Bir kadın olarak en nefret ettiğim tiplerdir asarım keserimciler. Serserilik değil de zeka çok ilgi çekici benim için. Filmlerde dizilerde bazı kötü karakterler ilgimi çeker ama canım kötüler değil. Aşırı zeki olan kötüler oluyor ya. Zaten onlar da bir yerden sonra iyilerin tarafına geçiyor falan öyle karakterler ilgi çekici. Ama gerçek hayatta zeki bile olsa hiçbir serseri ve kötü birinin karşıma çıkmasını istemem. Genelin bunu tercih etmesinin sebebi bence travmalar. Kızlar özellikle babaları gibi insanları seçme eğilimine girebiliyorlar. Baba sevgisi görmeyen kişiler çok ve babalarını değiştiremeyince babaları gibi insanları seçip onları değiştirmeye çalışıyorlar. Olay tamamen o. Ha bir de olgunlaşamamış kızlar da bu tarz erkekleri tercih edebiliyorlar. Zaten bu kızlar yüzünden dönem o kadar değişti ki artık erkekler değil kızlar erkeklerin peşlerinden koşuyor. Aşırı saçma. Bir de bence serseri erkeklerin cesur olduğu yalanına kanıyor olabilirler. Hani kendilerini korunacak ve acınacak halde gören kızların bu tipleri tercih etmesi normal. Ama erkeklere tavsiyem emin olun aslında hiçbir kız bu tip erkeklerden hoşlanmıyor. Başta çekici gelse de ilişki içinde yaşadıkları durumlardan dolayı sizi değiştirmeye çalışacaklardır. Değişmediğiniz zaman da o ilişki bitecektir. Yani nasıl ki erkeklerin eğleneceği ve evlenmek istediği kızlar farklıysa kızların çoğunun da maalesef bu şekilde. O serseri tiplerden anlık hoşlanıp değiştirmeye çalışırlar zaten bu imkansızdır. İşin sonunda gayet beyefendi kültürlü işinde gücünde bir adam bulmaya çalışıp bulunca evlenirler. Olgun ve kendini bilen kadınlar da zaten daima kültürlü ve beyefendi erkeklerden hoşlanırlar. Ben tamamen böyleyim. Kızlar serseri erkeklerden hoşlanıyor denildiği için tüm erkekler de serseri olma yolunda. Yalnız öleceğim gibime geliyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe yalan diyim ben serseri görünce ara mesafesi açıyorum
27 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın :D
- +1 yıl
🫡✨️
Soran+1 yılHanfendi yani sdfsd 🌺✨🌹
- +1 yıl
Ufak çaplı şoktan sonra kabullendim 😅✨️
Soran+1 yılYaa 😅✨
- +1 yıl
Teşekkürler ✨️😂
Soran+1 yılRica ederim 😂✨
+1 yılFreud kadın düşmanı gibi görülüyor ama Freud kadının sevgi nesnesinin çocuklukta babada kaldığını söyler.
Yani o serseri adamları da sevmiyorlar. Öyle olsaydı sonunda onları da boşamazlardı.
Kadınlar aslında hiçbir erkeği sevmezler. Çünkü psikolojide birini sevmek tamamen kalbini o kişiye açmakla olur. Erkekler yalnızlığa çok alışık olduğu için, kadınlardan daha dirençli oldukları için rahatlıkla bir kadını sevebilir.
Ama kadın beyni her zaman "bu bana iyi parası var veya beni korur belki ama beni birgün terkederse ben yalnız kalamam, en iyisi yedekte erkeklerim olsun" diye düşünür. O yüzden asla kalbini açamaz kadınlar erkeklere. Kadından beklentiye girmeyin, o da beni terkedecek deyin ve başka kızlarla konuşun sohbet edin.
Unutmayın: bizler kadınlara her zaman daha toleranslıyız, gerek abaza erkekler olsun gerek bizler gibi normal sevmeye başlamış fakat bunun hata olduğunu farketmiş erkekler kadınlara her zaman yeterince değer verdik.
O yüzden kadının tek stratejisi çocuk yapmak, evlenmek ve para. Eğer sadece tek bir kadını istiyorsan, onu kendine bağlamak istiyorsan onu öyle bir konuma sokmalısın ki gerek arkadaş çevresi, onların düşünceleri, gerek senin maddiyatın onun gitmesine engel olsun. Bir kadını severek ve güven vererek ilişkide tutamazsin.
10 Yorumla
Vizyonsuz oldukları için
71 Yorumla
Soran+1 yılKonuş abim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBen etmedim🤣🤣 çevremde hiçbir kadın da serseri erkek tercih etmedi etmiyor.
Serseri olup kendini farklı gösteren erkekler oluyor. Gercek sonradan ortaya çıkınca tercih edilmiş oluyorlar. İşin gerçeği lise bile bile lades olmuyor.
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayatları daha aksiyonlu ve sosyal oluyor buda karşıdaki kişiye heyacan veriyor ve daha korumacı güçlü buluyorlar oyuzden
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılGenellememek lâzım, hiç bir zaman tercih etmedim...
10 Yorumla Valla ne kadar itiraz etsen sinirinden çatlasanda Ve burada ki kadınlar her ne kadar Aksini söylesede Serseri Erkeği bal gibide severler. Yorumlarda aksini ifade edenleri gazlamışsın boş yere 🤣 Peki gelelim meselenin özüne neden severler. Kavgacı küfürbaz oldukları için mi Kadınlara şiddet uyguladıkları için mi Kötü huyları kötü karakterleri için mi Elbette hayır. Mesele hiçbir zaman iyilik kötülük olmadı. Kadınların Arzu duydukları özelliklere sahip olmaları gibi Bu özelliklere iyi olupda sahip olabilirsin gidip Piskopatın teki olarak sağa sola saldırmana gerek yok. Bu özellikler Başta özgüven dominant ve baskın karakter Ayağı yere sağlam basma Kararlı ve Karar verici Lider ruhlu tuttuğunu koparan Kendinden emin Karizmatik atılgan gibi uzar yani bu tip dışa dönük ve baskın kişilik karakteristik özelliklerdir. Kadınlar bunlara çekilir arzu duyarlar Buna engel olamazlar. Dedim ya her ne kadar Aksini ifade etselerde diye Aksini söylerler hatta beta efendi sünepe hanımcı erkek sevdiğini söylerler çünkü kadınlar ödlektir. Bu özelliklere sahip erkeğe sadece kendileri değil diğer kadınlarda çeklilir. Doğal olarak bu adam böyle olursa elimde tutamam beni aldatır beni terk eder Diye korktuklarından hiçbir erkeğinde öyle olmamasını isterler. Sen kadınların söyledikleri ile hissettikleri şeyin aynı olduğunu zanneden biriysen S, alak gibi gider hanımcı erkek felan olmaya kalkarsın bunu yaptığın zamanda Sana karşı olan arzuları ve saygıları biter. Seni ya terk eder ya da aldatırlar bu yüzden efendi erkek hezeyanlarını okur durursun. Efendi erkekse kadnın onu daha çok seveceğini zannederek Ben kadına yalakalık yapar 1 dediğini 2 etmez ne isterse verir. İlgi iltifat çiçek böceğe boğarsam bu bana sonsuz sadakat ne zaman istersem cinsellik ve daha fazla sevgi olarak geri döner Romantik sal, aklığını yaşıyan erkektir. Sadece bunlar bir kadını şımartmaya yarar başka birşeye değil. Çünkü Arzuyu meydana getiren unsurlarla Minnettarlık teşekkür etme hissini meydana getiren şeyler farklıdır. Kadın minnet duydu diye seni sevmez Arzu duyarsa sever buda Seninle alakalı Yani kadını elde etmenin Yolu kadına değil Kendine yatırım yapmaktır. Bu karakteristik özelliklere sahip olmak için kendini her anlamda geliştirirsen kendinin en iyi versiyonuna ulaşmış olursun. Kadının yerine koy kendini şimdi ki sen mi daha iyi yoksa kendini her anlamda geliştirdiğin Üst versiyonun mu daha iyi ve tercih edilebilir mesele bu kadar basit ama anlaşılamıyor gitti. Özetle Serseri pi, ç olmana gerek yok kavgacı piskopat manyak olmana gerek yok. Sadece Serseri Erkeklerin sahip olduğu kadının Arzu duyduğu o özelliklere sahip olman yeterli olacaktır. Yazık valla üzülüyorum bu kadar kendini parçalayıpda günün sonunda terkedilen veya aldatılan erkeklere
20 Yorumla
+1 yılSerseri değilim ama sebebini buldum. Sıkıcı degiller, açmam gerekirse hayatta vs tecrübeleri daha fazla bu tecrübe de gerek hayatta olsun gerek yatakta olsun kadını etkiliyor. Tecrübeli insanın sorun çözme becerisi vs de daha yüksektir. 5 yıl öncesine kadar çok içine kapanik efendi biri olmaya çalışan biriydim lakin suçum olmadığı halde bir konuda suclaninca delirdim neyse detaya gerek yok, ondan sonra içimde bir şey serseri oldu. O zamandan beri öncesinde tanistigimdan 10 kat fazla kadınla tanıştım.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Bence bir çoğumuzun bilinç altında 'adam ettim' 'ben kaptım' deme arzusu var. En büyük neden budur diye düşünüyorum. Ergenlik doneminde benimde gözde tipim serseri görünümlü erkeklerdi. Şimdi düşününce fark ediyorum bunu da🤭☺️ Bir de kabul ediyorum , farklı bir cazibeleri oluyor, ve bence onlar da bunun bilincinde hareket ediyorlar, bu durumu kullanıyorlar 🫣ama eşim 'tipim değil' dediğim biri oldu ve öyle hızlı oldu ki her şey büyü mü yaptı bana demişimdir bazı zamanlarda 😅🤭 özellikle ilk gördüğümde kaçasım gelmişti 😅🤭 ama oturup sohbet edince yüreğim ısındı, bir ayda sevgili olduk, 6. ayda yüzük taktık falan filan🤭😅 sonrasında dolap yenileme, tarz değiştirme vs tamam olduk 🤭
10 Yorumla
+1 yılÇoğu kadın heyecanla sevmek ve sevilmek, aynı zamanda macera hissetmek isteyen karakterde olabilir. Serseri erkekler bu konuda tam aranılan eleman olsa gerek. Fakat kendi adıma ben erkeğin serseri ve efendi diye ayrılmasını anlamıyorum çünkü bir erkeğin serseri veya efendi diye âşık olunabileceğine inanmıyorum. Birine âşık olmak için bir insanın belli kriterleri olmamalı bana göre, aşkın nedeni yoktur çünkü..
10 Yorumlabazıları diyor ki kanka tipler daha sert ve korumacı görünümü ile bize güven veriyor.
bazıları diyor ki, sadece sevgi ve şefkat yetmez, mazoşist yönümüzü de tatmin etmesi de gerekiyor.
bazıları diyor ki erkek dediğin ezecek, kıracak, canım aşkım sevgilim demeyecek her zaman, binde bir söylesin, hayatım yerine lan diye hitap etsin.
32 Yorumla
+1 yılBen hiç tercih etmedim, bana itici geliyor ama çoğu kadına çekici geliyor. Heyecan seviyorlar herhalde😀
40 Yorumla
+1 yılBazısı aşağılanmayı seviyor ama erkeklerde de var bence erkeksi kaba kadınları delikanlı ali kıran baş kesen tipleri sevebiliyorlar. Genelde toksik insanlar olduklarından böyleler.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılEfendiler sıkıcı geliyor olabilir mi mesela! hayatımın büyük bölümü serserilik yaparak geçti bazılarına saçma gelebilir bir çok kadın tanıdım hiçbiriside sen serserisin demedi boş yere duyar kasmanın bir anlamı yok, günümüzde fakir mahallelerde, arka sokalarda varoşlarda yaşayan birçok insana serseri diyorlar yanlış bir algı bence, insan önce sevginin ve saygının ne olduğunu öğrenmeli.
10 Yorumla
+1 yılAlakası yok ya önceden belli etmiyorlar
Gerçekler çok geç ortaya çıkıyor ve zamana kadar kadın deli gibi aşık olmuş oluyor aynı şey erkekler için de geçerli fiziği fit kadınları tercih ediyorlar İşte kimse bu dengeyi bozacak akla sahip değil
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence yanlış bir yaklaşım. Kadınlar serseri erkekleri sevmiyorlar, ergen kızların geçici hevesleri oluyor "erkeler" veya "serseri erkekler". Kadınlar ise düzgün bir işi olan, kültürlü, zeki, çalışkan, kibar "adamlardan" hoşlanırlar.
30 Yorumla
+1 yılHiç bir zaman ilgimi çekmediler
Kendilerini güvende hissediyorlar galiba belalı tip seven ergenler geri kafalı kızçelerimiz çok ksjsjdjs
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılKadinlar erkeklerden daha kompleks yaratiklar... benim gozlemledigim kendini guvende hissetmeyen ailevi sorunu olan kadinlar bu guclu gordukleri serseri erkekleri daha cok seciyorlar... bir nevi ailemi korur mantigiyla...
10 Yorumla Sanki serseri erkekleri tercih etmiyorlar. Serseri görünümlü hilekârlara kanıyorlar. Düzgün erkekler öyle hemen gidip konuşmuyor. Ölçüyor tartıyor belkide hata yapıyor. Diğer tür erkekler de bodoslama gidiyor 🙂
10 YorumlaDüşük seviyeli kadınlar serseriliği tercih eder. Sen düşük seviyede olan medeniyet yoksunu bir kadınla olmak ister misin? Ve ayrıca her kadının tercihi o yönde değildir. Ahlaklı olan kadın erkekte ahlak arar, davul bile dengi dengine
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 16,2b cevap paylaştı. Maceracı oldukları için ve bir bakıma böyle güvende hissettikleri için bana göre
30 YorumlaBen kalbine bakarım, serseri gb görünüp çok efendi olanlar da var tam tersi olanlar da, bir insanın serseri olması kötü olduğu anlamına gelmez ya da efendi olması iyi biri olduğu anlamına.
21 Yorumla- +1 yıl
Okuduğum en kaliteli yorum pingu hanım👍
Öyle bir şey yok. Kader bu yani insanlar sever aşık olur şansına kötü biri düşer bu şansdır. Bile bile kimse serseri birini istemez. İsteyen kişinin de aklından zoru vardır normal biri değildir.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi doğruları konuşalım ki serseri erkekler genelde yakışıklı oluyor ve çok cool’lar ve tabiki rn önemlisi auraları çok başka oluyor ama ne yazık ki sonu hüsran oluyor herzaman.
10 Yorumla
+1 yılBen tam tersi karakteri oturmuş ve dürüst erkekleri tercih ederdim. Serseri ruhlu insanlarla sohbetim olur ama onlara güvenip yola çıkmam. Sadece düz arkadaşım olarak kalırlar.
10 YorumlaBen efendi görüneni tercih ettim de ne oldu. P*ç çıktı. Serseri görünenler daha dürüst ve adam bence.
20 Yorumla
+1 yılBöyle bir algı var ama genelleme yapmak doğru değil bence. Pasif, özgüvensiz, zayıf erkekleri istemiyoruz sadece.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41,4b cevap paylaştı. Efendi sevmezler sonra , biz ofondo orkok bulamıyoruz diye ağlarlar :D
21 Yorumla
Soran+1 yıl:D
Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Akılları sıra güvenlik iç güdüleri sebebiyle ama bilmiyorlar ki "kızımız için adalet" sloganları onların başına gelecek.
