+1 yılÖncelikle tabii ki bu senin suçun değil, pelteklik seni ayrıca özel kılmış, gerçekten seven biri seni böyle sever zaten bu kabul edilecek bir sorun bile değil zaten. Mesleğin de güzel, isyan etme illa ki bir gün karşına çıkacak gönlüne göre kişi, sadece biraz sabır, senin bir suçun yok sadece doğru zamanı beklemek gerekiyor
12 Yorumla- +1 yıl
Sabir taşına döndüm zaten
- +1 yıl
Ama çıkacağını sanmıyorum umudum kalmadı hic
En İyi Cevaplar
+1 yılAbi diyeceğim sana benden 6 yaş büyüksün valla 3 yıldır sevgilim yok benim de 2 kere terk edildim yani tam diyorsun, aha 2 yıl oldu kesin ruh eşim bu sonra hemen yok oluyorlar. Ben artık böyle tek devam edicem hem bence şanslısın benim kaybettiğim zamanı da kaybetmedin yatırım yapmışsındır hayatına her zaman bir yerden kârlı çıkarsın kimseye güvenim kalmadı ne için sevdiklerini de bilmiyorum ki sana şunu yap seni severler diyeyim biri sırf kasların için diğeri paran için biriyse çocuksu duyguları için kapılır ama evlilik tek çare gibi biriyle köy kızıyla falan evlenicem herhalde en azından aldatmazlar ve güzel yemek yapıyorlar. Karşılığında kendisini mutlu ederim belki sevgini hak eden birisi henüz çıkmamıştır karşına abi.
11 Yorumla- +1 yıl
Ya da ben kimseyi hak etmiyorumdur
Peltek olman falan öyle büyük bir sorun değil, bunun konuyla alakası yok ama sen bunu da belirtmişsin, dalga geçenlere içerledikçe içine sinersin kendinle dalga geçmeyi öğren, herkesin kusurları var gül geç, kişiliğini yansıt kendin ol, ve sevgilinin olmaması kimsenin değil senin adım atamamanın veya yanlış adım atmanın sonucudur daha çok. Böyle dramla yaklaşma olaya, 50 sene sonrasının cesetleriyiz ve kişilerin düşüncelerini düşünerek kendi içine sinme böyle birşey varsa. Sadece adım at
23 Yorumla- +1 yıl
Adım atıyorum sürekli reddedildim
- +1 yıl
Sürekli reddedildim SÜREKLİ
Öncelikle böyle düşünmekten vazgeçmen gerekiyor ne olmuş yani pelteksen bu kötü birşey değil ki ayrıca bunu kötü birşey olarak gören ve bu yüzden seni istemeyen insanlar seni kaybetmiş olur sen kaybetmiş olmazsın lütfen üzme kendini yani bu yüzden... Kendin de diyorsun bak ne güzel temiz bir insansın eminim çok da güzel bir karakterin vardır kutsal güzel bir mesleğin var. Herkes günlük sevgili değiştirirken sevgilim olmadı diye üzülüyorsun bu bir şans önemli olan herkesle olmak değil seni seven ve hakeden biriyle olman tabiki karşılıklı olarak... Umarım o özel insan karşına çıkar
11 Yorumla- +1 yıl
Eee bana sonunda o değiştiren kiminle neler yaşadığını belli olmayan kızlar kalacak kalırsa tabii o da
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Sevilmeme konusunda bende kendime çok soruyorum bu soruyu ki işim halim vaktim yerinde öyle tipsiz falanda degilim kumar oynamam kahveye bile gitmem fakat biraz sert bir durusaa sahibim genelde insanlar benim ile iletişime gecmekten çekindiklerini söylüyorlar bunu kuzenlerim de dahil ve zamanla bu durum tamamen içe kapanmama sebep oldu 30 yaşina geldim kendi evimde bekar yaşıyorum insan illaki bir noktadan sonra kendi kendini suçlu hissediyor anliyorum yani seni...
10 YorumlaTemiz oldugun için biri çıkmıyor karşına. Demek ki daha zamanı var. Senin gibi biri nerden baksan binde birdir. Bence acele etme 30 yaşına kadar evlenmek için ideal sayılırsın.
28 Yorumla- +1 yıl
Ama artık iyice psikolojim bozuldu yaa mutluluk bana haram mı
- +1 yıl
Elden başka ne gelir ki ama çıkmaz biliyorum
- +1 yıl
Ne alaka tecrübe ile sabit kimse istemiyor beni
- +1 yıl
Yalnızlıktan kimsesizlikten bıktık artık
- +1 yıl
@Berrynice
+1 yılPeltek olmak bir kusur değildir böyle düşünme , peltekliği ile fenomen olan insanlar var , emin ol bu devirde milletle sevgili olmaktansa olmamak daha mantıklı emin ol sana sadece zararları olur en iyisi kendini sevip kendine değer vermek o zaman başkaları da sana değer verir sever bu işler böyle
13 Yorumla- +1 yıl
@hesapiste0123 yalnızlıktan bıktım artik sevip sevilmek istiyorum
- +1 yıl
Kanka bende öyleyim hiç düzgün insan karşıma çıkmıyor ama kendi kendime yetiyorum artık beni isteyeni ben istemiyorum aynaya bakmam yetiyorr kendimi seviyorum 😀
- +1 yıl
takip eder misin dertleşmeye çok ihtiyacım var
Şimdi olay şöyle bişe öncelikle sen aynanın karşısına geç ve de ki ben erkek olsam bakarmıyım aynadakine? Evet cevabını alıyorsan eğer başka şeylere yoğunlaş mesela konuşmam nasıl oturmam kalkmam nası neylere gülerim neylerde ciddi olurum kendini sorgula yani mesela ben erkeğim ve elimde tesbihle sallaya sallaya sokakta gezsem bana neden kız bakmıyor demem.. sende bu şekilde yargıla kendini ve daha sosyal olmaya çalış diceklerim bu kadar.
19 Yorumla- +1 yıl
Tespih sallayip magandalık yapsam emin ol çıkardı biri
- +1 yıl
Manken gibi kızlar hep magandaların eşkıyalarin yanında dikkat edersen
- +1 yıl
Şimdi kroca olanlar makbul zaten kızlar için
- +1 yıl
Benim yanımda hiç kız yok
- +1 yıl
Denedim zaten ama olmuyor yalnız başıma geberip gideceğim tabii Azrail de unutmadiysa beni
Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Bu devirde sevilmek yok sanırım gerçek sevgiyi bulabileceğini sanmıyorum. Benim umudum kurulmaya başladı bugün artık. O yüzden bak keyfine kardeş
23 Yorumla- +1 yıl
Benim hiç umudum kalmadı
- +1 yıl
Kalbim acıyor ama çok biri olsun istiyorum hayatımda ama sürekli reddedildim
+1 yılUff bu sitede baska soru yok milletin tekkk tek derdi neden sevgilim yok. Ogretmensin kocaman adamsin hyr işin var gücun var ortamin var kisacasi buna ragmen olmuyosa sende sorunddur cokk istiyosan annene söyle köyden bulsun 1 tane kiz evlen alla alla
01 Yorumla- +1 yıl
Annem bulsun dimi? Ama hiç annemin hayatta olup olmadığını bilmeden direkt annen bulsun deyin
Peltekmi? Peltek insanlar genelde iyi karaktere sahip olurlar ya😍😍
Peltek diye dalga geçenleri öldüresim geliyor. Bizim sınıfta bir çoçuk hastalıklı diye dalga geçiyor her kes. Tüm kızkar bu ne yaa diyir ona. Ama ben ona hep iyi davranmaya çalışırım beni sinir etse bilr kalbini kırmamaya çalışırım. Halbuki sinirlendimmi duramam. Kariyerine odaklan, hedeflerin için çalış08 Yorumla- +1 yıl
Ama hiç biriniz öyle bir erkekle olmak istemezsiniz gerçi de soylesene
- +1 yıl
