Ailem tarafından linç edildim. Öz babam tarafından o sırada taciz edildim. Toparlanamıyorum, yardımcı olur musunuz? ?

Öz ailem tarafından linç edildim. Öz babam tarafından o sırada taciz edildim. 6 kardeşten tek ben okudum diye mirastan vazgecmemi istediler iclerinde kirada oturan tek kisi benim. Onlardan kurtulmak icjn sabahlara kadar ders calisip gun boyu gozumu acacak halim kalmazdi. Sen buzim sayemizde okudun mirastan vazgec dediler. Öz ablamin esi tatafindan rahatsız edildim ve bana iftira atıyorsun dediler. Sonra gerçek ortaya çıktı tabi. Hepsini sildim. Arada bir ulaşmaya çalışıp anne baba hakkından bahseden mesajlar atıyorlar. Eski eşim ailem arkamda olmayınca canıma okudu resmen. Defalarca canıma kast etti. Ennsonunda bosandik kızımın velayetini zorla aldı. Şimdi 1 buçuk ay oldu kızımı görmeyeli. Tüm bunlar bana yüksek lisansımı kazandırdı ama ruh sağlığımı aldı. En ufak bir sıcaklık görsem hemen oraya yoneliyorum elimde değil. Canım çok acıyor.. 6 yıl oldu. Ama yaşadıklarımın yoğunluğu çok fazla. Yardımcı olur musunuz? Normalde ibadetlerimizi yapardım fakat bu olaylardan sonra farklı bir alemde gibiyim. Odaklanamıyorum ibadet edemiyorum dua etmekte çok zorlanıyorum. Dini açıdan da benim durumum yorumlanabilir misiniz?

Güncellemeler
10 ay
Ortaokulda okul birincisiydim. Üniversite sınavında ilçe birincisi oldum. Hayatım böyle başarilarla geçti ama ne tadını alabildim ne mutlu olabildim evim ailem tam bir cehennemdi. Bu başarılarını c3zalandirdirlar resmen
Güncellemeler
10 ay
Eski esimin planı maaşım olunca ve ailede tek okuyan ben olunca benim ailemden bir şeyler koprabilmekmiş. Sonra baktı işler onun planladığı gibi gitmeyince sende bir kusur mu vardı da bana verdiler dedi. Halbuki kendisi ve ailesi çok ısrar etmişlerdi. Sonrası bir sürü olay kızımı ve beni terk edip gitti bir lokma ekmeğe muhtaç kaldığımız oldu kızım küçük olduğu için o sırada calismiyordum da.
Ailem tarafından linç edildim. Öz babam tarafından o sırada taciz edildim. Toparlanamıyorum, yardımcı olur musunuz? ?