Nolur okuyun yardımınıza ihtiyacım var vicdan azabından öleceğim sizce ben haksız mıyım 😭😭😭😭?

Erkek arkadaşımla bir eğitim sitesinde tanıştık KPSS sorularıma yardımcı oluyordu bir ay sonra benle ciddi olarak tanışmak istediğini söyledi. Hemşehriyiz ama o başka şehirde öğretmen. ona çok bağlandım sanaldan olsa bile, ne bileyim deli gibi aşık oldum onu düşünmediğim bir anım olmadı çok değer verdim üzmemek için çok çabaladım. Sadece sosyal medya hesabındaki fotoğraflarını gördüm bana foto hiç göndermedi. Benle niyetinin evlilik olduğunu söyledi ilk görüşmemiz kafede olacaktı bir bahane buldu ve iptal etti. Çalıştığı yere gitti bir ay sonra tekrar geldi şimdi görüşmeyelim senin sınavın var kafan karışmasın dedi. Sonra ben ona yakın olmak için onun olduğu şehrin 200 km ötesine atandım sen gel orada görüşelim dedi gittim hadi gel ben senin için hayatımı 1000 km öteye getirdim sen 200 km gelmiyorsun tek bahanesi kilo vereyim ve dişimde sarılık var biraz fırçalamam lazım sonra dedi ve dedi sen gel benim şehrime yetmedi bir gün Cem adrianın gelemem diyorum öf öf sen gel diyorsun şarkısını gönderdi. Bu kadar özel günler geçti bir tane dahi hediye almadı ben ona cüzdanımda kalan son parayla en güzel en pahalı hediyeyi aldım gönderdim. Telefonuna beni baş harflerimle kaydettiğini gördüm mesela benim adım Ayşe güzel ise AG diye kaydetmişti. Yıkıldım resmen. Sonra bir gün Facebook’ta sekiz tane kadını takip ettiğini gördüm neden bunları takip ediyorsun dedim hiç alakam yok bilmiyorum onlar nasıl oraya gelmiş dedi. Neyse bunu da unuttum çık seviyorum ya Telefonda sadece bir defa konuştuk hep mesaj Bende artık ciddiyetine inanmadığımı ve ondan ayrılmak istediğimi söyledim bir hafta boyunca Her yerden engelledim WhatsApp‘ta bir arkadaşının numarasıyla grup kurarak iletişime geçti. Ne yaptı ne etti beni ikna etti tekrar başladım Ben de artık tamamile ayrılma kararı aldım bu olaydan yaklaşık bir ay sonra sözleneceğim her şey buraya kadarmış dedim her yerden engelleyip numaramı değiştirdim. Bu yalandan başka çarem yoktu Ben ona iyi davranırken ona çok değer verirken iyiliğe karşı kötülük yapmasına gerçekten artık dayanamadım. Ama ayrılırken ses gönderdi hep Çok ağlıyordu ama aşırı derecede. Bir ay sonra benle uğraşmaktan vazgeçti. Ayrıldıktan altı ay sonra fake Facebook hesabı açtı ve Facebook’taki bütün gönderilerimi beğendi hiçbir şekilde mesaj falan atmadı onu niye yaptı onu da anlamadım. Ve ayrılalı bir yıl iki ay oldu. Ben onu hala ilk günkü gibi çok seviyorum unutamıyorum her gün ağlıyorum. Bu zamana kadar profillerine bakmamaya söz vermiştim ama dün baktım iki tane kızı takip ettiğini gördüm nedense kıskandım şu aklıma geliyor eğer beni gerçekten sevseydi bir şekilde beni bulur iletişime geçerdi ev adresime kadar biliyor. her gün ağlamaktan korkuyorum bu kadar düşünmekten kötü bir hastalığa yakalanayım içimden bir ses diyor ki sen ona haksızlık ettin Lütfen yorum yazın ne yapabilirim ne yapayım haksızlık mı ettim ona çok üzgünüm 😭
Nolur okuyun yardımınıza ihtiyacım var vicdan azabından öleceğim sizce ben haksız mıyım 😭😭😭😭?