Çocukken tacize uğradığımı anlatmalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar ilk kez sevgilim oldu üstelik ciddi ilişki ve beni çok seviyor sürekli uzun uzun sarılmak ister, elimi tutmak, yüzüme dokunmak ister ancak çocuklukta yaşadığım travmalardan ötürü temas beni çok geriyor ve çok yaklaşmasına izin vermiyorum, sevgilim bana isteğim dışında dokunmuyor, fark edip geri çekiliyor ve bu duruma çok üzülüyor bazen onu sevmediğimi düşünüyor tartışıyoruz. Neden istemediğimi soruyor ben de yakın temastan pek hoşlanmıyorum diyerek geçiştiriyorum ancak bunun sebebi ben küçücük bir çocukken kuzenim tarafından defalarca kez tacize uğramış olmam. Beni odaya kilitler iğrenç şeyler yapardı öperdi özel bölgelerime dokunurdu korkudan sesimi çıkaramazdım. Lisedeyken sınıf arkadaşım tarafından onlarca kez tacize uğradım bacaklarıma kalçama dokunuyordu, sokakta ve toplu taşımada başıma gelenleri saymıyorum bile, bunlar beni çok etkiledi, hiç kimseye anlatmadım, psikolojik tedavi almadım, yıllar geçse bile etkisinden kurtulamadım ve hala kuzenimi nerdeyse her gün görmek zorunda kalıyorum kötü hissediyorum. Bu yüzden sevgilimi çok sevmeme rağmen temas benim için çok zor. Sevgilim bunları bilmiyor, sizce ona bunları anlatsam beni daha iyi anlar mı? beni çok sevdiğini biliyorum ancak yine de tedirginim üzülmesini kırılmasını asla istemiyorum. İnanın bunları anlatmak gerçekten kolay değil ona bunu nasıl söyleyeceğim, konuyu nasıl açabilirim yardımcı olur musunuz?
Çocukken tacize uğradığımı anlatmalı mıyım?