insanın evinde arkadaşları olamaz sadece ailecek gelip gitme olur onda da haber verilir.00 Yorumlabir de şöyle düşün seni birisi yaralıyor sende onu yaralıyorsun, hakime de diyorsun ki hakim bey o beni yaraladı o yaralamasa ben de yaralamazdım... hakim karşısında ikinizde suçlusunuz yani. git özür dile , sen daha suçlusun ben eşimin çıplak halde arkadaşlarımın karşısına çıkmasını kaldıramazdım eşinin sana tavrı çok doğru
02 Yorumla- +1 yıl
Diyor ki haber vermedi. Kadın da hoşgeldiniz demek için çıplak gitmemiş ya. Eşinin sorumsuzluğu
Soran+1 yılİyi de hanimefendinin dediği gibi hoşgeldiniz demek için gitmedim haberim bile yoktu kendisi haber verebilirdi onun sorumsuzluklarinin suçlusu benmiyim
Sinsi sinsi odaya mı gitmişler, hiç mi ses duymadın?
Hadi banyo esnasında duymadın
Salona girerken hiç mi konuşmuyolardı, durmuş öylece seni mi bekliyolardı
Ayrıca kocan 3 arkadaşını gecenin bir vakti eve getirecek kadar gevşek mi24 Yorumla- +1 yıl
Boşluklar var senaryoda.
Iyi yakalamışsın
Soran+1 yılSes falan yoktu sadece isik yaniyordu bende eşim zannettim. Hepsi telefondan birşeyle ugrasiyolardi zaten. Sanirim gevşek ki boyle düşünmeden hareket ediyor.
Soran+1 yıl@DoyumsuzTeke Pardon? Vallahi kafayi yemissinuz ya herkes sizin gibi yalanla yüzg göz değil
- +1 yıl
Sağol böbegim Sağol
+1 yılHarbiden iki ucu boklu değnek.
Senin bilerek öyle bir şey yapmayacağını biliyordur ama kendi suçunu kabul etmiyor tabi di mi.
Vallahi büyük talihsizlik. geçmiş olsun. yapacak birşey yok unutacaksınız.
Aslında gecenin bir yarısı eve habersiz 3 adam getirmek çok büyük saçmalıkyaa neyse şimdi durumu tam bilmeden konuşmayalım02 Yorumla
Soran+1 yılAynen dediğin gibi!
- +1 yıl
Yahu banyoda olduğunu anlamıştır herhalde. insan hiç kapıyı tıklatmazmı uyarmazmı yaa. Harbiden çok gevşekmiş kocan yuh yani
+1 yıladamlar hayatlarının misafirperverliğini görmüş huahahaaha :D
86 Yorumla
Soran+1 yılÇok komiksin
- +1 yıl
Hahahaha oooolooom ya
- +1 yıl
@DoyumsuzTeke düşman g. tüne :)
- +1 yıl
Hhsajsaha
- +1 yıl
Bazen şu zeki tipleri görünce iyi ki ks var diyorum :))
- +1 yıl
@DoyumsuzTeke eyvallah dostum :)
Kız gerçekten çok kötü bir durum kimsenin başına vermesin. Yorumlarda adamın biri dertleşelim demiş evli barklı kadınsın sakın yapma öyle bir şey istersen bana yaz ben yardımcı olurum inan bana gerçekten bekliyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Sende lezbiyenlik yapacaksın dimi iki yüzlü bakire
Her ikinizde hatalısınız. Ama hayvanın önde gideni eşin. Ne demek evlisin eşinin haberi yokken arkadaş getiriyorsun tam bir canım. Senin hatan ise ne olursa olsun emin olmadan yatak odası halinde olmanda bir büyük hata.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yani, evde her an yabancı biri gelir korkusuyla mı hareket edeyim? Ayrıca o benim eşim boyle şeylerden neden cekineyim ki? Ben nerden bileyim gecenin bir vakti arkadaslariyla gelecegini
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. yani banyodan salona geçerken 3 tane adamın hiç mi sesini duymadın? hiç mi ses gelmedi kulağına? biraz senaryo gibi geldi.
23 Yorumla
Soran+1 yılYa ben ne diyorum sen ne diyosun! Ne senaryosu kardesim ses falan yoktu isik vardi sadece bende esim geldi sandin
Soran+1 yılOfff nasil insanlarsiniz paranoya falanmisin bunun senaryosunu yapacak kadar ucuz bir kadim miyim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılPsikoloğa gidelim'de evde eşin var ve habersiz misafirin var vede hata benim oldu öylemi? aynısı sana yapılsa ne olurdu onu düşün sonra bana kız de geç.
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyor, yinede senin sucun düşünmen lazimdi falan dedi. Şaka gibi bir adam
- +1 yıl
Geleceği görebilirmisin? haber vermeden istediğini yaptırabilirmisin? eve kapıyı çalmadan içerdeki müsayitmi diye düşünmeden girilmez diyen peygamber sözünden haberdar değilmisin? yaptığı yanlışı savunanlardan olmak güzel şeymi dersin? başkasına başkası bunu anlattı bana'de ve hatalı kim bilmiyorum'dede sana hak ettiğin cevap verilsin demek gerekki anlasın lakin anlamassa ne edicen'ki?
Zaten gece eve 3 adam getirmekte neymiş evde eşi varken ve haber vermeden?
Soran+1 yılSuçlu aramiyorum ki olan oldu. Sadece ne yapmam gerek onun hakkında tavsiye almak istiyorum
- +1 yıl
Son yaşadığını baz alıcaksın, anahtar bırakma kapının arkasında derse? ya anahtarı bırakıcaksın, ya da tedbirli olup ona göre davranıcaksın.
Eşinin mantıksızlık yapacakları şeyleri bahsettiğin vb. gibi olayların olma durumlarında düşünüp tedbir alacaksın, bir psikoloğa sen gidip eşinin yaptıklarını anlatıp eşine karşı yapman gerekenler vede eşinin psikolojik rahatsızlığını anlayarak ona göre davranıcaksın, benden habersiz insan getirme eve hatta ben yokken erkek arkadaşlarınla gel veya hanımları ile davet et biz ayrı odada otururuz sizde rahatça oturursunuz de. vede oluru neyse onu uygula eşinle geri kalan yaşamınızda.
+1 yılBence hata eşinde. Haber vermesi gerekirdi. Yanlışlık olmuş isteyerek öyle çıkmadın herhalde. Fazla tepki vermiş
10 Yorumla
+1 yılYalnız ilk defa böyle bişey duydum evde kocanızda olsa anadan dogma cıkılmaz bence bir bayanın düsünmesi lazım hatta herkesin düsünmesi lazım. Sestemi duymadın yahu :/
00 YorumlaVay anasıni ya adama bak geç saatte arkadaşlarının evde ne işi var eve arkadaşmi getirilirmiş yaa saçmalık sizin bu olay boşanmaya kadar gider
15 Yorumla
Soran+1 yılBu gidişle öyle olucak gibi..😞 Normalde hic problemimiz falan yoktur kkendi aramizda ama çok dengesiz biri bekar arkadaslarini eve getirir, haber vermeden ailesini yemeğe davet eder yine haber vermeden davet kabul eder. Boyle sorumsuzlukta olmaz ki!
Soran+1 yılBoyle diyince ben kariyer sahibi bir insanım çevremin geniş olduğunu bilerek evlendin benimle, sende kız arkadaşlarını getirme o zaman diyor halbu ki benim arkadaşlarım o evdeyken gelmezler. Siz siz olun evlilikte asla sorumluluk sahibi olmayan biri olmayın, buda ibret olur belki..
- +1 yıl
Ben öyle birisi değilim emin ol çok kaprisli biri hiç sevmem valla dövesim geldi sorumsuz ulan ben anneme gittiğim zaman evde bayanlar varsa kapıya vurur müsaitmi diye seslenirim yani... Ben evlensem benim evime bekar erkek değil erkek sinek bile giremez... Erkek girer nasıl girer evlidir bende evliyimdirim aile dostudur yakın arkadaştır esiyle buyursun gelsin ama eşime haber veririm misafir gelecek diye öyke 12 de 1 de misafir gelemez misafiri geçtim annem babam dahi gelemez sevmem öyle şeyleri
İnan eşine ben bile sinir oldum, ne kadar futursuz, düşüncesiz ve sorumsuz bir adam !
