Sizce ölümü hak ediyor muyum?

13 yaşından beri çevrem sebebi ile hep vurdu kırdı işleri yaptım. Anormal seviyede iriyim ve uzunum. Hayatım boyunca sayısız insanın canını yaktım kemiklerini kırdım. Yeri geldi torbacıya yeri geldi sapığa yeri geldi zalime kim olursa olsun vur dediklerine vurdum. O kadar çok yanlış şeyler yaptım ki o kadar insanın canını yaktım ki inanın aynaya bile bakamadığım zamanlar oldu. Hala o yalvarışlar aklımda. Hiç insan öldürmedim. Ama yanımdakiler öldürdü ve kimisi hapse kimisi mezara girdi. Bu ortamdan kurtulacağım diye küçük bir üniversitenin işe yaramaz bir bölümüne attım kendimi. Maalesef çevrem burada da peşimi bırakmadı. Ama ben her seferinde reddettim onları. O zamanlarda işte bir kızla tanıştım görseniz melek gibi çok masum. O kadar çok sevdim ki yemin ediyorum öl dese ölecek seviyede bağlandım. Yani benim hayatımdaki kirlenmemiş masum olan tek şey oydu. O kadar çok bağlandım ki artık o olmadan nefes alamaz hale geldim. Sonra tabi her güzel olan şeyin sona erdiği gibi büyü gibi güzel günler bozuldu ve maalesef sevdiğim kızın beni defalarca aldattığını öğrendim.Öyle ki gündüz yatağıma giren kız geceleri başkaları ile konuşuyor, bir tanesi ile sevişiyor. Ben bunu öğrendim işte ayrıldım kıyamadım ona ama canımı yakmak için kullandığı herkesin canını yaktım. Liste yaptım içinde polisine kadar 10 tane adam vardı. Hepsinden aldım intikamımı. Kendisi öğrenmesin diye elimden geleni yaptım öğrenmedi zaten.Öyle bir yıl kadar pek dışarı çıkmadım nefes dahi alamıyordum. Sonra bu geri gelmeye çalıştı dayanamadım affettim. Yine uzunca bir zaman güzel gitti. Ama hani derler ya alışmış kudurmuştan beter bu yine aynısını yaptı. Ben yine karışmadım bu sefer intikamda almadım kimseden. İçime attım. Geçmişim tekrar geldi bu sefer reddetmedim. Eskisine nazaran daha çok kötülük yaptım.4 yıl devam etti bu. Şimdi her şeyi bıraktım ama aklımdan çıkmıyor yaptıklarım geceleri uyuyamıyorum. İntiharın eşiğindeyim. Şimdi size sorum sizce ben ölmeyi hak ediyor muyum? Kendimi öldürmeli miyim?
Sizce ölümü hak ediyor muyum?