+1 yılMaço değil, güçlü karakterli erkek seviyorum.. Nedeni ise tercihler.. Yani kimi daha sakin sessiz erkek sevebilir kimi daha sert duruşu olan birini.. Zevk meselesi.. Keyifli günler..
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u +1 yılÖncelikle Maço erkek, serseri erkekten kat kat daha iyidir. Bazı yorumlarda görüyorum “maço istemem ama beni sahiplensin” :D iyi de maçoluk şudur; “Yanındaki kadını, sahiplenir ve korur. Kıskançlığı dozunda ayarlarlar. Sevdiği kadınla birlikte her zaman vakit geçirmek ister. Sorgular ve merak eder.” Eğer kabadayılık taslamayacak kıvamdaysa, maçoluğunu kadınına baskı kuracak seviyeye çıkarmadıysa. Maço olsundu ✌🏻
224 Yorumla- +1 yıl
Baskı ve otorite kurmayana maço denmez... maço demek üatünlüğünü kabul ettürmek isteyen erkek demek... kelime anlamı erkek üstünlüğü fikrinden geliyor
- +1 yıl
@senveben82 sadece bizim ülkemizde bu algı var :) copy-paste yapacam, müsaadenizle
Maço Erkek Tanımı
Yanındaki kadını, sahiplenir ve korur. Kıskançlığı dozunda ayarlarlar.
Sevdiği kadınla birlikte her zaman vakit geçirmek ister.
Sorgular ve merak eder. Endişelenir.
Bu erkekler cesurdur.
Sevdiği kadını asla ağlatmazlar. Ağladığı zaman dünyaları başlarına yıkılır.
Nerede nasıl davranmasını bilen erkektir. Sert duruşları, erkeksi tavırları vardır.
Sevdiği kadına dokunmaya kıyamaz.
Yani anlayacağınız maço erkek öyle kadına şiddet gösteren, zorbalık yapan, kadını köle gibi gören erkek demek değildir. Adam gibi adamlar maço olur. - +1 yıl
Teşekkür ederim Zlo. Nerden bi sene öncesine gittin sjdj
- +1 yıl
eig seçmemişim onlara bakıyordum ricaederim
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Tatlım kıskanan erkek demek sahiplenen erkek demek maço demek değil. Maço dediğin zaman illa ki üzerinde bir otoritesinin olması demek... üzerinde otoritesi olmayacaksa mesela sen izin almayacaksın da sadece haber vereceksen o zaman o adam maço değildir. Zaten mantık olarak söz hakkını kendinden daha üstte görmüyorsan o zaman o adamın korumasını himaye edişini hissediyor olamazsın.
- +1 yıl
@senveben82 tamam aşkım sağ ol varol sjsj
- +1 yıl
Yok mesela sen kendi iyiliğine bir şeye ayak diretiyorsan veya kötülüğünü olan sana zarar verecek bir şeyde ısrarcı isen Maço erkek bu durumda seni zorlamaz mı iyi olan şeyi yapmaya kötü olandan uzak durmaya?
- +1 yıl
@senveben82 bu yaşıma kadar maço erkeğin ve kendini maço sanan erkeklerin arasındaki farkı gördüm, görüyorum. Beni zorlayacak bir durum olduğunu düşünsem, bu konu hakkında fikrim farklı olurdu
- +1 yıl
Ben de maçolar kötüdür eşit olmak grrekir filan demiyorrum ki? Ama şimdi açıkça ne düşündüğünüzü bilmek gerek... seni iyiliğini belki seni zorlayarak belki biraz da kaba kuvvetini kullanarak sağlayabilecekse bir erkek bir maço erkek sırf seni incitmemek gönlünü hoş tutmak için buna göz mü yumar yoksa tüm itirazlarına rağmen senin için iyi olana seni mecbur mu bırakır?
- +1 yıl
Mecbur bırakmaz. İtirazlarımı gözardı etmez
- +1 yıl
Yani seni sana zarar vereceğine emin olduğu tercihinde serbest mi bırakır? Ben söyleyeceğini söyledim benden günah gitti mi der?
- +1 yıl
Evet zarar gelecekse söylediğini de söylediyse diretmenin anlamı yok. Bazen insanlar düşe kalka öğrenir
- +1 yıl
Maço erkekle olmayanın farkı ne oluyor ki o vakit?
- +1 yıl
Tavrı, hal ve hareketleri. Maço erkek çekiciliği, sert halleri, mizacı.
- +1 yıl
Maço olsun ama eşitlikçi olsun diyorsun demokrat olsun özgür bıraksın ama sert olsun... ilginç
- +1 yıl
Diyelim ki sevgilinin babası yok... 2 de ablası var kendisinden büyük. Bir gün siz otururken ikisi de geliyor ve cumartesi akşamı kendi arkadaşlarıyla yaptıkları program için izin istiyorlar. İkisi de çok hevesli ama belli ki izin alamazlarsa gidemezler... sevgilin detaylı sorular soruyor ablalarına ve sonunda birine izin veriyor ama diğer ablasına "ablacım sana izin veremeyeceğim maalesef program iptal" diyor... neden izin vermediği konusunda bir gerekçesi olduğundan eminsin zira diğer ablasına izin verdi...
İzin alamayan ablası hık mık ediyor biraz mızırdanıyor ama yapabileceği bir şey yok belli ki... bunu görmek hoşuna gider mi? - +1 yıl
@senveben82 bence bu konu fazla uzadı :D ve saçma sapan hal almaya başladı. Soru sahibini de daha fazla rahatsız etmeyelim. Bana ne ablalarıyla olan muhabbetinden. Ayrıca neden ablaları gelip benim sevgilimden izin istiyor. Neyse ne. Keyifli forumlar
- +1 yıl
Tamam işte ablalarına kural koymuş sahip çıkmış ve koruyor... onlar da uymak zorunda... bu seni rahatsız mı eder yoksa güçlü ve sert tavırlı erkek sağlam ve kararlı erkek ablalarını koruyor sözünü geöiriyor mu dersin?
- +1 yıl
Ablalarıyla onun arasında umrumda olmaz
- +1 yıl
Ama belli ki o 2 ablayı hakimiyeti altına alan gece çıkacağı zaman izin almak zorunda bırakan erkek güçlü ve sert biri... 2 abla zamanında direnmeye kalkmıştır ama yaşları büyük de olsalar otoriteyi kabullenmek zorunda kalmışlar. Kuzu kuzu lardeşşerine itaat ediyorlar. Kardeşleri de iyiliklerini düşünüyor ama itaatsizlik ederlerse sertleşeceği de açık... bu adam sana karşı eşitlikçi ve demokrat olacak değil, aynı şekilde sert otoriter ve korumacı olacak.. sahip de çıkacak otorite de kuracak; senin de izin istemen gerekecek mesela...
- +1 yıl
maço erkek ispanyolcada kadın için ölen erkeğe söylenirmiş. bizde biraz serseriye kaçıyor ama doğru ama yanlış bilemiyorum. bu maço rolunu şuanda sahiplenen bu tipler. ama benim kulağıma maço değilde olgun daha hoş geliyor
- +1 yıl
@Papillon_Papillon
Maço demek erkeğin üstünlüğünü iddia etmek demek... otoritesini kuran sözünü geçiren erkek... ve tabi ki de koruyacak kollayacak... sen de otoritesine saygı duyacaksın sözünü dinleyeceksin - +1 yıl
@papillon_papillon aynen katılıyorum ✌️
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Çoğunluğu "maço" ile "kıro, hanzo" yu karıştırıyor.
"Maço" , nispeten sert , hani derler ya , orası burası oynamayan , delikanlı adamdır.
Kıro, hanzo ise eğitimsiz , cahil ve bencildir. Empati yoksunudur.
Bu karışık durum , kadınların hata yapmasına sebep oluyor.60 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 65,2b cevap paylaştı. Maço daha kollayicidir
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılMaçoluk mu kaldı artık eskidendi artık o sert tavırlar, hiç hoşlanmam.
90 Yorumla Maço değil de korumacı hiç birşey den korkmayan erkek bana çok güven veriyor. Bana karşı yumuşak ve ilgili başkalarına karşı daha sert ve umursamaz olan erkek tüm erkeklerden öndedir.
30 Yorumla
+1 yıltercihin kişisel olduğunu biliyordum ama sorun sanki genelleme olmuş :) Kadınlar derken, hadi Bazı kadınlar desen biraz anlam katardı ayrıca profil resmindeki çocuğun maçı tipi var olduğunumu sanıyorsun :)
10 Yorumla
+1 yılBen maço severim ama maçodan ziyade fazlasıyla sert karakterli erkekler ilgimi çekiyor. Maço daha farklı bana maçoluk yapmasını istemem, kalbim kırılabilir.
21 Yorumla- +1 yıl
Kime yapacak maçoluğunu?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMaçoluk değil nerde nasıl davranması gerektiğini bilen duruşunu bozmayan çizgisi olan erkek severler bence 🤔
30 Yorumla Tamamen evrimsel sürece dayalı bir durum. Maçoluktan kastınız genel olarak korumacı bir yapıysa şöyle bahsedebiliriz korumacı erkeği seçen atalarımızın yavrusu daha iyi yasama sansı bulmus bundan dolayı geni gen havuzumuza katılmış. Uzun boylu erkek vs hepsini bu şekilde düşünebiliriz. Ama bu devirde artık denge değişiyor kadın kendini ve çocuğu koruyabilecek durumda ama tabii ki içgüdülerimiz bunları seçmeye devam edebilir :)
11 Yorumla- +1 yıl
Evet konu tam olarak bu
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. maço seven kalmamıştır artık devir değişti
açıkçası ben güçlü, ağırbaşlı , karakterli insan hayranıyım20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılMaço sevmem ama güçlü erkek severim. Ne istediğini bilen, tercihlerinde emin, hayata karşı duruşu olan, çalışkan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha çok sevdikleri için sanırım bilmiyorum ki. Kıskanç oldukları için. Sahiplenici oldukları için. Çok kıroca ya. Kıskanmaya, sevgiye bir şey demiyorum da maçolar çok itici. Erkek dediğin efendi, centilmen, ağırbaşlı, romantik olur.
10 YorumlaÇünkü aşko ponçik tatlım cicişler gibi cümleler içinde böyle kelime konuşmayıp böyle kelimeleri hiç konuşmazlar. 🤮🤮
10 YorumlaHep maço ya da keko erkek severler
Fiziksel gücün zekadan üstün olduğunu savunan kezban topluluğu
Bu ülkeden bir cacık olmaz10 Yorumla
+1 yılYanlız o fotoda koydukların maço değil yakışıklılık abidesi onlar karizmatikliğin kitabını yazmışlar ve aynı şekildede yakışıklılığın 😌
10 Yorumla
+1 yılEtrafta maçoyum diye dolaşan bir sürü erkek var ve bu erkeklerin maço olduğuna inananda bir sürü dişi var...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 882 cevap paylaştı. Diğer erkekler kız arkadaşı gibi gördüğü için, ve iyi s. ikeceğini düşündüğü için maskülen bi görüntü veriyor.
10 Yorumla
+1 yılAptal kadın ise tercih eder. Bir de fazla ezik ise.
20 YorumlaÇünkü kadınlar kendilerini maço erkekler ile güvende ve himaye altında hissederler o yüzden
10 Yorumla
+1 yılSert erkek
Esmer erkek
Her daim kadınların gözdesidir 😉10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbüyük konuşmak istemiyorum ama asla istemediğim erkek tipi
10 Yorumla Güçlü bir imaj verdikleri için olabilir. Kadınlar gücü sever.
10 Yorumla
+1 yılBen sevmem tercihim değil, kibar ve düşünceli olmalı benim adamım
10 YorumlaGelemem zorlanmaya, kibar ve iyi insanlara düşüyorum ben. Tabii ki merhametli de olması gerek.
10 Yorumla
+1 yılMaço falan hikaye artık parası varsa en kralı odur yalan mı?
12 Yorumla- +1 yıl
Konuş kral
- +1 yıl
@Kasımcastleolan Bu kadar yeterli diye düşünüyorum 👌
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kavgali ilişki seviyorum böyle mıymıy bana göre değil ama abartmadan tabii ki bana karşı zıt düşüncelere sahip olunca daha çok seviyorum böyle direk hatta o kendini savunurken öpebilirim 😂
110 Yorumla- +1 yıl
ikizler burcusun dimi
Cevap sahibi+1 yıl@DareDevil_ hayır akrep :Dd
- +1 yıl
hafif şekilde tekme tokatda olsa nasıl olur? sakatlık çıkarmadan :D
Cevap sahibi+1 yıl@DareDevil_ hayır ben şiddet seviyorum demedim yanlış okudunuz sanırım ben tartışmayı seviyorum tartışırken libidom artıyor çünkü 😂
- +1 yıl
tamam bende seviyorum tartışmayı ama sözün bittiği yerde bir kaç hafif tokat sonra şöyle sırtına atlayıp mikicem mesela :D
- +1 yıl
benimde böyle artıyor libidoşum :D
Cevap sahibi+1 yıl@DareDevil_ anladım peki 😂
- +1 yıl
çekilebilirsin o zaman :D
Cevap sahibi+1 yıl@DareDevil_ hizmetçin miyim ben senin be 😂😂
- +1 yıl
olabilirsin.. düşünsene hizmetci fantezisi yapıyorum sana :D
+1 yılKadindan kadina değişir her kadin maço sevecek hali yok
10 YorumlaYanlarında kadın gibi davranışlar da bulunan birini istemezler ondandır
00 Yorumla
+1 yılBence kadinlar maço erkek olmasin derler ama en cok onlari tercih ederler cunku kiskanc olmalari onlarin cok hosuna gider bunu belli etmesede
10 YorumlaBence maço erkekleri idare edebilmek istekleri var. Maço olsun ama beni dinlesin diye herşeyi yapıyorlar
10 Yorumla
+1 yılKimmiş o kadınlar benim haberim yok 🤷
30 Yorumla
+1 yılBen tercih etmiyorum bana yabani geliyor
20 Yorumla
+1 yılBabyface tercihim 😅
20 YorumlaBen nefret ederim, net 😒
20 Yorumla
+1 yılMaço değilde sert erkekler
21 Yorumla- +1 yıl
Sana karşı da sert mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılSanırım ben kadın değilim..
21 Yorumla- +1 yıl
Hayır sadece büyük ihtimalle zeki bir kadınsın.
+1 yılmaço erkeksi demektir zaten
10 Yorumla
+1 yılAğzımızın ortasına yımrığ yemeyi seviyoruz
10 YorumlaMaço değil yakışıklı erkek tercih eder
10 Yorumla
+1 yılsevmem ben maço falan
10 Yorumla
+1 yılHicbir zaman tercih etmem en sevmedigim insan tipi
10 Yorumla
+1 yılEdenlerin kafası güzel sanırım😂
10 Yorumla
+1 yılKendilerini daha güvende hissederler.
10 Yorumla
+1 yılkorunma icgudusunden diye dusunuyorum.
10 Yorumla
+1 yılBen etmemm kim o edenler😂😂
10 Yorumla
+1 yılDaha çok sahipleniyorlar : )
10 Yorumla
+1 yılÇünkü Hafif maço erkek tatlı oluyor
10 YorumlaMaco değilde sahiplenici isterim ve sahiplenirim
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kadınlar. Cevap verin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaço erkekler benden uzak olsun
20 YorumlaEtmez.
30 YorumlaSert erkeklere bayılırım
214 Yorumla- +1 yıl
Sonra dayak atsın vursun erkektir vurur mu dersiniz yoksa
- +1 yıl
@1adam1sensiz şiddet olmadan sert erkek
- +1 yıl
@1adam1sensiz bana dayak atarsa ağzına ederim
- +1 yıl
Maço dediğin erkek şiddet de gösterir inan hicbirsey yapamazsın örneğini görüyorsun görüyoruz tabiki atmamali karşıyım ama bence daha başka şeyler iste
- +1 yıl
@1adam1sensiz ben şiddete eğilimli erkekle sert erkeğin arasındaki ayrımı çok iyi yaparım merak etme git baska yerde boş yap
- +1 yıl
Kesin yaparsın o yüzden doğru erkeği bulamıyorsunuz su iletişim becerinle kim napsin seni
- +1 yıl
@1adam1sensiz sen niye yapıştın bana su an anlamadim sinek gibi
- +1 yıl
Saçma sapan konuşma
- +1 yıl
@1adam1sensiz git görüşümden hade yallah
- +1 yıl
Terbiyesiz
- +1 yıl
@1adam1sensiz yazma görüşüme rahatsiz ediyosun defol
- +1 yıl
Salak
Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Güçlü desek?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılben etmıyorum
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılKim demiş ya
20 Yorumla
+1 yılTercih edenlere sor.
20 Yorumla
+1 yılistemez
20 YorumlaKibar, nazik, saygılı seviyorum
10 Yorumla
+1 yılBen etmiyorum
10 YorumlaHepsi değil
10 Yorumla
+1 yılCunku slaaklar
10 Yorumlamallardır çünkü