öncelikle şunu kabul et sen yanlış bişey yapmadın çünkü kadın bedenine sahip olmak senin suçun değil (burdaki malların kendin elletmişsin sende istemişsin demelerini umursama)
ardından bidüşün nasıl bişey seni daha ii hissettirir halana anlatmak mı annene anlatmak mı hukuki yollar mı vs. ve bence buna bir psikolog yardımıyla karar ver...02 Yorumla
Soran+1 yıltamam çok tşkler
- +1 yıl
Kesinlikle mantıklı git dene bence
En İyi Cevaplar
Üzülme sıkma canını kardesim, arada çıkıyor böyle kendini bilmezler züppeler. Görüşme bir daha uzak dur halanada bir şey deme ama bence uzak durman yeterli zaten sen uzak durunca hatasını farkedecektir Yapacak başka bir şey yok gibi
14 Yorumla
Soran+1 yıltamam çok tşkler hata ben de abi olarak gördüm neden dokunmasına izin verdim ki nasıl bir aptallıktır bu inan ben de kendime inanamıyorum
Soran+1 yıltşkler
Halana söyle hemen.
Sosyal arkadaşı ne demek oluyor?
Daha da ileriye gidebilir durum , tecavüz vs. bir şeyle karşılaşabilirsin seni tehdit bile edebilir..
Halan bir şey yapmazsa babana vs. birine söyle.20 Yorumla
Eğer geleceğin güzel olsun istiyorsan halana söyle, he ben böyle rahatım diyorsan yapıcak bir şey yok. katlanıcaksın.
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım söyleyecm zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Bazı kızlar bunlara izin veriyor ve fantezi gibi algılıyor. Sırf o kızlar yüzünden senin gibileri de arada kaynatıyor bu tip adamlar. Bence sen arada kaynamak istemiyorsan git polise şikayet et ve halana söyle. İnşallah sonuç çıkar ama Türkiye'deki adalet sistemini düşününce, sanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılsen adamla balkonda ne işin var hadi o geldi sen neden içeri girmedin hadi girmedin neden halana söylemiyorsun hadi söylemiyorsun neden adama tepki göstermedin eli kalbinden gögsüne indi anda kalıp kızacaktın ama sen yapmamışsın bu yüzden seni suçlu görüyorum suç sende okadar
19 Yorumla
Soran+1 yılben de bilyorum ama ben cidden kötü düşünmedim o kadar güveniyordum ki kötü ihmal aklımdan bile geçmedii başkarda halana sakın söylem yanlış anlar dedi ordan anladımmmmm
- +1 yıl
tamam bundan sora yapıcagın şey konuşma onunla yakın durma hele baş başa hiç kalma laf verirse soguk davran gülümseme bile elinden geldigi kadar uzak dur
Soran+1 yılöyle yapcm zatn yüzüne bile bakmammm artık
- +1 yıl
afferim :)
Soran+1 yılerkeklere olan güvenim de kendimi de mezara gömdümğüm andırr
- +1 yıl
yapma ya okadar olmamalı askeriye gibi kızsın yani :D askerde bir kişinin cezasını bir bölük çekerdi şu an sende öyle yapıyorsun :)
Soran+1 yılnasıl güvencem ben erkeklere doktora bile gidemem artık
- +1 yıl
gerçekden abartıyorsun okadar namuslu bir kızmısın?
+1 yılKim olursa olsun ne alaka yoruldun kalp atışını dinliyim demek bu kadar saçma bir sebep ilk defa duyuyorum sizde buna inanacak kadar aptalmisiniz iyi niyetlimisiniz onu çözemedim
15 Yorumla
Soran+1 yılbenim hiç hayatımda erkek arkadaşım olmadı ben onu abim olarak görüyordum böyle birşey yapacağı aklımdan geçmedi üstelik doktorrrr
- +1 yıl
Bunu anlayabilmeniz için bir erkek arkadaşıniz olmasina gerek yok doktorda olsa kalp atışıni kontrol etmek el ile göğüs kismindami yapiliyomus? Bide benimsin demis komedi gibi resmen halaniza soyleyin ne kadar şerefsiz bir sosyal arkadaşı oldugunu öğrensin
Soran+1 yılnasıl söylemeliyim?
- +1 yıl
Olduğu gibi anlatin durumu halaniza
yanlış anlama ama halan her önüne geleni eve alıyorsa benide alsın mk! mesaj net!
22 Yorumla
Soran+1 yılher önüne geleni eve almıyor eve getirdiği ilk erkek arkadaşı kardeşi olarak görüyorr
+1 yılKardeşçe kalp ayağına meme elleme de neymiş elalemin adamı sana kardeşçe dokunamaz kardeşin değil çünkü anladın?
Ve hala "beni taciz eden adama ne demeliyim?" diyorsun sen onunla hala muhatap mı olacaksın?
Nasıl bir karakterse artık o eleman kadar iğrenç bir haldesin..00 Yorumla
+1 yılDakikalarca taciz etmiş. Sen nasıl anlamadın arkadaş.5 yaşında çocuğa şekeler guk dedirtemiyorsun. Abine söyle onu çıktığı yere soksun. Hala aldırma şansları vardır belki.
10 Yorumla
+1 yılBir şey yapma ve uzak dur ondan. Annen için en azından. Inan değmez. En olmadı halanla konuş annene anlatmamasını söyle o pislik herife de anlatmamasını söyle o zaten yaklaştırmaz onu sana
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet halam ve ailem beni çok iyi korudu
beni sende de koruyabilirler ters lüzumsuz davranışlarını bırakırsan senin için iyi olur diyebilirsin...11 Yorumla
Soran+1 yıltşkler
oros.. pu çocuğu direk git halana söyle hala beni taciz etti de ezdirme kendini hayvanmısn l*n sen salak
sonra biz kadınlar neden erkeklerle eşit değiliz diye soruyonuz işte bu yüzden.. mal olma git ağla sinirden çak tokadı oro.. spu çoçuguna08 Yorumla
Soran+1 yılbana mı or. spu çocuğu dedin sen? evet salağım hem de çokkkk
Soran+1 yılağlıyorum içim öyle yanıyor ki anlatamam ne kadar aptalım ben
Soran+1 yılteli ben de yokkii
Soran+1 yılgöstecm ben ona gününü
Sen de az değilsin, neden kendini tanımadığın adama ellettiriyorsun?
11 Yorumla
Soran+1 yıltanıdığımı sanmıştım doktor olduğu için cidden muayene edyor sandımmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlatamazsın biliyorum çok kötü bir durum :( benim de benzer şeyler başıma geldi ve teyzeme hala anlatamıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi çok üzüldüm senin adına
Hala anlatmalısın hemde en acilinden bugün taciz eden yarın fırsatını bulduğunda tecavüz eder benden demesi.
10 Yorumla
+1 yılelin herifinin nesine guveniyonuz ben onu anlamadim
11 Yorumla
Soran+1 yılben dün ne kadar saf olduğumu anladım bu bana büyük bir ders oldu
+1 yılO geldiginde muhattap olmazsin bidaha olur biter. Halan vazgecemiyorsa.
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapacam
bence halanda sende böyle insanlardan uzak durun. sana bunu yapıyorsa halanada yapmadıgı ne malum?
10 Yorumlases cıkarmamaya devam edersen durum tehlikeli olur senin için en küçük ters hareketinde avazın cıktığı kadar bağır... sonra değil taciz yanına yaklaşıyomu baak:):):)
10 YorumlaEğer hoşuna gittiyse ses çıkarma yok gitmediyse susma kesinlikle devamı gelir
12 Yorumla
Soran+1 yılkendimi çok kötü hissediyorumm
halanıda güzelce uyar o elemandan uzak dursun.. bu abaza ileride halanıda üzer , başına bir iş getirir.
014 Yorumla
Soran+1 yılbugün halama ne diyordu biliyor musun biz kardeş gibiyiz sen benim ablamsın yeğenin de kardeşim bna bir de kardeşim diyorrrrrrrrrrrr
Soran+1 yılçok uzağız... off kendimi çok kötü hissediyorum
- +1 yıl
anladığım kadarıyla bu şerefsiz adam becermeden önce kardeşimsin taktiğiyle sizin güveni bir güzel almış diye susuyon ama halan bilmesin dedi diye susmican galiba allah muhafaza namusun elden gitsede o adam sus dedi diye suscan mı? hem halanı uyar hemde adamı tehdit et bu haberden sevgilimin ya da ne bileyim samimi dostumun haberi var bu tacizini söyledim eyer bana bişey yapacak olursan ve onlar bana ulaşamazsa fena yanarsın de ne bileyim kurtul be güzelimmm
Soran+1 yılaynen öyle çok güveniyordum aptalım ben ya çok tşkler dediğibi mutlaka yapacağım
Soran+1 yılondan korkmuyorm annem kanser hastası kulağına gitmesin diye endişelenşyorum
Soran+1 yılne akrabası güvenebilieceiğim kimsem yok ki babama söylesem kan çıkar bababm katil mi olsun benim aptallığım yüzüünden
Soran+1 yılçok teşekkür ederim çok safım ben çokkk
Soran+1 yılgaziantep
orrrrrrrrrrrrospu çocuğuuuu de uzatarak erkeğin kaşarı de yeter
12 Yorumla
Soran+1 yılkendimi aptal gibi hissediyorummm
Halanada söyle polisede şikayet et. Etmezsen yüz alır daha kötüsünü yapar. Senin adına üzüldüm.
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapacam
bence durumu ailene bildir. bu kişi sizden ve ailenden uzak dursun yoksa ilerde daha fazla şeylere yertenir s. refsiz
00 Yorumla
+1 yılKonuyu halana olduğu gibi anlat ve böyle şerefsizlere fırsat vermeyin artık !
10 Yorumla
+1 yılAllah ıslah eylesin olduğu gibi anlat halana uzak dur gerekirse yasal yollara Başvur onun güzel sözlerine ve tehditlerine kanma bir halt yapamaz
10 YorumlaGeçmiş olsun ne diyelim. bişey diyecek yok mesafeye dikkat edin balkonlarda fazla kalmayın yeter :D
01 Yorumla
Soran+1 yılneden dalga geçiyorsun
+1 yılYakınlardaysa ben döverim talibim ;
her türlü şey olur dikkat etmen gerek04 Yorumla
Soran+1 yılevet dikkatli olacam bundna sonra artık yanımdan hiç bir erkek geçemz benim için erkekler öldü artıkk
- +1 yıl
aman dikkat et kimseye güven olmaz ; eğer bir şey olduysa anlatamayacak gibi bana özelden yaz evinden aldırırım cidden... polis bitse de görünürde kullananlar var
Soran+1 yılanlatılmacak bir şey olamdı sadece taciz etti
- +1 yıl
anladım ben burdayım atabilirsin anlamında dedim ; her türlü yardım etmek isterim
+1 yılçok genişmişşsnz yani nikah yok bişey yok elin adamı ile aynı evde kalıyosunz.. pes.. o herşeyi yaapar size.. bir erkek olarka ben sizi kınıyosam ne kadar kötü bir haldesnz anlayın yani çeki düzen vern kendize
10 YorumlaBöyle sapık ruhluları bütün aleme rezil etmek lazım, halan değil sadece onun tanıdığı herkese söyle rezil olsun g*vat
01 Yorumla
Soran+1 yılsöyleyince bana ne gözle bakacakalr ben ailemin yüzüne nasıl bakacam
+1 yılPolis bunlar için var efendim şikayet ediniz
12 Yorumla
Soran+1 yılevette annem hasta üzülmemesi gerekiyor kanser hastasıı
- +1 yıl
Şöyle ki yutunuz o zaman efendim. Ama o yaratık'ın size bir daha yaklaşmaması için önlemler almalısınız.
bişey söyleme şimdilik ama ilerde bişey olursa gerekeni yap
10 YorumlaHalana söyle senin o sosyal arkadaşın pezovenkin biri de önleminizi alın o oroosbu çocuğunun yarın bir gün halana ya da bir başkasına bir şey yapmayAcağı garanti mi korkmaaa
09 Yorumla
Soran+1 yılkorkmuyorm ki ondan
Soran+1 yılkorkum kanser hastası olan annemin kulağına gitmesiii
Soran+1 yılduymasından korkuyorm
Soran+1 yılaynen öyle saol
+1 yılSen şikayet et yoksa ses cikarmassan yarin oburgun tacizler artar önlemini al bence yüz bulmasını it
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapacam
- +1 yıl
Yas kaç senin Nasil bir adama kalp aksini dinlwtiyon hayret ediyom
Soran+1 yılaptallım işte başka açıklamsı yok herkesi kendim gibi biliyorum
- +1 yıl
Bu devirde kimseye guvenmiyecen yüzüne iki gulersin birine o başka niyetlen bakar aklını başına al
- Kişilik & Karakter konusunda 988 cevap paylaştı.
+1 yılHalana mutlaka yarın söyle. Söylemezsen senin peşini bırakmaz,
00 Yorumla Bu kurduğun fantezi değilse bende recep tayip Erdoğan olayım:)
01 Yorumla
Soran+1 yılne fantezisi yaw
Ana avrat küfür edecen başka ne yapacan öyle o* çocuklarına
01 Yorumla
Soran+1 yılne yapacam beddua edecem ömrüm boyunca psikojşm çöktü bitik bir haldeyim
+1 yılBoyle abazalar ulkede cok. Bundan kurtulmanin tek caresi ondan uzak durmak. Aman halana soyleme sadece uzak dur yeter.
00 Yorumla
+1 yılP*ç İ*ne * ben olsam paralı adam turp dövdürürüm akıllansın
02 Yorumla
Soran+1 yılparam olsa ya abi olarak görmüştüm ben onuu
- +1 yıl
Biriktir borç al ya da biz dovelim siteden adam toplayıp * yi
+1 yılHalana anlat, seni tanimiyorum ama rica ediyorum anlat.
00 Yorumlapolise şikayet etsene arkadaş yarın daha kötüsünü yapar allah göstermesin
03 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapacam
Soran+1 yılaynen doğru diyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılHalanla bende arkadaş olmak istiyorum :D Kalbinin sesini dinlemek istiyorum ahaha :D
15 Yorumla
Soran+1 yılneden dalga geçiyorsun ben perişanım burada
Cevap sahibi+1 yılNeden balkona çıkıyosun tanımadığın birisiyle. Sen kendin elletmişsin işte.
Bu kadar saf olamazsın. Perişansan eğer halana söyle. Halana da taciz etmesini istemezsin dimi gerçek yüzünü görsün halanda.
Soran+1 yılelletirdin ne ya ben abim olarak görüyorum aptalım ben aptal başka da açıklaması yook saf ötesiyim ben
Cevap sahibi+1 yılTamam neyse halana anlat bunları güzel bir dille.
Halana da zarar vermesin. ya da sana başka bir zarar vermeye cesaret bulamasın.
Elini tutup benimsin dedi ve sen hala nasıl bu kadar geniş olabiliyosun ya gögsüne ellemiş bir de sen orsbu musun ya da fahişe misin ki sineye çekesin. Büyült olayı. Bu kadar saf olma bence Halana da anlat olanları almasın bir daha böyle şerefsiz sapıkları.
Soran+1 yılgösterecem ona gününü
+1 yılIlk olarak halana söyle
13 Yorumla
Soran+1 yılhalam yıkılır ona çok güveniyor
- +1 yıl
Bir gun halanın basına onu yuzunden bir sey gelirse görürsün
+1 yılYapman gereken şey basit eve gidip boy abdesti alman
00 YorumlaTanidigin varsa dovdur yoksa polise git
10 YorumlaAnlat halana ya da adami iyi bir fircaka
10 Yorumla
+1 yılNasil o an tepki vermiyorsunuz ya anlamiyorum
11 YorumlaHalanın sosyal arkadaşı çok film izlemiş gibi :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO seni ellerrken neden bukadar izin verdin sende birseyler hissettinmi peki elledigi an?
00 YorumlaEvlat olsan doğurulmazsın mk
10 Yorumla
+1 yılBence halana söylemelisin o seni anlayacaktır
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yıluzak dur ondan derim niyeti bozuk belliki
10 Yorumlasorun şu ki 13 yaşındasın
10 Yorumla
+1 yılMillete ne cevap vercem diye düşünüyorsan ver kurtul bari
04 Yorumla
Soran+1 yılo nasıl laf ben burada ölmek istiyorum sen ne diyorsun aptal yerine kondummmm ya ilerde evleceğim adamın yüzüne nasıl bakcamm böyle aptal olduğum içinnnnn nasıl evlenecem bennn
Soran+1 yılsöylesene sen böyle bir kızla evelenemk ister miydinnn
- +1 yıl
Arkadaşlar kız tabiri caiz yollu mu ki nasıl evlencen diyonuz başından olabilecek bir kaza geçmiş. İki yolu var düşünmeyecek en azından halasına diyecek. ya da doktor müdavim olacak. Doğru konuşuyorum kusura bakma. Evlendin diyelim hastane adam seni gördü. Hadi buyrun cenaze namazına. Ayrılır mı sinek daha?
+1 yılhalana söyle bence o yavsaktan kurtulsun
07 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapcam bugün
- +1 yıl
korkma sakın kesınlıkle soyle o yavsakla aynı evde durulmaz kendı kızını da sarkıntılık yapar o got oğlan
Soran+1 yılkorkum halam zaten kötü günler geçiyoruz yani geçiriyoruz annemin kanser olduğunu öğrendik ne yapacam bilmeiyorum
- +1 yıl
soğuk kanlı olacaksın söyleyeceksın eger bunu yapmazsan demedı deme sureklı tacız eder senı
Soran+1 yıladam halamın yanında bana kardeşim diyor hama gittiğinde beni yanlış anlama filan diyor halana söylersen yanlış anlar çok üzülür diyor sanki çocuk kandırıyor halama söyleyeceğim
- +1 yıl
söyle söyle
Soran+1 yıltamam tşkler
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosyal arkadaş ne oluyo
10 Yorumla
+1 yılHalanı koruyamamışlar ama sen bunu söyle gardaş.
00 Yorumlapolise git
10 Yorumla
+1 yılHalana söyle.
03 Yorumla
Soran+1 yıliyi de nasıl anlatmalıyımmm?
- +1 yıl
Hala senin arkadaşım dediğin, benim de abim dediğim adam bana taciz etti diye konuyu aç
Soran+1 yıltamam söylecem
Anlat bnce halana
04 Yorumla
Soran+1 yılhalam çok kötü bir duurmda üsteik ona da çok güveniyor
Soran+1 yıletmesin tabii ki de ama nasıl söylemeliyim
sosyal arkadaş ne la
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026