Hiç sevgilim olmadi, cok cirkinim kimse bakmiyor? Biktim neden kimse beni sevmiyor?

Ya lutfen git suslen kendine bak demeyin bende onu biliyorum ama ailem izin vermiyor disari cikamiyorum bile dogru duzgun hep nereye, kimle gidiceksin? Korkuyorum artik, annem hep bana sevgilin varsa bacaklarini kirarim ve baban oldurur seni diyor. Bu yuzden artik korkuyorum, 20 yasindayim, makyaj yapmama bile izin vermiyorlar. Herseyime karisiyorlar, tek hayatim okul olsun istiyorlar sanki benim hic eglenmeye hakim yokmuş gibi. Beni resmen bir objeymisim gibi duygusuzmusum gibi goruyorlar. Sanki ben asik olamam sanki ben yasitlarima ozenmiyorum.. hayatimda bu yuzden kimse olmadi, depresyona girdim 10 kilo aldim ailem anlamiyor benimde artik anlatmaya gucume kalmadi. Lutfen yardim edin.. boyle devam ederse ben kesin akil hastanesine gidicem, cunku saglikli dusunemiyorum. Hayatim yok.. ailemide cok seviyorum babama cok saygi duyuyorum, kafam cok karisik. Ve cirkinim.
Hiç sevgilim olmadi, cok cirkinim kimse bakmiyor? Biktim neden kimse beni sevmiyor?