Annemin tırnağı olamayacak kişiler bana bu soruyu sorma cesaretinde bile bulunmamalı dünyada hiç kimse için annemden vazgeçmem bunu söyleyen kişi benden çoktan vazgeçmiştir ona söyleyecek bir cevabım bile olmaz arkamı döner giderim döndüğüm andada aklımdar atar hafızamdan silerim o kişiyi..
Bu mantalite de olan bir insan hayatımdan defolsun gitsin. Bunu seven insan söylemez zaten. Menfaati olan çıkar ilişkisi olan insanlar söyler. Şöyle ki o kişiyi annesinden soğutarak kendi kafasında kurduğu yaşam dünyasına çeker. Ve karşındaki insanı kendi çıkar ve menfaatleri doğrultusunda kaba tabirle elinde oynatır. Neden oynatır diyorum onu ailesinden soğutarak kendi safına çekmiştir. Ve benden başka da kimse seveceği yok diye istediğini yaptırır. Maalesef karşıdaki de bunu bildiği için onu bırakmayacağını bildiği için bunlara katlanır.
Ama aile değeri güçlü olan insan bunun farkına varır onu hayatından def eder.
Muhtemelen bu soruya cevabımı bakışlarımla verirdim. Hani bunu soracak insanda yoktur zaten, artık kalmamıştır. Kaldıysa da zaten öyle birisi benimle sevgili olamaz. O yüzden o kadar kafa yoracağım bir soru değil.
ben öyle insana cevao verme gereği bile vermem o kimki kendini annemle kiyasliyor evet annedir anne ve evlat bazen tartışır bazen küser ama insanı yine en çok annesi sever bir insanın öyle demesi beyinsiz olduğunun kanıtıdır annem beni dokuz ay karnında taşısın büyüyünce kadar yedirsin içirsin okutsun sonra elin oğlu kızı vs gelsin ben mi annen mi dedim sen hovardalık yaparken annem üstünü açtı mi diye düşünmekten uyku uyumazdı be derdim. . .
Annen mi, ben mi diye soracak bi insan hayatımda olmasın bi zahmet. Böyle bi ikilemde bırakmamalı hayatımdaki kişi. Eğer bırakıyorsa da güle güle der geçerim.