- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBen tabi ki de sevgilim derdim.. çünkü annemin sevgisini görmedim bir kere bile.. ayrıca sevgilim ya da eşim benim için her şey demektir.. onu üzmemek için her şeyi yapardım "Beni böyle bir soruyla karşı karşıya bıraktığın için üzüldüm. Bu sorunun cevabı, benim için çok zor bir karar. Ama şunu bilmeni isterim ki seni her şeyden çok seviyorum derdim sevgilime ya da eşime..
çünkü aşkı bulduğu zaman insan bence onu bırakmamalı sevgilim ya da eşim de durduk yere böyle bir şey sormaz bana zaten
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNeden bunu söylediğini sorgularım. Ben ilişkimizde annemi mi çok ön plana alıyorum ki böyle bir şey söylüyor? Düşünürüm yani. Eğer gerçekten de sevgilimin isteklerini vb ihmal ediyorsam hak veririm. Ama sırf annemi sevmiyorsa hiç bir sebebi olmadan o zaman ayrılırım sevgilimden..
20 Yorumla
Hayat senin bana sunduğun tercihlerden ibaret değil
Senden önce annem vardı ve her daim annem olacak
Bana o kadar emek verip sevgisiyle büyüten bir kadını asla başkası için vazgeçmem
Zaten bana böyle bir seçenek sunacak biriyle asla birlikte olmam ☺️
41 Yorumla- +1 yıl
O kadar akıllı ve olgun düşünüyorsun ki hayranlık uyandiriyorsun 🌸 😊
+1 yılBence herkes eşini seçmeli.
Annesi yalnız bir kadınsa bişi diyemem ama eş sonuçta. Annesini de. eşi var herkes eşiyle haşır neşir olsun aman canım20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılSen yokken annem vardı derim gadası
00 Yorumla
+1 yılBunu sorana yol veririm. Annem 9 ay beni karnında taşımış büyük sancılar çekerek doğurmuş ben bebekken uykuları bölünmüş sonra yememiş yedirmiş yeri gelmiş kendi gözünden dahi sakınmış ama ben bir sümüklü kız için annemi silicem. O anca bu isteğini rüyasında görür ve bunu diyenle 1 saniye dahi olmam. Her şeyin yeri ayrıdır. Evlenirsin kendi evin olur sana destek olarak aileler olur. Çocuğa bakmanda bile anneler destek olur ama ciddiyim 1 kişi için annemi asla silmem.
35 Yorumla- +1 yıl
@jsena Birincisi 30 sene bana ailem baktı ikincisi de ömrümün sonuna kadar eşimle olacağım bu bir gerçek ama bana annen mi ben mi anneni sil bir daha görüşme diyen ya da her fırsatta onu kötüleyen bir kızla olamam. Biraz aklı başında olgun bir insan zaten bunu dile dahi getirmez. Ben örneğin kıza gidip anneni babanı sileceksin desem hoş mu kesinlikle değil. Sümüklü kız tabiri basit bir kız olduğu için kullanıldı. İyi bir eğitim almış iyi bir işi olan olgun aklı başında birisi o basit kızdan milyon kat daha üstündür. Örnek veriyorum şu an ülkemizde bir çok kız okulu zorunlu eğitim olduğu için okumuş durumda. Evde ailesi c@hil kendisi cahil hayatında hiç kitap okumamış telefonu bilgisayarı tiktoka girme aracı sanıyor sadece 1 kere dahi araştırmamış öğrenmemiş şimdi bununla kendisini devamlı geliştiren kitap okuyan insanı bir tutabilir miyiz asla. Kafelerde bile şahit olabilirsin 2 kız gelir tiktok konuşur erkekleri konuşur seks konuşur dedikodu yapar o bunu şu bunu dedi diye boş yere saatlerce tartışırlar diğer kıza bakarsın kitabını okur öteki açar bilgisayarını bir şeyler yapar yani aradaki kalite farkı dağlar kadardır. Ben okumuş kendisini geliştirmiş ve her daim geliştirmeye devam eden aklı başında olgun düşünebilen bir kızdan annen mi ben mi gibi bir cümle asla duymadım. şu an örneğin ekonomi çok kötü çocuk felan olunca aileler yardım yapıyor şimdi 1 kız için annemi silsem torununu göstermesem bayramda felan gitmesem hoş mu bence asla değil.
- +1 yıl
Esin de senin için bu sancıları çekecek ve senden bi çocuk uapicak ilenixi büyütecek. Birlikte yaslanicaksiniz. Tabiki anneni sev ama eşini de unutma tmmi ne sevicem seni tabiki annem denmez. İkinizin yeri de ayrı denir
- +1 yıl
@ianberyung ben geçmişte tanıştığım kızın daha tanışalı 1 saat olmamış annemi tanımaz etmez bana annemi kötülediğine şahit oldum ve sonra devam dahi etmedim. maalesef bazı insanlar anneni babanı aileni akrabalarını kardeşlerini sil tek ben olayım diyor ve yine bu kişiler tam tersi ben silerken kendi ailesini evin baş köşesine sokuyor. sen kazanıyorsun kardeşine yolluyor babasına yolluyor gibi ya da her detayı seks dahil ailesine eksiksiz anlatıyor onları sokuyor içine gibi. sonra erkek ailesine bakması gerekirken onların ailesine de bakmak için köle gibi çalışıp duruyor. dayımın başına geldi adam ailesini sildi sonra kızın işsiz kardeşleri için daha çok çalışır oldu baktı olmuyor naparsa yapsın mutluluk sıfır boşandı geldi. şuanki aklıyla da yaptığına bin pişman. şimdi birisi aileni sil dese gözü kapalı kaçar. yine bunu diyen insanlarda kişilik karakter sorunları oluyor bir çoğu bozuk psikolojiye sahip ve hayatındaki erkeği feci yıpratma kullanma yoluna girişiyorlar. Daha yazsam roman olur da bu kadarı yeter.
+1 yılCevap vermezdim.. Kim oluyor da kendisini annemle kıyaslayabilir.. Benim için hayatını adamış bir insan karşısında iki gündür tanıdığım bir insanın pek etkisi olmaz.. Beni bu yaşa getiren yemeyip yediren canımın içi biricik annemin yerine kimse geçemez..
20 YorumlaBöyle bir soru sorduktan sonra bir sevgilim olmaz. Kimin ne haddine kendini birinin annesiyle kıyaslamak
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen öylee
+1 yılbana böyle bir şey sorulsa soğurdum. anlamsız bir kıyaslama. annenin yeri ayrı sevgilinin/eşin yeri çok ayrı
31 Yorumla- +1 yıl
Haklisin aynen öyle ama soranlarda var iste
+1 yılNe saçma ve apt*lca bir soru derdim ona. Bu soruyu soruyorsa onun beyninin gelişmediğini düşünüp terkederdim 😅
36 Yorumla- +1 yıl
Owwwww 😅😅😅 buda baya kötu olurmuss bee
Ben derdimki ana kuzusumusun sen 😂😂 - +1 yıl
Ben biraz fazla açık sözlü ve acımasızım sanırım 🤣🤣
Aynen ana kuzusu musun demek biraz daha iyi hahaha Ama ana kuzusu bir erkekle yapılmaz ya. Kaçarak uzaklaşılması gereken erkek modeli 😅 - +1 yıl
No problemaaa gönder gelsin
Acik sozlu olmak her zaman iyiidir bende oyleyim
Bu yuzdende hic sikayetci degilim
Sende her zaman kendin olmaktan vazgecme 🤗
Aynen ana kuzulari fazla annecidir
Annesi ne derse onu yapar o zaman derimki bende madem öyle neden benle evlendin yaa 😂😂 - +1 yıl
Ne güzel. bunu duymak güzel. Evet tabii ki kendin olmak her zaman iyidir. Aynı şekilde sende öyle her zaman kendin ol ve iyi kal 🤗
Aynen kesinlikle katılıyorum hahah öyleleri evlenmemeli kesinlikle 😅
- +1 yıl
Vallaha bu zaman kadar kimse icin kendimi degistirmedim
Degistirmeye gerek duymuyorumda
Insan birini severken oldugu gibi seve bilmeli olmak istedigi gibi degil
Olmak istedigi bana daha cok pazardan elma secmeye benzer yani ben öylr benzetim yapiyorum 😄
Buyuk konusmak istemem ama
Evlenmek istemem öyle insanla
Yani bir yandan guzel tabiki ama diger yandan fazla kavga olur hem adam dedigin yeri geldiginde esinle cocuk olacak yeri gelincede ciddi duracak
Anne kuzusundan olsa olsa layt erkek olur😅😅 - +1 yıl
Ne güzel. Bu harika karakterli olduğunu gösterir :)
Dediklerine kesinlikle katılıyorum çok çok haklısın :D
Umarım iyi insanla karşılaşırsın ve en iyisini yaşarsın tatlım. :)
- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
u +1 yılBöyle saçma sapan sorular soran birisi ile sevgili olmazdım. Olgunluk önemli.
