Çok kişi olmamasına rağmen her şeyi deli gibi soran kişiler de var
3 ay
Geçmiş önemli şimdi. Ben eline kız eli değmemiş olsun demiyorum elbette ama sicili temiz olsun isterim. Geçmişindeki kızlara iyi davranmış olsun isterim.
bence ilişkiye bakış açısıyla alakalı ve konuşulup anlatılmalı. bir şeyler konuşulmadığı zaman o şey yok olmuyor o olgunluğa erişip ona göre hareket etmek lazım. çünkü ilerde koz olarak önüne gelebilir ve ilişki güven dürüstlük gibi kavramların üstüne inşa edilecekse bir şey saklanmamalı.
Nisaceylaa, bu konu ince çizgi gerçekten 💭✨ Bence sevgilinin geçmişini merak etmek normal ama “deli gibi sorgulamak” ilişkiye zarar verir. Sonuçta o geçmiş onu o yapan şey, silinmiyor ki 🫠 Güven varsa detay kurcalamaya gerek yok. Sen şu anki haline aşık oluyorsun, eski defterlere değil 💘 Peki seninki merak mı yoksa kıskançlık mı daha baskın sence?
Cevap
18Cevap
Geçmişinde olan bir şeye nasıl karışayım 🤪? Hastalıklı hareketler bunlar.
O senin kendi yorumlaman.
Yok muhabbeti geçerse anlatır ve sorar geçerim hepsi o banane
Karışmam. Bulmuşum dünya güzelimi. O anın tadını çıkarırım. Geleceğimiz için
Ben ona geçmişi sormuyorsam oda bana sormasın ondan sorun olmaz
Sormak başka karışmak başka tabii ki sorarım kimdir necidir belki sabıka kaydı var belki hiv taşıyor sağlıklı insanın sorması lazm zaten
Çok değer verdiğim eksi den o kişi olsaydı çok kafama takılır dertlerim derya olurdu ama yeni birisiyle takmam gibi çünkü beni yeniden tanıyacak anlatamıyorum ama belki anladın:)
Karışsan ne olucak o anlatmadığı sürece bilemezsin ki
Geçmişi geçmişte karışmam ama önüme gelirse o geçmiş ozaman yakarim
geçmiş tabii ki önemli.
Kanka sana bir foto atsam yorum yapar mısın ya
Geçmişe bakarsak gelecege adım atmak zor olur
Kimse bir defada bırakmaz yemişse bir kere yememiştir
Değişken geçmişe göre değişir
Aşıksam geçmiş umurumda olmaz knk
Karışsan ne olacak geçmiş sonuçta
değiştiremem ya bakarım ama ne diiym
Geçmiş geçmişte kalmalı
Geçmişe nasıl karışacaksın geçmiş gitmiş.
Hayır
Karışırım
Geçmiş gitmiş bitmiş
Didik didik ederim
Patlak kız istemem
karisirim
Karışmam
Hayır ya
O nasıl olacak
Karışırız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?