+1 yılMadem biliyorsun beyenmiyorsun ozaman maço erkelerden uzak dur bak kibar romantik sakin kıl kuyruk erkeklerde var misal kardeşimin kocası adamın yüzüne türkürsen ne kadar kaba bir davranış diyecek ömrümüzü yemiş adamda sinirin s si yok bir boktan anlamaz karşı fırının pacasından kara duman is evin icine giriyor filitresi yokmuş ben beyaz koltuklar perdeler kap kara olmuş gittim eve kız aglıyor hergün konuşum geliyormuş fırıncıyla konuşarak halledermiş arkadaş gittim fırına adamın yakasından tuttum gel lan buraya dedim şu eve bak cıkardım dışarı söndürlan ocagı dedim belediyeyide aradım bu eve temizlik şirketi gönderceksin dedim iyi olay cıkardım benim istedigin oldumu oldu konumdada haklımıyım haklı gerisi beni ilgilendirmez
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılKalıtelı kadın dengesı olan adam ıster
20 Yorumla
Böyle erkeklerden hoşlanan kadınları hiçbir zaman anlayamadım anlamicam neden üstlerinde baskı kurabilen bir varlık isterler ki? Eşitiz ve aynı söz hakkına sahibiz kimse kimsenin malı degil baskı kurmak neden? Mesela biz sevgilimle birbirimizi asla kısıtlayıp baskı kurmayız eşit söz hakkımız var izin almayız birbirimize haber veririz güzel bir iletişim var aramızda
50 Yorumla
Maço isteyen kaşınıyordur ama şuana kadar kaşıyan olmamıştır. Erkek dediğin kibar nerde ne yapmasını bilen sadık ve secgi dolu olmalı alın maçolar sizin olsun
39 Yorumla- +1 yıl
Aslanım benm be
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
profil fotona png resim koymuşsun güzel olmuş
- +1 yıl
acaba kimden bahsediyor 😉Gratiyy
- +1 yıl
png resim yanı arka teması olmayan resim
- +1 yıl
Gratiyy düşün düşün :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÜstün görmek değil bu tamamen sizin bazı şeyleri algılayamamanızdan kaynaklı bir durum.
Kimse hayatını bir başkasının hayatını kısıtlamaya adamaz. Psikolojik sorunu yoksa.
Sizin algılayamadığınız konularda fazla rahat ve geniş olabilmenizden kaynaklı müdahale etmek zorunda kalmaktır.
Bu da korumacılık sahiplenme gibi kavramların erkek doğasında olduğundan kaynaklıdır. Kadınlar da sahiplenilmek ister. Korumacı yapıyı sever. Bu da kadının doğasında vardır. Çünkü zayıftır.
Bunlar da yaradılıştan gelir. O yüzden doğal ilişki kadın erkek ilişkisidir. Birbirlerine uygundurlar.
Sonradan sapkınlık gözükmektedir.30 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çünkü kibar erkekler sıkıcı geliyor sanırım kızlara, kızlar yönetilmeyi seviyor. Onun düşüncelerini sorup fikir almaya kalktığında genellikle cevap alamazsın (en azından mantıklı ve kendiyle çelişmeyen bir cevap)
Gördüğüm kadarıyla öyle yani. Mantık yok bizim kızlarda, tek dertleri sevilmek şımartılmak hemcinslerine hava atmak ego tatmini vs.20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
Kadınlarda tam olarak ne istediğini bilmiyor maço olsun der ama mini eteğe vs karıştımı yobaz der. Maço olsun der romantik süprizler acayip anlayışlı entel bişey isterler. Bence kadınlar maçolardan sadece haz alıyorlar yoksa pek tercihleri olacağını sanmıyorum10 Yorumla
+1 yılAslında istedikleri macoluk felan değil kadınların maço tercih sebebi daha agresif onlara karşı gelen her istediğini yapmayan kavgacı sahiplenici zor tipler gözüktüğü için yani kadınlar didismeyi çok sever ama böyle tiplerle kendilerini yıpratır sonra aksini isterler
12 Yorumla- +1 yıl
Aslında çoğu kadın macoluğun anlamını bile bilmiyor çünkü maço tipler öyle sandıkları gibi kavgacı serseri herkeze atar gider yapan alkolik vs tipler değil kadınların istediği tipe yakın olduğu için maço erkek maço erkek adını almış gidiyor kadınlar otoriter sahiplenici kılına zarar gelse üzülecek koruyup kollayacak bir baba abi şefkati zıt olacak biraz didisecek dobra olacak cesur trip atmayacak erkek istiyorlar buna en yakın kriterler de maço erkeklerde var çok uzun yaz yaz bitmez tükenmez bu mevzu hadi eyvallah
+1 yılAslında bunun bir diğer nedeni de kadınların sahiplenmeyi sevmesidir genelde İşte benim kadınımsın benimsin ya da kıskanılması hoşuna gider Bundan dolayı olabilir diye düşünüyorum bence Çünkü her kadın biraz da olsa kendini sıkan kendisini kıskanan erkeği sever
10 Yorumla
+1 yılHer görüşe saygım var ama maconun tanımı biraz zayıf olmuş maço erkeğin asıl anlamı kadınını kanatlarının altında güvende hissettiren erkektir maço gevşek olmayandır eşini anlamaktır maço kadına evde yardımcı dışarda koruyucu olandır maço, kadınından başkasının ona haram olduğunu bilen ve dışarda başka bir kadına ilk bakışının hak 2. Bakışının haram olduğunu bilendir maço
10 YorumlaBenn tercih etmiyorum tabi aşırısına kaçarsam karışa bilir ama bu değil ki onun her dediğini yapacağım ben zaten biliyorum nerde ne yapması gerektiğini. Yanımda olsun beni sevsin doğru kararlarıma saygı duysun yqnlışım varsa alsın benı karşısına konuşsun
10 Yorumla
+1 yılİşte bizim salak kızlarımız da kendisini kısıtlayan bağıran söven erkek istiyorlar her şey tv de gördükleri gibi olacak sanıyorlar
Sonra kadına şiddet sonra başıma bela oldu sonra beni tehdit etti
Müstahak size10 YorumlaKendini zayıf ve korunmaya muhtaç hisseden kızların seçimidir genelde. Ve maço erkeklerin güçlü kuvvetli korkusuz olduğu bu beni korur kollar düşüncesi hakimdir yine genelde
10 Yorumla
+1 yılbilmiyorum bence maçoluğun kelime anlamını ya bilmiyorlar ya da akılları bir karış havada ya da karşındakinin bir hareketi hoşlarına gidiyor. Tercih meselesi.
10 YorumlaMaço İspanyolca kelimedir sevdiği için ölmeyi göze alabilen aşık demektir. Sizin sevdiğiniz öküz
Grup vitamin in bir sözü var
Eşeği seven tıksirina katlanır10 Yorumla
+1 yılÇoğunlukla baskıyla kısıtlanmayla yetiştirilmiş kadınların seçimidir, kendi ayakları üzerinde durmayı tercih eden kadınlar genelde uzak durur
20 Yorumla
+1 yılOnlar ezik.. Ben ezik kadın sevmem... Ne maço ne kılıbıgım... Beni insan olduğum için sevsin ve kendini erkekten küçük görmesin.
10 YorumlaHerkes ben sevmem demiş ama sizi koruyaman korkan sizin için canını ortaya koyamayan erkek tipimi tercihiniz şimdi ayrıca maço erkek kendini üstün gören değil sevdiği hiç bir kimseye dış etkenlerden zarar gelmesini istemeyendir.
00 YorumlaBen tercih etmem. Neden bile bulamıyorum.
20 Yorumla
+1 yılBen şey istiyorum ya dışarıya karşı maço bana karşı minnoş bir sevgili
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hersey kararinda olunca iliski guzellesir dallanir budaklanir..
Sadece macolukla hic birsey surmez..10 Yorumla
+1 yılBardır böyle Kişiler ama parmakla sayılır kadardır heralde o kızlar. Nedenini bilemiyorum bende
10 Yorumlaİçlerindeki ezikliği dışa vuran kabarık insanlardır. Bir halt olmaz onlardan.
10 Yorumlamaço sevmez kızlar.. hafif sert her söylediğini yapmayan erkeği sever..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGenetik yapı, yetiştirilme tarzı, büyüdükçe isteklerin bu yönde gelişmesi vb... etken olabilir
10 Yorumla
+1 yılFotoğraftaki ne ya gülmem geldi 😂😂😂 o dapdar pantolon o şal 😂😂😂
10 Yorumlaöyle görenler varsa.. kusura bakmasınlar zavallı'lıklarından dır..
10 YorumlaBu anlattığın tür maço değil, sorunlu birey modeli. Nefret ettiğin için böyle saçma yazmışsın.
Aşağıdaki kızların istemiyorum dediğine bakma. Türk kızı bilinçaltında sahiplenen maço arıyor.10 YorumlaKendilerinden daha sert bir erkek kadınsı hissettirir
10 YorumlaBöyle erkekleri tercih etmeyin ettirmeyin gereksizler tamamen
10 Yorumla
+1 yılKölelik içgüdüleri kabarıyor bazılarının geninde vardır
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılBende macoyum ama kadin kutsalimdir. Yanlis yorumlamissin
10 Yorumla
+1 yılNe elimde tesbih nede taki maki olur nede kendimi bir baskasindan üstün görürüm espirili kızlara asılan bir tipim :))
10 Yorumlacanım kızlar maço sever. Aklı başında kızlar kendine güvenen erkeklerden hoşlanır ve bunu kıskanan çapulcular öz güvenli erkeklere bok atar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyüyene kadar ayıya sarılıp uyuyan kadınlardan başka ne beklenir ki? 😂 Tabi maço olacağız, ayı olacağız 😂
10 Yorumla
+1 yılBöyle erkekleri sevenler sonrada ağlıyor pişman oluyor
10 Yorumla
+1 yılkarşıtına göre daha az bulunan her şey cazip olmuştur insanlar için..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılezilmek hoşlarına gidiyor, değişik bir mentalite. tasvip etmiyoruz ama herkes hakettiğini alıyor.
10 Yorumla Onlari daha çok koruyacaklarini düşündükleri için olabilir
10 YorumlaDaha korumacı , karakterli ve güvenilir geldikleri için.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendimizi daha güvende belki de biraz daha kadınsı hissediyorsun yanlarinda eskiden öyleydi onlarin gecisi yok artik.
10 YorumlaKadınlar içten içe sahiplenilmeyi ister de ondan...
10 YorumlaNeden bilmem @Laydy_Jt sence? 😂
12 YorumlaMaço erkek seven kadınların ruh hastası olduğunu düşünüyorum. Bu zevk meselesi değil artık. Bu tür erkekleri insan olarak görmüyorum şahsen
10 YorumlaKadın erkeğin özgüveni ya da her zaman bir adım önde olma isteği arzusu sonucunda bu durum oluşuyor
10 Yorumla
+1 yılOnu yatakta hayal ettiği için
O kızlar genelde sert sever00 YorumlaÖzgüvensiz olduğu için, köle mood on
23 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
Sert seviyorlar ondandır 😂
10 Yorumla
+1 yılortacagda kalmış erkek tarzı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılBen şahsen hanımcı seviyorum
10 Yorumla
+1 yılKadından kadına degisir
10 YorumlaÇekici geliyor bazılarına bana göre itici.
10 YorumlaKadınların çoğu saf çünkü ondan
10 Yorumla
+1 yılayy aman ben sevmiyom.
10 Yorumla
+1 yılYönetilme ruhunu seviyorlardır
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbaskın karakter tercih ettiklerinden dolayıdır
10 Yorumla
+1 yılDaha maskülen geldiği için sanırım.
10 YorumlaMaço erkek seven kadının kendisine saygısı yoktur
236 Yorumla- +1 yıl
buda kadınların tercihine hakaret.. umarım evlenene kadar hep maço sevgilin olur.. evleneceğin adamda maçonun en önde bayrak taşıyanı olur..
- +1 yıl
önce feministin ne olduğunu öğren ve sonra yorumuna bak istersen..
- +1 yıl
belli oluyor yorumundan..
- +1 yıl
lafı çevirme şimdi..
- +1 yıl
feministin ne anlama geldiğini bilen benim aynı zamanda maço yerine koyuyorsun.. sevgilisini seven herkes bazı şeylere müdale eder maçoluk ne alaka.. senin anlam ve tabirlerle alakalı bir sorunu var bilmediğin herşeye yorum yapıyosun.. yaşında cocukca.. xper yapıp cinsel konularda takılmak için bir çabanda var belliki.. ama ney ben feministim..
- +1 yıl
sen dediklerinin arkasında olda doğrusunu öğren.. sen maço istemiyorsun diye diğer kadınlara inceden dokundurman çok saçma..
oysaki feminist kadın erkek ayrımcılığına karşı - +1 yıl
feministin açıklamasının yarısı kalanınıda bilmen lazım feministsin ya
- +1 yıl
madem tartışıyosun kimle tartıştığımı bilmem lazım.. sen stalkla benim hakkım saçma birşey görme şansın yok
- +1 yıl
verilmicek gibi değilki maço erkek seven kadının kendine saygısı yoktur iyi ölsün o zaman..
- +1 yıl
umrunda olmanı istemediğim için öyledir.. çünkü sen feminist değilsin bir heves var ama az araştır belki az daha büyüdüğünde olursun
- +1 yıl
sert kaba vs
- +1 yıl
doğuştan gelmiyor feministlik sonuçta varsa bir çaba sonrada elde edebilirsin
- +1 yıl
şu türkiyede varsayalım 1.000,000 maço erkek var ve bu 1.000,000 erkek sevgilisini karısını dövüyor mu sanıyorsun... bak diğer yorumlara senin istemediğin kadar sevende ve isteyende var
- +1 yıl
gayet düzgün saygılı görgülü erkeklerinden sevgilisine karısına neler yaptığını görüyoruz haberlerde
- +1 yıl
@knightandday birbirinizin görüşlerine saygi duyun lütfen😏
- +1 yıl
@Laydy_Jt ben bir saygısızlık yapmıyorum sadece konuşuyoruz ya da farkında olmadan olduysa özür dilerim k. bakmasın
- +1 yıl
@knightandday bayanin kendi fikri ve yorumu sen beddua eder gb karsilik yazdin sahsen seni hatali buluyorum gerek yok bunlara fikirlere saygi🙏
- +1 yıl
ilişkiler arasında olan bir durum değilmi her insan ömrü boyunca sakin durabilecek diyer birşeyde yok karşılıklı tartışmalar hep olur.. maço dediğin ağzı bozuktur bunuda kabul eden kadın kendi bilir belki o şekilde seviyor..
- +1 yıl
- +1 yıl
@knightandday tesekkurler anlayisin icin iyi günler
Jsjajjajshsldbzpsbfpd
10 Yorumla
+1 yıltercih sınırlarım içinde değil
10 Yorumla
+1 yılezik, silik, pasif kadınlar tercih eder
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Maço daha korumacı diye
10 Yorumla
+1 yılmaçoların daha korumacı olduğunu düşünüyorsunuz..
20 Yorumla
+1 yılKendilerini aşağılık ve ezik gördükleri içindir
20 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler