Ailemi seçerim, aynı şekil de o soruyu ben sormuş olsam Ailesini seçsin isterim. Kimsenin ailesiyle arasına girmem, çok sevsem de bırakırım. Bizi büyüten yetiştiren canlar onlar. Anne ve Baba dünyada sahip olduğumuz en değerli varlıklardır. Umarım böyle bi soru sormak zorunda kalmaz hiçkimse, zor yani :) peşinde mutsuzluk getirecek şeyler bunlar
Selamlar. Bana bu soru soracak kişi o an eski sevgilim konumuna düşer benim için her fedakarlığı yapmaktan çekinmeten belirli bir konuma gelmemde en büyük destekçim olan hayatımın ciddi bir kısmında tüm sorumluluklarımı menfaatsiz bir şekilde karşılıyan sadece onların kanından canından olduğum için karşılıksık büyük bir sevgi besliyen beni doğrularımla yanlışlarımla herzaman destekleyen ailemi bana sadece seni seviyorum diyen birine asla değişmem bu lafı diyen kişinin sevgisnide güvenmem benim için artık anlamı kalmaz...
Öncelikle ben sevgilimi ileride ki ailem olarak görürüm yani iki ailem gibi diyelim. Soruya gelecek olursak ne ailem beni böyle bir karar vermeye itebilir ne de sevgilim çünkü ikisi de böyle davranacak kişiler değil.
Özellikle kızlar sevgilinizi ne kadar severseniz sevin alie bağlanırınızı kesinlikle güçlü tutun çünkü simdiki cagda öyle kıçı bira mayası kokan erkeklerin her dediğine guvenilmez hersey arabayla sevgilisini gezdirmekle olmuyor gun olur o uğruna anneni babanı üzdüğün arkadaşım seni sokakta bırakır çünkü işi bitmiştir ama bütün bunlara rağmen kızlar her nedense bu tip arkadaşım tayfasina bayılıyor ayy nekadar karizmatik falan bi bakmışsin sacından başka hiç biseyi olmayan gtü boklu bir çocukmuş
@Myfeelings Teşekkür ederim ama gerçek maalesef bu etrafındaki kızlara bak içinde birtane adam gibi ne istediğini bilen erkek yoktur ispatlarım hala bunlarla aynı atmosferi tenefüs etmek bile hiroşimadaki atomun aynısına eşittir
Ailem. Neden mi? Ben direk ailem derim ona Çünkü ben bi kaç kere bu konu da sinandım sanrım😣 Her defasında kalbimi dinleyip herkesi karşıma aldım Siz düşünün babam yüzüme tükürüp beddua etti ben yine vazgeçmedim Şimdi mi simdi yalnızım Ama huzurluyum vicdanım rahat ❤
Sevgilimin böyle bir cümle kuracağı aile yapım yok aslında ama hadi bir şekilde oldu diyelim böyle saçma bir şeyin beni ne kadar üzeceğini düşünmeyen sevgilimi seçmeyeceğim kesin.
Yıllar önce öyle bir ikilemde kaldım... Tam olarak açık bir şekilde soylemese de, dolaylı yoldan kardeşlerin mi ben mi demek istedi ve bu sözden sonra bir daha O'nunla görüşmedim
Bu çok bencilce bir davranış. Ailemin haklılık haksızlık durumu farketmeksizin böyle bir tercihe sürüklemeye çalışması çok rahatsız edici olurdu. Ve bu tarz yaklasımları kim yaparsa yapsın göz ardı edemem. Hayatımdan çıkartırdım.
Kim ne derse desin önce aile. Size bu soruyu soruyorsa zaten o kişinin problemleri vardır. Hemen uzaklaşmanızı tavsiye ederim. Aileniz ne kadar kötü olursa olsun çok aptalca bir soru olduğunu düşünüyorum.
Tabii ki de ailem dış kapının dış mandalına bak dağdan gelmiş bağdakini kovuyor, fazla ulaşılmaz sanma kendini senden 293792 gelir geçer falan derim. Bu soru da sorulur mu ama ya
Ahaha hayir var. Evlendikten sonra insanin ailesi eşidir. Önceki ailesi anne ve babasidir onlara bir bağlılığı yoktur artik. Bu yüzden "benim ailem sensin balım bütün yollar sana çıkıyor.." derim.
Bekara kadın boşamak kolaydır diye bir söylem var, bu nedenle ne desek boş aslında. Önemli olan seni doğuran aileyle kuracak olduğun aile arasındaki ince çizgiyi tutturabilmek.
Kimse kimseyi seçim yapmak zorunda bırakamaz.. Zaten ne sevgili için tercih edebileceğim bir ailem, ne de ailem için tercih edebileceğim bir sevgilim var.. kafa rahat mı ne
Hayat sorulmamasi gereken en sacma soru bence bu ne kadar gerksiz insani ayakta tutan aile dir sevgiliniz olmadan yalnizlik problemi yasarsin ailen olmadan yasamayazsin..