Benden görüntü olarak ve huy olarak daha kötü olan kızların bile sevgilisi var, tamam ben utangacım ama neden sevgilim yok?
Cevabın nedir?
+1 yılAynı yaştayız bende senin gibi utangacım ama arkadaş çevrem yok değil iyi arkadaslarım var erkeklerle daha iyi anlaşıyorum benimde senin gibi hiç sevgilim olmadı aynı düşüncelerde olabiliyoruz bazen ama bu senin kendini üzeceğin anlamına gelmiyo sen herkeze değil onlar sana imrensin eminim bizimde olucaktır ayrıca yaşımız daha küçük bırak ileriki yaşlarında en iyi erkekler çıkar karşına
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1. Talihsizsindir
2. Ya fazla yapışkansın yada fazla seçicisindir
3. Çoğu erkeğinm kızlarda görmek istemeyeceği bir kaç itici özellik vardır senin farkında olmadığın ve onlara sahıpsındır.01 Yorumla- +1 yıl
olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yıleeee nasip işleri bu işler bence utanman çok güzel bir duygu belkide kendin abartıyosun erkek açar seni merak etme sadece olumlu bak girdiğin ortamlardaki hoşlandığın insanlara güzel bak etten püfteen sor bir şeyler gerisi kesinlikle gelecektir..
01 Yorumla- +1 yıl
Benimde hic olmuyor
Bu yazdıgın bir bakıma sevgilisi olmayanların dikkatini cekmek gibi oldu ama.
Birdenbire mesaj kutun dolmaya başlamış olmalı ?
Umarım karşına cıkacak kişiyi biraz düşünerek seversin. Biren bire seviyorum diyene aldanma...016 Yorumla- +1 yıl
dolmadı amacım da doldurmak değildi :( öyle söleyen de olmadı keşke seni seviorum deseler bana
- +1 yıl
ben 10 kilo verdim :) :) ama güvenm yok bu doru . çünkü hayatım boyunca hiç sevgilim olmadı
- +1 yıl
hayır iyice kemik olcam ve yarın yne diyete başlıcam iice kemik olcam karar verdim ve yeterli değil . ben kendime bakıorum zten orda bi problem yok yani ama gözlük takıyım mı karasızım
- +1 yıl
neyi abartıorum ve takıyım mı takmıyım mı anlamadım ?
- +1 yıl
? abartmıyorum
- +1 yıl
bilmiodum ? ciddi misin?
- +1 yıl
ve dalga geçmedim öyle gözükmüş de k. bakma
- +1 yıl
Bana hiç bir erkek açılmadı bugüne kadar 15 yaşındayım sevgilisi olanları görünce kendimi yalnız hissediyorum😭
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
32Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. Görüntü ve huy olarak benden kötü erkeklerin de sevgilisi var ben ne yapayım? :)
54 Yorumla- +1 yıl
aynı kaderdeniz demekki :( kaderdaş :)
- +1 yıl
inşallah :))
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. canım ya neden dert ediyorsunki kimsenin karşısına istediği zaman çıkmıyor zaten biliyorsun.Demekki zamanı var daha bekle biraz daha mutlu olmayacağını bildiğin bir insanla beraber olmak istermisin?
12 Yorumla- +1 yıl
tabiki hayır ve doğru söylüyorsun hiç aklıma gelmemişti bu :)
keske benimde hic olmasaydı diyorum ama olmuyo bak hep bi kız bulasıyo bana kacıyom daha cok kovalıyolar hadi ben yavsayım kacsın diyom olmuyo bu defa komple bana bırakıyo herseyi gunah islemekten kacamıyom bak :))
038 Yorumla- +1 yıl
dalga geçmiorum ben :(
- +1 yıl
kendi çapımda falan :)) yani çirkin değilim ve ortanın üstündeyim öyle adrina lima da değilim hani :)
- +1 yıl
hicmi erkeklerle bakısmıyon kesismiyon konusmuyon bi tanesini ayartamadınmı hala :D yada erkeklermi yanasıyo sen pasmı atmıyon ben mesala bana bakan kıza pas atmak icin gidip merhaba tanısalımmı falan diyom tersleyende cıkıyo ama nadir tip olunca bide bakıyo niye terslesin :D is kızda biter bu meselelerde...
- +1 yıl
hayır bi çocuk var sınıfın en yakışıklısın sölemesi ayıp :P o gelip konuşunca terslemiorum cevap veriorum :) ama olay orda bitio yani ne yapabilirim ki başka ? ayrıca bakışıorum ama o da sadece bakmada bitio :)) yani ek olarak ne yapabilirim bilmiorum ki?
- +1 yıl
öle yapamam ama :) bide abimin arkadaşı ona gre de değerlendirirsek :)
- +1 yıl
ya olmaz o beni rezil etti o yzden olmaz o
- +1 yıl
:) sen çok ii birisin bilio musun?
- +1 yıl
bilmiorum ama ii geldin sanki bana :))
- +1 yıl
yok arkadas bakımından benden kıyagını bulamassın evse ev ortamsa ortam ev dayımın dayim yok zaten arada gelirse ortamı temiz bırakıldıgı surece sorun yok benim icin zaten sabah 730 dedinmi ben uniye kutuphaneye aksam 7 de geri gelene kadar artık hangi arkastaysa :D sonrası benim ama :))
bu arada erkek konusnda ciddiyim cok var bak :D şu an hatta 4 erkek var ben haric 2 si sap sevgilisi yok digerleri zaten duzenliye baglamıs bendede yok zaten bıraktım 2 hafta surdu gecenki :D - +1 yıl
:)) saol valla sölemen yeter :) çıkmış gibi oldum :)) :P
- +1 yıl
:DD ben ünide değilim ve yaşımı söleyip yne siteden atılmak istemiorum
- +1 yıl
ahahah ilk okul mu yoksa lisemi :D subyana cıkcak bugun adım ya 19 yasındayım liseli ıktıgım olunca gecen diger arkadasları kimligime bakmıslardı sen 22 yasındasın falan diye 19 yazınca ve uni 3. sınıfta oldu gorunce baya bi kapak olmuslardı :D bu arada liseli cıktıgım kız 17 yasındaydı cok guzeldi :))
- +1 yıl
:) sen baya konuşkansın :) çok merak ettim bu kadar kızı nerden buluosun
- +1 yıl
muhabbetime kotu demiyeceksin herelde :D kızlarla muhabbette ustume yoktur :))
soruyu yanlıs sordun bak kızlar beni buluyo bana bakıyolar hep bende pas atınca olan oluyo yeterki pası atmasını bilicen gole cevirmekse muhabbet basladıktan sonra kolay her kızın icinde biraz istek var yeterki hissettiricen farkına varıcak :)) - +1 yıl
bak ben zaten bakıp pası atıorum ama bana ne bakıosun diyip kapak yapıolar? ayrıca tpini cidden merak ettim bu kadar kız baktığına gre?
- +1 yıl
:P bu sen değilsin ki :)
- +1 yıl
ya yeme beni şimdi :) bi ünlünün fotolarını bilgisayara atmışsın onları yküon
- +1 yıl
gstersene?
- +1 yıl
yazık :)
- +1 yıl
:) nie saldırıosun ki?
- +1 yıl
dost acı soyler guzelim :) sevgilin olursa sen tipine ve oarasına bak cıkıntılarla takıl inekleri atla odunları sayma bende tip var ama odunum :D kız duygusala baglamıs bisi anlatıyo ben ciddiyetle cevap veriyom :D benden ne beklersin zaten realist adamım :Dsıkıcıyım ama yatakta iyiyim kızlara guvenmedigim icin iliskilerim kısa suruyo ben not tutarken ders calısırken kız geziyosa ben o kızı bırakırım... sıkıcıyım ama 2 saat bereber takılmıyo kız 2 saat yetmez diyo o kadar programda yer...
- +1 yıl
tamam saol :) ama kırıcı olmasaydın iyiydi sohbet yani?
- +1 yıl
kendini bilmen çok iyi :) tebrik ederm :)
- +1 yıl
:)) evet bende takmıycam zaten bazı salaklar için kendimi üzmeye değmeyecek kadar kısa bir hayatım var :)
+1 yılhiç dert etme kendine ilerde doğru düzgün birini bulursun ve kaç sevgilin oldu onlarla neler yaşadın muhabbetine girmemiş olursun böylesi daha iyi...
02 Yorumla- +1 yıl
dimi? bencede ya doğru sölüosun valla :)
- +1 yıl
gayet ciddiyim:))
bir şeyi çok istersen olmaz zaten bırak yalnızlığın tadını çıkar işte bir süre herşey kendiliğinden gelişir
05 Yorumla- +1 yıl
evet çok istersem olmuo bunu bende fark ettim ama yalnızlığın ne tadı olabilir ki?
- +1 yıl
sen bu kadar rahat konuştuğuna gre var birileri ama çevrende herkes birileri çıkıp hava atarken ve sende bunları büyük bi hayranlıkla izleyip onlara imrenirken kusra bakma ama yalnızlık özgürlük değil tam bir felaket oluo :(
- +1 yıl
yaff ben kendi istedğimle 1 seneden uzunca süre kimseyi hayatna sokmamış bir insanım evet şuan var bir birlikteliğim
ama yokken de gayet mutluydum bazn eski günlermi özlediğim bile oluyor
en azneden kmseye hesap vermiordm her gece içiordm arkadaşlarla eğleniyordm güzel günlerdi herhangi bi eksiklk çekmemştm
Belkide gozun hep daha iyisini aradigi icin olabilir mi? Yada utangac oldugun icin kalbini almaya gelenlere fazla sans tanimiyorsundur.
06 Yorumla- +1 yıl
bana gelmiolar :) ve gözüm iyisini aradığı için olabilir :)
- +1 yıl
ya yürü git :D bnde ciddi ciddi okuorum
- +1 yıl
Saka yaptim korkma, sevgilin olmamasi konusuna gelince belliki şipsevdi bir kiz degilsin, her seyde bi hayir var belkide daha once bi sevgilin olsaydi simdi hayata küsmüş mutsuz olabilirdin bence bu hic sorun degil, sen bir gun sokakta bi care bisekilde yurudugunu dusunurken, düşürdugun mendili birisi sana getirmis ve mutlu son the end
- +1 yıl
:)) sende çok iisin :)) ay braz morale ihtiyacım vardı heralde :) çoook teşekkür ederm
herkesin sevgilisi olucak diye bi şey yok. Zamana bırakıcaksın bı arayış ıcınde olmıycaksın zaten bı bakmışsın bı ılışkı ıcındesın. Hayatı Akışına Bırak..
12 Yorumla- +1 yıl
şu anda içimi rahatlattın öyle mi diyorsun kesin mi yani :)))
+1 yılİşve yapmayı, cazibeli olmayı bilmiyorsundur. Bakışlarınla tavırlarınla flört etmeyi bilmiyorsundur. O "dili" konuşmayı bilmiyorsundur. Detay olmadan ayrıntılı yorum yapamayız.
00 Yorumla
+1 yılBekarlık sultanlık boşver.Elbet zamanı gelince karşına seni hakeden biri çıkacaktır.O zamana kadar hayatın tadını çıkar
01 Yorumla- +1 yıl
bencede öyle yapmalıyım
eee belki bu utangaçlık olabilir, sorunu kendinde ara
08 Yorumla- +1 yıl
utangacım ve bu sorunu çözemedm bir türlü
- +1 yıl
ne?
