Çocukken tacize uğramak?

Ben çocukken abim tarafından tacize uğradım kaç kez, belki 7 yaşımdan 13 yaşıma kadar nerdeyse her gün. Çocukken kötü bir şey olduğunu biliyordum ama kimseye söylemedim, 13 yaşındayken yaptığı zamanlar her zaman ağlıyordum, çok içime kapandım halen de çok içime kapanık biriyim. Annemlere söyledim, evden kovdular. Benim şu an da ciddi bir ilişkim var ve ona güvenerek böyle bir olayın başıma geldiğini söyledim Çünkü bilmesi gerektiğini düşündüm. Önce kabullendi sonra hep bana o*ospu diye hakaret etmeye başladı, neden izin verdin neden en başından annenlere söylemedin diye, sonra hoşuma gittiğini ve zorla olmadığını söylemeye başladı. Bana kimse inanmaz, birine söylemekten çok utandım dedim inanmadı. Bildigin den beri sürekli böyle küfürler ediyor ve kendini haklı bulacağına biraz da beni haklı bul diyor. Kendimi bu konuda artık çok suçlu hissediyorum, utancımdan kimseye söyleyemedim, o kadar sene tacize uğramamın sebebi ben miyim, sizce o mu haklı, ne yapacağımı bilemiyorum, ayrılmak istiyorum sonra evet ben suçluyum söz hakkım yok diyorum susuyorum ama bu kadar aşağlaması, sürekli o günleri aklıma getirmesi beni mahvediyor
Çocukken tacize uğramak?