18yasindayim fen lisesine gidiyorum (iyi bir ögrenciyim) dini egitim de aldim bazen hoca hasta olınca ben cocuklara ders veriyorum. Cevremizde sosyetik insanlar var ona göre hareket etmeyi de biliyorum. Maddi durumumuz da baya iyi kendimi cok cirkin biri olarak da görmüyorum gönüllü olarak mesela huzur evinde calisiyorum bos zamanlarmda ya da tatillerde büroda calsip babama muhtac olmamaya bakiyorum neseli biririm bugüne kadar hic öpüsmedim bile
benim neden sevgilim yok? Bende eksik olan birsey mi var? Ne yapabilirim artik ciddi bir iliski istiyorum
Çevremde sizin gibi onlarca insan var ki... Say say bitmez. Sürekli kendini sorgulayan, elinde olmayan, sahip olamadığı şeylerden ötürü canını sıkan, kafaya taka taka bugününü zehir eden onca insan var ki...
Sevgili istediğinizi açık bir dil ile söylemişsiniz. Ama bunun temeline inmek önemli. Böyledir, duygular yerine bazen mantıksal açıdan yaklaşmak gerekir. Kendinize ''Ben neden sevgili istiyorum? Sebebi ney?'' sorusunu yöneltmelisiniz. Kendimce kendinize vereceğiniz cevap muhtemelen ''Herkesin sevgilisi var benim yok, kendimi iyiden iyiye kötü hissediyorum. Hatta ezik hissediyorum.'' olacaktır. Ya da gerçekten ilgiye ihtiyacınız var ve bu ilgi bir anne-baba dost, kardeş ilgisi değil de daha çok duygusal bir ilgi. Aslında sevgili istiyorum, neden olmuyor? cümlenizin altında yatan bir çıkarım da şu aslında siz ilgi istiyorsunuz, sahiplenilmek istiyorsunuz. Bunu inkar edecek biri var mı? İnsan sevgilisi tarafından ilgi görmez ise, sahiplenilmez ise bir ilişki ne kadar yürüyebilir? Dediğim gibi ilk olarak bu paragrafımı iyice okumalısınız...
Önce ki hayatınızda sevgiliniz hiç olmadı ise bu da işinizi bir tık zorlaştıracaktır. Hayat= Tecrübe demektir. Bir erkeğin gönlünü nasıl alacağınızı bilmezseniz, halk tabiri ile nabza göre şerbet vermeyi bilmezseniz işiniz zor. Günümüzde kaçan kadınlar, kovalayan erkekler imajı yaratılsa da erkeklerin de kadınlarda aradığı özellikler vardır. Erkekte karşısında duruşu olan, bilgili vs vs kadın ister...
Yaşadığınız durum inanın bu kadar abartılacak bir durum değil. Zaten hem bu siteden hem benden hem başka birinden somut bir fikir alamazsınız, yani taktiği yoktur gönül işlerinin kısmet işidir. Tek yapmanız gereken kafanıza çok takmamak ve özgüveninizi asla yitirmemek...
güzel cici kızsın :D üniversiteye gidince kaparlar seni merak etme :D :D küçüksün daha :D yazdıklarını kendime uyarlayayım (._.) sen de benim neden olmadığını söyle (._.)
23 yasindayim neredeyse... ağustos 2 de dolacak yaşım :D üniversiteye gidiyorum (iyi bir ögrenci olduğum söylenemez) dini egitim de aldim az çok bilirim :D küçükken her yaz camiye giderdik :D
Maddi durumum var denemez :D çalışmıyorum öğrenciyim şimdilik :D kendimi cok tipsiz biri olarak da görmüyorum yazın köyde calisiyorum hep :D aslında yazın çalıştığım süre zarfında okul masraflarım neredeyse çıkıyor diyebilirim :D :D ama yine de baba parası yiyorum diyelim :D neseli, cici biriyim bugüne kadar hic öpüsmedim bile
benim neden sevgilim yok? Bende eksik olan birsey mi var? Ne yapabilirim artik ciddi bir iliski istiyorum
sen burda iltifat duyabilmek için aslında kendini satmaya çalışmışısn ama yok canım senden bir cacık olmaz bu reklam bu tipe fazla çok çirkin hissediyorum triplerinede girme insan psikolojisi üzerine tezlerim vardir... :D
Fizigin filan eyvallahta cok siradansin ego kasmaya gerek yok tamam kimse begenmiyo ama foto atmaya ne gerek vardi ordan begenmeyen burda mi begenecek zaten buraya ayak resmi atsan cok tatli cikmiasin diyen insanla dolu
evet dürüst yardımlaşmayı seven efendi islam kültürünü alan islamı öğrenenler hep yalnızdır çünkü gerçek sevgiyi bilmeleri gerekir gerçek aşkı gerçek mutluluğu o yüzden bunları öğrendiğinde insanlara yararlı iyilik çiçeklerle ekilen bir yuva verilir kendilerine çok kısa anlatığınız yaşamda bu kadar güzellik olan birine allah bu hainliği yapamazdı.. yani sevgiçilik oyunua sokup onu kirletmezdi. ona gercek sevgiyi verecek eşi nasip edene dek onun sevgiçilik değil de sevgisini paylaşaçak bir eş verecek ama kullar bazen sabretmeyebiliyor..
ne fark eder. olgun birisin ayrdımlaşmayı seven degerli şeyelr peşinde koşan birisin. ve sana getireceğim hayatı kaldırabilçeğini düşünüyorum istersen tanışalım bir kaç saat sohbet edelim sonra akrarın ver
"Ben Hilmi, 25 yaşındayım, iyi bir aileden geliyorum, evim var, arabam var taliplerimi arıyorum" ahahaha bir sakin ya, 18 yaşındasın illaki olur. Daha bunun üniversitesi var, orda adamlar zaten Türkiye'nin baskıcı aile yapısından kurtulmuş olup çölde su bulmuşcasına üstüne çullanacak.
Tamam ben de Türkiye'de yaşamıyorum, durum üniversal bir durum. Genç erkekler üni çağında üzerine atlar, merak etme. Ya da belki inanılmaz derecede itici huyların var, bilemedim.
adamım güzelsin ama öncelikle acele etme. bakma sen millete bwnim de ilk sevgilim 18 de olmuştu lise bitince yani. güzel kizsin güzel işler yapıyorsun ama biraz ortam meselesi bu. birqz da ne yaptığınla alakali. sen güzel olanları yapıyorsun babanın yanında çalışmak falan. o sevgililer olanlar biraz daha laylaylom yaşıyorlar hayatı. bence bekle :) bekleyene kadar bul birini muhabbet et erkekleri tani
Aşk arayış değil adayıştır. Arayıp bela bulmak yerine, bekleyin alın yazınız karşınıza çıktığı zaman hayatınızı, sevginizi o kişiye adayın. Mutluluk işte odur.
Ben de Fen lisesi mezunuyum bizim liselerde böyle olur. Çoğu güzel kız hiç sevgilisi olmadan mezun oldu yani sen de bir sorun yok ortam bunu gerektiriyor.
Bohçamı hazırladım Bu gece sahurdan önce gel kaçır 😄 Esenlerdeyim 😂😂 ... Bence hayatin dolu, florte zaman ayiramiyosun. Zekâ ve hayatla ilgilnenince duygular biraz pes kaliyo. Umarim karsina duzgun bir insan cikar da seni asktan felan sogutmaz
Bende kolay kolay aşık olan, seven birisi değilim. Sanırım onlarda beni sevmiyor hahah :D Sorun yapmıyorum ben şahsen, bana benim gibi yaramaz- muzurluk yapacak kız lazım. O da vakti geldiğinde olur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
vallahi ben de hiç öpüşmedim. benim de sevgilim olmadı. üzülme şu aziz mübarek ay da seni sevgilisiz bırakmam ve seninle sevgili olurum. insanlara iyilik etmek temel prensibimdir. anlaştık mı söz de hiç sevgilisi olmamış ve öpüşmemiş , güzel ötesi kız. cevabını bekliyorum. yazmayı unutma.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
sevgili oluyoz mu? senin gibi bir sevgilimolsun şu fani dünya da başka ne isterim. yalancı seni.
Sen simdi buradan sevgili ariyorsan hayatinin yanlışını yapiyorsun.. Güzelsin ve anladigim kadariyla zekisin.. Az da sabretmeyi öğrenirsen bulursun birini hayırlısıyla.. Ama ben sana bakmam mesela..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neden bakmazsin? Üniyi 24 yasinda bitirip evlenmek istiyorum ama uzun süre ciktgm biriyle evlenmek istiyorum o yzden sorun ediyoruö
Ben her kıza bakmam. Dışı ne kadar güzel olursa olsun, bakmam. Isterse dünya'nın en iyi insanı olsun, yani donalım açısından. Kalbi temiz ve imanla dolu olacak. Allah'a isyan etmiş birisi gün gelir bana da isyan eder.. Beni Allah rızası için sevmesi gerek.. Sen güzelsin muhakkak alıcın olur
çirkin bir kız da değilsin. kendini fazla içine kapama gez dolaş eğlen biraz. bilemiyorum giderin var aslında bizim kekolar sana niye iş atmamış ki :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Senin yaptığın yanlış şurda. Sevgilisi olanları senden iyi mi sanıyorsun? Belkide onlar yanlış yapıyo bunu bilemezsin. Sırf sevgilim olacak diye kendi karakterinden asla taviz verme.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Seni beğendim. Bence güzelsin fakat zayıfsın. 2-3 kilo alman gerekir. Bende yakışıklı ve kültürlü bir çocuğum. İstersen yazışıp tanışabiliriz. Niyetim abazalık değil kesinlikle. Eğer yanlış anlaşıldıysam veya rahatsız ettiysem özür dilerim.
Allah gönlüne göre versin sen millete bakma, zamanın gelince Allah ın izni ile iyi kısmet çıkar evlenirsin öpüşmek marifet mi? marifet Allah ı sevmek. Marifet evlenene kadar öpüşmemek, kızlarla o işleri yapmamak.. o işler boş
En İyi Cevaplar