Kesin öyledir eminim. Hiç o çocuğa o gözle bakmadığını eminim
- +1 yıl
Yoo sadece doğruyu söylüyorum niye ters anlıyorsun ki hemen
- +1 yıl
Takip eder misin dertleşmek istiyorum
Dua et. Bir de hep reddedildim diyorsun.. yanlış anlama ama reddetmeyecek kızlara ya da kadınlara teklif et. Yani güzellik çok önemli olmasın senin için bence. Yakışıklısındır eminim ama senin anlatımından yola çıkarak konuşuyorum. Allah herkesi cift yaratmıştır yani sabır sabır sabır. Tavsiye olarak :)
02 Yorumla- +1 yıl
Eeee güzellik çok önemli olmasın diyorsun ama reddedilmeyecek kadinlara teklif et diyorsun. Benim içim güzellik önemli olmayacak ama sizin için güzellik on planda olacak o zaman eee ne anladım ben bu işten?
- +1 yıl
@Berrynice ?
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Nasip işi bunlar burda olur başka yerde olur yeteki seni üzmeyen birisi olsun yoksa nerden sevdim ben bunu dersin
12 Yorumla- +1 yıl
Kimsenin seveceğini sanmıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDediğin gibi biriysen biz de yardımcı oluruz Ben de öğretmenim
Evlenmek lazım be hocam farklı ilişkilerden kaçınmak gerek11 Yorumla- +1 yıl
Nasıl olacak be hocam
Arkadaş ortamlarinda çikar belki karşina, ama dert etme hayatinin tadini çikar elbet bir gün olucak. Allah her kesi çift yaratmiş
12 Yorumla- +1 yıl
Hayatın tadı mı kaldı? Gerçi acı da bir tad ama benim hayatım apacı
+1 yılBende aynı durumdayım 23 yaşındayım elime erkek eli bile değmedi evlenmek istiyorum ama o kişi karşıma çıkmıyor
13 Yorumla- +1 yıl
Bende evlenmek istiyorum bu devir de temiz insan bulmak çok zor
- +1 yıl
Zor evet nerede kaşar kızlar var onlarla evleniyorlar
- +1 yıl
Beni takip eder misin sizinle dertleşmek isterim
Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. Ben de 23 ü doldurdum hocam. Heralde düzgün insan olunca kimse sevmiyor bakıyorum ipsiz sapsız adamlar seviliyor
11 Yorumla- +1 yıl
Ne yazık ki öyle kardeşim bize sevgi haram galiba
- Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılOlur.. Ama aciz özgüvensiz gözükme.. O zaman olacağı varsa da olmaz.
giyimine dikkat et. Kızları ilgi yağmuruna tutma
Hayırlısını istemek lazım derim her zaman. Sevgilin olup onun aslında hiç sevgilin olmadığını öğrenmekte var
kız arkadaş bulunur ama sevgili bulmak her erkeğe nasip olmaz00 Yorumla dostum ben 23 yaşındayım kekemeyim inan bana zerre alakası yok bence sosyalleşmen gerekiyor bende çok uzun süre kimseyle çıkamadım kekemeyim diye benle konuşmazlar diye düşünüyordum sonra bu algımı kırdım ve konuştuğum kızların hemen hemen hepsi bu ayrıcalık ve çok sempatiksin dedi bence bütün iş sende bitiyor hayat senin hayatın git ve ne istiyorsan al bekleme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılKardeş rahat ol herkes nasibini bulur birgün kafata takma
13 Yorumla- +1 yıl
Bulacağımı sanmıyorum
- +1 yıl
Bulursun
- +1 yıl
Eminim bulamam
Bir tane de doktor var senin gibi sabah akşam buraya gelip söylenir
12 Yorumla- +1 yıl
Doktor mu hic denk gelmedi
- +1 yıl
@uncas71 artık ezberlemiş, dotor var da söylenir diye 😂😂😂.
+1 yılKızlar temiz erkeklere bakmıyor cidden benim abim de aynı durumda
12 Yorumla- +1 yıl
Yanlış anlama ama sonra da şiddet görünce ağlıyorlar sen bile bile öyle erkekleri seçersen nasil farklı bir sonuç bekleyebilirsin ki?
- +1 yıl
Dibine kadar haklısın. Bi erkeğin nasıl karakterde olduğunu az çok anlayabilir bir kadın. Sevgililik, nişanlılık döneminde bu insanlar kendilerini belli ediyor zaten ama bizim kızlarımız sessiz kalmayı tercih ediyorlar nedense.
Okulda bekar öğretmen yok mu ya da görücü usulüyle evlensene.
19 Yorumla- +1 yıl
Bekar öğretmen olsa ne olacak bana mı bakacaklar sanki
- +1 yıl
Uğraşınca da rahat bırak diyorlar
- +1 yıl
Kim bulacak ki. O şeylerde yardımcı olacak kimse yok
- +1 yıl
Öyle bir akraba yok
- +1 yıl
Benim suçum ne? Ben mi bozdum arayı?
+1 yılLan yaş daha 25 sanki 50 yasinyasindasin bir baktın 6 ay sonra evlendin
15 Yorumla- +1 yıl
Kiminle kimse sevmiyor diyorum 6 ay sonra evlilik diyorsun imkanı yok buna
- +1 yıl
Sizin gibiler hep ilk evleniyor bulursun birisini hemen bulacak değilsin pandemi vardı bulman zor olurdu
- +1 yıl
Öyle diyorlar ama çevremde bekar kimse kalmadi
- +1 yıl
Görücü bulsun ailen sanki tanıdık yok ogretmensin çıkar birisi
- +1 yıl
Hiç sanmıyorum umudum kalmadı hic
Hatan iyi olman da kızlar kendilerini ezecek dövecek yataga atip becerecek ağzini burnunu kiracak erkeklerden hoşlaniyor lafta efendi olsun düzgün olsun bunlar yalan dolan lafta oyle icraatta digerleri
02 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın kardeşim + PARA
+1 yılBunca yıllık eğitim hayatımda bir tane matematik 9grwtmenim peltekti ve hayatımda gördüğüm en iyi öğretmendi dersini anlatmayı geçiyorum insanlık olarak birçok insandan daha insan biriydi
15 Yorumla- +1 yıl
Ama içini bilemezsin belki o da sevgiye açtı
- +1 yıl
Bilemem ama onun sevdiği insanın çok şanslı olduğundan eminim
- +1 yıl
Ya onun sevdiği insanlar onu sevmiyorsa ki hep öyle olur
- +1 yıl
Orası da nasip oluyor
- +1 yıl
O öğretmenin ben olamam herhalde dimi
+1 yılR leri mi söyleyemiyorsun? Beyazıt öztürk de öyle. Bence muhtaç hissetme bir kadının sevgisine. Cidden bu çok büyük bir yük. Kendini de sev ayrıca herkes özeldir. Bir başkası için özel olmana gerek yok ki ayrıca sevgi çok karmaşık , emin olamadığın bir şey için enerji harcama kendine odaklan.
07 Yorumla- +1 yıl
Demesi kolay. Senin sevgilin vardır hatta evlisindir bile belki
- +1 yıl
Yok tercih meselesi benimkisi. Bir kadın bu ülkede yalnız olmayı tercih eder, yalnız kalmaz kolay kolay. Ama cidden seçilmiş bir yalnızlığa alışan birisi için demesi kolay, haklısın.
