Beni yargılamadan dinleyecek olan var mı evet biliyorum yanlış yapıyorum ama yol gösterin nolur?

Eski sevgilim 4 senelik arkadaşımdı 4 ay kadar sevgili olduk beni terk etti evlendi ama biz onunla ortak iş yapıyoruz işimiz Şu an hala beraber karısını sevmediğini ve beni sevdiğini söylüyor gel gitleri var ve evliliğinin gerçek olmadığını söylüyor annesine soruyorum mutlu mu diye ben gerçekten seveni biliyorum onların arasında sevgi yok diyor buluşuyoruz mutlu ediyor ayrılıyoruz beni hiç takmıyor umursamıyor bugün buluşalım dedi mesela hiç whatsappa dahi girmiyor birde kanser şüphesi var ben ne yapmalıyım? Yaptığım yanlış biliyorum ama ondan koparmıyorum kopmak çok istiyorum uzaklaşıyorum sonra o geliyor yine yenik düşüyorum 🥺 şimdi bıraksam beni hasta bıraktı diyecek ama yanında olmama dahi müsade etmiyor ki en azından eski bir arkadaşı olarak işi ayırmayı kendime yeni iş buldum diyip bırakmayı düşünüyorum paramı da alamıyorum doğru düzgün zaten bu adamdan nasıl vazgeçerim? Vazgeçince sanki dünya basıma yıkılıyor herşey anlamsız oluyor gibi geliyor kaç kere ailenle gelip konuşacağım evliliğim gerçek değil diye dedi ama hep Birseyler çıktı gelemedi ben ne yapmalıyım.
Beni yargılamadan dinleyecek olan var mı evet biliyorum yanlış yapıyorum ama yol gösterin nolur?