20 yaşında 160 boyunda 54 kiloyum bu arada lohusayım buna rağmen sırf eşim hamileliğimde doğumda ve sonraki dönemlerde bedenimi kusurlu bulmasın diye bakım yaptım. Giyimime, makyajıma dikkat ettim hamilelikte şeker, tansiyon, mide bulantısı, kusma sorunları yaşadım buna rağmen tek bir gün eşime yansıtmadım iyi misin uyicam dediğinde sırf morali bozulmasın, üzülmesin diye gizledim. Herşeyde onu suçlamak yerine hatayı ilk kendimde aradım ama eşim tüm bunları göz ardı edip her tartışmada beni suçladı yapamıyoruz bitsin diyorum boşanmam kimseye bırakmam seni de kendimi de öldürürüm diyor ben seni seviyorum bebeğimiz var burada sen hatalısın burada ben yapmayalım diyorum sinirlenip bağırıyor. Bebek uyuyor yapma diyorum tek derdin bebek onu düşündüğün kadar beni düşündüğünü sanmıyorum diyor ikimizin bebeği bizim canımızdan bir parça sen baba olmak istedin diyorum buna da tepki neyi istemiyorsun beğenmiyorsun diyorum beğeniyorum diyor ilgi gösteriyorum ilgi sorunu değil. Arıyorum gün arasında mesaj atıyorum sabah kahvaltı hazırlayıp işe uğurluyorum akşam geldiğinde kapıda karşılıyorum duşunu hazırlayıp sofrayı kuruyorum duştan çıkar üzerini giydirip çay meyve getiriyorum bebeğime gündüz zaman ayırıyorum sırf kıskanmasın diye emzirme dışında eşim onun sorumlulukları ama artık ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum beni mi istemiyor bebeği mi kıskanıyor akıl sır erdiremiyorum...
Cevabın nedir?
+1 yılçalışmaktan iyice gına gelince böyle oluyor. bende eşime buna benzer bilmeden davranıyorum. işten eve gelince evde biraz sessizlik ve huzur arıyorum küçük kızım zırtbırt uyanıp bizide rahatsız edince huzursuz oluyorum bazen kendimi kaybediyorum iş sitresi anlıyacağın ya da senin ailenin bir yanlışı olduysa onun ceremesini çekiyorsundur
016 Yorumla
Soran+1 yılAilem? Evimi benim ailem dayayıp döşedi asla damat gözüyle bakmadılar ki evlat bildi ailem hala ailemle arası iyi ama bana karşı garipleşti aramızdaki sorunu ailem bilmiyor bile. Üstelik bebek onun bebeği iş stresi falan bahane evde çocuk sesi duyabilmek için çırpınan o kadar aile var ki. Eşime de söylüyorum bir hatam varsa söyle ama yok diyip hayatı zindan ediyor
- +1 yıl
şimdi sana söyliyeceğim bir tavsiye sen arkasında dolandıkça kendini suçladıkca o üstüne çılar. bırak yüz verme eve gelince ev işi yap sen yüz vermez isen o gelir. senin bir suçun yoksa niye kendini suçluyorsun ki dediğim gibi yap bence yinede sen bilirsin
Soran+1 yılBu defa da akşama kadar çalıştım yüzüme bile bakmıyorsun der ama denerim
- +1 yıl
ne zamandan beri evlisin
- +1 yıl
birde eşininle kendi yaşını smylermisin
Soran+1 yılBen 20 yaşındayım eşim 23 olacak 1 yılı geçti evleneli
- +1 yıl
eşin olgunluğa erişmemiş zannediyorum sabırla düzelir inşallah
Soran+1 yılOnun olgunluğa kavuşması benim oğlumu alıp gitmemle olacak gibi
- +1 yıl
sakın ha gitmenle herşey düzelecekmi sanıyorsun. sabır sabır ALLAH BİR HÜKÜM VERENE kadar bekle illaki birşey olacaksa bunun sorumlusu sen olma
Soran+1 yılKalmamla da düzelmiyor ki. Kendi kuzenlerimle görüşmüyorum onsuz bir yere gitmiyorum rızası olmayan giysiyi giymiyorum afedersin rahat mı batıyor
- +1 yıl
ne diyeyim dua et karşına al konuş ya da onunla konuşacak babası ya da kendi annesi ile paylaş tabi onların huyu nasıl bilmiyorum tersde tepebilir
Soran+1 yılAilesini dinlemez
- +1 yıl
görücü usulü mü
Soran+1 yılHayır severek evlendik
- +1 yıl
neden severek evlenenlerde böyle problemler olur anlamoyorum. daha önce onsuz yapamam derler evlendikten sonrs kaçacak delik ararlar. inşallah allah hakkında hayırlı olanını verir gecen hayırlı olsun
Soran+1 yılAllah razı olsun size de hayırlı geceler
En İyi Cevaplar
+1 yılYazdığını dikkatlice okudum , siz kadınlık görevinizi fazlasıyla yerine getiriyorsunuz anlattığınız kadarıyla. Ama bu bir kıskançlık da olabilir hoşgörülü bir şekilde devam ettirin kavgaya ve kavgaya sebebiyet verecek davranışlardan uzak durun kızdırmayin aklınıza kötü birsey getirmeden bekleyin bakalım sorun ortadan kalkacak mı. ..
16 Yorumla
Soran+1 yılDenerim inşallah düzelir işe yarar
- +1 yıl
İçini ferah tut kötü yorumları dikkate alma. Allah yar ve yardımcın olsun. Allah analı babalı büyütsün. Aile olmak zor bunu isteyen ve basaramayan çok insan var değerinizi bilin ☺
Soran+1 yılÖyle ama eşim gözümün önünde bambaşka bir adam oldu bu üzüyor. Rabbim herkesin evladını bağışlasın herkese nasip etsin inşallah evlat bambaşka
- +1 yıl
Erkek askerde değişir evlenince değişir kadının hamileliğin de kendini daha çok belli eder olur böyle şeyler lütfen üstlemeyin. Bir annesiniz oda bir baba bunun tadını çıkarın. ☺
Soran+1 yılDediğiniz gibi olsun inşallah iyiye gider :-)
- +1 yıl
Siz böyle gülün evde pozitif enerji verin umarım hersey gönlünüzce olur 😊
evlilik dediğin tüm sıkıntlılara birlikde göğüs gelmek sen onu üzmemek için içine attın ama o bilmiyor ki srnin onu ne kadar düşündüğünü içini okuyamaz. Boşanma lafını kullanma bile sadece bebeğinizle berabar yeniden başlayın işten geldiğinde bebeğinle birlikte kapıyı açıp babamız gelmiş hoş gelmiş gibi
110 Yorumla
Soran+1 yılOna bir senedir yansıtmadım bile ama hamilelik doğum lohusalık artan sorumluluk ona rağmen yetinmeyip bağırıp çağırmalarına tahammül edemiyorum sesini yükselttikçe bebeğin irkilmesini görmem benim ona olan güvenimi zedeliyor
Soran+1 yılDenerim ama gerçekten dırdır yapan biri değilim
Soran+1 yılOturup konuşuyoruz ama dile getirmedi sorduğumda da yok diyor
Soran+1 yılYok aldatacağını düşünmüyorum 3 buçuk senedir benden başkasıyla görüşmedi konuşmadı onu yapmaz ama sorumluluktan belki de başka bir sebepten ama hiçbir şey söylemeden asabileşiyor :-/
bebeği kiskanmasi dogaldir cogu erkekte olur bu ama piskolojik olabilir
19 Yorumla
Soran+1 yılOna bebeğimizden daha çok zaman ayırıyorum onun evladı sonuçta
Soran+1 yılİlgili ki ben de elimden geleni yapıyorum
Soran+1 yılO benim üzerime geliyor
Soran+1 yılSustukça yoldan çıktı desem ki ilgim saygım sevgim yok hak ediyorum derdim ama kıyamıyorum bile
Soran+1 yılBaşkası olsa boşanmak isterdi herhalde
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı. çocukluk ediyor. kendi de baba oldu farkında değil. hep söylüyorum bu kadar erken çocuk sahibi olmayın diye. bu yaşta daha siz olgunlaşmadan anne baba oluyorsunuz. olan da çocuklara oluyor. 20 yaşında bebek sahibi olunmaz ki. evlenmek için bile erken bir yaş. okul olur iş olur. biraz hayatı tanırsın. çok zor.
13 Yorumla
Soran+1 yılSorun ben ya da bebeğimiz değil ki eşimin değişimi hadi ben çocuğum diyelim o neden bu kafada
Soran+1 yılAynen zor ama oğlumu kucağıma aldığımda herşey daha kolay oluyor
+1 yılEsine sahip cik bebegi kiskaniyor olabilir annelik duygusunu anlayamiyor yuva yikmak bu kadar kolay olmamali onunla tartismadan sakinligini koruyarak konus eger sorun varsa ailelere danisin sozu gecen bir buyukten yardim isteyin ona gore kararlar verin
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki çok sağol Allah razı olsun
Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Vay be hep hayalini kurduğum bir insan gibisin. Ama bunun nedeni erken evlilikten muhtemel. Ama sıkıntıya verme. Biraz zaman geçsin oda hatasını anlar. Onun arakdaşlarından birine bunu anlat o arkadaşıda kocanla konuşsun.
111 Yorumla- +1 yıl
@BryanHawk Evet ama çok küçük çaplı :P
- +1 yıl
@BryanHawk evet
Soran+1 yılErken evlilik mi bilmiyorum ama evleneli 1 yıl 2 ay oldu. Yaparım yemin ederim iş, yemek, ilgi, temizlik, bakım zerre önemli değil yapmak zorundayım Allah'ın emri helalim ama yaptıklarıma rağmen memnuniyetsiz tavırlar sergilenmesi bu zoruma gidiyor. Ayrıca fazla kıskanç ne ben arkadaşlarıyla muhattap olurum ne de o böyle bir şeye müsaade eder. Ki anlatsam aileme anlatardım eşimin arkadaş çevresinin bilmesi doğru olmaz
- +1 yıl
Sana öneririm. Biraz üstüne düşme ilgi gösterme. Eğer ekonomik özgürlüğün yoksa eğer ev hanımıysan kocana bağlı olursun ona karşı bir bağımsızlığın olmaz. Ekonomik özgürlüğün varsa hiç üstüne düşme zaten oda bir şey yapamaz emin ol. Ama yine olmasada yine ilgi gösterme. Çünkü biraz rahat etsin kocan.
Soran+1 yılDenerim inşallah işe yarar
Soran+1 yıl@Lazzinnyo Umarım oğlumuza bağlanır umarım eskisi gibi kapıyı açtığımda tebessümle içeri girer ve inşallah keşke demek zorunda kalmam çünkü iyi kötü ne olursa olsun ben onu çok sevdim o da beni sevdi bana anneliği Rabbim nasip etti ama o duyguya eşim vesile oldu inşallah her şey düzelir
- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılSeni senden daha iyi anlayana dua et , sen iyi bir eş iyi bir annesin hayırlısı dile Allahtan sabret , senin için dua edicem
111 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun bu mübarek ayda duanda eksik etme en çok bebeğim için dua et olur mu Rabbim gönlüne göre versin inşallah
- +1 yıl
Esram var benim allahıma şükürler olsun :) Dualarım seninle senden de allah razı olsun abla
Soran+1 yılRabbim kimsenin bozmasına fırsat vermesin sizi birbirinize bağışlasın inşallah
- +1 yıl
Esram :( amin abla allah razı olsun , maviş pembiş patik bile aldık :)
- +1 yıl
Mübarek ay?
Soran+1 yıl@ZerdüştKürtKızı Peygamber Efendimiz HZ. MUHAMMED (sav) in doğduğu Rebiulevvel ayındayız.
Soran+1 yılBebek huzurdur yapsın ona da moral olur :-) Oğlumun sarı patikler yelekler atkı bere hırka derken dolabı yarıladı darısı başınıza inşallah
- +1 yıl
Amin abla :) minicik minicik elleri :)
Soran+1 yılGece uykusu uyutmuyor ama o bile güzel :-)
- +1 yıl
Allah analı babalı büyütsün :)
Soran+1 yılAmin cümlemizin inşallah :-)
+1 yılValla çözemedim... Allah yuvanızı bozmasın.. Sakin ol
15 Yorumla
Soran+1 yıl1 senedir susup alttan almaktan bıktım bebeğim için susuyorum ama gücüm kalmadı
- +1 yıl
Üzme kendini bacım..
Kardeşim ne bilim eşini ele al yani bunu nasıl yapcagını bilmiyorum ama bunu yap bir şekilde ele al eşini... Yani... Biraz daha değer ver ne bilim hediye al..
... yani yüzüne şunu söyle.. Bak ben seni seviyorum böyle yapma bagırma cagırma yani çok tatlı sözlerle kendine al eşini
Soran+1 yılYaptım askere gitti kulağımdaki küpeyi satıp yolladım. Sürekli alttan aldım özür diledim hediye aldım evlilik resmimizi karakalem çizdirdim doğum gününde ufak bir çocukmuş gibi pasta yapıp mumlarını üflettim hediyeler aldım ama olmuyor boşanalım bitsin dedim öldürürüm başkası sana dokunamaz diyor o zaman sorunumuzu çözelim diyorum ona da gelmiyor ki
- +1 yıl
Sabret kardeşim ne boşanması
.. İnşallah yola gelcek sabır sabır herşey...
.. Allah yuvanızı çok mutlu etsin..
Eşin inşallah düzelir
Soran+1 yılBen de anne baba evladıyım ne suçum var yaptığımın çeyreğini yapmayıp el üstünde olan kadınlar var. Benimle de yapamıyor bensiz de yapamıyor ne istediğini anlayamıyorum
Yazık sana hizmetçi olarak görüyor seni cahil demek ki
120 Yorumla
Soran+1 yılHizmetçi olma değil mesele eşim yaparım bu asla sorun olmaz ama bana kötü davranmasını anlayamıyorum
Soran+1 yılBebek olmasa bir dakika bile düşünmeden ayrılırdım ama bebeğimiz var
Soran+1 yılAyrılırsam oğlumu asla vermez ki bana.
Soran+1 yılVermez. Ne benden ayrılır ne de bebeğimi verir az çok tanıdım onu. Boşanma dediğim an deliriyor asla vermez oğlumu
Soran+1 yılİlgilenmek zorundayım Allah'ın emri. Ailem duyarsa eşimle araları açılır iyi olmaz
Soran+1 yılSen benim yerimde olsan ne yapardın?
- +1 yıl
Eşimle konuşurum anlamazsa kestirip atarsa ailemle konuşurum gerekirse onun ailesiylede konuşurum baktım hala aynı anneme babama söylerim ayrılırım yürümüyor derim kimse kimsenin kölesi olmak için evlenmiyor peygamber efendimiz eşlerine böylemi davranıyordu madem öyle okuyun öğrenin
Soran+1 yılPeygamber Efendimiz (sav) yolunda kim ilerliyor? İnsanlar kız çocuklarını diri diri toprağa gömerken Peygamber Efendimiz kızı Hz. Fatımayı omuzlarına alıp Mekke sokaklarında gezdirmiş benim eşim omzuna almayı geçtim kucağına adam akıllı almıyor. Bitsin boşanalım dediğimde adamın kafası sana kimse dokunamaz'a gidiyor. Ben daha ne anlatayım
Soran+1 yılKuran okuduğumda oturup dinler, meallerini okur bilmediğini sorar aslında ama hamilelikten sonra bana bebek olunca da ikimize karşı anormalleşti
Soran+1 yılBilmiyorum inşallah düzelir eskisi gibi olur
Soran+1 yılAmin inşallah.
Muhtemelen bebeği kıskanıyor ne yazikki atlatır zamanla
110 Yorumla
Soran+1 yılOnun bebeği ama ki ona gösterdiğim ilgiyi bebeğimize bile göstermiyorum
Soran+1 yılBebeği seviyor hakkını yiyemem bu konuda ama pek ilgili olduğu söylenemez akşamdan akşama kucağına alır 5-10 dakika kucaklayıp bana uzatır
Soran+1 yılBiz eşimle sevgiliydik 2 sene konuştuk nişanlı kaldık ben aslen Kürdüm eşim Karadenizli bunu dile getirdim elim yüzüm boyum kilom bu evlenince beklentin değişmesin benden yana bir şikayetin olursa yalnızken söyle dedim yani herşeyi konuştuk ama şu an tam tersine boşanmıyor babamlara gitmek dışında evden bile çıkmam sebep ne bilmiyorum ama sabrım iyice taştı
Soran+1 yıl45 günlük
Soran+1 yılMaddi durumla alakası yok çok şükür evimiz var maaşı yetiyor alyansım bebeğimin altınları dışında tüm takılarımı eşime verdim sırf sıkıntı çekmesin diye sorun para değil fazla rahat
Allah yardımcın olsun nediyelim inşallah bir an önce kendine gelir
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah
bebeğe çok fazla ilgi gösterdiğini düşünüp kıskanıyor yazdıklarında belli
19 Yorumla- +1 yıl
kendi çocuğu neden kıskanıyor ki. bence çok bencilce bir tavır sergiliyor. Eşini asıl şimdi el üstünde tutması gerekirken yaptığına bak. bence cahil biri daha olgunlaşamamış
- +1 yıl
Allah sizinde yardımcınız olsun ozman
Soran+1 yılGündüz oynuyorum bebekle akşam emziriyorum temizliği falan onun dışında tüm zamanımı eşime ayırıyorum
Soran+1 yılOraya da gitmiyor denedim
Soran+1 yılAmin inşallah
1 aySadakat ve Dürüstlük her zaman en iyisidir ama Göül Bağı'da olmadığında pek bir işe yaramıyor o ilişki, bunu kesinlikle söyleyebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHem erken evleniyor hem de hemen cocuk yapiyorsunuz bir de boyle adamlari cok ariyor musunuz?
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın abi
+1 yılCok uzun okumadim ama kocan seni aldtacak onu bil ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman da Allah sorsun hesabını Rabbime havale eder oğlumla yolumu çizerim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOzaman niye evlendin ey akilsiz. gencliginin baharinda
04 Yorumla
Soran+1 yılSevdim.
Cevap sahibi+1 yılSevmek yetmiyo iste. bende bir kizi sevdim kizin kafa dank etti noluyoz ya ben gencligimi yasamak istiyorum 22 yasinda ne sozu dedi. catt tekmeyi basti
Soran+1 yılO benim için bambaşka gelip şu dakika özür dilese asla kıyamam affederim çünkü onu gerçekten çok seviyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladim. peki sevmeye devam et o halde bisey diyemicem. iyi sevmeler
+1 yılne adamlar var ya. Tam dayaklık
13 Yorumla
Soran+1 yılArada bebeğim var. Kötü bile olsa laf edemem bana evlat verdi sonuçta... Ama yemin ederim artık kaldıramıyorum yaptıklarını kötü, ilgisiz, bakımsız, maddiyatı sorun yapan bir kadın değilim ki amacı ne
- +1 yıl
Eşinin tahsili nedir. Allah büyük bir sınavla sınıyor seni.
Soran+1 yılÜniversite 2 yıllık makine bölümü. Sorunu ne onu anlayamıyorum beni istemiyor desem boşanmayı da kabullenmiyor
+1 yıldeğişik
112 Yorumla
Soran+1 yılHem de baya değişik
- +1 yıl
belki artık çocuk sahibi olmanın psikolojosini tam kaldramadi. buyuk bir sorumluluk sonuçta
Soran+1 yılBen sorumluluk alsın demiyorum ki herşeyiyle ilgileniyorum tek yapacağı 10 dakika kucaklayıp yatağına bırakmak bunu ufak bir çocuk bile yapabilir
- +1 yıl
çocuğu hiç sevmiyomuki
Soran+1 yılSeviyor ama ilgilenmiyor 10 dakika kucaklasa daralıyor
- +1 yıl
sorumluluğu kaldramyo sanırım
Soran+1 yılİstemeseydi o halde ben tek başıma dünyaya getirmedim ki sonuçta
- +1 yıl
haklsn kesinlikle haklisin ama isterken bu psikolojiye girecegini tahmin edemiyodu bir iki ay sabret bakalım atlatr heralde
Soran+1 yılBilsem bir iki aya düzelecek sesimi bile çıkarmam
- +1 yıl
sabrn sonu selamet ablacm :)
Soran+1 yılİnşallah öyledir inşallah düzelir
- +1 yıl
:))
Belki sivil ortamla ilgili sorunları vardır
07 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum ama
Soran+1 yılPeki çok sağol
Soran+1 yılYine de Allah razı olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak çözüm değil!
05 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum hele ki arada bebek oldu mu hiç değil ama başka çare de yok
- +1 yıl
Tek care zamana bırakmak
Soran+1 yılAynen öyle zaman ben de zamana bıraktım güne oğluma alışveriş yaparak başladım eşim bile moralimi bozamaz bu durumda
- +1 yıl
Ne guzel :) Allah anami. babalı büyütsun bu arada. Bide surekli empati kurmaya çalışmalısınız esinizde sizde
Soran+1 yılBen mükemmel bir eş olamayabilirim ama eşime karşı gerçekten ilgiliyim şu an sorun bebeğimiz de olabilir ben oğluma zaman ayırıyorum eşime de ilgi gösteririm ama oğlumun şu an bana babasına ihtiyacı var babası toparlanana kadar oğlumla yalnız ben ilgilenicem
Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. Ablan var mı senin :)
11 Yorumla
Soran+1 yılAblam abim yok maalesef
+1 yılbebegi kıskanıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun bebeği üstelik bana ihtiyacı var eşimle de ilgileniyorum
- +1 yıl
tamam da ne diyebilirim başka biri olacak hali yok. Düzelir iş güç sıkıntısı olabilir çocuk psikolojisini bozmuş olabilir herşey mümkün açık açık konuş niye böylesin de sorunlarını paylaş dürüst açık ol de
+1 yılEşin tam bir mal
01 Yorumla
Soran+1 yılKötü de olsak oğlumun babası ağzını bozma nolur
+1 yılOkuyamadım
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!