02 Yorumla
Soran+1 yılHak veriyorum sana..
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakmada eşin gerizekalıymış kardeşim. Suç sende değil rahat ol.
06 Yorumla
Soran+1 yılKeşke o haklı olsaydı da olmasaydı bu olay 😔
- +1 yıl
Kuzucuk senin bir suçun yok ki? Sakın kendini suçlama.. Sen normal bir şekilde KENDİ EVİNDE ister çıplak gezersin, ister banyo yaparsın veya farklı şeylerde yapabilirdin. Kesinlikle bu eşinin düşüncesizliği ve patavatsızlığıdır. Ben seni yerinde olsam bir müddet eve dönmem burnu sürtsün. Sırf bu yüzdende bırakacak gibi olursa da vur tekmeyi popona
Soran+1 yılYa orası o öyle hallolsa bile eşimin arkadaşlarını bende tanıyordum ve çok yakınız suratlarındaki o ifadeden sonra nasıl bakacağım yüzlerine offf bıktım eşimin sorumsuzluklarının bedelini ben ödemekten
- +1 yıl
Sakın yüz verme bu sefer, hatasını anlasın, eşşek gibi gelsin özür dilesin. Sen utanmana gerek yok eşin utanacak onlardan.
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumların için ☺ dikkate alacağım
- +1 yıl
Rica ederim sakın üzülme
bornoz vardı inşallah üzerinde? Hem sen haklıısn hem eşin. Keşke önce bir seslenseydin. Konuşmuyorlar mıydı? Erkek sesi gelmiyor muydu?
03 Yorumla
Soran+1 yılKeşke olsaydı ya keske. Yok ses falan yoktu hic sadece isik yaniyordu eeşim zannetim bende nerden bileyim o saatte arkadaşlarıyla geleceğini
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim canim moral verdiğin için, inşallah dediğin gibi olur😔
+1 yılEsin banyoda suyun sesini falan duymadi, kiz sende ne cibildak geziyosun evde
07 Yorumla- +1 yıl
@Bummy sana normal gelebilir bana normal gelmez ve ben yorum yaptigim icin kendi dusuncelerimi bana gore yorumlayip yazdim?
- +1 yıl
bu da benim düşüncem senin düşüncene zıt bir eleştiri kimse aman evimde gece yabancı biri vardır da evimde ona göre gezeyim demez bir çoğumuz evde yalnız kalınca banyoda giyinmek yerine havluya sarınıp yatak odamıza gidiyoruz ya da tuvaletin kapısı açıkken hacet gideriyoruz bir çocuğumuz evde şortla don paça olabiliyoruz TEKsek eğer
- +1 yıl
@Bummy ee ben kizi yargilamismiyim? Kiz sende ne geziyosun cibildak evde kelimesinde ki 'kiz' cumlemdeki samimiyeti gosterir.
Soran+1 yılAma o benim eşim sonuçta hiçbir zaman çekinmem. Banyoda olduğumun farkinda degilmiydin sorusunu sorunca bana ben senin böyle bir gerizekalılık yapacağını nereden bileyim dedi. Kızlara dipnot: Boyle sorumsuz ve dengesiz biriyle evlenmek istemiyorsanız ikizler burcu biriyle kesinlikle evlenmeyin!
- +1 yıl
Bunu goz onunde bulundurucam canim
Soran+1 yıl:))
bir arayıp ya da mesaj atıp söyleyememiş mi tek gelmeyeceğini?
02 Yorumla
Soran+1 yılSon anda cikmis. Biraz önce mesaj attı özür dileyerek aciklamasini yapti.
Yahu salona evde tek de olsan çıplak girilir mi? Hayır kimse olmasın evde yine çıplak girilmez bu dünyada cinlerde yaşıyor sonuçta
02 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim insan evde istediği gibi gezer aytıcat her gün boyle gezmiyorum herhalde kiyafetlerimi aolmakiiçin girdim
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kötü olmuş yahu :/
Ama arkadaş eşin de kafasına göre habersiz kimseyi evine getirmeye hakkı yok :@07 Yorumla
Soran+1 yılBekar sanıyor hala kendini, 30 yasında kariyer ve cevre sahibi bir insan görenler olgun saniyor halbuki çocuk gibi kafasina gore is yapiyor
- +1 yıl
Şimdi bende 30 yaşımdayım ve bende biraz eğlenceli biriyim ama bu iş eve başka birileri gelecek ise ya da bişey yapacak ise kendi kendine karar verip kafana göre davranamazsın arkadaş. .. NET.
He ben kafama goreyim diyorsan evlenmicektin :@
Soran+1 yıl26 yaşındayım ve 20 yaşından beri sevgiliyiz.'Evlenmiycektin' nedir? Kimse boşanmak için evlenmez emin ol.
- +1 yıl
Sen o kelimeyi alıp nasıl kendinizi suçlu kabul edip bana yükleniyorsunuz? 0_0
Ne demişim kime demişim sakince okur musunuz?
Soran+1 yılAyy kusura bakma ya, ne dediğimi mi biliyorum sinirden
Soran+1 yılÖzür dilerim gerçekten kafam allak bullak o yüzden farklı anlamışım çok özür dilerim isteyerek demedim
- +1 yıl
Farkındayım ondan uyardım ya :) Günaydın Allah yardımcınız olsun :/
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılİyi olmamış gercekten ama olan olmuş yapacak bişey yok ki
00 Yorumla
+1 yılabo çok kötü olmuş sende evde kimse yok diye mal meydanda dolaştın harbiden kötü olmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılKıyafetlerimi almaya gittim her gün çıplak gezmiyorum bende
+1 yılOnun suçu var gece vakti misafir mi olur diyelim getirdi haber versin kendini bekar sanıyor galiba
00 Yorumla
+1 yılO sana arkadaşlarıyla geleceğini haber vermediyse bu onun suçu. Hadi diyelim ki o haber vermedi sen hiç mi seslerini duymadın çok saçma.
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten duymadım ses falan yoktu ki zaten telefonla uğraşıyodu hepsi sadece ışık yanıyodu bende eşim zannettim, o vaziyette hoşgeldiniz demeye gitmedim bende herhalde
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Senin suçun yokta o öküz esin malın teki.. 10 yıllık evliyim benim evime tek başına erkek arkadaş gelmemiştir..
00 Yorumlayuhhh bee.. çok kötü olmuş ama sen odaya girince gözlerini yummuşlardır yaa :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa sorma. Yüz ifadelerinden sonra nasil yüzlerine bakarım bilmiyorum
Önce bir sakin ol canım yardikci olmak isterim anlatırsan
03 Yorumla
Soran+1 yılKabaca anlattım işte, sen sor neyi öğrenmek istiyorsun onun aciklamasini yapayim bende 😔
Eşin de olsa odada çoplak çıkmaman lazım bence ya bornozu fala kullanmalıydın en azından. Tamam o da hatalı ama sende baya dalmışsın odaya telefisi zor bir durum başıma gelse napardım bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSalaklık eşinde gece yarısı erkek arkadaş getirmek nedir eve. Haklısın sonuna kadar. Hatasını anlayıp senden özür dileyene kadar gitme
00 Yorumla
+1 yılSuç eşinizin. Bunu önceden söylemeliydi. Yerin dibine girmenizi önleyebilirdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl%100 eşin suçlu ne demek lan haber verme ve eve o saatte yabancı erkek getir.
08 Yorumla- +1 yıl
ve çok rahat bir eşi varmıs
evinde hanımın var senin evlisin ne işi var arkadaşlarının hani
eşleriyle gelseler amenna
Cevap sahibi+1 yıl@Romantik_Biri aynen öyle ve geç saatte haber vermeden
Cevap sahibi+1 yıl@Romantik_Biri ben boşardım hayatta barışmak için ilk adımı da atmazdım
Soran+1 yılBüyük konuşma, bu sözümü unutma 😔 öyle kolay olmuyor o isler
- +1 yıl
boşanılcak bir neden yok
eşinizde hata var birde sizdede var ne olursa olsun evde yalnızsanız kapıları kilitleyin
Cevap sahibi+1 yıl@Romantik_Biri ne canım herifsin sen be kapı kilitli olsa adamın anahtarı yok mu açar yine alır herifleri.
