Eski serserilerden kim kaldı... eski kulağı kesiklerden.. eski psikopatlardan... eski eşkıyalardan.. veya şehir magandası.. ellerine kan bulaşmış biri olabilir.. veya mafya mufya tayfası belki de.. kelime çok önemli değil... Partnerinizin , geçmişinin oldukça karanlık olduğunu öğrendiğinizde tepkiniz ne olur? Terk mi edersiniz.. Olduğu gibi kabul mu edersiniz? İlla bir erkek değil, bir kadının da geçmişi karanlık olabilir...
Sevgilinizin / eşinizin geçmişinin karanlık olduğunu veya eski bir suçlu olduğunu öğrenirseniz ne yaparsınız?
karanlık olması sadece bunlarla değil içici olduğunu da düşünürsek önceden içiçi bi arkadaşım vardı benden hoşlanıyordu falan onu bırakacağını söyledi ben ona inanmadım çünkü benim babamda babam içiydi asla bırakmadı bıraktım diyordu ama bırakmadı arada içiyor Öyle insanlar kolay kolay bırakamazlar evet destek var yardım şart aldıkları kadar da emin olun nefsine hakim değiller
evet düzenli içicilerin tamamına yakını ara sıra bile olsa yine kullanıyor maalesef ki.. benim de bildiğim bu tip insanlar var.. istediği kadar bıraktım desin.. benim de kabul edemeyeceğim bir şey.
Normal üstü psikopattim. 10 senedir çok düzgünum. Kavga bile etmedim hiç. Ama gel gelelim adım çıkmış. Hala korkuyorlar benden. Önyargılarıni yikamiyorum insanların. Biriyle tartışma yaşadım. Suçlu karşı taraf, hakim eski olaylarımi görünce beni suçladı. Kızıma derdimi anlatamiyorum eskiye döndün galiba dedi olaydı. Ne kadar da değişsem olmuyor. Yikamiyorum kimsenin önyargılarıni.
Ben hiçbir kızın yapmayacağı bir şeyi yaptım. Ve daha önce birçok kızın hayatıyla oynayıp terk eden sevgilimi gözünün yaşına bakmadan terk ettim. Ve benimle evlenmeyi düşünüyordu. Babası da bir fabrikatördü. Sadece kendi kıçını düşünmeyen iyi bir insan olmakla gurur duyuyorum ve o pislikten nefret ediyorum. Nasıl masum kızlara bunu yapabilir? Aklım hayalim almıyor.
Eşimle evlendiğim zaman babam amcamlarım dedem dayılarım Hakim savcı avukat katip doktor 1001 çeşit kuzenim tc kimlik numarasını istemişti. Eşimde hepsine tek tek sabırla vermişti 😂 Sadece kırmızı ışıkta geçip ceza yediği ortaya çıkmıştı. Böyle birşey ihtimal dahilinde bile değil, organize çalışıyorlar 😎😂
😂 Harbi bizde hepsine tek tek verdik kime neyse 😂 Hiç görmediğim teyzemin oğlu ne alaka eşimin tc kimlik numarasını istiyor 😂 Saçma sapan öne çıkma hareketleri işte.
Önemli olan suçun içeriği. Bazen öyle durumlarda bırakır ki hayat insanı kendi adaletini kendin sağlamak zorunda kalabilirsin. Bu yüzden suça göre değişir bakışım.
O işlerden kendilerini soyutlamaları çok zor. Bir kere girdikleri zaman çıkamıyorlar.. Hayallerim yıkılır, bunu en başta bana niye söylemedin diye sorgular dururum onu..