Sevgiliniz ailen mi ben mi diye sorsa ne cevap verirdiniz?(Kızlar içinde erkekler içinde geçerlidir)
Cevabın nedir?
Benim için aileden önce gelir sevdgm değer verdgm insan. Ben çok sorun yasadm ailemle o yuzden boyle. normal olanlar aileyi seçsin tabi. Ama ben aileden çok değer veriorsam bunu hissetiririm ve anlar zaten. Böle bir karsilastirmaya gerek duymaz harbi insanlar. Sadece bu sacmaliktir ya da ortada bir olay varsa bunu çizmekten kacmak ve kplayina yeltenmek o mu bumu DİE seni zora düşürmektir bunun anlami. Böle yapan insanin verdiği değer kendisinin olsun. ve bunu sana yapan insan türü. kendini karamsarliga düşürdüğü zamanda içinde böle çelişkiler cikarir. bunu. en mantiklisi. Sana ilk soruldgnda bu soruya ders verir mahiyetli bir karsilik vermek olur. bir daha yapmaz ve anlar bence durumu ;)
02 Yorumla- +1 yıl
Doğru.
En İyi Cevaplar
+1 yılherkesin yeri farklı derim. Ailemle kendini kıyaslama. ailem bir tarafa sen bir tarafa derim. :)
11 Yorumla- +1 yıl
tşkler :))
+1 yılzaten sevgilin sana oyle bir soru sorabiliyosa siz hic olmamissiniz demektir gercek anlamda sana deger veren birisi sana asla boyle bir soru sormaz soramaz yani. sen dogarken yaninda o yoktu onunla dogmadin yani onsuz da yasayabilirsin ama ailenle beraber dogdun sen dogdugunda ailen yanindaydi. sevgiline verdigin deger ve ailene verdigin deger mukayese edilmemeli bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Soruyorsa karaktersizdir zaten. Ailem ayrı o ayrı..
+1 yılşimdi şöyle zamanında öyle çok öyle çok sevdim ki bana aileni bırakıp gel dese gidicek durumdaydım ama sonra nasıl değmediğini anladım hayat bana bunu tecrübe ettirdi en umutsuz anımda annembabam ve kız kardeşim beni kolumdan tutup kaldırdılaar o çıkmazın düştüğüm şeyin içinden anladım ki aile herşeydir
02 Yorumla- +1 yıl
bunu anlaman iyi olmuş ;) ^^
- +1 yıl
Tabiki.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
61Cevap
Senin yerin ayrı onların yeri ayrı derim. Hem böyle bir şeyi bir erkek sormaz ya. Sormasın bence bu nasıl bir iticilik. Ben direk soğurdum zaten. Kendisini nasıl ailemle bir tutabilir. Çok ısrarcı olursa empati kurmasını söylerim. O beni ailesine tercih eder mi?
05 Yorumla- +1 yıl
Aynen, öyle bir soru sormaya hakkında olmaz zaten..
- +1 yıl
Soruldu :D Ailenle çok fazla ilgileniyorsun ya ailen ya ben dedi. Tersledim bende
- +1 yıl
Zaten benimsese hiç ilgilenmiyorsun birak git dedi. Sonra telefonu engellemeler hakaretler vsyre :D
+1 yılBen sevgilimi secerdim..
Ben biliyorumki bnim aşık olduğum kiz benden once benim aileme koşar zor durumda olsa ben boyle birine asik oldugum icin ne ailemden vazgecmis olurum nede sevgilimden , ha yani sevgili boyle sorsa bende seni desem ne kaybedersin ki onu secince o an aileni silmismi oluyosun birak ya biraz iliskilerin temelini saglam atmaya bakın02 Yorumla- +1 yıl
Peki ailenle görüşmeni istemiyorum ozaman derse?
- +1 yıl
Bak dedimya oyle biriyle en basta sevgili olmam karakterini anlamadgm biriyle sonucta hemen svgli olmuyosun..
Sevgiliyken sorarsda seni derim.. nevvar bunda yani ailenin yeri tbki ayrida bazi kisiler cok dar dusunuyolar iliskinin ciddytnde degiller o olgunlukta değiller iliskiyi güçlü tutacak değer bütünü var.. onu secmeyle aileni silmis olmuyosun aksine onu dahafa iliskiniz guclenmis oluyo boyle viriside seve seve aileme yardim eder eminim
kız ya da erkek
bu soruyu soran biriyle bir ilişki düşünmem ben
hem ailem hem sevgilim
asla birini ötekine tercih etmem.
iki taraf birbirini istemiyorsa aralarını yapmak için uğraşırım
ancak herşeyden önce buna gücünüzün yetmesi için ekonomik özgürlüğünüzün olması lazım01 Yorumla- +1 yıl
Eğer sevgilinizin karakterini tanıyorsanız, bu soruyu sorup sormayacağınıda bilirsiniz zaten..
Tabikide ailem. Fakat gercekten gelecegi dusunuyorsam o an teklifi patlatip benim aileme ortak olup 2. Secenegi ortadan kaldirmama yardimci olabilirmisin diyebilirim :))
12 Yorumla- +1 yıl
İyiymiş.
Böyle bir soruyu sorduğu için sevgilimden vazgeçerdim. Ailem konuştuğum insanla kendileri arası bir seçim istemezler.
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru.
+1 yıltabiki ailem bugun annesine banasına onu yapan yarın karısında yapar herkesin yeri ayrı.
herkes gider aile kalır.01 Yorumla- +1 yıl
Doğru. Sevgilide kimmiş..
+1 yıl"Siktir git be lale" Sen kimsin Dünkü bok... derim :D
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel laf :D
tabikide aile..
Sevgili çok bulursun da kendi öz ailen gibisini zor bulursun :)11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle :))
"kapının yerini söylememe gerek var mı?" diye sorardım.
04 Yorumla- +1 yıl
:))
- +1 yıl
Ailenin yeri aynıdır tabi.
kesinlikle aile derim, aile olmadan olurmu kardeş anne baba bidaha olmaz ama bir sevgili iki sevgili anlaşamadın başka sevgili bu böyle gider ama anne baba öylemi kıymetini bilin kıymetini
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın, aile giderse kimse kalmaz. Ne sevgili ne arkadaş...
Tabiki ailem derim lan. O kim ki? Dunku bok! Herkes yerini bilicek.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen :D
+1 yılSevgilim öyle bir secim yaptirmaz ama eğer yaptirirsa sumusugu agzinin ortasına yer kusura bakmasin..:)
00 YorumlaAilem tabiki. Sevgilin için aileni terket sonra sevgilinle küs seni kapı dışarı etsin. ya da şiddet uygulasın. Ailen yok hadi arkadaşın var nereye kadar? Azmı olaylar oldu Türkiyede hele doğuda.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı. Seçiceğim insan bu soruyu soramaz şayet soruyorsa ben yanlış insanı sevgilim yapmışım demektir
10 Yorumla
+1 yılSeninle bir aile olucaktık ama olmadı be güzelim derdim..
01 Yorumla- +1 yıl
İyiymiş :D
+1 yılSen hangi kapının iti oluyosun da bana bu soruyu soruyorsun uleeyn der tekmeyi basarım. Doğru insan böyle salak bir soru sormaz.
00 Yorumladayağı yer... kıyaslama komik olur yani. sevgilime anne diyim ozaman..
00 YorumlaAilemı seçerdim tabikide ailen her zaman yanında sevgilinin çekip gitmicegi ne malum
00 Yorumlaailemin benim için önemli olduğunu anlamıyacak bir kapasitede bir kızla hayatta işim olmaz. peki sen benim için ailenden geçermisin dersem o ne cevap verirdi?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 960 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle birşey dediği an soğurum bir ara onun gibi birşey dedi tersledim akşama kadar özür diledi sonra gönlümü almak için
02 Yorumla- +1 yıl
Sonra ne oldu?
- +1 yıl
birşey olmadı bir daha ağzına bile almadı öyle birşeyi
ben de kendisine sorarım beni tercih edeceğini söylerse o zaman unu ispatlamasını isterim. kendisini doğuran annesiyle hiç gözünü bile kırpmadan kendisi için ölecek insanları terk etmesini isterim.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen, sormadan önce kendisinin yerine koymalı..
Bana o soruyu soran bir adama tekmeyi basarım, o kim oluyor lan?
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın.
+1 yılSevgili ne demek ya aile nin yaninda lafi bile olmaz kari koca olsan belki değişir seevgiliyken aileyle kiyas bile tutulamaz bence ;-)
05 Yorumla- +1 yıl
Aynen. Peki eşiniz olsa soran?
- +1 yıl
Evli olmadigim için o psikolojiye sahip değilim arada nasil bir değer oluşur bilemem ama karsilikli bir kiyaslama ortamina düşmek istemem acikcasi ;-)
- +1 yıl
Haklısın :)
- +1 yıl
Tesekkur ;-D
- +1 yıl
aklı başında bir kızın başka bir kıza tavsiyesini duymuştum ;' sakın eşini ailesi ile kendi aranda bırakma onlar ailesi sen el kızısın demişti' bana bile çok acımasız bir öğüt gibi gelmişti ama galiba olması gereken de bu.
+1 yıltabiki ailem onlar şimdiye kadar hep yanımda oldular. Ha bu arada sevgilim benden böyle bişey istiyosa ilişkinin bittiği anlamına gelir.
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen, hakkı yok öyle bir soru sormaya..
- +1 yıl
o kıyası yapmaya bile hakkı yok kız ya da erkek olsun fark etmez.
- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabi ki ailem derim. Al şu taksi parasını al al :))
01 Yorumla- +1 yıl
:)))
+1 yıldedi , aile mi seçtim ona yol verdim. şok oldu. aylarca ruhsal tedavi gördüm öyle
01 Yorumla- +1 yıl
o m fazla kaçmış gördü olcaktı :>)
Böyle soru olmaz.
Ailemin yeri ayrı olur sevdiğim adamın yeri ayrı.00 Yorumla
+1 yılEski anne Eski baba Eski kardeş yoktur ama Eski sevgili vardır:)
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen :)
+1 yılEğer evleneceksem tabiki müstakbel eşim. Sonuçta herkes gider bir tek o kalır.. Bu nedenle 1. Sıradadır bence.
00 Yorumla
+1 yılSen kim oluyorsun? Kiminle kıyaslıyorsun diye cevap verirdim.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru.
Bana böyle bir soru soracak ve onunla devam edeceğim? Kib der bırakırım.
00 YorumlaTabikide ailem böyle bir soru durum söz konusu dahi olamaz ;)
00 Yorumla
+1 yıliyi de kötu de gununde ailen hep yaninda tabikide ailem
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 449 cevap paylaştı. Ne gereksiz bir soru sanki onlarla yasicaz. Kimin yardima ihtiyaci varsa kosarim.
02 Yorumla- +1 yıl
İlişki ciddiye peki?
Giderken kapıyı sessizce kapat ailem rahatsız olmasın derim
02 Yorumla- +1 yıl
Ahaha güzel cevap :D
ailem derim bide kiz ole bisey diyosa demekki erkeyi ele almis denmetir korkusu yok yane, ole bir erkekte tabiki karisini secer ama cok yanlis
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Sen kimsin derim aile bulunmaz canısı öyle dediği an biter herşey
00 Yorumlaatasını bilmeyen sevgiliyi de bilmez karısını da bilmez.
00 Yorumlaailem der o soruyu sordugu ağzınada küreği yer kanks
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama sorulurmu böyle bir soru tabiki de aile sevgili ne ya?
00 Yorumla
+1 yılo anki duruma bağlı ailemin onu istememe sebebi nedir mantıksız ise sevgilim derim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 323 cevap paylaştı. Seviyosam sevgilimle yola devam ederimya ama ailemide tamamen bırakmam.
00 Yorumlaonuherşeyin üstünde tutsamda böyle çapsız mesnetsiz bir soru sorduğu için bırakırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabii ki sevgilim :) evlenince ailenden zaten kopuyorsun geleceğin eşinle olacak
02 Yorumla- +1 yıl
İlişkinin boyutuna göre tabi.
Cevap sahibi+1 yıltabii ki her kız için olmaz. hatta bu soruyu soran bir kız sıkıntılıdır
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim de benim ailem o yuzden ailem derdim hicbiri gtmesin :)
00 Yorumla
+1 yıltabıkıde aile onun ıcın aileye sırt cevırmek cok büyük saygısızlıktr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu soruyorsa ailemle bir sorunu var demektir. yol veririm gider.
00 YorumlaBeni sen mi büyüttün bacaksız. derim
01 Yorumla- +1 yıl
:Aynen
la bir sktr git derim yhaniii..:D
01 Yorumla- +1 yıl
He yhani :D
+1 yılBaya bir gülerim herhalde. jskgdjghsfs
00 Yorumla
+1 yıl"Sen kimsin? " bu soruya en yakışık alan cevaptır
00 Yorumla''Sen kimsin ulan!!'' cevabını alır.
00 Yorumlaailem tabikide derim hadi sana bayy derimm :)
00 Yorumlaİlişkimin ciddiyetine bağlı vereceğim cevap
00 YorumlaTabii ailem sorması bile saçma
00 YorumlaAilem ! Şimdi yaylan zilli.
00 Yorumla
+1 yılAile kalicidir, sevgili ise gecici.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru.. Herkez gider aile kalır sonuçta
+1 yılsevgili eğer aileyi aratmıyorsa tabiki sevgili
01 Yorumla- +1 yıl
Aratmıyorsa derken?
+1 yılo dakka artık sevgılım olmaz...
02 Yorumla- +1 yıl
Benim sevgilim sordu. O dakika ayrıldım..
- +1 yıl
en doğrusunu yapmışsın
+1 yılsevgilimi seçerim.
net.12 Yorumla- +1 yıl
Peki artık ailenle görüşmiyeceksin derse yine sevgilinizi mi seçersiniz?
- +1 yıl
Hayır.
- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri