Maço erkek dediysem hemen döven söven gelmesin aklınıza. Bende dahil kadınların bazısı
neden maço erkek sever?
neden maço erkek sever?
Literatürdeki adı hipergami, halk arasındaki adı kölelik içgüdüsü.
Kadının her anlamda kendinden üstün erkeğe ilgi duymasını, kendisinden daha fazla kazanan erkek istemesini, kendinden daha tahsilli erkek istemesini, daha yaşlı erkek istemesini, daha uzun boylu erkek istemesini, daha güçlü erkek istemesini özetleyen kısa bir cümledir.
Maçoluk da, güçlü erkek imajı çizdiğinden, güçlü erkeğin gölgesinde serinlemek isteyen, himayesinde olmaktan haz duyan kadınlar bu modele ilgi duyarlar yavrum..
Kötü bir seymis gibi dedin 😭😭
Evet ya 😊😊😊
Cevap
10Cevap
kızla erkeği ayıran en önemli özellik ya sertlik , sahiplenicilik. Baya erkeksi ondandır.
Baya iyi bu arada
Kadın doğası gereği zsten narin, zarif neden yanında bir erkek olarak narin zarif birini tercih etsin ki?
Doğru bak
Kadınları anlamak zor hep yanlış erkeği seviyorlar sonucunda da hep mutsuz tecrübeler oluyo
Hayır ya
Ne maço nede erkek sevmiyorum direk insan sevmiyorum mk
Sakin ol knk ya😳😳
O şehir efsanesidir çoğumuz efendi dürüst erkek severiz (!)
Hahahsahah ciddennn
Maço erkeksen kastın ne telefon meledoai kurtlar vadisi elinde tesbih olan mı
Abi hayır ya amxmsmmxlsşs
Niye gayet romantik sevişirken arkadan kurtlar vadisi. Müziği çaldığını düşünsene bir gün deneyecem
Bence o sırada hiç sarkı müzik falan olmamalı yaa
Sen gecenin bu saatinde ne işin var burda gel bakayım yanıma
Ne istiyorsun bakim benden 😊😊
Seni sevmek istiyorum yavrum daha ne olsun
Neden ki naptım ben😭😭
Burada yazıyorsun millete sadece bana yazacaksın demedim mi
Dalga geciyosun benimle
Güzelim ne dalgası sen sadece benimsin
Gerçekten mi 👉🏻👈🏻
Maço seviyorum demişsin ben maçonun hasayım😂
Daha erkeksi sanırım maço erkek candır ✌️
Ayy evet yaaa😊💃
Daha sahiplenici oldukları içindir belkide ya da kendini yanında güvende hissedersin
Evet ya simdikiler pısırık 💃
Biz onları dış minnaklara karşı koruyalım istiyorlar manikürleri bozulmasın
Erkeksi oldukları için
Evet ya sorma simdiki erkekler karı gibi
Evwt sevmiyorum öyle erkekleri gitsinler 💃
Evet ya soğudum errkekklerden rsssme
Zikeni severler genelde
Onla alakası ne
🤷🏻
Siz bilmiyorsaniz biz nereden bilek?
Sert sevdikleri için
Pısırık mı olsun awsu😬
Ne diyon egolu ergen
tencere kapak
Derken
Sanırım kadın acı çekmeyi en azından türk kadınlarının büyük bir kısmı seviyor. Kendine hakaret eden, döven, olması gereken değeri vermeyen, gerektiği zaman da vazgeçmeyi bilmeyen vs vs özellikteki erkekleri seviyor. Bu tıp erkekler de bunu bildiği için kadına bu şekilde davranmaya devam ediyor. Eger kadın istemezse erkek buna devam edemez, zaten ortada bir ilişki olmaz.
Erkek dediğin tabiki kadınına değer verecek, hayat yolunda devamlı yanında olacak ve destek verecek, kıskanacak yeri geldiği zaman ama bu güvensizlik olarak olmamalı. Aslinda daha çok şeyler söylenebilir ama kısaca bunlar diyebilirim.
seçim kadınların
Sorduğum ilk kısmındaki yazıyı okumadın galiba
Evet yaa
İşi biliyor ondan
Neyi
Sevmiyorum ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?