Ben böyle meraklılığa karşıyım. Her nasıl bir çiftin özeli varsa bireylerinde özeli vardır. Zaten şüphe ettiğin bir ilişkiye devam etmemelisiniz.
Bizim arkadaş grubumuzdan küfürlü mesajlar gelebilir. Aile grubumuzdan gelebilir.
Ve kadınımın da bu şekilde kendisine özel mesajları gelebilir. Yani kimse kimsenin özel eşyasını karıştırmamalı, sosyal medya hesaplarına erişim sağlamaya çalışmamalı, şahsen bana ters bir durum asla öyle bir haddisizlik yapıp telefona dokunmam. Bu tarz sapkınlıkları olanlar genelde kendisine güveni olmayan çirkin bakımsız bireylerdir. Kendisine güveni olmayanlar partnerini ya da eşini başkasına kaptırmaya korkarlar.
Eşimin cep telefonuysa sana mesaj geldi diyerek açar okurum. Sonuçta evlenmişiz , aramızda böyle küçük detaylara yer olmaz. Sevgilim ise okumam geldiğinde birisi epey mesaj attı diye söylerim. Telefon kendi elinde bana göstererek mesajı açarsa aklımda soru işareti kalmaz , ama gizli gizli okuyup aaa falan diye şaşırırsa mutlaka bir bokluk vardır diye nitelendiririm.
Sevgilim benimleyken masaya telefonunu koymasın bir zahmet. Hiç sevmem. Acil bir şey ise telefon çalar, çantasından çıkarır telefonunu açıp konuşur zaten.
Sevgilim hep aşırı kıskanç olduğumu söylüyor ki bence olması gerektiği gibiyim.. ama şu da var bir mesaj gelse bakmam belki ama birden fazla gelse hayırdır inşallah derim kız olursa elbette bakarım ama yazan kişi erkekse bakmam.
sevdiğim insana güveniyorum bennn mesajlarını kendisi de okutuyor yani özel hiçbir şey yokk öyle bir hayatı yokk biz birbirimizin her şeyini biliyoruzz bu öz güven ve güven meselesi okunacak bir mesaj olmaz kii
Bakarım valla o da bana bakabilir gizli saklı işler olucaksa direk ilişki olmasın birbirimizin arkasından iş çevirmek yok. Yoksa öyle birine nasıl güveneyim nasıl hayatımı onunla birleştireyim..
Asla. Ne ben eşimin, ne de eşim benim özel alanıma müdahale bedemez. Bu saygısızlıktır. O kadar didiklemenin anlamı yok. Eşim olmuş olan kişiden bahsediyorsak saygı duymayı da bilmeliyiz. Yoksa birlikte olmanın ne anlamı olur ki?
Telefonunda bana karşı bir gizliliği yoksa ve bu konuda izin veriyorsa okuya bilirim ama izin vermiyor ise bakmam ama ne mesaji geldigini sorabilirim belki
Merak ederdim bakmazdım onun özeli sonuç olarak. Her daim art niyetli olmamak lazım. Ama bu durum tekrarlıyor ondan açıklayıcı konuşma yapmasını isterdim