Çok küçüktüm kaç yaşında olduğumu hatırlamıyorum. Arkadaşım ve ablalarıyla onların bahçesinde oyun oynuyorduk. Sonra bi ablası beni evin içine doğru çekip onlardan ayrı bi oyun oynayacağımızı söyledi. Onu prens olarak düşünmemi falan söyledi. Sonra beni yatağına götürdü. Üzerime çıktı. Sonra rahat edemediği için beni kendi üzerine aldı. Popomu bacaklarımı falan elledi, eteğimi daha çok açmamı söyledi. Bende yaptım, o an ne yaptığımızı bile bilmiyordum. Sevişiyormuşuz gibi yapıyodu. Diğer detayları çok hatırlamıyorum. Sadece eve gidince çok ağladım. Kendimi çok rahatsız hissetmiştim. Abim sesimi duyup yanıma gelmişti. Annemle babam çağırdı sonra beni yanına. Anlat dedi bende sadece üzerime çıktığını söyledim, çok küçüktüm bunu nasıl anlatabileceğimi ve tacize uğradığımı bile bilmiyordum. Sadece çok kötü hissediyordum. Annem de sanırım olayı tam anlamadı. Sonra annemle onların evinde olduğumuzu hatırlıyorum. Sanırım kız olayı çevirdi birlikte oynadığımız oyundan falan korktuğumuzu söyledi, diğer kardeşleri de benle bu yüzden dalga geçmişlerdi. Sonra hiç bir şey olmamış gibi devam etti. Daha kız o şekilde yanıma yaklaşmadı korktu sanırım. Ama söylemeseydim büyük ihtimalle devam ederdi. Çünkü ablaları beni saçma sapan
şeyler anlatıp korkutup, ağlatıp eve gönderirlerdi. Ondan önce de gözlerimi silip başka şeylerle tehdit ederlerdi. Bundan cesaret aldığını düşünüyorum. Aklım basmıyordu o arkadaşımla arkadaşlığıma uzun süre devam ettim sonra. Diğer ablasını falan da eskisi gibi olmasada arada gördüm. Şu an konuşmuyorum hiçbiriyle. Bazen illaki komşularımız çünkü. Ve annem de baya yakın onlarla. Ama bu gerçekten bazen içimi kemiriyor. Çünkü çocukken baya etkilenmiştim. Ve ailemden birine doğru düzgünce anlatmak istiyorum. Bunu abarttığını düşünürler mi diye düşünüp korkuyorum ya da bize yakın bir konumda oldukları için. Bugün ablamda kalıyorum acaba ona anlatsam mı? Ya da sonra anneme? Lütfen yazarken kibar olup empati yapın. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
şeyler anlatıp korkutup, ağlatıp eve gönderirlerdi. Ondan önce de gözlerimi silip başka şeylerle tehdit ederlerdi. Bundan cesaret aldığını düşünüyorum. Aklım basmıyordu o arkadaşımla arkadaşlığıma uzun süre devam ettim sonra. Diğer ablasını falan da eskisi gibi olmasada arada gördüm. Şu an konuşmuyorum hiçbiriyle. Bazen illaki komşularımız çünkü. Ve annem de baya yakın onlarla. Ama bu gerçekten bazen içimi kemiriyor. Çünkü çocukken baya etkilenmiştim. Ve ailemden birine doğru düzgünce anlatmak istiyorum. Bunu abarttığını düşünürler mi diye düşünüp korkuyorum ya da bize yakın bir konumda oldukları için. Bugün ablamda kalıyorum acaba ona anlatsam mı? Ya da sonra anneme? Lütfen yazarken kibar olup empati yapın. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer