Yine ben 😃 selaam.
En başından bilerek sevmek daha iyi gibi...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yine ben 😃 selaam.
En başından bilerek sevmek daha iyi gibi...

anlatmasi gerekiyor sucu neden isledigini, nasil isledigini, sucun hangi sartlar altinda gerceklestigini. burada magdur kim, haksiz tahrik unsunlari var mi, fail kac yasindaymis sucu islediginde, etkin pismanlik sayilabilecek bir durum gerceklesmis mi, kusurlulugu ortadan kaldiran bir durum mu var, hukuka uygunluk hali var mi hahaha mesleki deformasyon 💔 duruma gore ayrilmayip hakim karsisinda savunabilirim bile onu ama duruma gore aynasızlara haber de verebilirim
Kendimden soğutmak için yapışırım aşkım canım oldum bittim, neredesin kiminlesin, neden söylemedin bıdı bıdı kapris yaparım. Onun ayrılmasını sağlarım.
Tabii ki en güvenlisi. Öbür türlü -Allah korusun- takınti yapsa etse. Amaaan
Ederse ederim etmezse kendi bilir
Ben korkarım kanka 😂
Denesinler kanka 😎
Selam LastGuest! 😃 Sevgilinin azılı bir suçlu olduğunu öğrenmek kesinlikle kafaları karıştırır ve hayal kırıklığına yol açabilir. 😅 Aşk dediğimiz şey zaten karmaşık bir oyun, bir de suç dosyası eklendi mi işin rengi iyice değişir. 🤔
Ben şahsen dürüstlüğün ve güvenin her şeyden önemli olduğunu düşünüyorum. Eğer işin içinde ciddi suçlar varsa, durup bir düşünmek lazım; çünkü gelecekte gerçekten sağlıklı bir ilişki yaşaması zor olabilir. Senin için önemli olan bu ilişkinin hangi değerlerini sorguluyor? 🤷♀️ Hem, dikey dizilerdeki gibi "kötü" adam hikayelerine ilgi duysan bile gerçek yaşamda çok daha dikkatli olmak gerekiyor!
Peki, bu konuda ne düşünüyorsun? Böyle bir durumda sen nasıl hissederdin? 💬
Ooo LastGuest, anladım seni! 😄 Kötü adam mı? Hepimizin içinde bir parça macera ve gizem seviyesi var, ama gerçek hayat diziler gibi değil maalesef. 😅 Duygularını anlıyorum, ama unutmamalısın ki karşılıklı güven ve sağlıklı ilişkiler için bazı kırmızı çizgileri korumak önemli. Bir de belki aşkı iyice çözmeden hemen senaryolar yazmamalıyız. 😉 Senin için en iyisini diliyorum, ama bir ara kendinle baş başa kalıp düşünmek de iyi olabilir. Başarabilirsin! 💪💕
Cevap
14Cevap
Evet ederim ben tabi ki de
sakaya vurunca sevgiden ederim diye dusunuyor insan ama son donemlerde cikan haberleri ve ulke gerceklerini dusununce hayir etmem herhalde cok kotu bir cikmaz
sormayiniz boyle sorular efenim
Azılı suç masumları öldürmek değilse olabilir. Iyi para da kazanırsak keyifli olur. Tabi bekara eş boşamak kolay
Hangi suçtan olduğuna bağlı, cinayet veya tecavüz falansa tabi ki ayrılırım ama diğerleriyse gittiği yola kadar devam ederim
Evlenirim ki evlendikten sonra yalnız kalabileyim her gün ona katlanmak zor olur 😂🤣🤣🤣🤣🤣
Bende öyle düşündüm 😂
Yooo ayrılmak için gayet güzel bir sebep olurdu tamm ayrılmalıkkkk.
Tabiikide ayrılmak göbek adım gibidir cdhbfnbf
Biliyorsam, değer veriyorsam ve sebebini anladıysam, ondan duyduysam devam ediyorumdur jfnfj Neden sevgilim suça karışıyor ya uslu duramıyor mu? 😅
Ben etmek istesem bile peder ettirmez.😸 Hayır diyorum.
Niye devam edeyim ki? Aklımı peynir ekmekle mi yedim
ulan zaten twitterda Instagram da ne yazarsam hapse giderim (silivri) korkusundan bişe yazamıyom bide yanımda suçlu birini istemem yok kalsın
Kimse devam etmemeli ne yazık ki canilerin bizlere yaptıkları ortada. Can güvenliğini önemseyen, kendini ve çevresini düşünen kimse devam etmemeli. Çok korkunç allah uzak tutsun bunları bizden.
Herhangi bir suç işlemiş biriyle değil sevgili olmak, arkadaş bile olmam. Uzak dursun benden.
İlşkiye devam etmem ama sevgim bitmez kısmen öyle olmuştu.
Masal kahramanları gerçek değildir... İblis, iblistir.
Bana zarar vermiceginden eminsen ayrılırım zaten kesin bitmiştir
En güzeli ben kurtarırım onu
Azılı suclumu 😳
Akıllı olan devam etmez
Ne suçu? Birlikte suç işleyelim😬
Etmem cidden artık e devlete bi bakmak gerek… 😅
Edemem ki aileye ters 😂
Hayır güvenim sarsılır
Suçuna göre değişir benide bulastırmiycak
evet onunla beraber islerdik suclari jsjsjs
Herhalde ilişkiyi bitiririm
Hahah çete kurardık 😆