Senelerce kullanıldım, ihanete ve şiddete uğradım. Lütfen okuyun, benim için önemli. Ne yapmalıyım?

10 yıllık bir arkadaşım vardı, çocukluk arkadaşımdı. Benim o kıza yapmadığım iyilik kalmadı. Annesinin evinden kaçtı, evimin kapısını ben açtım. Otobüs kartına ihtiyacı oldu, 50 TL'lik otobüs kartımı verdim, kartı bitirdi, sesimi çıkarmadım. Kendisi bana sadece bir kez otobüs kartı verdi, o zaman da 5 TL para aldı benden. Sevgilisiyle birlikte benim evime geldi, benim odamda onunla temasta bulundu. Otel gibi kullandı yani benim yaşadığım evi. Evdeki masayı bile kırdılar kavga ederken. Bizim evde yedi, içti. Ödevlerini bile bana yaptırırdı. Yaz tatilinde birlikte iş bulacağız diye anlaşırdık, aynı zamanda başka arkadaşlarına söz verirdi, sonra gider kendi başına iş bulurdu. Kaşla göz arasında benim paramı cebine attığı bile oldu. Babam gördü onun gerçek yüzünü ama ben yalnız bir insan olduğum için o şahısla bağımı koparamadım, sesimi bile çıkaramadım. Her dediğini yaptım. Ama kendisi bir kez bile benim gönlüm olsun diye dediğim bir şeyi yapmadı. Hep oyalardı. En sonunda da çok kötü bir tuzak kurdu bana. Birini sevdim ve bu kız sırf hasetliğinden sevdiğim kişiyle aramı bozdu türlü türlü oyunlarla. Muhtemelen mesleğinden dolayı gözü kaldı. Ben sırf sevdiğim adama denk olabileyim diye senelerden sonda ders çalışmaya başladım. Ama o karaktersiz eski arkadaşım bunu bile kıskandı. Aramızı bozduğu yetmedi, bir de beni onun gözü önünde darp etti. Saçımdan çekiştirdi ve yollarda sürükledi. Sevdiğim kişi ise öylece izledi, güya şok olmuş o an ve araya girse daha kötü olurmuş. Olaydan 1 saat sonra sevdiğim kişi, o eski arkadaşıma teşekkür mesajı göndermiş. Hakkımda iğrenç bir şekilde konuşmuşlar. O karaktersiz arkadaşım, benim hakkımda onu bir ton dolduruşa getirdi. Sevdiğim kişi beni her yerden engelledi. Yine yetmedi, kıza kendisinden şikayetçi olacağımı söylediğimde annesiyle birlikte hakkımda çok iğrenç bir iftira çıkardılar, namusuma kadar iftira attılar. Duyduğuma göre ise bu alçak kız sevgili bulmuş, hatta ona ev bile aldırmış. Ama sevdiğim kişiyle de iletişimdeymiş öğrendiğime göre. Ben onlar yüzünden aylardır ilaçlara bağımlı bir şekilde yaşıyorum, psikolojim berbat bir hâle geldi. Bu ayın başlarında ise beni bir gizli numara aramaya başladı, sanırım arayan, sevdiğim kişiymiş. Sevdiğim kişiye karşı elbette benim de hatalarım oldu ama bu kadarını hak etmedim. Ona yalvardım beni bir kez de olsa dinlemesi için ama dinlemedi. Her yerden engelledi. O karaktersiz kazulet kız kurusu da engelledi. İçim ikisine karşı da hiçbir şekilde soğumuyor. Ne yapabilirim sizce her şeyi unutup, sineye çekip yoluma bakmak haricinde?
Senelerce kullanıldım, ihanete ve şiddete uğradım. Lütfen okuyun, benim için önemli. Ne yapmalıyım?