Gitar kursu hocam vokal çalışıyoruz yoluyla arkamdan sarılıyor ve hareket ediyor. İlk başta iyiye yorayım dedim ama 1 değil 2 değil. Birtek hoca oluyor müzik evinde başkası da olmuyor. Birşey de diyemiyorum. Ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin.
Cevabın nedir?
Ne mi yapmalıyım. Lan adam sana nerdeyse tecavüz edecek gıkın çıkmıyor. Bı daha o kursa gitmeyeceksin o kadar. İlla sana bişey mı yapması gerek. Yarın bir gün sana aikram ettiği bir şeye biseyler atar o zaman görürsün gününü. Bazen böyle saçma sapan soruları soruyorsunuz ya sizi dövesim geliyor yemin ediyorum
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
neden ayrılmyorsun kurstan diyeceğim ama muhtemelen parayı peşin verdiniz ve ondan bişey diyemiyorsun
sen o adama söyle, bana temasta bulunmayın lütfen, rahatsız oluyorum, de, ondan sonra bir bak bakalım tavırlarına, sonra sonucunu yine yaz buraya00 Yorumla
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
İki gün sonra haberlerde gitar hocası tarafından tecavüze uğrayan masum kız. Kızım şuana kadar orada durman hata hadi diyelim kursu bırakamıyorsun adama o hakkı vermen yanlış illa dayaması mı gerekiyor?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
şimdi kızma ama arkana geçmesine izin veriyorsan adam ister istemez hareketlenir bu erkeklerin doğasında var. bırak dersi falan gitme veya bayan hoca bul kendine
00 Yorumla- +1 yıl
deki annanıdamı böyle müziğe yönelttiler kardeşim müzikten sogudum parasınıv ereyimde git karıda ye askjdhasjdh
00 Yorumla tersle çık ne yapmak istiyorsun de ağer tepki vermezsen , kucağına otutturur hazineni teslim alır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Dön yüzüne bir arada bilardo çalışalım mk çocuuu de:/
00 Yorumla- +1 yıl
kim o denyo, tanıyor olabilirim. adını versene
00 Yorumla - +1 yıl
uyar sonra baş tekmeyo
00 Yorumla sende onun arkasindan sarıl ödeşin
00 Yorumla- +1 yıl
Sakın ordan ders alma hatta adamı şikayet et.
00 Yorumla Öyle hocalardan ders alirsaniz vay halinize.
00 YorumlaGit ordan ondan ders alma
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Tepkini koymazsan ileri gider
00 Yorumla - +1 yıl
Pek rahatsiz durmuyorsun.
03 Yorumla- +1 yıl
Vay canım
- +1 yıl
Site niye "canim" olarak yazdi ya. Geri.
- +1 yıl
@Sacmaliyosun 😁😁😁😁
kurstan ayrıl
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
ben olsam gitarı bırakır girişirim sana :)
00 Yorumla kursu bırak
00 Yorumlaİmdat polis 155
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar