Çocukken tacize uğrayıp kimseye söyleyememek?

Çok küçüktüm belki anasınıfı belki 1. sınıf mahallemizde bir bakkalcımız vardı bende oraya gidip şeker alıyordum. Birgün bakkal amca gel senin kilonu ölçeyim kaç kilosun dedi ve iç çamaşırımdan elini içeri sokarak cinsel organımı elleyerek beni havaya kaldırıp tartının üstüne koyduğunu hatırlıyorum o anki şokla ve 50 yaşındaki adam var karşımda bende daha çok küçüğüm ne yapacağımı bilemedim sonrasında kendine şeker al hadi dedi bakkaldan çıkarken sakın kimseye söyleme dediğini hatırlıyorum. Ve sonrasında tuvaletimi yaparken canımın yandığını hatırlıyorum. Neden söyleyemedim nasıldı hiç hatırlamıyorum. Sadece o anı ve sonrasında tuvaletimi yaparken canımın yandığını hatırlıyorum. 30 yaşıma geldim evliyim hala unutamıyorum ve benden başka kimse bilmiyor ilk defa buraya yazıyorum. Ülkemizde bu durumların çoğalması psikolojimi iyice bozdu ve anonim olarak da olsa ilk defa anlatmak istedim sadece benim zihnimde kalması bana çok ağır geliyor çünkü. Belki benim ailem nasıl tepki verir diye korkup söyleyemedim sizden ricam çocuğunuzla çok açık iletişimde olun ki çocuklarınız bazı şeyleri korkup anlatmamazlık yapmasın

Çocukken tacize uğrayıp kimseye söyleyememek?