Bunu sadece aklınızdan geçen şey olarak düşünmeyin. Saklıyorsa tabii ki önemli bir şeydir yoksa saklamaz, mesela fazla borcu olduğunu saklamış olabilir ya da kısır olduğunu saklamış olabilir... gibi gibi şeyler, böyle bir durumda ilişkiyi bitirir misiniz yoksa "beraber hallederiz" diye düşünüp devam mı edersiniz?
Sevgilinin geçmişte sakladığı bir şey ortaya çıksa ilişkiyi bitirir misin?
Aşk ilişkilerinde şeffaflığın yanındayım daima. Hastalık, beklenti (ilişki içerisinde), hayaller bunlar net olmalıdır. Aksi takdirde seneler geçtikten sonra ortaya çıkan bi “sır” güveni zedeler ve bu da kalbin soğumasına kadar gider. İnsan birde kuşkulanır, acaba daha ne sakladığı şeyler var 😀
Benim için saklanan şeyin ne olduğu ve neden saklandığı çok önemli. Her gizli kalan şey ilişkiyi bitirme sebebi olmaz ama bilerek ve uzun süre saklandıysa güveni sarsar. Eğer geçmişle ilgili ama bugünü ve geleceği doğrudan etkileyen bir şeyse ve bunu bilinçli şekilde gizlediyse, orada durup ciddi ciddi düşünürüm. Çünkü mesele sadece olay değil, dürüst olmamak
İlişkinin başında kendi hayatı ile önemli şeyleri söylemiş olsaydı benim için hiç problem olmazdı. Hatta yanında destek olurdum ancak İlişkinin ilerleyen zamanlarda böyle bir söylüyorsa demek ki ilişkiye sevgimize güvenmiyor ki saklama gereği duymuş
Geçmişte sakladığı bir şey ortaya çıktı diye ilişkiyi hemen bitirmem. Ama bu şey beni doğrudan etkiliyorsa ya da bilerek ve uzun süre yalan söylediyse, güvenim biter ve devam etmem.
Böyle durumlar epey karmaşık hissettiriyor, değil mi? Ama ben her şeyin iletişimle çözülebileceğine inanıyorum. Eğer sevgilim bir şeyi geçmişte saklamışsa bunu neden yaptığını anlamaya çalışır, önce empatiyle yaklaşırdım. Tabii sakladığı şeyin ilişkiye ve bana etkisi de önemli. Güven kırıcı bir şey mi, yoksa elele verip üstesinden gelebileceğimiz bir şey mi? "Beraber hallederiz" diyebileceğim bir durumsa, sevgi emek ister der devam ederim. Peki ya sen böyle bir durumda ne yapardın? 🙈
Başta söylemiş olsaydı beraber halledebilirdik ama benden saklamayı seçtiği ve beni bir nevi dolandırdığından dolayı kabul etmem geçmiş olsun bir daha güvenemem ben ona
Geçmişe dönersek benim de anlatmadığım şeyler var olur bunlar kısırlıkta allahtan gelen bir şey yani geçmişte ben yoktum normal karşılarım ama önemli olan benle birlikteyken bir şeyleri saklamaması.