ESKİ ERKEK ARKADAŞIMIN AMACI NE, NE YAPMALIYIM?

Kendisinden daha yüksek statüde olduğumu biliyor ki bunu asla söz konusu yapmadım. Maddi manevi hep yanında oldum. Çok sevdim bunu biliyor. Birbirimize çok bağlıydık.2 senelik ilişkimiz de 3 kere ayrıldık ve hep dayanamadı şans istedi, kalbime yenik düştüm affettim. Etrafında beni aldatmasada kadın figürleri yani arkadaşları vardı, kadınlar normal arkadaşlık edilecek kişiler değil. Kaç kere uyardım, kendisi sözler verdiği halde barışıyordum yine bir süre geçiyor darlanıyor gibi sanki zorlamışım gibi buna alışık değilim diyerek ayrılmam için manüpüle ediyordu. Yine aynı yaptı, siliyorum siliyorum yetmiyor sana diyerek manüpüle etti bende sen madem böyle mutlusun ben çıkıyorum hayatından dedim. Boş işler yüzünden uyumlu olduğumuz mis gibi ilişkimizi sonlandırmama sebep oldu. Numaramı silmemiş çoğunluk durumlarıma bakıyor. Özlüyorum unutmaya çalışıyorum ama amacı ne bilmiyorum. Benimlede bensiz de olamıyor. Benim bunları hak etmediğimi bile bile neden yapıyor bilmiyorum. Sizce yine yazarsa ilerleyen süreçlerde nasıl bir yol izlemeliyim. Kötü ayrılmadım ama eskisi gibi de acı çekmiyorum.

ESKİ ERKEK ARKADAŞIMIN AMACI NE, NE YAPMALIYIM?