Cevap sahibi+1 yıl@Romantik_Biri yapılan yorumlar iki de bir de bana bildirim geliyor birbirinizi takip edin oradan konuşun dahil olmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBiri yapılan yorumlar iki de bir de bana bildirim geliyor birbirinizi takip edin oradan konuşun dahil olmak istemiyorum.
+1 yılSénin déğil 0nun ağır pSikoLojik sorunları war asıl üzúlme
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılevli çiftin evine arkadaş mı gelir hemde geç saatte zaten eşin geniş biriymiş onun dert ettiğini sanmıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılO kendi açisindan dertte
+1 yılYani olayı kapatmanın lazımdı.. adamlar ne şok olmuşlardır he
00 Yorumla
+1 yılKusura balma ama harbi öküzmüş ya ben aile gelse bile uyarırım
00 Yorumla
+1 yılçok kötü olmuş ya :( alttan alın sizde sakın ayrılmayın bu sebepten
gerçekten üzüldüm11 Yorumla- +1 yıl
bide eşin arkadaşlarını niye eve getiriyor ki şuç onda
ne kadar rahat biriymiş
+1 yılGece geç vakit eve arkadaşlarıyla geliyo ve senin banyoda olduğunu bilmiyo bana hiç inandırıcı bir fantazi gelmedi bu
00 Yorumla
+1 yılSen uzulme esinin sorunu insan gelecegini haber vermezmi bir sure konusma surunsun yalvarsin ole git
00 Yorumla
+1 yılevin bir edebi adabi var.. bunu kolay yoldan ögrenmek var birde zor yönden.. sen en kötü yoldan ögrenmisin.. artik bir daha böyle birseye tenezzül etmezsin.. ama üzüldüm adina..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeç saatte arkadaşlarını niye eve getiriyor ki saçma
00 Yorumla
+1 yılharbi malmış, erkek arkadaşlarımı söylemeden hayatta getirmem, gerçi hiç getirmiyorum da :) ayıp etmiş tam bir salakmış kusura bakma
00 Yorumla
+1 yılAblacim artık olan olmuş yapacak bişe yok orta da kasıt yok oturun konuşun bu meseleyi tatlıya bağlayın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılİkinizde de hata var ama eşindeki eşşeklik derecesinde
00 Yorumla
+1 yılGüzel senaryo kızım adamlar sesiz mi oturuyorlar sestemi duymadın öyle dalıyosun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kusura bakmasın o eşinin salaklığı öyle misafir getirecekken önceden haber vermeli
01 Yorumlaİkimizde kendi acinizdan haklısınız ama esin haber vermeliydi eve birini getirmeden
00 YorumlaBu konuda sen haklısın sonuçta nereden bileceksin misafirlerin geldiğini barışırsınız eşin hatasını anlar bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılgerçekten dengesizmiş eşin, habersiz misafir getirilir mi?
beylikdüzünde mi oturuyosun01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Haklı olan sensin ama baya kotu bir durum ne diyeceğimi bilemedim
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım konuşmak istersen konuşabilirsin bende evliyim evet kötü olmus
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin yaptığı hatayı kabullenince her şey düzelecektir. Sen sakın alttan alma.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKiyamam ki ben sana
O salagin yuzunden bir suru erkek mahremini gordu belki de o gece hayallerinde seni kullandilar00 YorumlaYanlıs anlaşılma olmus ıkınızde haksızsınız oturup konusun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. evi terketmen yanlış ve saçma bir durum
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok üstüme geldi
Soran+1 yılHaklısın, onu da düşünüyorum ve onun açısından da zor bir durum biliyorum ama neden onun sorumsuzluklarının bedelini hep ben ödüyorum? Bugüne kadar alttan alan taraf hep bendim zaten yine öyle oldu. Kendisi 30 yasında üniversite mezunu kariyer sahibi 4 dil bilen bir insan onun daha fazla olgun olması gerekmiyor mu? Söylediği kelimeler çok ağırdı karşılık verip uzatmak istemedim bende gittim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlan olmus.. bir sure dusunme sakin ol... unutmayi dene... boyle dusunsrek takinti olur
00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat