• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Kadınlar neden serseri erkekleri tercih ediyorlar?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
2410
Yapay Zekaya Sor
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
34 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • T6726
    T6726 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Bir kadın olarak en nefret ettiğim tiplerdir asarım keserimciler. Serserilik değil de zeka çok ilgi çekici benim için. Filmlerde dizilerde bazı kötü karakterler ilgimi çeker ama canım kötüler değil. Aşırı zeki olan kötüler oluyor ya. Zaten onlar da bir yerden sonra iyilerin tarafına geçiyor falan öyle karakterler ilgi çekici. Ama gerçek hayatta zeki bile olsa hiçbir serseri ve kötü birinin karşıma çıkmasını istemem. Genelin bunu tercih etmesinin sebebi bence travmalar. Kızlar özellikle babaları gibi insanları seçme eğilimine girebiliyorlar. Baba sevgisi görmeyen kişiler çok ve babalarını değiştiremeyince babaları gibi insanları seçip onları değiştirmeye çalışıyorlar. Olay tamamen o. Ha bir de olgunlaşamamış kızlar da bu tarz erkekleri tercih edebiliyorlar. Zaten bu kızlar yüzünden dönem o kadar değişti ki artık erkekler değil kızlar erkeklerin peşlerinden koşuyor. Aşırı saçma. Bir de bence serseri erkeklerin cesur olduğu yalanına kanıyor olabilirler. Hani kendilerini korunacak ve acınacak halde gören kızların bu tipleri tercih etmesi normal. Ama erkeklere tavsiyem emin olun aslında hiçbir kız bu tip erkeklerden hoşlanmıyor. Başta çekici gelse de ilişki içinde yaşadıkları durumlardan dolayı sizi değiştirmeye çalışacaklardır. Değişmediğiniz zaman da o ilişki bitecektir. Yani nasıl ki erkeklerin eğleneceği ve evlenmek istediği kızlar farklıysa kızların çoğunun da maalesef bu şekilde. O serseri tiplerden anlık hoşlanıp değiştirmeye çalışırlar zaten bu imkansızdır. İşin sonunda gayet beyefendi kültürlü işinde gücünde bir adam bulmaya çalışıp bulunca evlenirler. Olgun ve kendini bilen kadınlar da zaten daima kültürlü ve beyefendi erkeklerden hoşlanırlar. Ben tamamen böyleyim. Kızlar serseri erkeklerden hoşlanıyor denildiği için tüm erkekler de serseri olma yolunda. Yalnız öleceğim gibime geliyor.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Ne yalan diyim ben serseri görünce ara mesafesi açıyorum

2
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Adamsın :D

Yorumla
    • isabella181919
      isabella181919
      +1 yıl

🫡✨️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hanfendi yani sdfsd 🌺✨🌹

Yorumla
    • isabella181919
      isabella181919
      +1 yıl

Ufak çaplı şoktan sonra kabullendim 😅✨️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaa 😅✨

Yorumla
    • isabella181919
      isabella181919
      +1 yıl

Teşekkürler ✨️😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Rica ederim 😂✨

Yorumla
  • künefeayran
    künefeayran Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Freud kadın düşmanı gibi görülüyor ama Freud kadının sevgi nesnesinin çocuklukta babada kaldığını söyler.

Yani o serseri adamları da sevmiyorlar. Öyle olsaydı sonunda onları da boşamazlardı.

Kadınlar aslında hiçbir erkeği sevmezler. Çünkü psikolojide birini sevmek tamamen kalbini o kişiye açmakla olur. Erkekler yalnızlığa çok alışık olduğu için, kadınlardan daha dirençli oldukları için rahatlıkla bir kadını sevebilir.

Ama kadın beyni her zaman "bu bana iyi parası var veya beni korur belki ama beni birgün terkederse ben yalnız kalamam, en iyisi yedekte erkeklerim olsun" diye düşünür. O yüzden asla kalbini açamaz kadınlar erkeklere. Kadından beklentiye girmeyin, o da beni terkedecek deyin ve başka kızlarla konuşun sohbet edin.

Unutmayın: bizler kadınlara her zaman daha toleranslıyız, gerek abaza erkekler olsun gerek bizler gibi normal sevmeye başlamış fakat bunun hata olduğunu farketmiş erkekler kadınlara her zaman yeterince değer verdik.

O yüzden kadının tek stratejisi çocuk yapmak, evlenmek ve para. Eğer sadece tek bir kadını istiyorsan, onu kendine bağlamak istiyorsan onu öyle bir konuma sokmalısın ki gerek arkadaş çevresi, onların düşünceleri, gerek senin maddiyatın onun gitmesine engel olsun. Bir kadını severek ve güven vererek ilişkide tutamazsin.

1
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    +1 yıl

Vizyonsuz oldukları için

7
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Konuş abim

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

61

Cevap

30

Cevap

• Hayatİstanbul77 u
    Hayatİstanbul77 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 49
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı.

Ben etmedim🤣🤣 çevremde hiçbir kadın da serseri erkek tercih etmedi etmiyor.

Serseri olup kendini farklı gösteren erkekler oluyor. Gercek sonradan ortaya çıkınca tercih edilmiş oluyorlar. İşin gerçeği lise bile bile lades olmuyor.

2
    0 Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.

Hayatları daha aksiyonlu ve sosyal oluyor buda karşıdaki kişiye heyacan veriyor ve daha korumacı güçlü buluyorlar oyuzden

1
    0 Yorumla
  • Acid_Qeenn
    Acid_Qeenn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 45
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Genellememek lâzım, hiç bir zaman tercih etmedim...

1
    0 Yorumla
  • Skyquaker
    Skyquaker Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Valla ne kadar itiraz etsen sinirinden çatlasanda Ve burada ki kadınlar her ne kadar Aksini söylesede Serseri Erkeği bal gibide severler. Yorumlarda aksini ifade edenleri gazlamışsın boş yere 🤣 Peki gelelim meselenin özüne neden severler. Kavgacı küfürbaz oldukları için mi Kadınlara şiddet uyguladıkları için mi Kötü huyları kötü karakterleri için mi Elbette hayır. Mesele hiçbir zaman iyilik kötülük olmadı. Kadınların Arzu duydukları özelliklere sahip olmaları gibi Bu özelliklere iyi olupda sahip olabilirsin gidip Piskopatın teki olarak sağa sola saldırmana gerek yok. Bu özellikler Başta özgüven dominant ve baskın karakter Ayağı yere sağlam basma Kararlı ve Karar verici Lider ruhlu tuttuğunu koparan Kendinden emin Karizmatik atılgan gibi uzar yani bu tip dışa dönük ve baskın kişilik karakteristik özelliklerdir. Kadınlar bunlara çekilir arzu duyarlar Buna engel olamazlar. Dedim ya her ne kadar Aksini ifade etselerde diye Aksini söylerler hatta beta efendi sünepe hanımcı erkek sevdiğini söylerler çünkü kadınlar ödlektir. Bu özelliklere sahip erkeğe sadece kendileri değil diğer kadınlarda çeklilir. Doğal olarak bu adam böyle olursa elimde tutamam beni aldatır beni terk eder Diye korktuklarından hiçbir erkeğinde öyle olmamasını isterler. Sen kadınların söyledikleri ile hissettikleri şeyin aynı olduğunu zanneden biriysen S, alak gibi gider hanımcı erkek felan olmaya kalkarsın bunu yaptığın zamanda Sana karşı olan arzuları ve saygıları biter. Seni ya terk eder ya da aldatırlar bu yüzden efendi erkek hezeyanlarını okur durursun. Efendi erkekse kadnın onu daha çok seveceğini zannederek Ben kadına yalakalık yapar 1 dediğini 2 etmez ne isterse verir. İlgi iltifat çiçek böceğe boğarsam bu bana sonsuz sadakat ne zaman istersem cinsellik ve daha fazla sevgi olarak geri döner Romantik sal, aklığını yaşıyan erkektir. Sadece bunlar bir kadını şımartmaya yarar başka birşeye değil. Çünkü Arzuyu meydana getiren unsurlarla Minnettarlık teşekkür etme hissini meydana getiren şeyler farklıdır. Kadın minnet duydu diye seni sevmez Arzu duyarsa sever buda Seninle alakalı Yani kadını elde etmenin Yolu kadına değil Kendine yatırım yapmaktır. Bu karakteristik özelliklere sahip olmak için kendini her anlamda geliştirirsen kendinin en iyi versiyonuna ulaşmış olursun. Kadının yerine koy kendini şimdi ki sen mi daha iyi yoksa kendini her anlamda geliştirdiğin Üst versiyonun mu daha iyi ve tercih edilebilir mesele bu kadar basit ama anlaşılamıyor gitti. Özetle Serseri pi, ç olmana gerek yok kavgacı piskopat manyak olmana gerek yok. Sadece Serseri Erkeklerin sahip olduğu kadının Arzu duyduğu o özelliklere sahip olman yeterli olacaktır. Yazık valla üzülüyorum bu kadar kendini parçalayıpda günün sonunda terkedilen veya aldatılan erkeklere

2
    0 Yorumla
  • GOLDENEAGLE1
    GOLDENEAGLE1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Serseri değilim ama sebebini buldum. Sıkıcı degiller, açmam gerekirse hayatta vs tecrübeleri daha fazla bu tecrübe de gerek hayatta olsun gerek yatakta olsun kadını etkiliyor. Tecrübeli insanın sorun çözme becerisi vs de daha yüksektir. 5 yıl öncesine kadar çok içine kapanik efendi biri olmaya çalışan biriydim lakin suçum olmadığı halde bir konuda suclaninca delirdim neyse detaya gerek yok, ondan sonra içimde bir şey serseri oldu. O zamandan beri öncesinde tanistigimdan 10 kat fazla kadınla tanıştım.

2
    0 Yorumla
  • caNözüMm
    caNözüMm Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 42%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı.

Bence bir çoğumuzun bilinç altında 'adam ettim' 'ben kaptım' deme arzusu var. En büyük neden budur diye düşünüyorum. Ergenlik doneminde benimde gözde tipim serseri görünümlü erkeklerdi. Şimdi düşününce fark ediyorum bunu da🤭☺️ Bir de kabul ediyorum , farklı bir cazibeleri oluyor, ve bence onlar da bunun bilincinde hareket ediyorlar, bu durumu kullanıyorlar 🫣ama eşim 'tipim değil' dediğim biri oldu ve öyle hızlı oldu ki her şey büyü mü yaptı bana demişimdir bazı zamanlarda 😅🤭 özellikle ilk gördüğümde kaçasım gelmişti 😅🤭 ama oturup sohbet edince yüreğim ısındı, bir ayda sevgili olduk, 6. ayda yüzük taktık falan filan🤭😅 sonrasında dolap yenileme, tarz değiştirme vs tamam olduk 🤭

1
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    +1 yıl

Çoğu kadın heyecanla sevmek ve sevilmek, aynı zamanda macera hissetmek isteyen karakterde olabilir. Serseri erkekler bu konuda tam aranılan eleman olsa gerek. Fakat kendi adıma ben erkeğin serseri ve efendi diye ayrılmasını anlamıyorum çünkü bir erkeğin serseri veya efendi diye âşık olunabileceğine inanmıyorum. Birine âşık olmak için bir insanın belli kriterleri olmamalı bana göre, aşkın nedeni yoktur çünkü..

1
    0 Yorumla
  • oɿƚꙅɘɒm
    oɿƚꙅɘɒm Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

bazıları diyor ki kanka tipler daha sert ve korumacı görünümü ile bize güven veriyor.

bazıları diyor ki, sadece sevgi ve şefkat yetmez, mazoşist yönümüzü de tatmin etmesi de gerekiyor.

bazıları diyor ki erkek dediğin ezecek, kıracak, canım aşkım sevgilim demeyecek her zaman, binde bir söylesin, hayatım yerine lan diye hitap etsin.

3
    2 Yorumla
    • oɿƚꙅɘɒm
      oɿƚꙅɘɒm
      +1 yıl

bar. zo kanka değil

Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      +1 yıl

Açıkladım bi bakarsınız

Yorumla
  • BirPeriKızıı
    BirPeriKızıı Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl

Ben hiç tercih etmedim, bana itici geliyor ama çoğu kadına çekici geliyor. Heyecan seviyorlar herhalde😀

4
    0 Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl

Bazısı aşağılanmayı seviyor ama erkeklerde de var bence erkeksi kaba kadınları delikanlı ali kıran baş kesen tipleri sevebiliyorlar. Genelde toksik insanlar olduklarından böyleler.

1
    0 Yorumla
  • tıme-traveler
    tıme-traveler Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Efendiler sıkıcı geliyor olabilir mi mesela! hayatımın büyük bölümü serserilik yaparak geçti bazılarına saçma gelebilir bir çok kadın tanıdım hiçbiriside sen serserisin demedi boş yere duyar kasmanın bir anlamı yok, günümüzde fakir mahallelerde, arka sokalarda varoşlarda yaşayan birçok insana serseri diyorlar yanlış bir algı bence, insan önce sevginin ve saygının ne olduğunu öğrenmeli.

1
    0 Yorumla
  • sozsuZzaman
    sozsuZzaman Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Alakası yok ya önceden belli etmiyorlar

Gerçekler çok geç ortaya çıkıyor ve zamana kadar kadın deli gibi aşık olmuş oluyor aynı şey erkekler için de geçerli fiziği fit kadınları tercih ediyorlar İşte kimse bu dengeyi bozacak akla sahip değil

1
    0 Yorumla
  • Papatiam
    Papatiam Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Bence yanlış bir yaklaşım. Kadınlar serseri erkekleri sevmiyorlar, ergen kızların geçici hevesleri oluyor "erkeler" veya "serseri erkekler". Kadınlar ise düzgün bir işi olan, kültürlü, zeki, çalışkan, kibar "adamlardan" hoşlanırlar.

3
    0 Yorumla
  • _Justimagineit_x
    _Justimagineit_x Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Hiç bir zaman ilgimi çekmediler

Kendilerini güvende hissediyorlar galiba belalı tip seven ergenler geri kafalı kızçelerimiz çok ksjsjdjs

4
    0 Yorumla
  • Eskiblablacı
    Eskiblablacı Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 497 cevap paylaştı.

Kadinlar erkeklerden daha kompleks yaratiklar... benim gozlemledigim kendini guvende hissetmeyen ailevi sorunu olan kadinlar bu guclu gordukleri serseri erkekleri daha cok seciyorlar... bir nevi ailemi korur mantigiyla...

1
    0 Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Sanki serseri erkekleri tercih etmiyorlar. Serseri görünümlü hilekârlara kanıyorlar. Düzgün erkekler öyle hemen gidip konuşmuyor. Ölçüyor tartıyor belkide hata yapıyor. Diğer tür erkekler de bodoslama gidiyor 🙂

1
    0 Yorumla
  • Manhesuss
    Manhesuss Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Düşük seviyeli kadınlar serseriliği tercih eder. Sen düşük seviyede olan medeniyet yoksunu bir kadınla olmak ister misin? Ve ayrıca her kadının tercihi o yönde değildir. Ahlaklı olan kadın erkekte ahlak arar, davul bile dengi dengine

1
    0 Yorumla
  • Uçanpingu
    Uçanpingu Takip Et
    +1 yıl

Ben kalbine bakarım, serseri gb görünüp çok efendi olanlar da var tam tersi olanlar da, bir insanın serseri olması kötü olduğu anlamına gelmez ya da efendi olması iyi biri olduğu anlamına.

2
    1 Yorumla
    • tıme-traveler
      tıme-traveler
      +1 yıl

Okuduğum en kaliteli yorum pingu hanım👍

Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı.

Maceracı oldukları için ve bir bakıma böyle güvende hissettikleri için bana göre

3
    0 Yorumla
  • İnfilakk
    İnfilakk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 84%
    +1 yıl

Öyle bir şey yok. Kader bu yani insanlar sever aşık olur şansına kötü biri düşer bu şansdır. Bile bile kimse serseri birini istemez. İsteyen kişinin de aklından zoru vardır normal biri değildir.

1
    0 Yorumla
  • Diferente_05
    Diferente_05 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl

Şimdi doğruları konuşalım ki serseri erkekler genelde yakışıklı oluyor ve çok cool’lar ve tabiki rn önemlisi auraları çok başka oluyor ama ne yazık ki sonu hüsran oluyor herzaman.

1
    0 Yorumla
  • Bahtıgüzel00
    Bahtıgüzel00 Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 99%
    +1 yıl

Ben tam tersi karakteri oturmuş ve dürüst erkekleri tercih ederdim. Serseri ruhlu insanlarla sohbetim olur ama onlara güvenip yola çıkmam. Sadece düz arkadaşım olarak kalırlar.

1
    0 Yorumla
  • Tu-ku
    Tu-ku Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 48%
    +1 yıl

Ben efendi görüneni tercih ettim de ne oldu. P*ç çıktı. Serseri görünenler daha dürüst ve adam bence.

2
    0 Yorumla
  • sumeyyeklc
    sumeyyeklc Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Böyle bir algı var ama genelleme yapmak doğru değil bence. Pasif, özgüvensiz, zayıf erkekleri istemiyoruz sadece.

2
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    Mentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı.

Efendi sevmezler sonra , biz ofondo orkok bulamıyoruz diye ağlarlar :D

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:D

Yorumla
  • Mario45
    Mario45 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 95%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Akılları sıra güvenlik iç güdüleri sebebiyle ama bilmiyorlar ki "kızımız için adalet" sloganları onların başına gelecek.

1
    0 Yorumla
  • Hanfiiiindiiibirii
    Hanfiiiindiiibirii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

Babamın tabiriyle serseri yani (zibidiler) benim dikkatimi çekmiyor herkesin zevkine göre degisir bence o

1
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 97%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.

serseri erkekleri seçmiyorlar aslında
    onları dönüştürmek istiyorlar
    serseri alıp efendi yapmak istiyorlar

1
    0 Yorumla
  • Lyonnais
    Lyonnais Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınlara çok yüz vermedikleri için peşinden koşturuyorlar birde serseri oldukları için cesaretli korkusuz güçlüymüş gibi geliyor

1
    0 Yorumla
  • Bitkin_Prenses
    Bitkin_Prenses Takip Et
    +1 yıl

Düzgün, terbiyeli, beladan uzak birini tercih ederim. Evet serseri tipler seni sahipleniyor, kıskanıyor, güzel gözüküyor uzaktan ama hayır. Tehlikeli

1
    0 Yorumla
  • Kaipuu
    Kaipuu Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Serseri; işsiz, güçsüz, tutarsız, kavgacı demek. Bunu bilerek tercih ediyorlarsa hayret edilir nedenini bilemiyorum.

1
    0 Yorumla
  • bayannc
    bayannc Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınlar da avcı ruhlu galiba peşinden koştuğu erkeği seviyor falan

2
    0 Yorumla
  • BLUE1982
    BLUE1982 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.

Aşağalanmaktan ge fiziki darptan haz aldıkları için. Bunun adınada sahiplenme diyorlar

1
    0 Yorumla
  • SüpürgesizzCadı
    SüpürgesizzCadı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Siddeti bir fantezi dunyasi ve heyecan olarak goren asa. laklar tercih ediyor haklisiniz.

1
    0 Yorumla
  • ӄıᴢıʟ10
    ӄıᴢıʟ10 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Türk kadınları Hint kadınlarına benzer gidip böyle ö. küze taparlar :D

1
    0 Yorumla
  • düşşperisi
    düşşperisi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Yok be sadece serserilik olmaz yakışıklı da olmali😁

1
    0 Yorumla
  • 1by_efendi
    1by_efendi Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Kibarlık yaramıyor sabah akşam dövecen onu istiyorlar sbshsh

1
    0 Yorumla
  • Milky7way
    Milky7way Takip Et
    Guru Yaş: 106 , eic 99%
    +1 yıl

Biraz ekşın arayışları. Saçmasapan şeyler işte 😃

1
    0 Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Ya serserim değil ama kendine güvenen güçlü karizmatik erkek severim.

1
    0 Yorumla
  • Blacksnake3513
    Blacksnake3513 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

Şimdi bütün kadınlar ben etmedim yazacak inanma tamam mı 😎

2
    0 Yorumla
  • Asortik_Kız
    Asortik_Kız Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 86%
    +1 yıl

Psikopat oldukları için ama ben serseri tipten nefret ederim.

1
    0 Yorumla
  • samsunlu321
    samsunlu321 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Macera arıyorlar canları yanınca da düzgün erkek ararlar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Psikolog olmak istiyorlarda ondan. Düzeltirim seviyorum bırakamamların arkasına sığınılıyor. Birini değiştirmek kolay değil bunun artık farkına varalım

1
    0 Yorumla
  • DuygusaL_MeLodi
    DuygusaL_MeLodi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 85%
    +1 yıl

Tercih meselesi bazı akıl bakımından olgunlaşmamış kişilere havalı geliyor

1
    0 Yorumla
  • Bahar_555 u
    Bahar_555 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Çünkü kendileri aynı huyu olduğu için serseri hayatına çekerler. Hiç bir zaman mutluluk katmazlar.

1
    0 Yorumla
  • Cąlvines
    Cąlvines Takip Et
    Xper 5 Yaş: 126 , eic 93%
    +1 yıl

Hayatlarında bir kez de olsa kazık yemek istiyorlar demek ki

1
    0 Yorumla
  • bfbfatih
    bfbfatih Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Yanlış bence kadın kendini iyi hissedecek erkeği tercih eder

1
    0 Yorumla
  • Ksproff
    Ksproff Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Korunma sahhiplenilme ic gudusu baris. Ailesinden gerekli ilgiyi sevgiyi gormeyen kisilerdr olur bu durum

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Aslında Özellikle o tarzlarını aramıyoruz ama başka tarz yok hepiniz Birbirinizin aynısınız. Birkaç istisna hariç

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Çekici oluyorlar, cesur ve sahiplenen karşıya kadın gibi hissettiren. Pasif ve kadın gibi bir erkeği kim ister ki. Şiddet hariç!

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Karilara sorsan hicbiri sevmiyorum der ama bunlarla cikan kim 😂

1
    0 Yorumla
  • Doludoludolu
    Doludoludolu Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Bu sadece cahiliye döneminde oluyor😄

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın :D

• SehzadeMustafa50
    SehzadeMustafa50 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Tercih edenlere sor ama genelde onları varoş keko ezik zayıf kişiler tercih eder

2
    0 Yorumla
  • Asnasnasn
    Asnasnasn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Yalan bu, beyfendi değilse baştan kaybetmiştir

1
    0 Yorumla
  • Bravehrart
    Bravehrart Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.

Serseri erkeklerin meresini seviyoruz anlamıyorum.

2
    0 Yorumla
  • Aybuke6 u
    Aybuke6 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Bilmiyorum ben etmiyorum

1
    0 Yorumla
  • yürüyenyıkıkhüüü
    yürüyenyıkıkhüüü Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl

yok ben efendi seviyorum

1
    0 Yorumla
  • SpunkyChick1
    SpunkyChick1 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 888 cevap paylaştı.

Ben etmiyorum.

1
    0 Yorumla
  • alonee0
    alonee0 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınlar değil kız çocukları

1
    0 Yorumla
  • SilentWolf
    SilentWolf Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Çünkü kadınlar sevginin kıymetini bilmiyor

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kadınlar neden serseri erkekleri tercih ediyorlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınlar neden çapkın erkekleri tercih ediyor? 72 cevap verildi
Neden kadınlar genelde zenci erkek tercih ederler? 25 cevap verildi
Kadınlar neden genelde zenci erkek erkek sever tercih ederler? 3 cevap verildi
Kadınlar neden serseri erkekleri daha fazla seviyor? 9 cevap verildi
Kadınlar neden efendi erkekler yerine serseri erkekleri tercih ederler? 124 cevap verildi
Kadınlar neden ilişkilerde hep serseri tipli erkekleri tercih eder? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşkın kuralı olsaydı ne olurdu?
  • Şuanda ne yapıyorsunuz?
  • Bazı insanlar gerçekten değişir mi, yoksa sadece kaybetmekten korkunca mı düzelmiş gibi davranır?
  • Sizi isteyen biri var mı, yoksa insanlar sadece ihtiyaç duyduklarında mı yaklaşıyor?
  • El işleri satışı için e-ticaret mi daha karlı, yoksa fiziksel dükkan mı daha mantıklı?
  • Sizce hangisi daha zor: iğne oyası mı yoksa şiş ile örgü örmek mi?
  • Gerçekten seven insan gurur yapamaz mı?
  • Yaşım 35 ben şimdi genç mi oluyorum yaşlı mı?
  • Üzerinde isim yazan lifler sizce gerçekten tatlı mı duruyor, kullanır mısınız?
  • Duşta doğal duş jeli mi kullanıyorsunuz yoksa el yapımı katı sabun mu daha iyi geliyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