Kurcalamam özel alanına girer. Hem neyi merak edeyim ki beni başkalarıyla aldatıyor mu diye mi bakıyım 😂 böyle bir şüphesi olan varsa birlikte olmasın zaten. Ha o ister telefonumu veririm orası ayrı. Çünkü beni aldatma potansiyeline girebilecek insanın hayatımdan çıkması daha doğru olur. O yüzden telefonunu alıp kurcalamak benim için doğru bir davranış değil.
Kurcalamam özel alanı sonuçta. Kendime yapılmasını istemediğim şeyi bir başkasına yapmam hoş kaçmaz diye düşünüyorum. İlla açığını aramak gerekmiyor telefonda şifreler, görseller gibi birçok bilgi yer alıyor. Ayrıca bir insan arkadaşı ile ailesi ile farklı tarzda konuşuyordur bunları kurcalamak hakkım değil.
O şans kaçırılır mı 😂, mübahtır. hemen arama kayıtlarından girip wptaki yazışmalara ordanda hemen mesajlara ve kendisi görünce de ses yerini arıyordum diyip birşeyler uyduracaksın😂 Doğal haggımızdur. Sevgilinin telefonuna girilmez diye bir kural mı var, var da bizmi bilmiyoruz 🤫
Hayır kurcalamam 😄 benimkininde kurcalanmasini istemem. Bişey saklanıp saklandığıyla ilgili değil bu. Güvenmiyor musum gibi olur ki İnsan güvenmediği biriyle de sevgili olmaz bence.
Bu bana kalırsa güven ile alakalı. Yanımda telefonunu kaçırmaya çalışıyorsa sürekli o zaman merak ederim yok her zaman rahatsa ve ben bunu gerçekten hissetmişsem asla dokunmam.
Sevgilim olması onun bana, benim ona özel hayat müdahalesine açık olduğu manasına gelmez. Ben kendime yapılmasını istemediğim gibi ona da yapılsın istemem. Benim gözümde bayağılıktır. Güvenmiyorsan bırakırsın. Hiç insani değil bence.
Hayır tabiki bunu neden yapayım ki? İnsanlar şunu anlamalı, annen de olsa kızın da sevgilin de herkesin kendine ait bir özel alanı olmalı ve o alana kişiden izinsiz girilemez. Zaten güvenmiyorsan da beraber olma.
Kurcalarım. Kurcalıyorsam güvenmiyorumdur ve illaki bir haltlar karıştırmıştır. Bana o güveni vermiş olursa şayet, telefonu kendi verse dahi kurcalamam.
Kurcalamam meraklı biri değilimdir. Ben kendime de ona da güvenirim zaten varsa aksi bir durum bunu bir şekilde hisseder ya da anlarım. Güvenmediğim kimseyle sevgili olmam.
Allaaaah çok heyecanlı olur😂şaka biyana karıştirmam yani gizli gizli😂gözünün içine baka baka yaparım bunu ama beni kıllandırmışsa ! yoksa elimi bile sürmem❤❤❤
Ben zaten kendi telefonumu onun eline veririm. Ne istiyorsa girsin çıksın baksın. Onun telefonuna da o istemeden asla bakmam. Zaten ona olan güvenim yoksa, telefona baksam bile bu güven geri gelmez.
Kadın herseyini unutur telini unutmaz. Unutsa bile en ileri teknoloji şifresini kıramaz. Ayak parmak izi vajina izi müşteri parmagı izi binlerce korumalı şifre olur
Kurcalamam ! açsana az karıştırayımmı? diyorum o zaman kendisi veriyor !
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Açığını aramak için olmaz büyük ihtimalle sadece onun varlığının sindiği her şeyi gözlemlemek dokunmak isterim ve kendimi kurcalarken bulurum bi anda dhchch
Eğer unuttuysa ve şifresini biliyorsam ona ulaşabilecek no varsa arar burda olduğunu ve karıştıracağımı söylerim tabi kendisinin bıraktığı yerde değilimdir o an eğer arayacak tlf yoksa bile ordan uzaklaşır rahat rahat karıştırırım.
Asla. benim telefonumunda kurcalanmasini istemem. cok buyuk bir guvensizlik ve saygisizlik duygusu yaratir. ve karsi tarafi incitir. guvenmiyorsam ayrilirim olur biter telefon kurcalamak nedir?