Erkek arkadaşımla bir eğitim sitesinde tanıştık KPSS sorularıma yardımcı oluyordu bir ay sonra benle ciddi olarak tanışmak istediğini söyledi. Hemşehriyiz ama o başka şehirde öğretmen. ona çok bağlandım sanaldan olsa bile, ne bileyim deli gibi aşık oldum onu düşünmediğim bir anım olmadı çok değer verdim üzmemek için çok çabaladım. Sadece sosyal medya hesabındaki fotoğraflarını gördüm bana foto hiç göndermedi. Benle niyetinin evlilik olduğunu söyledi ilk görüşmemiz kafede olacaktı bir bahane buldu ve iptal etti. Çalıştığı yere gitti bir ay sonra tekrar geldi şimdi görüşmeyelim senin sınavın var kafan karışmasın dedi. Sonra ben ona yakın olmak için onun olduğu şehrin 200 km ötesine atandım sen gel orada görüşelim dedi gittim hadi gel ben senin için hayatımı 1000 km öteye getirdim sen 200 km gelmiyorsun tek bahanesi kilo vereyim ve dişimde sarılık var biraz fırçalamam lazım sonra dedi ve dedi sen gel benim şehrime yetmedi bir gün Cem adrianın gelemem diyorum öf öf sen gel diyorsun şarkısını gönderdi. Bu kadar özel günler geçti bir tane dahi hediye almadı ben ona cüzdanımda kalan son parayla en güzel en pahalı hediyeyi aldım gönderdim. Telefonuna beni baş harflerimle kaydettiğini gördüm mesela benim adım Ayşe güzel ise AG diye kaydetmişti. Yıkıldım resmen. Sonra bir gün Facebook’ta sekiz tane kadını takip ettiğini gördüm neden bunları takip ediyorsun dedim hiç alakam yok bilmiyorum onlar nasıl oraya gelmiş dedi. Neyse bunu da unuttum çık seviyorum ya Telefonda sadece bir defa konuştuk hep mesaj Bende artık ciddiyetine inanmadığımı ve ondan ayrılmak istediğimi söyledim bir hafta boyunca Her yerden engelledim WhatsApp‘ta bir arkadaşının numarasıyla grup kurarak iletişime geçti. Ne yaptı ne etti beni ikna etti tekrar başladım Ben de artık tamamile ayrılma kararı aldım bu olaydan yaklaşık bir ay sonra sözleneceğim her şey buraya kadarmış dedim her yerden engelleyip numaramı değiştirdim. Bu yalandan başka çarem yoktu Ben ona iyi davranırken ona çok değer verirken iyiliğe karşı kötülük yapmasına gerçekten artık dayanamadım. Ama ayrılırken ses gönderdi hep Çok ağlıyordu ama aşırı derecede. Bir ay sonra benle uğraşmaktan vazgeçti. Ayrıldıktan altı ay sonra fake Facebook hesabı açtı ve Facebook’taki bütün gönderilerimi beğendi hiçbir şekilde mesaj falan atmadı onu niye yaptı onu da anlamadım. Ve ayrılalı bir yıl iki ay oldu. Ben onu hala ilk günkü gibi çok seviyorum unutamıyorum her gün ağlıyorum. Bu zamana kadar profillerine bakmamaya söz vermiştim ama dün baktım iki tane kızı takip ettiğini gördüm nedense kıskandım şu aklıma geliyor eğer beni gerçekten sevseydi bir şekilde beni bulur iletişime geçerdi ev adresime kadar biliyor. her gün ağlamaktan korkuyorum bu kadar düşünmekten kötü bir hastalığa yakalanayım içimden bir ses diyor ki sen ona haksızlık ettin Lütfen yorum yazın ne yapabilirim ne yapayım haksızlık mı ettim ona çok üzgünüm 😭
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Siz kadınlar ne zaman doğru kişiyi seviceksiniz hep at y@rr@klarına denk geliyonuz bunun mağdur olmaya mahkumsunuz
Doğru kişi olduğunu bilemiyorsun ki aşık edene kadar sana mükemmel davranıyor aşık ettiği andan itibaren kendisi oluyor
Valla hiç yaşamadığım bir şey bu aşk ilişkisi ama herşeyin bir çözümü vardır senin durum çok farklı uzak mesafe ilişkiside mutlu olamazsın zaten nasıl biri olduğunu bilemiyosun diyosunda bu da senin sorunun senin karşındakini tanıyamaman öngörememen yani bi denetle karşına çıkan kişileri öğle saldım çayıra ilişkimi olur
Haklısın çok
Tam işe abla bundan sonra daha dikkatli olursun hadi iyi şanslar
Allah razı olsun dua et kardeşim
Kankam sen iyi misin yaa olaya bak s. k kafali birine aşık olmuşsun da eleman seni sallamıyor pek demek ki hâla nesini unutamıyosun onu anlamadım seni seveni zehir olsa da yut seni sevmeyeni bal olsa da unut demişler.
Dimi işte hala neyini unutamıyorum bende anlamıyorum neden bu kadar Özlem neden bu kadar sevgi. Bir psikoloğa anlattım müzik aç oyna ondan kurtuldun diye dedi ama ben neden böyle hissetmiyorum 😞😞😞
Hayır sen ona haksızlık etmemissin o sana haksızlık etmiş seni kğçük gömüş küçümsemiş senin bir alakan yok gerçekten seven adam napar neder bulur buldurur yani kendini üzmenşn canını skmanın bir anlamı yok
Yalan söyledim ya sözlendim dedim o çok yakıyor canımı niye söyledim diye ama vallahi başka çarem yoktu bir insan iyilik yapan birine bunları yapar mı bazen diyorum ki beynim bana oyun mu oynuyor acaba çok mu kötü bir insanım ben. Peki ayrılırken niye o kadar çok ağladı o da hiç aklımdan çıkmıyor 😞😞😞
Senin yalan söylemen normal yani takmana bile gerek yok
Emin ol o sahte gözyaşalrıdır şhsen ben artık inanmıyorum beni aşktan falan souttular
Peki onun ağlaması 😭 hiç kulaklarımdan gitmiyor hiç
Götürcen mecbur ne kadar çok takarsan okadar çok üzülürsün
Bir insan nasıl sahte ağlar ya. Ya ben çok safım ne bileyim ne zaman geçecek bu acı ne zaman😭😭😭
Onu biriyle unutmam lazım başka biriyle güzel günler geçirmen lazım onu unutman için gerçekten alınma ama safsın yaa adam kim bilir senin gibi kaç taneyi kandırmış sen hala ordasın o dünyadan vazgeç bnce
Safım evet haklısın çok. İlk sevdiğim kişiydi dünyam olmuştu ama benim düşündüğüm gibi çeyreğini düşünmedi eminim ve Allah beni korudu ondan da eminim ama niye unutamıyorum bilmiyorum. Başka biriyle arkadaşlığa başlamak istemiyorum hiç güvenemiyorum yine hayal kırıklığı olacak diye
Öyle birşey olmaz düzgün efendi
Hemen sana yavşamasına izin verme
İstersen özelde konuşalım
İstek at
Olmaz sağol sosyal medyadan konuşmaya tövbe ettim bana göre değil aman çok kötü ağzım yandı çok 😞
Geeçkten senin adına çok üzüldüm
Sağol dua et belki senin duan kabul olur onu unutayım yoldan geçen bir insan gibi olsun benim için 😔
Boşver bence üzülme böyle şerefsizler yüzünden kimse kimseye güven vermiyor
Evet haklısın kimseye güvenmiyorum zaten ama tek isteğim içinde Allah korkusu olan biri karşıma çıksın beni benden daha çok sevsin ve kaderim olsun, ben onun değerini çok bilirim ne istese yaparım tek isteğim bu Allahtan
Kaç yaşındasınız
Kb sizden çok çok özür diliyorum
26 niye ki özür
Ben bir bayana yaş sormamda oyüzden
Nerelisiniz peki
Antep
Yakınmışız baya
Ama Kütahya’ya atandım 2 yıldır memlekette değilim. Niye siz nerdesiniz ki
Bende şanlıurfalıyım
İstanbul'a atandım
Hmm Allah muvaffak etsin
Amin cümlemize ne işle meşgulsunuz
Üniversite de hocayım. Öğretim görevlisi yani. Siz de mi eğitim alanı
Yok ben gastronomi
Ben antalyadaydım isttanbula verdiler beni
Gastronomi aşçılık gibi bişey mi biliyorum ama emin olamadım
Evet aşçıyım
Maşallah
Aynen maşallah çok seviyorum mesleğimi 🙂🙂
Ne güzel Allah muvaffak etsin
Sağol teşekkür ederim çok sıcak knlısın
Teşekkür ederim
Rica ederim
Tanışmış gibi olduk
Sen benim öğrencilerim kadarsin o yüzden böyle tanışma gibi oldu yani öğrencilerim senin yaşlarında. Yoksa ben kimseyle böyle konuşmam
Tam abla
Kolay gelsin danq
Teşekkürler sana da
Ağa çok uzun ama yazık olmuş büyük ihtimal evli gibi
Sen takıntı yapmışsın böylesini ilk defa duydum kızım manyak mısın adamın umrunda bile değilsin unut artık unuttt geçmişte kaldı bitti gitti. Kim bilir kaç tane kadınla görüştü tıpkı senle olduğu gibi
Yok ben ona sözleneceğim dedim ya onu çok vicdan yapıyorum bir de çok ağladı ağlama sesleri kulaklarımdan gitmiyor 😞😞
Timsah gözyaşları.. seni o kadar umursasaydı bir hediye alırdı seni görmeye gelirdi hiç gelmemiş bile objektif bakamıyorsun
Annemde senin gibi diyo. Bir insan yalandan nasıl ağlayabilir ben mi safım 😞 o ağlaması bitirdi beni. Madem sevmiyor niye bu kadar ağladı peki of ya
Evet yalandan ağlayabilir zor bişey değil. Hem şunu unutma anneler asla bu konularda yanılmaz
Sevmiyorsa yalandan neden ağlar peki. Gerçekten tecrübem yok bu konularda o benim ilkimdi herşeyimdi😭😭
Bak bazı erkekler hırs yapar bir kadını elde etmek onlar için zaferdir. Ama sen onun başarısına engel oldun reddedilmek gururunu kırdı ondan. Canım benim hiçbişey senden önemli değil o güzel canını sıkma daha fazla herşey geçer
Elde etmişti beni ben onu çok seviyordum bunu biliyordu kötü anlamda ilişkimiz olmadı zaten bir kere bile yüzünü görmedim peki madem hırs ayrıldıktan sonra niye hiç iletişime geçmedi 😞😞
Hayır sen kesinlikle haklısın sakın haksız olduğunu düşünme, konuşmayı kesmekle de en doğrusunu yapmışsın..
Sözlendim dedim yalan söyledim ya ondan dolayı vicdanım çok rahatsız. Ama neden o kadar çok ağladı o hiç çıkmıyor aklımdan
Çok uzun ama okudum senin için kız bir yılı geçmiş ya biraz da karı kız ayakları var gibi görünüyor unut onu bence
Var karı kız biliyorum ama neden unutamıyorum neden 😞
Zor ya unutmak öyle kolay mı sevmişsin dğeer vermişsin ama bir şekilde artık olmadığını kabullenmen lazım hayatına bakman için
Nasıl ama nasıl ayrılalı 1 yıl 1 ay oldu nasıl hala ilk günkü gibi.
Çok zor Allah sabır versin
😭😭😭😭
Aynen aynen
Yorum yapmak Zorunda değilsin 😔
Kanka bukadar uzun yazılmaz ya ya
:( üzüldüm
Ben napıcam hiç bilmiyorum geçmiyor bu acı hiç geçmiyor. Onun nasıl kalbi var hiç düşünmüyor mu beni hiç aklına gelmiyor muyum hiç özlemiyor mu 😭 delircem ya