- +1 yıl
Takip eder misin sorun olmazsa dertleşmek istiyorum
- +1 yıl
@Umbrellaaa
- +1 yıl
- +1 yıl
Bu bir dert değil. İnsanlar bazı şeylerin yokluğu ile sınanır, sevgi karşı cinsten gelmek zorunda da değil ayrıca. Kendini kötü hissetme.
Ben çok sık kullanmıyorum burayı :)) dertleşmek konusunda sana yardımcı olamayabilirim o yüzden. - +1 yıl
Ooo sana daha neler anlatırım ama ne önemi var ki hiç biri dert değildir netice
+1 yılGüzel işte temiz bir geçmişin var. Sevgili olması bir marifet değil. Günümüz toplumunda çok iyi bir şeymiş gibi empoze ediliyor. Eskiden çoğunun sevgili diye bişesi yoktu. Haram bikere. Vakti gelince evleniyorlardı. Sen de vaktin gelince evlenirsin. Sabret.
06 Yorumla- +1 yıl
Sabret mi fakir avutma cümlelerini artık bıraksanız sabır sabır diyenler sürekli malı götürüyor bırakın bu ayakları
- +1 yıl
Senin zihniyetin bikere çok yanlış. Ve basit düşünüyorsun
- +1 yıl
Peki kardeş her şey benim suçum zaten. Ben komple yanlışım yaşamam nefes almam bile yanlış
- +1 yıl
35 yaşına gelip hiç sevgilisi olmayan evlenmeyenler var. 25 yaş çok mu
- +1 yıl
35 yaşında sevgiliyi ne yapacak çoktan evlenmiştir
- +1 yıl
Yok işte evlenmemiş.
Psikolojin bozulmasın, tamamen kadersel. Ailen görücü usulü birisini bulsunlar öğretmensiz hava da kapar kızlar seni..
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAilemden bulacak biri yok ki
Gizli Soran+1 yıl@çaleyna
+1 yılKardeşim mutluluk la sevgiliyi nasıl bağdaştırıyorsun. Kimsenin seni istemiyeceğini söylüyosun. Tanışırsın nasibinle takma kafana.
15 Yorumla- +1 yıl
Kimse seni sevmese kimse seni istemese seni dışlasa nasıl mutlu olabilirsin ki?
- +1 yıl
Sana gelip bunları yüzüne söylediler mi?
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Boşver ne sıkıyosun güzel canını. Onları diyenlerin ayıbı o. Bende 24 yaşındayım sevgilim olmadı. Elbet birgün nasibimizle tanışırız.25 yaşında yüzüne gelip onları söyleyenler utansın.
- +1 yıl
Ama artık cidden psikolojim bozuldu diyebilirim yalnızlıktan sevgisizlikten
+1 yılHeramül zıkkım herhalde bende anlamadım gayri Müslim muhatasıs muhalefiz cezai hukuki Bi şeyler işte ama...
01 Yorumla- +1 yıl
ANLAMADİM
+1 yılHacı soruna karşılık değil ama bende öğretmenlik düşünüyorum maaşı tam olarak nasıl geçinebiliyor musun
03 Yorumla- +1 yıl
Okuma derim atanamazsin devlete. Hangi branş olursa olsun çok ama çok zor
- +1 yıl
atanamam ama üniversitede kalmayı düşünüyorum
- +1 yıl
Atanamayan herkes düşünüyor ama kalmakta öyle sadece başarı ile olmuyor ne yazık ki
Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Bende 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç sevilmedim
10 Yorumla
+1 yılBenim anladığıma göre dünyanın bir düzeni var kimi insan yaşarken kimi ölüyor, kimi severken seviliyor, kimi de bizim gibi yalnız kalıyor belki de bize düşen rol yalnızlıktır. Ben alıştım mesela yalnızlığa
10 Yorumla
+1 yılNasip bu işler kendinde kusur arama bir kusurun yok
12 Yorumla- +1 yıl
Ama sürekli reddedildim kimse istemedi beni
- +1 yıl
Daha 25 yaşındasın geç değil boşver hayırlısı illa olacak diye bir şey de yok
Kanka boşver etrafta düzgün insan yok elbet bir gün olur onunla da evlenirsin
11 Yorumla- +1 yıl
Kimsenin beni isteyecegini sanmıyorum
+1 yılEn kötü çare olmazsa görücü usulü kanka, yapacak bişey yok :/ Yalnız değilsin ama emin ol..
06 Yorumla- +1 yıl
Kim bulacak görücü usulünü?
- +1 yıl
Annen, ananen, teyzen, komşular, yakında varsa başka akrabaların vs?
Misal benim ananem 7-8 kardeşler, annemin teyzeleri çok hepsinden 1-2 çocuk annemin kuzenleri yani. Anne tarafı bayağı geniş bizimkilerin. Ben son çare olarak onlara güveniyorum.
Sizde yok mu böyle çevreyi sorgulayacak birileri? - +1 yıl
Annemi kanserden kaybettim ondan başka da ailede bulacak biri yok
- +1 yıl
Başın sağolsun :/
Baba tarafından kimse var mı peki? Halan veya babannen, onlar de kendi çevresinden bakınabilir.
En kötü çözüm, ki bunu da bulması ve başarması çok zor, böyle anaç iyi tatlı güzel komşu teyzelerin olacak. İşe gelirken, giderken, öyle rastgele falan sokakta selamlaşıcan hal hatır soracan derken kendini sevdiricen. Onlar belki bi umut, el atacak. Ama o da en düşük ihtimal, artıkın kimse elalem için özele girmek istemez gibi. Eski devirdi onlar.. - +1 yıl
O işlerle uğraşacak kimsem yok
- +1 yıl
O zaman bilemedim, kusura bakma. :/
@yaaaaaaaaaaaaaaaavy gibi dengesizlerin de salak saçma yorumlarını da kafaya takma kanka..
+1 yılSadece peltek olduğun için mi yanlız olduğunu düşünüyorsun
012 Yorumla- +1 yıl
Yoo o da bir neden
- +1 yıl
Tavsiyem şu olur önce özgüvenli olman gerekiyor kendinde açıklar aramayı bırak kendine güven kendini sev sen kendini sevmezsen başkaları hiç sevmez bu demek değil ki kişiliğindeki kötü olan özellikleri sev törpülemen gereken şeyler varsa bunlarıda halletmen gerekir
- +1 yıl
Kendini sev mi? Bir de bunun nasıl yapılacağını söyleseniz keşke
- +1 yıl
Aynaya bakınca gözünün içindeki parıltıyı sev en basiti kendinde olan iyi özellikleri sev kafanı yastığa koyunca vicdanın rahatsa sen çok iyi bir insansındır bunu sev
- +1 yıl
Parıltı yoksa?
- +1 yıl
Vardır yaa annenin sana bakarkenki parıltısını hatırla oluşur bence
- +1 yıl
Annemi hayal Mayer hatırlıyorum
- +1 yıl
Hayatta değil sanırım
- +1 yıl
Maalesef hayatta değil
- +1 yıl
Başın sağolsun
- +1 yıl
Dostlar sağolsun. Takip edersen seninle dertleşmek isterim
- +1 yıl
Mesaj atabilirsin
+1 yılReyiz pelteklikle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Eğitim fakültesinde kız bulamamak büyük yetenek ister. O yeteneğini başka şeylere kullansan dünya senin etrafında dönermiş
00 Yorumlanapacan kanki sevgiliyi bi de hele sevmek sevilmek samimiyet işi bulabilcenmi o samimiyeti.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sen kendini sevmiyorsun ki birisi sende sevilecek birşey bulsun.önce topla kendini bin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe öğretmenisiniz hocam? Bu kadar karamsar olmayın ya bir gün olur, nasip işi.
00 Yorumla
+1 yılSevmek ve sevilmek güzel şeyler değil, önemsiz şeyler zaten, boşver gitsin
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım aynı soruyu neden defalarca soruyorsun biz nereden bilelim cevabı sen kendinde bulacaksın
00 YorumlaKnk kendni degistir 40 takla at btun cidfiyetini vs hepsi uzerinde oyna bu oyle biseyki tak diye eline gelmiyo heleki turkiyede yaraticiligini arttir icindeki capkini ortaya cikar nekadar ergence olursa olsun hayat bu yapcan biseler
06 Yorumla- +1 yıl
Değişirsem ben ben olmam ki
- +1 yıl
Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol. İstemediğim birine dönüşmem hem değişirsen kadın seninle sen olduğun için değil başkası olduğun için birlikte olur evlenince gerçek seni görünce bırakıp gider
- +1 yıl
Senin karın yüklü bir tazminatla bir yerinde Derik açarsa o zaman görürsün dewamkee yi
- +1 yıl
Bu duruma dusmemek icin kurdgum iliskilerde atacagim adima dikkat ediyorum ve gerekirse acisini yasayip son veriyorum. Saglikli iliski budur ayrinti yok nekadar olursa olsun denemeden olmuyor denemek icinde sans attirmanin yolu 40 takla atmak hayatin sekli bu kus degil yem verince konsun
+1 yılDeğil mutsuzluğunu kişisel algılama. Bu algıdan bu düşünceden çıkmaya çalış bence
00 Yorumla
+1 yılMutluluk bize haram gel gardaşım ama ben 5 tane yaptım o ayrı mesele
00 Yorumla
+1 yılKızlar kötü erkekleri sever niye olmuyor çünkü iyisin
00 Yorumla15 yasinda veletler bile 50 tane sevgili degistiriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı şeyi bende düşünüyorum, cevap bulamadım artık istemiyorum
19 Yorumla- +1 yıl
Bende cevap bulamadım ama aramaya devam ediyorum en azından bir yanıt bulayım
Cevap sahibi+1 yılBen artık istemiyorum tek yaşayacağım zaten tek doğduk tek ölürüz ne olacak
- +1 yıl
Demekle olmuyor bende 20-22 yaşına kadar tek olmayı dert etmezdim ama insan zamanla anlıyor hayat tek geçmez. Hepimizin sevgiye ihtiyacı var
Cevap sahibi+1 yılİhtiyaç biliyorum ama zorda olsa yaşanır ölmem sonuçta okul bitsin kendimi işe güce dine vereceğim derneklere kaydolacağım
Cevap sahibi+1 yılTek yaşayacağım
- +1 yıl
Aman dikkat et din konusu tehlikeli
Cevap sahibi+1 yılNiye tehlikeli ki?
- +1 yıl
Umarım anlamazsın ama anlarsın gibime geliyor yakın zamanda
Cevap sahibi+1 yılNeyi tehlikeli? Neyi anlayacağım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılhojam sıkılmadınız mı aynı soruyu sormaktan
14 Yorumla- +1 yıl
Yok sıkılmadım
- +1 yıl
Doğruyu bulana kadar sormaya devam edeceğim
- +1 yıl
burdan bulamazsın
- +1 yıl
Kısmet
Elbet bir gün çıkar biri karşına reis.
11 Yorumla- +1 yıl
Sanmıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sen gül ol etrafına gülücükler saç toprak olup seni başında tasiyayacak birileri olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Bende 32 yaşındayım bekarım hayatımda hiç sevgilim olmadı hiç sevilmedim
00 Yorumla
+1 yılAbi sabah akşam burada sevgilim yok diyeceğine çık bul. 👽
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Benimde bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç sevilmedim
00 Yorumlaöyle düşünme inşallah senide sevecek olduğun gbi kabul edecek ve bununla mutlu olacaj biri çıkar belki de senin imtihanın budur sabret. İnşallah mutlu olursun
01 Yorumla- +1 yıl
Sabır mi? Fakir avutma cümlesi bu. Taş olsa çatlardı zaten
+1 yılSevdigini sandığın sonra sebepsizce ayrılan biri çıkmamış en azindan karşına sabret doğru kisi cikacaktir karşına
11 Yorumla- +1 yıl
O bile canımı daha az acıtırdı en azından denedik olmadı derdim bir kez olsun kimse beni sevmeyi denemedi bile
Biz sevgili yaptıkda ne oldu reis gene sevilmedik. Yürekten Seven insan kalmadı bu devirde yola çıktıklarını yolda bulduklarına değiştilrr. Öğretmen adamsın Rahat ol valla boş iş.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne sevgiyi bildim, nede sevdayı diyorsun yani.
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
İsyan ede ede daha uygun sanki
+1 yılAynıyız. Ben de henüz karşıma çıkmadığını düşünüyorum. Daha vakti var yani bence.
03 Yorumla- +1 yıl
Vaktin geleceğini sanmıyorum
- +1 yıl
Umutsuz olma. Biri olmazsa da olmaz ne yapalım
- +1 yıl
Dertleşelim mi yazdım sana
Aynı soruyu kopyala yapıştır yapmaktan sıkılmıyor musun?
01 Yorumla- +1 yıl
Sıkılmadım
Hiçbir şey yapmadığın için olabilir. Kızlarla tanışıp konuşmadan bunların hiçbirisi olmaz.
09 Yorumla- +1 yıl
Tanışıyorum ama sürekli reddedildim
- +1 yıl
Her insan her insanı kabul etme zaten reddedilmek kötü bir şey değil. Demek ki onlara hitap etmemişsin. Eğer etkilemek istiyorsan yüzüne uygun saç ve sakal kesimi, vücuduna yakışan tarz kıyafetler giymelisin. Gözlükler, saatler, ayakkabılar giyinmelisin. Bir erkeği en etkileyici kılan şey o erkeğin "beyefendi" gibi gözükmesidir. Bir insan görünüşüne de karakterine gösterdiği gibi özen göstermelidir. Bir bütün olmalıdır.
- +1 yıl
Karakter değil de PARA insan yapar diyorsun PARAN yoksa hayvandan farksızsın diyorsun yani öyle mi?
- +1 yıl
Ben öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Karakter önemliyse dış görünüş te önemli. Karakteri mükemmel olup bakımsız olan insanı kim ne yapsın? Bir insanın ilk önce kendine, daha sonra bedenine saygısı olacak. Karakter ve beden bir bütündür. Biri eksikse sen de eksiksin demektir. Burda zaten sana yakışanı yap diyorum, estetik yaptır demiyorum farkındaysan.
- +1 yıl
İyi giyinmek için çok paraya ihtiyaç yok. Siz erkekler modayla ilgilenmediğiniz için bunları bilmiyorsunuz. Uygun fiyatlı kıyafet satan birçok butik var. Araştırırsanız dediğime hak vereceksiniz. Ben bir erkeğin beden güzelliğinden çok nasıl giyindiğine, sac ve sakal kesiminin bakımlı olup olmadığına dikkat ederim.
- +1 yıl
@KAslaNn Zincir mi iğrenç çok itici
- +1 yıl
Ne alaka benim sevgilim 3 bin küsür para aliyodu ama kasliydi giyinisi de gayet sade ve guzeldi erkeksiydi. Bakimliydi. Düz beyaz tsiort ustune siyah deri ceket giymekte mi zor. Bizim bahsettigimiz keko gibi giyenen veya kizlar kdr dar pantolon giyenlere
- +1 yıl
@ceyd5 tek onem verdiğiniz şey PARA.
Kardeşim yanlış kapıları çaldın diye vazgeçme o kapı bir gün açılır.
02 Yorumla- +1 yıl
Açılmaz tüm kapılar kapalı bana
- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler