Taciz edildim, ne yapmam gerekiyor?

Yaşım 19. Nerden başlanılır bilmiyorum ama yargılanmaktan korktuğum için kimseye anlatamayacağım bunları. Küçük bir ılçede yaşıyorum. Insanlara çok çabuk güveniyorum ve bunun bana bu kadar çok zararı olacağını bilemezdim. Birçok insanla iliskim oldu. Ileriye gitmedim. Bu insanlar bunu ortamlarda söylemişler. Her şeyi anlatıp göstermişler. Bir defasında tehditle yaptırıldı. Sonra bir erkek arkadaşım oldu. Sevgilim değil Normal arkadaş. Çok güvendim çünkü normal insandı bu. Diğerleri gibi olmaz dedim. Görüşelim dedi görüştük. Aramızda bir şey geçti. Sonra konuşmayı kesti beni takipten çıkardı. Zaman geçince ben yazdım niye takipten çıkardın hani seviyordun sevgili olalım diyordun dedim. Ailevi sorunlarim var zaten evi de terk ettim dedi. Acıdım üzüldüm sesi kötü geliyordu. Görüşelim dedi ihtiyacı vardır dedim. Ama söz ver geçen seferki gibi olmayacak dedim Söz dedi. Ben de Gittim. Arabaya bindin arabada kuzeni de vardı. Tenha bir yere sürdü ve arabayı durdurdu. Kuzeninden rahatsız oldum çünkü ona gerek yoktu bunu gönder dedim. Keşke öyle demeseydim. Kuzeni arabadan indi. O da benim yanıma arkaya geldi. Sarıldı, normal insani bir sarılmaydı bu. Sonra farklılaşmaya başladı. Nefes alış verişi bile değişti. Söz vermiştin dedim bir şey olmaz dedi. Arabanın kapısını kilitledi. Ben şaka yapıyor sanmistim ama değildi. Yapmak istemeyince fotoğrafımı çekti, ifşa etmekle tehdit etti. Istediği şeyi zorla yaptırdı. Yapmamak için direndim, yumruğunu kaldırdı, çığlık attim "bagirma zaten kimse duyamaz" dedi. Onun istediği olmadı çünkü çok direndim. Işı bitince Neden daha önce yapmadın mı sanki dedi bağırdı çağırdı. Küfür etti. Elini kaldırdı. Adımı bir yerde duyarsam seni rezil ederim dedi. Güldü ve "benim kaybedecek bir şeyim yok" dedi. Haklıydı. Göz daği verdi durdu. Arabadan indiğimde ne yapacagimi bilemedim. Kız arkadaşımın yanına gittim ve olanı anlattım ağladım. Artık eskisi gibi değil hiçbir şey. 3 gündür hırçın ve halsizim. Sadece uyuyorum ve ağlıyorum. Şikâyet edemem. Psikolojim çok bozuluyor. Ölmek istiyorum. Ne yapmam gerek bilmiyorum yardım edin😔
Taciz edildim, ne yapmam gerekiyor?