- +1 yıl
o kadar değilim arkadaşlarım arasında en konuşkanıyım ama başkalarının yanında utanıorum o kadar da değil yani :)
- +1 yıl
teşekkür ederm yeni bişi öğrendim :) çok saol :D
+1 yılbende yannızım. ben kasmıyorum kendimi sende kasma bence.
02 Yorumla- +1 yıl
peki nereye kadar böle gidecek?
- +1 yıl
bilmem birini bulana kadar gidecek sanırım.yokki talib olayım
boşver olmasın, bak benim de yok kafam rahat :)) :))
02 Yorumla- +1 yıl
benm rahat değil ama :( o yakınımda ve beni grmüo çok acı verici :(
sosyal birimisin? caba sarfediyormusun? sarfediyorsan nasıl bi caba ?
011 Yorumla- +1 yıl
çaba sarfediyorum makyaj yaptım saçımı yaptım güzel giyindim onla konuşmaya çalıştım espri yaptım her şey yaptım ve utangacım ama sosyal miyim bilmiorum
- +1 yıl
evet ve beni çok üzüo o :(
- +1 yıl
ben abim ve o yemeğe gidiyorruz.bir gün yemeğimi bitirdikten sora abim ve onu beklemeye başladım.sonra gözüm ona kaymış heralde ve bana güldü ve ne bakıyorsun dedi . işte bu beni çok kırdı bu yzden onu sevmekten vazgeçmiştim ama unutamıorum hep aklımda o
- +1 yıl
1 yaş var arada ? ama yaptığı hareket kırıcı değil mi?
- +1 yıl
bence abartıyorsundur.gülmemiştir, gülümsüyordur. yada ne biliyim alaycı degildir.
böyle birşeyi farkettiyse o da düşünmüştür seni. bir anlıgına olsa bile.ama abinin arkadası oldugu icin sana yaklasacagını sanmıyorum. abinin ne kadar yakın arkadası bilmiyorum ama senin icin abini cignemez. dünya güzeli degilsin nede olsa :) - +1 yıl
:) yani doğru :(
- +1 yıl
bilmem artık gücüm kalmadı :( hayattan sıkıldım yani :( ve ondan önceki gün de beni dünyanın en mutlu insanı yapmıştı o çocuk :( ya seni eklicem kabul et :)) ii birisin senle konuşmak istiorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl01 Yorumla- +1 yıl
neydi bu şimdi
+1 yılsana layığı karşına çıkmamıştır.sevgilicilik oyunamana gerek yok gerçeği karşına çıkar.utanmak güzeldir kadında daha güzeldir.
01 Yorumla- +1 yıl
:) çook teşekkür ederm :)
sevgili bulmanın iyilik ve kötülükle lakası yok...sadece arzulamak ve bunun için harakete geçmekle alakalı...
kimse durduğu yerden sevgili bulamaz...04 Yorumla- +1 yıl
doğru ama bende zorla bi erkeğe yılışamam ya
- +1 yıl
tabiki haklısın..zaten karakterli ve güvenilir olmak da kişiliğimizin gereği olmalı...ama sosyal ve çalışıyor olmakda sizin söylediğiniz işin olması gerekeni...yani dışarılarda ve göz önünde olmalısın...iş içinde olsa birileriyle dialog kurmalısın..sonrasında ise bazı şeylerde kendiliğinden gelişecektir..
- +1 yıl
:)) teşekkür ederm daha çok diyalog kurmayı denicem
+1 yılcevabı biliyorsun ama soruyorsun..
Olmadı ama böyle..07 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani?
- +1 yıl
"ben utangacım"... diyorsun...
Utangaçlıgını azaltman daha fazla insan tanıman için şans verir. Beğendiğin, sana uyan birisini bulabilrsin. - +1 yıl
buldum ama o asla benm olmıcak :(
- +1 yıl
sevgilisi falan mı var yoksa ?
- +1 yıl
hayır ? benim abimin arkadaşı olduğu için biliorum yok
- +1 yıl
Sana kardeş gözüyle bakıyordur... Zor yani...
Daha uygun adaylar da vardır.. - +1 yıl
herkes öyle diyor ya zaten bütün erkekler kankam :( bi sevgilim olamadı gtti
+1 yılbak bende snn durumundayım 1.si davranışla ilgili karşı cinse biraz daha sıcak davran .bde takıldıgın çevreyi değiştir kesin
011 Yorumla- +1 yıl
nasıl değiştireym mesela?
- +1 yıl
dediğim gibi sneden hoşlandıgını hissettiğin olur bu dediin erkeğe biraz daha sıcak davran işte .güzel kızsın aslında snle ilgilenen çok oluyodur
- +1 yıl
oluor ama benm beğendiklerm olmuor :)
- +1 yıl
senin kriterlerin neymiş ki :) ,manken gibi birini arıosundur kesin :D
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
bu arada oluruna bırak die büssürü safsatalar sarfetmişler bence doğru ama sadece kız için doğru erkeklerde oluruna bırakırsa hiç bi zaman snn gbi kızlar sevgili bulamaz :D
- +1 yıl
:) malesef sanırım evde kalcam :)
- +1 yıl
yaşın kaç ki daha ?
- +1 yıl
16 :)
- +1 yıl
haha taktığın şeye bak ya .D daha lisedesin uniye geçince büssürü kısmetin olur takma kafaya bnde sandım ki uni bitmiş :D
- +1 yıl
:)) yok ya daha küçüğüm ben ama utangacım :) o yzden sıkıntıya grdm
nedenini söylemişsin işte .. kesinlikle utangaçlığa gelmiyo .. ve sessiz olup da bi kenarda oturmak da olmuyo..
07 Yorumla- +1 yıl
ne yapmalıyım önerin nedir?
- +1 yıl
:) inşallah yaparım ya
- +1 yıl
ya olmazsa ?
- +1 yıl
:)))
Açelya benimde hiç sevgilim olmadı ama ben biliyorum neden sevgilim yok konuşma bozukluğum var diye kimseyle konuşmak istemiyorum ya gülerlerse alay ederlerse diye boşver takma kafana elbet bir gün sevgilin olur 😊
01 Yorumla- +1 yıl
konuşma bozukluğun olabilir normal birşey bende kekemeyim bazen dalga da geçiyorlar takma isteyerek kekeme olmadın ya benimde hiç sevgilim olmadı bende bazen kekelediğim için olmadığını sandım ama cidden kekemelik ile alakası yok bu arada dalga geçerlerse de geçsinler kendi ayıpları
+1 yılboşver salla olmasın daha iyi kafan rahat olur arkadaşım :)
11 Yorumla- +1 yıl
:)) teşekkür ederm iiki varsınız ya :)
+1 yılboş ver arkadaş aynı kafadayız ama olmuyorsa olmasın canım:)) salla gitsin:)
04 Yorumla- +1 yıl
sallayamıorum ama artık sıkıldım ben :(
- +1 yıl
ben hiç aramıyorum denk gelir konuşurum ama düşünmem sende öyle yapmalısın
- +1 yıl
hayatımın sonuna kadar mı?
- +1 yıl
bilemem
Ya benimde olmuyor ben de çirkin oldumuda düşünmüyorum kızlar falan hep yakışıklısın falan diyor bana sen çirkinsin diyen hiç olmadı sadece bende birazc utangaçlık içine kapanmış biriyim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSosyal çevreni değiştir. Ya da herkesi reddetmekten vazgeç. vs. vs.
03 Yorumla- +1 yıl
o da gzel :) reddetmek için teklif edilmesi gerekmez miydi :))
Cevap sahibi+1 yılteklif mutlaka geliyordur ama sen seçici davranıyorsundur
- +1 yıl
blmemki olabilir :)) ama yorum için saol :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de yasim 18. Beni de su ana kadar herkes reddetti. Ben de artik ugrasmiyorum kendim icin olmicak bir seymis hakikaten onu anladim. Artik ders calisiyom full. Bence artik sen de universite de dusun bunu
00 Yorumla
+1 yılbırak olmasın olunca başın göğe ermio merak etme sakın.bölesi daha iyi inan bak
01 Yorumla- +1 yıl
valla bende iinanmak istiorum
kısmet işi ben de sizin gibiyim erkekler belki de cesaret edemiyorlardır
02 Yorumla- +1 yıl
bilmiorum ama etsinler yani :)
+1 yılAynı sorun bende de var. Bende utangacım ama benimde sevgilim yok
00 Yorumlaşuandan itibaren olabilir
dikkat:)et14 Yorumla- +1 yıl
benm aklımda biri var ki?
- +1 yıl
ne etcen:)efsun:))
Gerçekten istersen, bir gün olur.
03 Yorumla- +1 yıl
evet gerçekten istiyorum
- +1 yıl
arıyorum buluyorum ama dier basamak gerçekleşmio
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKısmetin mi kapalı acaba nedir?
01 Yorumla- +1 yıl
bilmiorum ki :)
şu ana kadar hiç olmadı mı sevgilin?
00 Yorumlabi bayan istese her gün sevgili bulur
04 Yorumla- +1 yıl
istiorum ama ağırbaşlılığımla devam etmek istiorum bu nasıl olur ?
- +1 yıl
begen digin bi erkek karsina cikarsa
ayagim burkuldu de önüne düs yardim edin ayaga kalkim de
sonra oturun biyere sicak bi sey olsa icsemde oda caya felan görürü
ne is yaptigini sor telefon al lazim olur belki diye ama ona anlat o esnada hic arkadasim olmadi güvensin öyle yaklassin sana - +1 yıl
bu ancak filmlerde olur
sende o ışıgı göremiyolar yada çok sertsin :)
02 Yorumla- +1 yıl
yani bende o ışık var bikere onu kabul etmiorum :) ama sert olabilirim
Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Takma bu kadar ya olur zamanla.
01 Yorumla- +1 yıl
keşke :(
müşkülpesent olmalısın o yüzdendir
01 Yorumla- +1 yıl
o ne ya ?
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyden utanıyorsunki..
04 Yorumla- +1 yıl
bilmiorum çevremdeki kişilerden falan arkadaşlarım arasında en konuşkanıyım ama yakın olmadıklarıma karşı çok çekingenim
Cevap sahibi+1 yılKasıntı olmayı bırak gevşe biraz..
- +1 yıl
tamam deniycem inş. olur
Cevap sahibi+1 yılÖnce bu önyargıyı yenmen lazım sevgilim olmuyor diye yakınlarına Cekıngen yaklaşırsan iş dünyasında da acık kalırsın ;)
sabret zamanla seninde olur.
01 Yorumla- +1 yıl
inşallah
+1 yılKendini biraz güvensen yeter bence
00 Yorumla
+1 yılaynı durumu bende yaşıyorumm :( benimde yok .
00 Yorumla
+1 yılkardeşim değilsindir
00 Yorumla
+1 yılolsa ne olacakki
01 Yorumla- +1 yıl
daha mutlu olacağım en azından bazı şeyleri paylaşacak biri olur
Olması için naptın ?
09 Yorumla- +1 yıl
kendime baktım mesela? makyaj yaptım saçımı yaptım güzel giyindim onla konuşmaya çalıştım espri yaptım her şey yaptım ama o beni çok kırdı?
- +1 yıl
işte 1 kişi bile beni yıldırmaya yetti :(
- +1 yıl
o zmn önüme bakayım diyorrsun ?
- +1 yıl
arkama baksam :DD
- +1 yıl
:) üff :)
malsın.
01 Yorumlaolalım güzelim :)
00 Yorumla
Devamını Gör(30)