Kadınların maço erkek sevmenin nedenleri nedir sizce?

Evet bu soruyu gerek erkek gerekse bayan olarak herkese soruyorum. Erkekler bayanların maço erkeklerden hoşlandığını söylüyor bayanların da birçoğu bu durumu kabul ediyor buraya kadar herşey normal. Fakat bu maço erkek açılımını tam olarak anlayamadım kirli sakallı sert bakan tipler mi, yoksa kadına hak ettiği değeri vermeyen onları bir eşya gibi gören her fırsatta bağıran çağıran tipler mi maço oluyor; önce bunun cevabını verelim kendimize.

Eğer 2. söylediğim şık evet doğrudur diyorsanız üzülerek söylüyorum ki toplumumuzdaki bayanların %70'lik bir kesiminin akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum. Sen bayanlarımıza deli mi diyorsun demeyin hayatım boyunca hiçbir ruhsal sorunu bulunmayan bir insana rastlamadım ve bu da diğer sorunlar gibi psikolojik bir rahatsızlık burada kimseye deli damgası yapıştırmıyorum sonra yanlış anlaşılmalar olmasın lütfen. Kendisine hakaret edene üzene bağlanmak bayanlarımızın Sadomazoşizme benzeyen bir duygu durum bozukluğuna hakim olduğunu gösteriyor sizlerin bu konu hakkında farklı görüşleri de olabilir her türlü düşünceye ve görüşe açığım söylediklerimin bilimsel bir araştırması henüz yok psikoloji öğrencisiyim ve birkaç bölüm arkadaşımla bu konuyu araştırmaya karar verdik buradaki raporları kimseye ankette yapmıyoruz sadece fikirlerinize ihtiyacımız var okuyup anlayışla cevaplayan herkese teşekkürlerimi iletiyorum .
Kadınların maço erkek sevmenin nedenleri nedir sizce?