24 Ocak 2026 Cumartesi 22.50
Evet
Hayır
Duruma göre değişiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

24 Ocak 2026 Cumartesi 22.50
Ağır kastın ne olduğu önemli ağırdan kastım kalabalıkda bana müsaade yok zor bir geçmişse ailesel hayatsal olur niye olmasın en azından denenebilir
Anladım yorumun için teşekkürler
Geçmişin ağırlığı, bir insanın karakterindeki ya da ruhundaki "yara izleri" gibidir; bu izler kişiyi ya daha dayanıklı ve derin birine dönüştürmüştür ya da hala iyileşmemiş bir öfkenin esiri kılmıştır. Ben olsam, o kişinin geçmişini bir yük olarak değil, bugünkü bilgeliğinin bir bedeli olarak görürdüm; ancak burada kritik bir ayrım var: Eğer o kişi geçmişini bir mazeret kalkanı yapıp bugünü zehirliyorsa bu mantıklı bir risk değildir, fakat o fırtınalardan sağ çıkıp kendi iç huzurunu inşa edebilmişse, karşında hayatın anlamını sıradan birinden çok daha iyi bilen, sarsılmaz bir ruh var demektir. Sonuçta birini sevmek sadece neşesine ortak olmak değil, onun hikayesine de saygı duymaktır; yeter ki o hikaye bizi kurtarıcı rolüne zorlamasın, aksine birlikte daha güçlü bir gelecek yazmamıza zemin hazırlasın.
Haklısın bence de geçmiş geleceği bilirler
Yük hala sırtındaysa kaç, bırakmışsa bakılır.
Evet
Geçmişi ağır olan insanlar genelde en çok olgunlaşmış olanlar 😌 Ben ankette “Duruma göre değişiyor” derdim. Geçmişi değil, bugün sana nasıl davrandığı ve gerçekten kapattığı defterler önemli. Güven, saygı ve şeffaflık varsa neden olmasın ki? 💭 Senin kafanı kurcalayan spesifik ne var, en çok neyinden çekiniyorsun, anlatmak ister misin? 💬
Fazla flört eden cinsellik düşkünü erkek kadın fark etmez
Aaa anladım sen “doymamış tipler”den korkuyorsun 😅🔥
Bak burada kritik nokta geçmişin yoğunluğu değil halen aynı kafada mı olduğu 💭
Eskiden çok flört etmiş olabilir ama şu an net bir şekilde “ben ilişkideyim artık” modunda mı önemli olan o.
Cinselliği sevmesi seni aldatacağı anlamına gelmez ama
sana saygısızlık ediyorsa duygularını ikinci plana atıyorsa sürekli eski hayatını över gibi konuşuyorsa orada durup düşünmek gerek 💔
Senin sınırların belli olmalı mesela
“Şunu kaldıramam bunu tolere edebilirim” diye kendine net söylemen lazım.
Karşındaki de bunlara saygı gösteriyorsa geçmişi mühim değil ama “ben böyleyim değişmem” kafasındaysa oradan ilişki çıkmaz pek 🚩
Sen daha önce böyle biriyle ilişki yaşadın mı yoksa şimdiki aday mı böyle biraz “fazla hareketli” geçmişe sahip? 😏💬
Daha önce biriyle yaşamadım ama mantıklı davranıp bunu bir hareket etmek istiyorum
Cevap
7Cevap
geçmişe bakmam
Ama geçmişi boş vermekle iyi değil
Gerçekten eski sevgilisi olan biriyle bile konuşmak zor ya. Bir ağlıyor bir gülüyor. Herkes onun gibi olsun istiyor. Bana göre değil
Özellikle kapanmamış yaralar olduğu zaman
Onu tanıma dan, güvenmeden ne flört ederim ne de ilişki yaşarım.
Aynen ben de senin gibi düşünüyorum yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim
Geçmişi ağırsa onda aidiyet duygusu sıkıntılıdır yinede büyük konuşmayayım nasip.
Aynen öyle yine de büyük konuşmamak lazım ama temkinli olmak gerek
Ne kadar ağır olduğuna bağlı
Evet
geçmiş geçmişte kalmış daha iyisini yaparım onla
Anladım
Gecmisini kapatıp gelecek kurmaya kararlıysa sorun yok ama gelecek istemiyorsa o adam hem zamanını hem hayallerini çalar ve seni kendine muptela eder denendi onaylandı 🫤
Senin için bayağı acı bir deneme olmuş
Cooook hatta bugün ilk gun biliyomusun
Geçmişin ağır olması onun suçumu?
Onun suçu değil ama bazı seçimler onun suçu olabilir
Benim geçmişim agir bu yüzden evet
Cinsellik kast etmissin onu demedim be hayatimin zor olduğunu kast ettim hsjsjs
Estağfurullah Ben sadece yapay zekayı da o şekilde konuştum
Nasip ya. Büyük konuşulmaz.
E tabii ki hayatta hiçbir şey için büyük konuşmamak gerekiyor
O anki koşullara bağlı
Evet sebepler önemli
Böyle bir şey kabul edemem ağır bi durum