Kızlar, abim küçüklüğümden bu yana beni taciz ediyor bununla nasıl başa çıkabilirim ve bu durumu aileme nasıl anlatabilirim?

Selam Aleykum arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim: bunu nasıl anlatıcağımı açıkçası bilmiyorum benim için anlatması çok zor abim küçüklüğümden bu yana beni taciz ediyor 8 ' yaşındayken bana bir şey yapmıştı fazla iğrenç detaylara girip anlatmak istemiyorum ama olayın anlaşılması için mecbur anlatmak zorundayım küçükken beni ö***** sonra ben bunu normal sanmıştım ki buna izahat getirmek çok abes ve kusura bakmayın hani çocuklar anne ve babalarının dudağından öperler ya o zaman onunun yaptığı şeyi öyle bir şey sanmıştım sonra büyüyünce bana fiziksel taciz uygulamadı bunu psikolojik tacize çevirdi sürekli bir taraftan tahkir edip ve öbür taraftan da uygunsuz sözlerle taciz etmeye kalktı ve geçmişteki o olayı hatırlatı hani küçükken şöyle olmuştu falan diye o zaman bunun normal olmadığını anladım İnternete tacizci bir insanın özelliğine baktığmdaysa tıpa tıp aynı kalıba uyuyordu psikolojim hiç iyi değil bir taraftan onu çok sevip öbür taraftan da ondan çok korkuyordum sizce ben taciz uğramışmıyım yoksa durumu abartıyor muyum? ve eğer uğramışsam bu durumu aileme nasıl anlatırım açıkçası ailem abimin beni normalde gıcık etiğni falan sanıyorlar ama işin gerçek yüzünü bilmiyorlar: cevaplarsanız sevinirim yorumlarınız için şimdiden teşekkür.

Kızlar, abim küçüklüğümden bu yana beni taciz ediyor bununla nasıl başa çıkabilirim ve bu durumu aileme nasıl anlatabilirim?