Güncellemeler
+1 yıl
Guncelll
tip ve görünüş olarak çok iyi diyorlar hatta çoğu zaman kız arkadaşlarim benim hakkımda konuşuyorlarmış boyumda iyi 190 sporcuyum ama nedense bir kıza sosyal medyadan bir kıza yazdigimda cevap dahi alamıyorum ne yapmam gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bir kere sosyal medyadan bir kıza yazma madem görünüşün iyi o zaman karakterine yönel mesela kızlara hemen yakın olma sulanır gibi davranma mesafeli olan her zaman daha dikkat çeker kimseye yazma herkese yazan basitleşir istenmez
Çok değişik bir durum kendi cevremden olan kızlara yazsam hemen yanıt alıyorum beni gören kişiler kabul ediyor zaten ama ne bileyim bir şey var ama o engel oluyor bide herkese yazan biri değilim birkaç kişiye yazdım şuana kadar
Ya yılışık olduğunu düşünüyolar ya da serseri
Yok fazla konuşmam ben gizli biriyim serseri olduğumuda sanmıyorum giyinisim duruşum iyi
Kızlar öyle düşünüyodur diyorum
Mesela nasıl kızlara nasıl mesajlar yazıyosun
Biryerde görmüşümdür onunla ilgili yazarım mesela tanışmak isterim felan diye ama 5 kısiyi gecmemistr bu çünkü daha önce çevremden bir kız ile bir ilişki yaşadım sonra bana sahip olduğu için kız arkadaşlarına felan aramızda geçen şeyleri anlattı bu yüzden uzak biri olaun istiyorum
Belkide mesaj taktiklerini değiştirmelisin
Direk seni gördüm tanışmak istiyorum yazmak garip bence
Bunu arkadaşlarımada sordumda mesela onlar yazarken bin dereden bin yalan getiriyorlar ben onlar gibi olamam maalesef 🫣
Tamam ama kızların seni tanımıyoken hadi olur tanışalım demelerini beklemiyosun heralde
Beklemiyorum tabi ama ben bir kızı bana yazacağı ilk kelemeden bile nasıl biri olduğunu anlayabiliyorum ben galiba bu devir için çok durustum ya 🤣
Özellikle uzak olduğum kişileri seçiyorum dedin birde. Kızlar senin ne niyette olduklarını nerden bilsin. Mesaj atmanın manası zaten tanışmak istemek demek. Bence nasil mesaj atılacağını öğrenmelisin
Ben sana yalan söyle demiyorum direk konuya girmek yerine biraz ağırdan al
Sen sana nasıl mesaj atılmasını istersin mesela
Mesela bak az önce şöyle bi olay oldu sosyal medyada görüştüğüm bi erkek var bi süredir konuşuyoruz, muhabbetinide beğendim. Hemen sevgili olalım demeye başladı. Bu beni rahatsiz etti.
1. sadece dış görünüşe bakarak bi kac kelime konuştuğu birisiyle gayet rahat sevgili olmak istemesi sorun.
2. Aslında olabilir gibiydi sadece onu tam tanımadan böyle bişey yapmak istemedim geçiştirmeye çalıştım çünkü olumlu düşündüğüm birisiydi ama daha 2 haftadır konuştuğum birisiyle sevgili olmak istemedim. Eğer olsaydi ve sonra yüz yüze tanıştığımızda birbirimize uygun olmadığımızı farketseydik iki tarafta üzülürdü. O yüzden geçiştirmeye çalıştım ama kesin bi cevap istedi bende reddettim
Reddedincede küstü galiba tekrar yazmadı. Kendi etti kendi buldu bu kadar aceleci davranması rahatsız etti. Buda konuşmayı flörtleşmeyi bilmediği için oluyo ve bu yüzden reddettim
O biraz abartmış ama mesela nasıl bir mesaj yazmalı ki sana cevap vermeli bana taktik ver o zaman yardımcı oluyosun teşekkür ederim bu arada
Ne bileyim onu nerden bulduğuna bağlı
Storylerine felan bak atıyorum bi kafede atmış aa bende burayi severim gibisinden bi ortak nokta bulmaya çalış
Mesela normal önerilere çıktı diyelim
Önerilenlerde ortak takipçileriniz varsa onlardan destek ala ilirsin
Aynı şehirde olursanız daha iyi olur
Zaten aynı şehirde olanlara yazdım şu an
Ya bazen kafayı yiyorum bana diyorlarmış ki çekici biri ama aldatıcı tıp felan var ndncnck
Nasıl aldatıcı
Dedim sana seni serseri sanıyolardır diye😂😂. Serseri tam doğru kekime değil ama argoda yamak istemiyorum
Bununla bir ilişki yürütülemez bunun çevresi vardır felan diye konuşuyorlarmış ama benim öyle bir çevrem yok mesela herkeste bu algı olduğu içinde şu an birine yanaşsam dahi red yerim büyük ihtimal
Evet bende onu anlatmaya çalışmıştım zaten
Beni serseri sanmamalari için ne yapmam gerek gizli kullanıcı kahramanım
Birisine takip atar atmaz yazma mesela 2 gün sonra yaz o aradada senin efendi bir insan olduğunu ima eden storyler paylaşabilirsin hem storylerine bakıp bakmamasından seninle ilgilenip ilgilenmediklerini anlayabilirsin
Biyografinde neler yazıyo. Yaşadığın şehir, mesleğin felan yazıyomu
Deniycem valla bunu başka ne yapabilirim peki sanalda bunu yaptım ya disarida
Hicbirsey yazmiyo biyografide
Biyografine bişeyler yaz. Aynı şehirde olmanız karşılaşma ihtimalinide beraberinde getirdiğinden senin için bi artı (direk yazmak garip ama hani mesela profiline şehrin ünlü bi yerinde çekilmiş fotonu koyabilirsin. Atıyorum İstanbul'da galata kulesinin önüde gibi ama bu çok klasik sen kendin bişeyler bul işte) Günlük hayattada normal konuşmaya çalış. İlgin olduğunu belli et ama rahatsız edecek şekildede bakma ve kendinden emin ol. Gerektiğinde kelime oyunu yapmayı bilmelisin
Beni şeytan olmaya itiyorsun gizli kullanıcı 🥹
Teşekkür ederim senide yordum uykun gelmedimi
Şeytan olmak değil bu, dönem şartlarının gerekliliği. Bendede normalde hiç bişey yoktu fotoğrafi bile olmayan 30 takipçili bi hesabım vardı ama baktım bu gidişle evde kalıcam bende koymaya başladım 😂😂😂
Ve iyi geceler
Sabah yazarsan sana geri dönüş yaparım
Tamam tamam uyu sen iyi geceler tatlis ruyalar