41 Yorumla- +1 yıl
Tabiki her zaman
+1 yılNiye böyle bi kıyaslama yapıyorsun çocuk musun derdim sjshdhs
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öylee
+1 yılBeyninden sıkıntıları olduğunu düşünürdüm. Böyle bir soruyu neden sorar ki? Kim daha 3 günlük insanı annesiyle kıyaslar. Tabi ki annem. Ayrıca sorunları olabileceği endişesiyle yolumu ayırırdım.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. "O benim anam, beni bugünlere getiren canında canım, sen ise benim diğer yarımsın. İkinizin de yeri bende ayrı önemli, ama ayrım yapanı affedemem." derdim.
10 YorumlaBöyle bir soru soran kadınla yola devam etmem. Hayatımda gördüğüm en A P T A L C A soru der ve resti çekerdim.
Anne kutsaldır ve bu kıyasa bile girmez.20 YorumlaAşkım tabii ki sen, benim gecem gündüzüm aklım fikrim hep sensin annem de benim seninle kavuşmamdaki yegane varlık o olmasa ben seni bulamazdım de
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTokat yapıştırılır s*lak s*lak sorular çekilmez nasıl bi kıyaslamadır bu annemin yeri ayrıdır sevgilim veya karımın yeri ayrı nasıl seçebilir ki bi insan
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnnem tabiki sen kimsin derdim ve tekmeyi vururdum
Herkes yerini bilecek annenin yeri ayrı sevgilinin yeri ayrı bana daha sevgiliyken bunu soran kadından hayır gelmez10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBaban mı, ben mi diye sorsun
Zira annen mi ben mi diye sorarsa onu seçerim. Jsjsss babam derim o kim köpek20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Annem derim. Ve ona aha işte kapı diye bu ilişkiyi bitirirdim. Şu soruyu sorması bile niyetini göstermiş oluyor
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılBunu sorana Neşet Ertaş'ın bir sözünü söylerdim
İki büyük nimetim var biri ana biri yar ikisinede hurmetim var biri ana biri ya10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnne bir tane ve tekrarı yok oysa bütün kızlar potansiyel sevgili adayı. Annesine değer vermeyen eşine veya sevgilisine hiç değer vermez.
12 Yorumla- +1 yıl
Potansiyel anne adayı aslında yanlışlık olmuş.
- +1 yıl
@showingnoemotion potansiyel anne adayı?
Görseldeki kadınlar erkeğin eşi ve annesi yani gelin damat ve damadın annesi.
Aile & Toplum konusunda 414 cevap paylaştı. Soru saçma, sorulsa tabii annem veya babam derdim. Ama sırf sordu diye de ayrılık vs. düşünmezdim yorumlardakiler bir tık abartmış.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılsevgili konusunda bir şey diyemem ama evliysem eşim gelir eşim derim
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı. Sevgilinin annesinden banane ona ne ki böyle sevgili evresinde kim böyle sordu sorar merak ettim))
Saçmalık
10 YorumlaBu soruyu soranın yüzüne bakmam bir daha. Zira kapı dışarı ederim. Hayırdır, ne hakla bu soruyu soruyorsun bana?
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılAnnem derim. Ona yol gösteririm. Sevgili her zaman bulur. Anne öyle değil, o bi tanedir Benim için özeldir.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Annem derim beni hiç bir çıkarı beklentisi olmadan yalnızca o sever
20 Yorumlatabii kide annem sevgiliyi her zaman bulurum ama anneyi asla !
20 YorumlaAnnemi annesi olarak görmeyen birisi benimle kafa bulmasın.
10 Yorumla
+1 yılBunu diyecek kız sevgilim de eşimde de olamaz o yüzden annem
10 Yorumla
+1 yılöyle bir soru soramaz ki ben bile sormam ikisi de ayrı kefededir aynı kefede olamaz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSırf bana bu seçimi yapma durumunda bıraktığı için sevgilim olmaz.
10 Yorumla Kendini annemle seçenek olarak görecek ne yaşadın derdim 😃
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnnem derim. Bu anne kuzusu demek değil. Çünkü sebgili gidebilecek bir şey ama annem öyle değil.
10 Yorumla
+1 yılöyle bisi sormayacagima göre ben bu soruyu as geciyorum
10 YorumlaOnun yeri ayrı annemin yeri ayrı ben kendimi seçiyorum derdim 😄
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılböyle saçma soru soran sevgiliyle alakayı keserim. belli ki beyin 0-6 yaş arası takılı kalmış
10 Yorumla
+1 yılDilek ve şikayet kutusuna yazın der çöp kutusuna atmalarını söylerdim
10 Yorumlamutlu olsun sevinsin diye askim tabii ki sennnnn derim
10 Yorumla
+1 yıl2 biz değil aklimdaki derim
10 Yorumla
+1 yılÇıkarken kapıyı kapat annem üşümesin.. öyle biriyle işim olmaz
10 Yorumla
+1 yılannem tabi ki bi de soruyo musun derim aşırı sinir bozucu bi soru
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Öyle birsey olamaz ki Ne alaka yani?
O soruyu soran sorunlu bir insandır
Öyle insanla işin ne?10 Yorumla
+1 yılGerçekten seven bi eş ya da sevgili diyim karşısındaki insana seçim yaptırmaz
10 YorumlaHadi yoluna arkadaş derdim🙄 ne ben bir erkeğin annesinin yerini tuta bilirim ne bir erkek benim annemin yerini 😒 böyle kıyaslama yapanlar ciddi anlamda itici ve rahatsız
10 Yorumla
+1 yılvalla annem annem gibi bir kadın olmadığı için sen derdim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen git once insan ol sonra musluman ol sonra gel yanima derdim
10 Yorumla bunu erkekler sormaz ama kadınlar sorar kıyas yapar sürekli
10 Yorumla
+1 yılTeyzemin kızı derdim
Ne diycem annem derdim tabii..10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle soruları kabul etmiyorum herkesin yeri ayrı
Hadi diyelim ciddi ciddi sordu
Annemle aramda tercih yapmamı isteyen birine güle güle derim böyle tercih olmaz20 Yorumla
+1 yılEsin üstün olması lazım annenin yeri ayrı ama eş çok farklı değer vermen gerekiyor elin kızı sonuçta ona ilgi vericeksin üzülmesin cekinmeein ezilmesin diye ben verdim ve rezil oldum o ailesini seçti bende onun için değiştiğim ailemden oldum 🥀
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Anne bunu soran kişi kendini seçmesini bekliyor ise ilerde ki çocuğunun da onu seçmeyeceğini düşünmeli
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Bunu ciddi soran bı kadınla sevgili olunmaz
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. kim beni gerçekten düşünüyorsa o derdim
21 Yorumla- +1 yıl
Vaaay bu cok guzel cevap oldu😊
+1 yılCennet annelerin ayaklarının altında değil arkadaşlar
025 Yorumla- +1 yıl
MDMSNDNSNDMMSMDJDMFF
- +1 yıl
Canım benim ya kıyamam sana hadislere inanıyor
- +1 yıl
O zaman seni de agnostik ilan edelim 💓
- +1 yıl
Eğer annesinden kopamamış bir insansa çocuk gibi sürekli anne diyorsa ben soğurum ondan aile de bir yere kadar. Sürekli sırtını sıvazlayan ve gazını çıkaran bir anne düşünülemez. Bana göre herkesin görevinin bir sonu olduğunu düşünmekteyim. Ama yalnızca bizim kültürümüzde böyle değil. Bir bağımlılık var ve bu normal değil :d
- +1 yıl
Eşin ile ne tür bir ilişki içerisinde olduğun önemli. Eğer senin için bağlılık, söz vs problem teşkil ediyorsa eş demenin manası da yok zira o eş değildir mantık evliliği falandır o.
- +1 yıl
O senin problemin. Biz şu anda fantezilerden konuşmuyoruz hayatın gerçeklerinden ve normal, insani olan konulardan konuşuyoruz. Dediğim gibi annenin bazı görevleri vardır ve çocuk birey olduğu zaman o görevler biter. Bir eş ile olan ilişki anne ile kıyaslanamaz. Saçma ve absürt bir olay olur.
- +1 yıl
Ömür boyu sürüyor diyemem ama hiçbir insan boşanmak için evlenmiyor, uzun bir hayat arkadaşlığı hedefleniyor. Dolayısıyla kişi kendi ailesini inşa ediyor. Kendi çocuğuyla yükümlü oluyor, kendi eşiyle yükümlü oluyor. Artık hayatta farklı sorumlulukları falan oluyor.
- +1 yıl
Haklısın tabii ama konuyu dağıtmakta üstüne yok. Sağlıklı, düşünme yetisi olan bir insan böyle fanteziler aramaz. Arıyorsa da ucuz bir insandır o, amacı farklıdır. Adı evlilik falan değildir. Sen şimdi konuyu buraya çekme haklı çıkmak için. Mantıklı düşün bir insanı seviyorsun ve gelecekte karın-kocan olmasını istiyorsun. O kadar zahmete giriyorsun ve evleniyorsun. Her şeyini paylaştığın insanı annenle bir tutar mısın?
- +1 yıl
Tamam işte bu kadar basit aslında 🤷🏻♀️ Yoksa karanlık evlilikler de var, para için, mal ve mülk için. Yaşlılarla evlenenler var yarın bir gün öldüğünde servet kendisine kalsın diye. Ne biliyim halıyla evlenen var, robotla evlenen var. Ama evlilik ideamız ile onların ki bir mi? 😅
- +1 yıl
Öncelikle müslüman değilim 2 buçuk senedir agnostiğim. Ama tartışabiliriz çünkü ben de aşırı araştırdığım için Müslümanlığı terk ettim. Hadisler Kuran’ı örtmek isteyen, anlaşılmasını zorlaştırmak isteyen inkarcılar ortaya çıkarmıştır.
- +1 yıl
Pekâla ☺️ Teşekkür ederim seviyeli sohbet için, iyi günler diliyorum ✋🏻
- Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılKendimi bu duruma sokmam, girmek isteyen kişiyle de işim olmaz
00 Yorumla
+1 yılÇok gereksiz soru bunu soracak kadar aptal olunmamalı
00 YorumlaAyrılırım direk o soruyu sorandan hayır gelmez
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Bu tarz beyin yetmezliği sizo kişilikli bireyleri nerden buluyorsunuz desene sen kimsin bu soruyu bana nasıl soruyon
Annem tabi desene10 Yorumla
+1 yılSen diye cevap veririm, annem terkedeli yıllar oluyo.
10 Yorumla
+1 yılKapıyı kapatta anam üşümesin derdim şaka maka bazen tartışmakta anamızla severiz
10 Yorumla
+1 yılBu soruyu soran sevgili den kadın olmaz
20 Yorumla
+1 yılAnnem tabiki bitanem benim oo
10 Yorumla- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası