1 yıl 8 ay lık ilişkim pandeminin getirdiği problemlerden dolayi uzaktan yürütmeye mecbur kaldık, daha önce hiç ayrılmadık ufak tefek tartıştık ama kendisinin de ifade ettiği üzere mükemmel bir birlikteliğimiz vardı ve birbirimize verdiğimiz bir çok sözümüz vardı. Bu süreçte kız arkadaşımın ailesinin baskıcı olması nedeniyle hiç yüz yüze görüşemedik tam 14 ay dır. Bazen ben sucluyordum buluşalım bir şekilde diye ama beni sakinlestiriyordu sabret sabret okullar acilsin diye. 3 hafta önce beni ilk defa terk etti ve bahanesi yorulmuş soğumuş ve artık beni sevmiyor mus kafasında bu ilişki bitmiş. Artık dert sıkıntı istemiyormuş hayatını yaşamak için çabalayacakmış. Bende medeni cesaretimi toplayarak kabul etmek zorunda kaldım ve seni çok sevmeme rağmen sen istiyorsun bu durumu diye kabul ediyorum dedim ve ayrıldık. Hiç bir durumuma hiç bir paylasimama bakmadı bu zamana kadar ve gecen babası kaza geçirdi ameliyat oldu. 3 hafta sonra ilk defa iletişim kurmak istedim bende geçmiş olsun diye mesaj attım ve aradım bakmadı. Mesajıma cevap olarak "bende ailemde artık seni ilgilendirmez" dedi ve her yerden engeli bastı. Şuanda hiç kimseyle benim le alakalı konuşmuyor ve konumuz açılınca reddediyor.
Sizce geri döner mi? Veya dönme olasılığı nedir?
Okuduğunuz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Sizce geri döner mi? Veya dönme olasılığı nedir?
Okuduğunuz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer