NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR? AMACI NE?

20 yaşında 160 boyunda 54 kiloyum bu arada lohusayım buna rağmen sırf eşim hamileliğimde doğumda ve sonraki dönemlerde bedenimi kusurlu bulmasın diye bakım yaptım. Giyimime, makyajıma dikkat ettim hamilelikte şeker, tansiyon, mide bulantısı, kusma sorunları yaşadım buna rağmen tek bir gün eşime yansıtmadım iyi misin uyicam dediğinde sırf morali bozulmasın, üzülmesin diye gizledim. Herşeyde onu suçlamak yerine hatayı ilk kendimde aradım ama eşim tüm bunları göz ardı edip her tartışmada beni suçladı yapamıyoruz bitsin diyorum boşanmam kimseye bırakmam seni de kendimi de öldürürüm diyor ben seni seviyorum bebeğimiz var burada sen hatalısın burada ben yapmayalım diyorum sinirlenip bağırıyor. Bebek uyuyor yapma diyorum tek derdin bebek onu düşündüğün kadar beni düşündüğünü sanmıyorum diyor ikimizin bebeği bizim canımızdan bir parça sen baba olmak istedin diyorum buna da tepki neyi istemiyorsun beğenmiyorsun diyorum beğeniyorum diyor ilgi gösteriyorum ilgi sorunu değil. Arıyorum gün arasında mesaj atıyorum sabah kahvaltı hazırlayıp işe uğurluyorum akşam geldiğinde kapıda karşılıyorum duşunu hazırlayıp sofrayı kuruyorum duştan çıkar üzerini giydirip çay meyve getiriyorum bebeğime gündüz zaman ayırıyorum sırf kıskanmasın diye emzirme dışında eşim onun sorumlulukları ama artık ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum beni mi istemiyor bebeği mi kıskanıyor akıl sır erdiremiyorum...
NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR? AMACI NE?