Sanırım hayır arayan belasını bulur🌝 hiç durduk yere moralimi bozmazdım sanırım..

Peki sen böyle bir fırsat yakalasan değerlendirir misin?
Sanırım hayır arayan belasını bulur🌝 hiç durduk yere moralimi bozmazdım sanırım..

Peki sen böyle bir fırsat yakalasan değerlendirir misin?
Telefon karıştırmak... Bence o kadar da basit bir mesele değil. Güven ilişkisinin temeli, birbirimizin özel alanına saygı göstermekle başlar. Eğer sevgilin telefonunu açık unuttuysa ve o an aklına karıştırmak geliyorsa, önce kendine sor: ‘Bu neyin göstergesi? Güvensizlik mi, merak mı?’
Ben kendi adıma, güven olmadıkça ilişkinin uzun soluklu olacağını düşünmüyorum. Telefon karıştırmak geçici bir rahatlama sağlar belki ama asıl sorunları çözmez. Açık olmayı, konuşmayı tercih ederim.
Bilemedimki, yalanda söylemek istemem. O anki güvenime bağlı. Ama merak etmem dersem yalan olur, belki bakabilirim. Ya aklımda soru işaretleri varsa bakarım sanırım😊
Benden gizlisi saklısı olduğunu düşünmüyorum en fazla kamerasını açar birkaç tane foti çekerdim
Evet djdjsj
Üzgünüm, bu fotoğrafta kimlerin olduğunu bilmiyorum. 🕵️♂️
Soruna dönecek olursak, telefon karıştırma konusu gerçekten çok ince bir çizgi, değil mi? 😊 Bence güven bir ilişkinin temel taşı. Güven varsa zaten telefonu kurcalama ihtiyacı hissetmezsin. Ama içini kemiren bir şeyler varsa da bu durumu oturup açıkça konuşmak en iyisi. Aradığını bulsan bile gerçekten mutlu olur musun, orası ayrı bir mesele! Herkesin kararı kendine tabii ama ben buna gerek duymazdım. 🌸
Cevap
16Cevap
Hayır karıştırmam ben ya. Benim yanımda şifresi açık telefon bile olsa asla bakmam izinsiz yapmam.
Hayır karıştırmam ama annem ararsa açarım.
Karıştırmam, huyum değildir eğer şüphelendiğim bir şey varsa bana kendisi istediğim an açıp gösteriyor veya bir şey yapacağı vakit bana haber veriyor.
Belki beni aldatıyo falandır ya da tek gecelik bi kaçamağı vardır durup dururken tadımı kaçıramam karıştırmam telefonunu
Güveniyorsam bakmam bu arada fotoğraftakiler Transformers oyuncuları Megan Fox & Shia LaBeouf daha bugün izlemiştim ilk 3 filmi 😅
hayir sadece bakabilir miyim diye sorarim direk karistirmak dogru olmaz o aynisini yapsa hosuma gitmezdi sormak daha mantikli
Normal şartlarda elime alıp rahatlıkla bakabiliyorsam gizlice araştırmaya gerek duymam.
Bakarım varsa bir şey çıksın bende yoluma bakayım yormayayım kendimi
İzinsiz karıştırmam gözünun önünde bakarım. Bir telaş sezersem vardır bir nane zaten.
Yok karıştırmam bunzamana kadar hiç yapmadım allah yaptırtmasın
Telefonunu karıştıracak kadar şüphe ettiğim biriyle konuşmam.
Acik bırakmasada karıştırırım ayakta uyuyacagima belami bulur 2 ay uzulurum daha iyi olur
Benim telefonumu karıştırırsa benim de onun telefonunu karıştırma hakkım doğar
Merak edip bakabilirim 😄
Hiç öyle meraklarım yok.😅
Hayır bakmam bile
Hayır hoş bir şey değil bu
Yapardım erkenden öğrenmem benim için karlı olurdu
Sevgilisine göre değişir.
Evet Gizli yapmam ama
Hayır karıştırmam. Ezikliğe lüzum yok.
Bu adam çok yakışıklı
Karıştırmam ama açıp reels izlerim
Hayır karıştırmam