AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Sen kimsin ailem tabi derim
Tabiiki ailem onun öyle bir şansı yok.
Öyle sevgilinin ta...
Ana gibi yarrrrr , baba gibi diyarrr olmaz :)
Bağdat deilmiydi o la
Gel gel kapi açik :)
soruyosa maldır o. tabiki aile.
Adam olsan zaten seçim yapmamı istemezdin derdim.
Aynen, karaktersiz insan çook
bu zamana kadar ailem vardı sevgilim değil...
Sevgili gider aile kalır sonuçta
aynen öylee
Öyle soru soran sevgili hadi bir yol alsın.
Haklısın
ailem tabiki malmısın derim.
Boyle bir sevgilimin olmasini hic istemem :-)
Aynen, kıyaslamak nedir ya
Onun anne ve babasinin basim gozum ustunde yeri var bir zahmet onda da oyle olsun demi zatemn boyle bir karakterli sevgilim olacagina hiiiicolmasin:-)
İnsan anlamıyor işte bazen sevdiği kişinin karakterini. Tanıyamıyor tam
Ben varya bir erkek ve kizin evlilikten sonra anne ve babalara yapilan saygizliklara anlam veremiyorum boyle bor insan nasibime dusmesin insallaj
tabiki ailem sevgili ne dir la :D
Dünkü bok :D
ahahha o nasl cevap öyle beee :D
Öyle ama :)))
sevgilin görmesin ona bok dedigin :D
Ayrıldık zaten :D yüzünde dedim :D
bokmu dedin ona :D
Evet :DD
sende çok açık sözlüymüşssün be oda teşekkür ederimmi dedi :D
Dondu kaldı :D
çıkarken kapıyı kapatta annem üşümesin
Ahaahhahaha :D cok iyi ya :D
Tekmeye tam popoya yer
İyiymiş bu :D
yine ne içtin lan derdim.^^
:)))
Simdiki aklima "AILEM" derim
AİLEEEE
Tabi aile
Aşkımm oda sorumu tabiki de annem derim : D
Zaten hayır gelmez öyle sevgiliden :D
Bencede herkesin yeri farklıdır derim.
Bu soruyu soran sevgiliden hayir gelmez zaten
Ailem beni öyle bir durumun içine atmaz.
Sevgilim derim..
Sevgiline Laf olsun diye mi ciddi anlamda mı?
Ciddi anlamda tereddüt etmem hatta..
Çünkü sevgilim beni seviyordur, ama kimsenin ailesi çocuklarını sevmez hatta ölse bile üzülmezler umurlarında dahi olmaz cümlem biraz tuhaf duruyor ama istersen açıklarım neden böyle düşündüğümü.
Sevgiliyle ayrılırsınız, bir şey olur turk eder gider. Bir tek aile kalır. Sana bakmış büyütmüş sonuçta.. Vazgeçilirmi hemen öyle
Neden?
Evet vazgeçilir anlatayım o zaman..
Ailen sen ölse bile üzülmez hatta en fazla tüh derler. Onların umrunda bile değilsin. Düşünsene seni zerre sevmiyorlar. Onlar seni büyütmedi senin için hiç bir şey yapmadı sen önemli değilsin onlar için. Çocukları önemli. Çocukları için ölürler belki ama senin için kılını dahi kıpırdatmaz.
Atıyorum sizin ailenin kızı sen değil de benim ^_^ Ama sen aynı kişisin ailem diye düşündüğün kişilerde aynılar sadece kızları değilsin.
Bir gün bir aile toplantısında tv izliyoruz ve bir kaza haberi var. Ekranda sen varsın ölmüşsün. Alkollüydün ve az kalsın başka insanları da öldürecektin. Ama sadece sen öldün. Şimdi sana ihtimalleri anlatayım.
Senin annem dediğin ama artık benim annem olan kişi bana diyor ki kızım dünyada ne insanlar var şerefsize bak hem kendi içiyor hemde başkalarının canına kastediyor iyi oldu öldüğü hem masumların canı yanmaz diyor. Ya da bu acımasız konuşmayı babam dediğin artık benim babam olan kişi yapıyor.
Annense öyle deme yazık oldu o da daha çocuk diyor belki ama yemk sonrası unutulup gidiyorsun. Ne değişti sen aynı insansın onlarda öyle sadece sen onların kızı değilsin. Bir kan bağı olmadığı zaman zerre umurlarında olmadın. Eğer sen onların kızı olsan aynı kaza olsa ciğerleri yanardı sen suçlu sen kötü bile olsan.
Ama sevgili öyle değil eğer bir kız beni sevdiğini söylüyor ve gerçekten seviyorsa, benim için fedakarlık yapmak için zerre tereddüt göstermiyorsa o kızın sevgisi bana karşıdır. Ben, ben olduğum içindir. Ve en değerlisidir. O kızı ve sevgisini kimseyle kıyaslamam..
Tabi düşüncene saygı gösteriyorum..
Sence yanlış mı yanlış düşünüyorsam neresi yanlış, çok ciddiyim kendimi bu fikirlerden alamıyorum; ki ailemin bana karşı çok yanlışı olması da beni bu düşüncelere daha çok itiyor..
Peki siz söyleyin. Tv haberinde kazada ölen birini görürseniz umurunuzda olur mu? peki sevgilinizi bir yakınınızı görseniz? Size bir şey olsa sevgili iki gün üzülür sonra unutur. Ama aile öyle değil. Yaşadım biliyorum, benim yaşadıklarımı yaşasaydınız anlardınız...
Evet umrumda olmaz bende onu diyorum ama sevdiğim kişi olursa yıkılırım, kendi açımdan söyleyeyim sevdiğim kıza bir şey olursa hayatım kararır..
şartlarımız farklı belki bu düşüncelerimiz hep ondan..
benim kadınım öyle bir soruya curet edemez.
Sevgilimi seçerim
Çook büyük kaşarsın :)
Niye sevgili?
Ailem ulan ;)
Sen kimsin ki
Tabiki ailem
sonuna kadar aile
Aynen aile candır.
aile tabisiki
Aile bulunmaz..
ailem tabi
Sevgili çok ama aile bida bulunmaz sonuçta..
Ailem
ailem.
Ailem :)
ailem derim :)
Tabiki Ailem
aile derim tabiki