Tecavüze uğradım bir yıl geçti korkudan kimseye birşey söyleyemedim şu an aileme söylemek istiyorum sizce ne yapmalıyım? Nasıl söylemeliyim?
Cevabın nedir?
+1 yılTatlım niye korkuyorsun senin suçun neki tek suç sana bunu yapan şerefsizin. Önce annene söyle onlar daha yumuşak başlı olurlar annende babana söylesin. Bu arada korkma sen korkulacak bir şey yapmadın şikayet et çeksin cezasını pislik
16 Yorumla
Soran+1 yılAilemin ne tepki vereceğini inanın bilmiyorum korkuyorum bu yüzden
- +1 yıl
seni o caniyle evlendirirlerse sakin evlenme polise şikayet et bana tecavüz etti şimdide evlendirecekler zorla diye
Soran+1 yılİntihar ederim yine evlenmem
- +1 yıl
Yok canım Allah korusun öyle deme kadın sığınma evleri falan var devletten yardim iste ne bileyim sakin kendine bir şey yapma bu arada dettlesmek istersen mesaj atabilirsin
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
erkekler tarafındaki yorumlara da bakar mısınız?
En İyi Cevaplar
Aciz mi tecavüz mü?
Soylemekte ki amac karsı tarafın ceza alması ise geçmiş olsun... Amaç daha rahat hissetmekse soylemelisin...114 Yorumla
Soran+1 yılTecavüz. Evet rahat hissetmek istiyorum bununla yaşamak çok zor bilsinler istiyorum
Soran+1 yılİspatlanabilir değil. Söylicem umarım kötü şeyler olmaz
Soran+1 yılEvlendirmek
Soran+1 yılİstemiyorum
Soran+1 yılKarşı tarafı ben istemiyorum ki zaten. Şikayette de bulunmicam sadece ailem beni anlayışla karşılasın bunu istiyorum
Soran+1 yılSöylicem
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah
1 sene olaydan geçiyor ve söylemek geliyor aklına. hiç kusura bakma ama olay tecavüz değil de tecavüz olduğuna inandirilmasi için bir çaba gibi görünüyor bana
24 Yorumla- +1 yıl
aynen, çok doğru söyledin
Soran+1 yılYanlış görünüyor size. Söylemek zaten aklımdaydı ama cesaretim yoktu ve ben hâlâ olayın etkisindeyim daha kendim bunu atlatamamışken nasıl söyleyecektim pardon
- +1 yıl
arkadaş daha hala debeleniyor etkilenen insan gerçekten sorun yaşayan insan bu mecralarda gezmeez ve hakkaniyeti arar gerçek hayata döneer işine bakar bu ne utanmazlık ki daha buralarda bır de mıllete cevap yetiştiriyor pardonlu mardonlu konusuyor samimiyetten uzak egolu tavırlar halen yazık
+1 yılÇok üzüldüm şu an yapanın allah belasını versin ya. Bence söyleme ya gerçekten çok üzülüp kahr olurlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ben evlenmek istemiyorum evlendirirler diye korkuyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
20Cevap
Seni zor durumda kendini kötü hissettiricekse anlatma bence. Çünkü hiç bir Aile böyle bir olayı kendine sindiremez. Ama illaki anlatacağım diyorsan annenle konuş.
013 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir fikrim yok çaresizim
Soran+1 yılSorun var malesef. Bende düşündüm önce psikiyatristle konuşmayı
Soran+1 yılŞehir olarak nerde
Soran+1 yılUzak burda gitmeyi düşünüyorum
Soran+1 yılGüvendiğim kimse yok arkadaşım da yok
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılEvet yardımcı oldun. Düşüncelerin için teşekkür ederim
Zor bir durum. Söyle dicem de söylesen eline ne geçecek ki? Keşke olay olduğu zaman deseydin. Seni tecavüz eden kişi kim? Eğer ailene falan yakın biriyse demelisin.
015 Yorumla
Soran+1 yılKorkudan söyleyemedim olayı idrak edebilmem uzun sürdü zaten. bir arkadaşımdı.
Soran+1 yılTanıyorlar ve hiç sevmiyorlar öldürürler onu
Soran+1 yılKanıtım yok 😞
Soran+1 yılOnu Allah a havale ettim ben. Benim tek derdim ailem bilsin anlayışlı olsunlar bu kadar
Soran+1 yılYapabilirler. Ama evlenmem gerekirse intihar ederim
Soran+1 yılEvlenmeyi düşünmüyorum. Beni böyle kabul edecek birinin olacağını da düşünmüyorum
Soran+1 yılAşkından kabul eder ederse mecburen yani bende bunu istemiyorum
- +1 yıl
kardeşim diğer yorumlara bı bakar mısın?
Eğer ailen evlendirmeye kalkısma ihtimali varsa git polise siğın Allah sana sabır o şerefsizinde belasini versin güzel kardeşim
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun.
+1 yılSana tcavüz eden akraba aileden mi bu bir. Yakınlığı ne derece, neyin oluyor bu iki?
Üçüncüsü baban öğrendiğinde tepkisi ne olur, o kişiyi öldürmeye kalkar mı bunları da düşünmek lazım
00 Yorumla
+1 yılKeşke en başında söyleseydin o ş*refsizi polise şikayet etseydin ailen yanında olurdu yani olmalıydı. Her neyse artık çek kenara konuş aileni bunda korkulacak bir şey yok
12 Yorumla- +1 yıl
hanfendi erkekler tarafındaki yorumlara da bakar mısınız?
- +1 yıl
@cqlzpsmqpvqbn Ee?
Bir yıl daha bekle şu an erken, çok sert tepki verebilir ailen.
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha fazla beklemek istemiyorum
bende vergiciler tarafından tecavüze uğradım polisler benim kızlık zarımı dikerler mi?
10 Yorumla
+1 yılTacizmi tecavuzmu ayrica korkulcak bisey yok bunda konus annenle yapan kisi belliyse sikayet et neden zamanjnda yapmadn bunu kanit dna vs ;(
011 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum. Tepkileri ne olur bilmiyorum
- +1 yıl
Korkulcak bisey deglki sen bilerek yapmadn ya yapan kim ikdakka yazarmsn ozelden bana bir
Soran+1 yılTanımazsınız
- +1 yıl
Tanimam imkansiz zaten oyle srfsizi az yazarmsn bana
Soran+1 yılIsrar etmeyin lütfen
- +1 yıl
İsrar degilde konusmak cozum bulmak isterm canin saolsn nedimki :( yazmak istersen burdaym tamam
Soran+1 yılHerşey için çok teşekkür ederim benim erdim o değil o Allahından bulsun benim erdim mahvolmuş hayatımı düzeltmeye çalışmak
- +1 yıl
Bunun icin yaz dedim eger biseylere yeniden baslamak istiyosan kararli cesaretli olmalisin mesaj atmani bazi seyler anlatmak icin istedm belko faydasi olur diyebuna benzer olaycnku
Soran+1 yılMesaj atamıyorum 😞
- +1 yıl
Takip edermsn kisa sureli mesaj atim ben
Hemen söylemen gerekirdi 1 yıl geçmiş artık her şey bitti
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet uzun süre geçti ve bana inanmazlar diye de korkuyorum
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSanki psikolojisi bozulan ailenmiş gibi. Bu zamana kadar söylememen hataydı zaten.
05 Yorumla
Soran+1 yılNe tepki vereceklerini bilmiyorum evlenmek istemiyorum
- +1 yıl
O zaman rahatlık mı battı sana? Söyleme, kır dizini otur.
Soran+1 yılTabi ya çok rahatım benim bir yıldır hayatım nasıl geçiyor haberiniz var mı cehennemde yaşıyorum sanki
- +1 yıl
O zaman anlatmalısın. Annene nazı aşırı derecede geçen ve güvenen birine anlat ya da.. O da gitsin annene bir şekilde alıştıra alıştıra söylesin. Bu iş başka türlü olmaz yoksa..
Soran+1 yılBende söylemeyi düşünüyorum
Diğer konusunda 492 cevap paylaştı. Annene direkt anlat gitsin de aradan çok zaman geçmiş, ispat edemezsen yanlış anlaşılırsın
11 Yorumla
Soran+1 yılKanıtım yok. Aslında sadece ailem böyle olduğumu bilsin istiyorum bu kadar
+1 yılYorumlarda tecavüz yazmışsın bu çok iğrenç birşey derhal şikayetçi olmalısın!
11 Yorumla
Soran+1 yılKanıtım yok 😞
niye korkuyorsun taciz eden bir yakının mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Evlendirirler diye korkuyorum
Soran+1 yılGörmüyorum şehir dışına gitti yok artık
Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. söyle bence geç olmadan
01 Yorumla
Soran+1 yılBir yıl geçti nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum
+1 yılgec kaldin. kayda aldilarmi polisler
05 Yorumla
Soran+1 yılŞikayette bulunmadım
- +1 yıl
nasil ya sikayet etmedinmi
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
1 yil sonra niye gundeme getiriyorsun ki
Soran+1 yılÇok zorlanıyorum saklayamıyorum artık
kac yaşında kım tecavuz ettı
19 Yorumla
Soran+1 yıl17 yaşımda. bir arkadaşımdı
Soran+1 yılTabikide Evet
Soran+1 yılHayır asla
Soran+1 yılArtık saklayamıyorum
Soran+1 yılHayır bekar hayatını yaşıyor
+1 yılGeç olmuş bu senin ayıbın değil
10 Yorumla
+1 yılcanım bence söyleme sonuna kadar sakla
111 Yorumla
Soran+1 yılBilmek hakları diye düşünmüştüm
- +1 yıl
Ama evlendiriler
Soran+1 yılÇok çaresizim ya 😢
- +1 yıl
hamile misin
Soran+1 yılHayır tabikide. Bir yıl geçti olayın üstünden
- +1 yıl
sende zevk alidnmi? yoksa zorlar yaptimi
Soran+1 yılHayır tabikide zorla oldu
- +1 yıl
kaç saat?
Soran+1 yılNasıl sorular soruyorsunuz. Saymadım ne kadar sürede oldu diye heralde
- +1 yıl
canım söyleme bence annen baban üzülür ama sen evlenmek istiyorsan şöyle
Soran+1 yılİstemiyorum
söylemezsen daha kötüye gider
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl ugradın olay nasıl oldu
017 Yorumla
Soran+1 yılYürüyüşe gitmiştik orda
Cevap sahibi+1 yılburda mıllet kız tacize tecavuze ugradım deyınce hemen o karsı tarafa s erefsız p c vs. hakarette bulunuyor da bu kıza donup sen ne yaptın nerelerde gezıyordun da buna muasıt bı ortam olustu, neden bır yıl sonra bunu dıle getırıyorsun yoksa o zaman zevk aldında ayrılınca arkadasından memnun olmadın bu durumdan da mı tacız tecavuz dıye dıle getırıyorsun, çok zorla olsaydı bu olay "bakınız tecavuz : ırza geçme" olay sonrası ılk fırsatta bu sahıstan sıkayetcı olurdu bu k arı
Soran+1 yılKarı değil kadın. Olay hakkında bilgin yoksa fikrin de olmasın sus.
Cevap sahibi+1 yılbakire degılsın kardeşim
Cevap sahibi+1 yılkardesım demeyecektım orros pu diyecektım
Soran+1 yılBu konu hakkında hiçbir bilgin yok ve yorum yapıyorsun bunu geçtim insanlığını adamlığını sergiliyorsun şu an. Bence kendini bu kadar düşürme
Cevap sahibi+1 yılne insanlığı ne adamlıgı be neler var yazık yazık bır de gelecegın annesı olacak bunlar nasıl olacak yazık sana neden acıyayım seninle ileride olur da evlenecek adama acırım ben yazık
Soran+1 yılAsıl ben sana ve seninle olacak insanlara acıyorum
Cevap sahibi+1 yılsus sı ıkık
- +1 yıl
lan kız biriyle birlikte olsa isteyerek burada niye tecavüz diye paylaşsın ailem ne yapar millet ne der diye korkmuş tur kit beyinli ama senin anlaman zor tabi intihar ederim onunla evlenmek diyor tecavüz olmasa niye böyle bir sey desin ya varya o kadar cahil gereksizsinizki
Cevap sahibi+1 yıl@uyurgezer12 bir yıl sonra mı bakınız tecavuz : ırza geçme , saldırı
- +1 yıl
evet geç kalınmış orada hem fikiriz fakat zaten zor olan bir durumda kıza neden yükleniyorsunuz hakaret ediyorsunuz bunun psikolojisini anlamanız mümkün değil korkmustur ailesi anlayışlı değilse nasıl söyleyebilir ki tecavüz olmasa gider o adamla sürekli birlikte olur yoluna bakar burada paylaşmakla eline geçecek yanlış yapıyorsunuz zaten zor olan bir şeyi daha zorlastiriyorsunuz yapmayın
Cevap sahibi+1 yıl@uyurgezer12 tamam siz de olaya çok iyimser yaklaşıyorsunuz siz de haklısınız da burada demek istenilen bu gençliğin bu hale nasıl geldıgı, buna muasıt bı ortamının nasıl olustugu-oluşturuldugu. bir yıl insan nasıl dayanır bu kadar dayanan zaten dayanmamış mıdır kanımca yeni ayrıldı veya ilişiği kesti karşı taraf böyle olunca bunu yapmak ıstedı hanım hanımcık kızımız, ayrıca biz de acımasız yorum yaptık haklsınız ama bızım de içimiz acıyor bu çocuk yarın bı gun anne olmayacak mı olacaksa nasıl olacak vicdanı rahat olacak mı , bebeleri olursa onların yüzüne eşi olacak adamın yüzüne nası bakacak nası dürüst samimi olacak şimdi ben buna mı acıyayım bunun yanında olacaklara mı?
- +1 yıl
olayın içeriğini bilmiyorum fakat burada tecavüz olarak paylaşıldı. Eğer ortada tecavüz varsa bunun affedilecek ya da bahane uydurulacak tarafı yok bence.
Cevap sahibi+1 yıl@uyurgezer12 doğrudur , ortada tecavüz falan yok olsa da bu saatten sonra T. c hukukunda bunu kanıtlayamaz bu şahıs Ankara Hukuk okuyorum bu olayda nası kanıtlayacak afedersiniz ama ayrıntılara girmek istemiyorum o şeyin üzerinde olması lazım dna testi yapılması lazım şahıs üzerinde zorlamaların, boğuşma izlerinin vs. gbi birçok ayrıntının olması ve aynı zamanda şikayetin olay "tecavüz"se hani tecavüz demekte ya bu soruyu soran işte olay sonrası güvenlik, kolluk kuvvetlerine bildirilmesi lazım uygun süreler içinde vs.
- +1 yıl
Kanıtlayamaz biliyorum fakat kadın ya da erkeklerin görüşleri düşünce tarzları fark gösterebilir ve tecavüz bir kadının başına gelebilecek en kötü şeydir ve bunun yarattığı travmayı bir erkeğin anlaması beklenemez. Olayı bilmiyoruz tecavüz varsa gerçkten çok kötü ve siz böyleyse karşıdaki kişiye çok ağır hakaretler etmişsiniz ha sizin dediginiz gibiyse kılıf uyduruyorsa o da o kişinin terbiyesizligi, basitligidir.
Cevap sahibi+1 yıl@uyurgezer12 aynen, çok haklısınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaciz mi tecavuz mu
025 Yorumla
Soran+1 yılTecavüz
Cevap sahibi+1 yılŞikayetçi ol o itten!
Soran+1 yılYapamam
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılOlay çok büyür. Ailem onu öldürebilir
Cevap sahibi+1 yılAilene soyleyince öldürebilir o zaman?
Soran+1 yılBir tek annem bilsin istiyorum babam bilirse Evet öyle olur
Cevap sahibi+1 yılYakinin mi bu kisi
Soran+1 yılbir arkadaşımdı
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşıyor?
Soran+1 yılÖnemi yok nerde yaşadığının
Cevap sahibi+1 yılGerekeni yapariz
Soran+1 yılTeşekkürler. Ama kalsın böyle ettiğini bulucak o inşallah
Cevap sahibi+1 yılEvlen biran once hayatini kur
Soran+1 yılSen böyle biriyle evlenir miydin ki bir başkası evlensin
Cevap sahibi+1 yılBenim arkadasim kısır çocuğu olmayacak. O kabul eder. Zorla olan birsey sonuçta
Soran+1 yılHayır böyle birşey istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden?
Soran+1 yılEvlenmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvlenip kuvani kurarsan bir nebze işler yoluna girer
Soran+1 yılDüşündüğün için teşekkür ederim ama istemiyorum gerçekten
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek takip eder misin beni
- +1 yıl
erkekler tarafınfaki yorumlara da bakar mısınız?
- +1 yıl
"Gerekeni yaparız" ne demek?
- +1 yıl
Cevaplayan beye soruyorum
+1 yılKim yaptı
07 Yorumla
Soran+1 yılYakın bir arkadaşımdı.
- +1 yıl
İlginç bu konuma ve o noktaya nasıl geldi
Soran+1 yılYürüyüşe gitmiştik sonra oldu işte niyeti farklıymış
- +1 yıl
Senin hatan