Uzun bir olay ben kısa ve öz anlatıcam bu konuda bana yardımcı olun..
Çalıştım ortamda bir kız var kıdem olarak benden baya üstün (beyaz yaka) ben üretim elemamyım.. Bu kız gelip benim ismimi sordu ben andılırış etmedim 1. ci cevap vermedim 2. vermek zorunda kaldım İSMİMİ.. kızla çalışma olarak aramızda fazla mesafe yok öyle muhabbetlimizde yok.. Sonra 2 3 hafta sonra tekrar geldi ismimle hitap etti ben normal dedim etrafımdaki insanlar farklı anladı.. Ortamda kimsenin İSMİMİ sormaz isimle HİTAP etmez vb.. Sonra 3 kere üst üste göz göze geldik bir elektiriklenme oldu.. Göz bebeklerin büyüdü gördüm.. Benim gölgem agır basıyor o ortamda agır bir insanım.. Ben gıçıklandım.. Bu durumdan.. instagram yazdım İSMİMİ nie sordun ve isimle HİTAP edince yanlış anlaşılmasın vb dedim. Cevap vermedi engel attı sebebi nedir.. Ortalama 2 ay süren bir mevzu.. Kızlar neden böyle yapıyor? Korkuyor mu yoksa kız...
Çalıştım ortamda bir kız var kıdem olarak benden baya üstün (beyaz yaka) ben üretim elemamyım.. Bu kız gelip benim ismimi sordu ben andılırış etmedim 1. ci cevap vermedim 2. vermek zorunda kaldım İSMİMİ.. kızla çalışma olarak aramızda fazla mesafe yok öyle muhabbetlimizde yok.. Sonra 2 3 hafta sonra tekrar geldi ismimle hitap etti ben normal dedim etrafımdaki insanlar farklı anladı.. Ortamda kimsenin İSMİMİ sormaz isimle HİTAP etmez vb.. Sonra 3 kere üst üste göz göze geldik bir elektiriklenme oldu.. Göz bebeklerin büyüdü gördüm.. Benim gölgem agır basıyor o ortamda agır bir insanım.. Ben gıçıklandım.. Bu durumdan.. instagram yazdım İSMİMİ nie sordun ve isimle HİTAP edince yanlış anlaşılmasın vb dedim. Cevap vermedi engel attı sebebi nedir.. Ortalama 2 ay süren bir mevzu.. Kızlar neden böyle yapıyor? Korkuyor mu yoksa kız...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Burcunuz nedir aslan mı
Boga..
Yaşınız kaç
Boğa erkeklerini kadınlar genelde sever
Sevip sevmemesi problem degil. Bu şekilde davranması anormal.. 30
Bakin ben o kadını tanımam etmem ama belliki sizinle flortlesmek istemiş. Yüz verip vermemek size kalmış. Kalbiniz ısınmadıysa yaklaşmazsınız. Kalp işleri bu isler
Sormak istedim sizçe neden böyle bir şey yaptı.. İnstagram sordum engel attı? Sebebi nedir?
Yüz bulamamış sizin ona yurumenizi beklemiş umduğunu bulamamis ve sinirlenmis.
O kişini burcunu biliyor musunuz
Malesef ki bilmiyorum.. Zaten bu durum 2 aylık bir süreç kısa degil. Farkına varmak ve benim o şekilde yorumlamam.. çünkü bazı şeyleri baris belli etti. İnstagram engel atması bir şeyleri gizlmesi kaçması görüyorum ben. Şahsen kendim olsam kaçmam karşı taraftan ister hoşlanayım ister hoşlanmayayım. Direk cevap verirdim..
Umursamayın bu saatten sonra bence. 2 ay sürdüyse şansını denemek istemiş belkide bilemem. Bide çok kafaniza takildiysa bir ara sorun beni yanlış anlamis olabilirsiniz diye burası iş yeri falan diye ben oyle söyledim şeklinde
Sıkıntı zaten iş yeri olması. Benim şahsıma zarar vericek hiç bir şeye müsade etmem.. Ben gölgesi agır bir insanım. O yüzden bu şekilde engel atıp cevap vermemesi. Beni zan altında kalmamı sagladı. Cevap verseydi işi acıga kavuşturup engel atardım. O yüzden bu şekilde yapması 2 mizde zan altında bıraktı..
iş yerinde degil başka yerde olsa farklı olurdu.. Bu saatten sonra görmezlikten gelmek şahsı başka yapabileceğim bişi var mı?
Siz normalde tanışmak ister miydiniz onunla? Yoksa öyle bir düşünceniz olmadi mi hiç?
Görmezden gelip olay hiç yaşanmamış gibi devam etmek en mantıklısı ki başınız ağrımasın. Engel atması onun size karşı boş olmadığını en büyük kanıtı egerki öyle bir amacı olmasaydı ne diyorsunuz siz falan diye tepki gösterirdi kı zaten sizde davranışlarından anlamışsınız. Ağır olmak ciddiyet her zaman önemli. Birde ben hem cinslerimi pek sevmem hepsi düzenbaz :D , ona rağmen iyimser konuşmaya çalışıyorum 😅
Normalde dışarı olsa problem degildi. İş yerinde sevmem böyle şeyleri çünkü ortamda her türlü insan var. Erkek adam kıskanır kıskanmayan adam deyyuzdur. O yüzden uzak durmaya çalıştım aramızda bişiler olmasın die..