10 Yorumla
+1 yılBabamın tabiriyle serseri yani (zibidiler) benim dikkatimi çekmiyor herkesin zevkine göre degisir bence o
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılserseri erkekleri seçmiyorlar aslında
onları dönüştürmek istiyorlar
serseri alıp efendi yapmak istiyorlar10 Yorumla Kadınlara çok yüz vermedikleri için peşinden koşturuyorlar birde serseri oldukları için cesaretli korkusuz güçlüymüş gibi geliyor
10 Yorumla
+1 yılDüzgün, terbiyeli, beladan uzak birini tercih ederim. Evet serseri tipler seni sahipleniyor, kıskanıyor, güzel gözüküyor uzaktan ama hayır. Tehlikeli
10 YorumlaSerseri; işsiz, güçsüz, tutarsız, kavgacı demek. Bunu bilerek tercih ediyorlarsa hayret edilir nedenini bilemiyorum.
10 YorumlaKadınlar da avcı ruhlu galiba peşinden koştuğu erkeği seviyor falan
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Aşağalanmaktan ge fiziki darptan haz aldıkları için. Bunun adınada sahiplenme diyorlar
10 Yorumla
+1 yılSiddeti bir fantezi dunyasi ve heyecan olarak goren asa. laklar tercih ediyor haklisiniz.
10 YorumlaTürk kadınları Hint kadınlarına benzer gidip böyle ö. küze taparlar :D
10 Yorumla
+1 yılYok be sadece serserilik olmaz yakışıklı da olmali😁
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKibarlık yaramıyor sabah akşam dövecen onu istiyorlar sbshsh
10 Yorumla Biraz ekşın arayışları. Saçmasapan şeyler işte 😃
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılYa serserim değil ama kendine güvenen güçlü karizmatik erkek severim.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi bütün kadınlar ben etmedim yazacak inanma tamam mı 😎
20 Yorumla
+1 yılPsikopat oldukları için ama ben serseri tipten nefret ederim.
10 Yorumla
+1 yılMacera arıyorlar canları yanınca da düzgün erkek ararlar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPsikolog olmak istiyorlarda ondan. Düzeltirim seviyorum bırakamamların arkasına sığınılıyor. Birini değiştirmek kolay değil bunun artık farkına varalım
10 Yorumla
+1 yılTercih meselesi bazı akıl bakımından olgunlaşmamış kişilere havalı geliyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Çünkü kendileri aynı huyu olduğu için serseri hayatına çekerler. Hiç bir zaman mutluluk katmazlar.
10 YorumlaHayatlarında bir kez de olsa kazık yemek istiyorlar demek ki
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yanlış bence kadın kendini iyi hissedecek erkeği tercih eder
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Korunma sahhiplenilme ic gudusu baris. Ailesinden gerekli ilgiyi sevgiyi gormeyen kisilerdr olur bu durum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAslında Özellikle o tarzlarını aramıyoruz ama başka tarz yok hepiniz Birbirinizin aynısınız. Birkaç istisna hariç
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇekici oluyorlar, cesur ve sahiplenen karşıya kadın gibi hissettiren. Pasif ve kadın gibi bir erkeği kim ister ki. Şiddet hariç!
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarilara sorsan hicbiri sevmiyorum der ama bunlarla cikan kim 😂
10 Yorumla
+1 yılBu sadece cahiliye döneminde oluyor😄
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :D
+1 yılTercih edenlere sor ama genelde onları varoş keko ezik zayıf kişiler tercih eder
20 YorumlaYalan bu, beyfendi değilse baştan kaybetmiştir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı.
m +1 yılSerseri erkeklerin meresini seviyoruz anlamıyorum.
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Bilmiyorum ben etmiyorum
10 Yorumla
+1 yılyok ben efendi seviyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen etmiyorum.
10 Yorumla Kadınlar değil kız çocukları
10 Yorumla
+1 yılÇünkü kadınlar sevginin kıymetini bilmiyor
10 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih