Tacize uğradım, nasıl atlatırım?

Merhaba bir iş görüşmesine gittim, görüşeceğim kişi iş yeri tadilatta bir kafede buluşalım dedi ve tamam dedim, iş danışmanlıktı. Sonrasında çok yakında zaten ofisi göstereyim ne yapacağını anlatayım dedi, ben de yürüyerek giderim dedim fakat arabada bir kadın daha olduğundan ve işlek bir yerde olduğundan, tamam dedim. Arkaya kadının yanına binecektim, biraz çekilmedi. Adamda bana öne bin dedi. Bindim, aslında model alımı da yapıyoruz diye bir şeyler saçmaladı. İstemediğimi söyledim, ayak numaramı vucut ölçülerimi sordu, modellik istemediğimi tekrar belirttim. Kadına baktım ama asla tepki göstermiyordu, nerede yaşadığımı sordu yakınlarda ailemle yaşadığımı belirttim, kafede beni bekleyen bir arkadaşım vardı, ona yazıyordum. Adamda kime yazdığımı sordu. Anneme dedim. Annen biliyor mu dedi evet annem şurdan bu iş ilanını bulmuş dedim. Kişisel sorular sordu. Rahatsızdım fakat arabanın içinde tepki gösteremiyodum. Sözde ofis olan yer yaşadığım ilçede pekte tekin olmayan bir yerdi ve ilanda merkezi başka bir yeri kullanmıştı. Burdaysak beni babam alır geri bırakmanıza gerek yok dedim, biraz rahatsız oldu, hiç inmedik böylece arabadan, uzaktan gördün ofis olacak işte dedi. Bence yine de iyi model olur senden diyip kabanımı açmamı istedi bu sefer sert çıkıştım modellik düşünmüyorum dedim. Göğsümü belimi ve bacaklarımı elledi. Tepki veremediğim için kötü hissediyorum, arabayı kitler de daha kötülerini yaşarım diye korktum. Tamam salı günü seni şurdan alırım ofise getiririm diyip görüştüğümüz kafeye bıraktı, kendimi arabadan attığım gibi istemediğimi söyledim, her yerden engelledim. Korkuyorum hâlâ. Kendime kızıyorum. Kirli hissediyorum. Çok dindar biri değilim, çok geleneksel değilimdir ama çok kötü hissediyorum. İlanı kaldırmış her yerden. Ne yapmam gerek bilmiyorum çok etkiledi beni istenmeyen bir dokunuş.
Tacize uğradım, nasıl atlatırım?