Neyden kıskandınız tam olarak?
Yok ben bişini kıskanmadım.. Aramızda bişi olsa orda erkekler ile konuşma erkeklerin onu görmesi vb. Kıskanırdım çünkü erkek kıskanır.. geniş bir insan olmak lazım kıskanmak için..
Çalısan kadinların calışma ortamalarinda hep erkekler olacak tabiki normal . Ev hanımı mi istiyorsunuz
Ben kadının çalışmasına karşı değilim. Erkek içinde çalışması karşıyım..
Dedigim gibi erkekler her çalışma ortamında var örneğin fabrikada çalışan kadın mühendisler vs vs. Tabi sizin düşünceniz bir şey diyemem
Ben tecrübelerime dayanarak konuşuyorum.. Erkeklerin bayanlar hakkında deler düşündü neler dedikodu yaptını görseydiniz bırak çalışmayı.. Nelerden vazgeçerdiniz.. Herkesin düşüncesi yorumu farklıdır... Sadece şunu demek isterim burada degilde başka yerde tanışmak isterdim o şahısla..
Yardım için teşekkür.. En azından bir fikir görüşürüz oldugu için zaman ayırdınız..
Sizin çalışma alanınız neresi?
Erkeklerin bir kadın arkasından neler dusunebilecegini tahmin ediyorum. Ama kadın bundan sorumlu değil cezayı ne ona nede size kesmelisiniz.
Bende teşekkür ederim
Benim üretim çalıyorum. Şahıs mühendis..
Ceza olarak kastın nedir?
Şuanda bişi diyemem. İş başı yaparım o zaman herşey ortaya çıkar. Onun tavrına konuşması göre herşeyimi belirler.. Zıt bir durumla karşı karşıya kalırsam o kaybeder ben degil..
Bende müh mezunuyum. Ne üretimi üzerine fabrikaniz
O kaybeder ben değil gibi beylik laflara gerek yok beyfendi. Şahıs hoşunuza gitmezse konuşmayı uzatmazsınız. Olur biter :))
Ben şunu kastettim. FABRİKA ORTAMINDA benimle zıtlaşma tavrına girerse kastım buydu. Ben bir bayana karşı terbiyesizlik yapmam.
Ev aletleri.. Fırın vb..
Anladım :))
O zaman size kolay gelsin. Siz iyi niyetle yaklasirsaniz beklentisiz o da ters yapamaz böylelikle.
Anladım. Karşı tarafa bişi hissetmedim sürece sıkıntı yok :) teşekkür..
Sizden tekrardan yorum isticek.. 3 gündür çalışıyoruz kizin davranışlarını vb takip ediyorum.. bana sosyal medya dönüş yapmadı. Ve iş yerinde vb konuşmadık.3 gündür gözlem olarak bana karşı bir mahcubiyet içerisinde gibi sürelik yanımda geçen gün de 7 8 kere 3 gündür 4 5 kere geçti.. ve modu çok düşük sinirli gibi 2 3 kez karşı karşıya geldik ben kafamı eğiyorum bakmıyorum.. onun 1 kaç baktıni sezdim. normalde ben uzak durmasını istiyordum.. sanki bende ondan bişi hissetmeye başladım.. ve onunla iletişim geçmem lazım.. veya onunki geçmesini beklemem lazim.. bana bu konuda nasıl yardımcı olabilirisiniz.. fabrika olmasa sıkıntı değil..
uzun süredir siteye girmiyordum şimdi girdim ve yazmışsınız :)) yorumda bulunacağım size
Bir fırsat kollayıp mesela tesadüfenmis gibi bir an içerisinde ona kendinizi açıklayın onun sizinle iletişime geçmesini beklemeyin. Gecmeyecektir büyük ihtimalle. Eğerki bu fırsatı yakalarsanız onun size gösterdiği tavrına göre iletişime devam eder daha yakın ya da samimi davranırsınız
is giris çıkışları bunun için ideal olabilir
Şahıs 3 gündür odadan çok nadir ciktimi gördüm.. işte kafasında nasıl bir ďüşunce var işyeri sonuçta.. ben aramanızda sürtüşme olursa sıkıntı çünkü ben ortamdaki insanlardan farklıyım..(örnek vermek gerekirse normalde bir bayan işyerinde normal bir insan olsa ona her türlü cevap verirdi azina tükürür.. İş den bile çıkartır.. Benim onlardan farkım olduğu için bana cevap veremiyor.. sebebi ise (muhafazakar) olmam.. işte yanıma gelirmi veya benden mi bekliyor.. bilemiyorum..
İşte ona öyle bir şey sormam lazım ki en başta sordum soruyla kendimi sıkıntıya sokmadan niyeti öğreneyim..
işin o kısmında size kalmış. bir gelişme var mi
Dün oldumuz bölüme geldi ama soguk davranıyor arkası dönük yanında arkadaşı bana çok kötü bakıyor. Ortam müsait olmadı sürece benim ona bişi sorma şansım yok. Ancak sorma şeklim eyer İSMİMLE hitap ederse muhabbete girebilirim.. Şimdi eyer bu kız benden RAHATSIZ olsaydı çoktan ayamı kaydırırdı şikayet ederdi düşünüyorum bu kadar sessiz kalması ve benden kaçması.. Benden bişi bekledi gösteriyor.. Sadece sizden benim ona nasıl yaklaşmam konusunda fikir istiyorum hem onu hem kendimi yakmamam lazım..
Inanın kızı tanimadigim için nasıl bir insan bilemedigimden yanlış yönlendirmek istemem. Sonuçta sizinde işiniz söz konusu olabilir. Biraz zamana ihtiyacınız var mutlaka bir ortam sağlanır fırsat bulunur konuşabilmek için.
Evet bügün tekrardan geldiler bırakın benim yanıma gelmeyi alanıma dahi girmiyor arkamda durdu dış tarafta. Bölgeme girmiyor dier mühendisler giriyor bu dışarıda kalıyor.. Anladım ki onun bana karşı bişi var olmasa direk gelir sert sert bakar gider. Ama dışarıda durması bana karşı bir mahcubiyet icerisnde oldugu gösteriyor. Kendimden yola çıkarak şahsen ben olsam bırak yanına gitmeyi önünde geçmem.. Sizin şahsi görüşüz nedir böyle bir durumda olsanız uzak m durursun veya ilgiye devam mı edersin.. Şunu anlamak istiyorum bu kız duygusu var mı yok mu.. Bana karşı.. Kafamı çok karıştırıyor anlam veremiyorum
Olabildiğince uzak durmaya çalışırdım. Duygularım olsaydı böyle yapardım yani çıkarımlarınızda haklısınız.
O yakşamaz ben yaklaşmamam bu böyle gider o zaman :) aslında gidicen catır catır söylücen ama fabrika işte.. 15 sn göz göze geldik olaya bak için içinden çıkamadık 2 mizde.
Bana yardımcı olmam lazım. Ben kendimi ateşe atmadan nasıl konuşmam lazım? Kız hakkında bilgi istersen burcu tavrı ne biliyim her hangi bir bilgi.. Davranış olarak vb..
Herşey bir merhaba ile baslar ve devam eder..
Bence yemek araları iş giriş çıkış saatleri bu zamanlarda bir fırsat kollayabilirsiniz. Yani aslında bu kadar çekinmeye gerek yok aklınızda soru işareti bırakmamalısınız. Merhaba nasılsınız günaydın hiçbişey olmamış gibi sohbet kurun o soğukluğu kırmış olur hemde kendiniz için fırsat yaratmış olursunuz. Aklıma başka bisey gelmiyor çünkü olay da yok ortada tam manasıyla yardımcı olamıyorum bu yüzden.
Ters tepmesinden korkuyorsanız iş yeri diye kızın tepkisi sizi cekindiriyorsa işin sonunu hiç ogrenemezsiniz gibi duruyor :D
ya da engeli kaldırdı mı sosyal medya hesabından bunu kontrol edin ve mesaj atabiliyor musunuz oradan
şu an için halen engelli bende attım ama kaldırdım.. Hafta başından buyana baya soguk Du yanımdan bile geçmiyordu.. 2 gündür ılımlı biraz dün yanıma geldi ama malesef (calışma alanıma dahi girmedi dier mühendis kızlar girdi bu dışarıda kaldı.. Anladım kadar ile zaman istiyor) bügün aynı şekilde yanıma gelmekten çekiniyor.. BİR konuşsa direk konuya girerim ama sanki bana küs veya kırgın gibi kötü bakmıyor.. Bakışlarını yakalıyorum.. BİR kaç sefer denk geldim uzaktan çok bakmıyor.. Şimdi olay sıcak üzerine gidemem ters tepe bilir.. Sana sosyal medyada yazdımı atayım istersen..
olur atabilirsin
dediğim gibi zamanla mutlaka o soğukluk kırılacaktır
göz göze geldiğinizde bakışlarınızı kaçırmayinki konuşmak istediğinizi belirtmiş olursunuz
Özel mesaj ATICAM ama atamıyorum..
Özel mesaj olarak atamıyorum.. Aynen zaman kırılır aceleci olmak istemiyorum. Çünkü karşı tarafın niyeti nedir ve duygusu açması lazım ki bende açayım. Çünkü dışarısı degil fabrika ortamı.. İşimden olmam riski var..
mesaj kutumu açtım
Attım.. Orda hiç bir duygu içerisinde olmadım için kızın kendimden uzaklaştırdı.. Attım mesaj kısaca benden uzak dur.. Diyorum.. Ve sonradan gelişen bazı durumlar benim açımdan..